2020. március 20. péntek

márc. 20
17:11
Nem lesznek támogatott kerékpártúrák (Azenpenzem)
Az érintett települési önkormányzatok legfontosabb feladata most a járványhelyzet helyi szintű kezelése – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
márc. 20
17:15
Női kézilabda: Tomori állapota folyamatosan javul (She)
Hivatalos honlapján adott hírt a belszervi problémák miatt nemrégiben műtéten áteső Tomori Zsuzsanna állapotáról a Siófok női kézilabdacsapata. A magyar válogatott átlövő elmondta, már jobban érzi magát, és otthoni környezetben gyógyul betegségéből.
márc. 20
17:33
Aki lelátói élőképre álmodta meg Mátyás királyt és Puskás Ferencet (She)
Amikor azt kérdezem tőle, mi a foglalkozása, fényképész, esetleg festő, azt feleli, hogy sajnos egyik sem, mert egy lézerfegyvereket gyártó cégnél dolgozik, a fotózás és a festés „csupán” hobbi. Noha őt hallgatva nyilvánvaló, jóval több annál – ahogyan a futball is. Beszélgetés Kimmel Zsolttal a kispesti kötődésről, a válogatott meccseken látott cs
márc. 20
17:39
Minden válogatott kajakos negatív (Azenpenzem)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség munkájukat otthonról végző dolgozóinak legfontosabb feladata a külföldön edzőtáborozó versenyzők hazatérésének megszervezése volt. Folyamatosan zajlanak további koronavírus-tesztek is.
márc. 20
18:03
Koronavírus: pénteken elhunyt két spanyol sportújságíró (She)
Két spanyol sportújságíróval is végzett a koronavírus-járvány pénteken – adta hírül hivatalos honlapján a Nemzetközi Sportújságírók Szövetsége (AIPS).
márc. 20
18:09
Bayern: új kihívásra vágyik a védő; a Barca és a Real is lesben áll? (She)
A Bild értesülései szerint a Real Madrid, az FC Barcelona és a Chelsea is érdeklődik a Bayern München osztrák válogatott labdarúgója, David Alaba iránt.
márc. 20
18:27
Tokió 2020: Szlovénia az olimpia elhalasztását kéri a Nob-tól (She)
A Szlovén Olimpiai Bizottság elnöke szerint a koronavírus-járvány miatt a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak (NOB) el kellene halasztania a nyári tokiói ötkarikás játékokat.
márc. 20
18:39
Tokió 2020: az amerikaiak folytatnák a felkészülést (She)
Az Egyesült Államok Olimpiai és Paralimpiai Bizottsága szerint az ország sportolóinak folytatniuk kellene a felkészülést a tokiói nyári játékokra, miközben betartják a koronavírus-járvány megfékezésére hozott óvintézkedéseket.
márc. 20
18:45
Eb 2020: a halasztás ellenére nem változik a torna neve – vagy mégis? (She)
UEFA EURO 2020 marad a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos elnevezése annak ellenére, hogy a tornát a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották el.
márc. 20
19:15
Ajánló: evezős olimpikonból fitneszoktató (She)
Magyar Imre az 1992-es barcelonai olimpián kormány nélküli kettesben indult, de az elmúlt kilenc évben salsát és fitneszt tanít Csíkszeredában, s egyre többen csatlakoznak online óráihoz.
márc. 20
19:21
Eurofutball: Van Persie szerint jó ötlet a belga-holland liga (She)
Robin van Persie-nek, a jelenleg a Feyenoord-csatárok edzőjeként dolgozó korábbi világklasszis játékosnak tetszik a közös belga-holland labdarúgó-bajnokság terve.
márc. 20
19:39
Nagylelkű adomány, Babos Timi így segíti a kórházi dolgozókat (Ripost)
Hajrá, lehet csatlakozni! Világbajnok teniszezőnk nem csak az otthonmaradásával segíti a járvány elleni küzdelmet.
márc. 20
19:51
Nfl: új tight end a Steelersnél, Gordon riválisnál folytatja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers kétéves szerződést kötött a Colts korábbi tight endjével, Eric Ebronnal. A 2018-as idényben 14 TD-t szerző, tavaly viszont csupán háromig jutó játékos 12 millió dollárt kereshet új csapatában.
márc. 20
19:57
A Szlovén Olimpiai Bizottság a tokiói játékok halasztásra kéri (Azenpenzem)
.
márc. 20
20:09
Eb 2020: a halasztás ellenére nem változik a torna neve – vagy mégis? (She)
UEFA EURO 2020 marad a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos elnevezése annak ellenére, hogy a tornát a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották el. De aztán lehet, hogy mégsem…
márc. 20
20:11
Eurofutball: botlott a rajton a címvédő és a hétszeres bajnok (She)
A BATE Boriszov 13 éves egyeduralkodását 2019-ben megtörő Dinamo Breszt a másodosztályból feljutó Szmolevicsi-SZTI elleni 1–1-es döntetlennel kezdte a fehérorosz labdarúgó-bajnokság 2020-as kiírását.
márc. 20
20:33
Paraguay: Ronaldinhót imádják a börtönben, trükköket tanít (She)
Belső források szerint imádják cellatársai Ronaldinhót, akit két hete Paraguayban letartóztattak, amiért testvérével együtt hamis oklevéllel próbált bejutni a dél-amerikai országba, s azóta is börtönben van.
márc. 20
20:35
Földre kényszerülve: mit tehet a sportvilág a járvány megfékezéséért? (She)
Miért a lehető legbölcsebb dolog a jelen helyzetben, hogy a sportolók otthon maradnak? Mert egy sokat utazó sportoló (sőt, delegációtag és stábtag, de akár szurkoló is) járvány idején viszonylag könnyen lehet úgynevezett szuperterjesztő – magyarázza Rishi Desai, az Osmosis egészségügyi digitális platform szakértője, az Egyesült Államok Betegségmege
márc. 20
20:42
A magyar sportfogadókat a koronavírus sem ijeszti el (Ripost)
A sportfogadás szerelmesei el voltak kényeztetve az utóbbi években, a koronavírus-járvány miatt azonban már csak szinte ismeretlen ligákra rakhatják fel a tétjeiket. Az irodák próbálják helyettesíteni a korábbi kedvenc bajnokságok hagyta űrt.
márc. 20
20:51
Ftc: Bajnokság? Tudunk mi ennél is jobbak lenni – Civic (She)
Eldar Civic, a Ferencváros bosnyák labdarúgója a Fradi sikereinek titkáról, Szerhij Rebrov vezetőedzőről és Bosznia-Hercegovina válogatottjának Európa-bajnoki szereplést illető reményeiről is beszélt egy hazájában napvilágot látott minapi interjúban.
márc. 20
20:57
Real Madrid: Ramosnak ez jelenthet előnyt a tárgyalásnál? (She)
Sergio Ramos jelenlegi szerződése 2021 nyarán lejár a Real Madridnál, a hosszabbítás előkészítése már folyamatban van a Marca beszámolója szerint.
márc. 20
20:57
Kulcsár Krisztián: Arra számítunk, hogy július 24-én elkezdődik az olimpia (Azenpenzem)
Négy hónappal a tokiói olimpia rajtja előtt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz hasonlóan az ötkarikás játékok eredeti időpontban történő megtartását támogatja.
márc. 20
21:15
Tokió 2020: „Úgy készülünk, hogy július 24-én rajtol az olimpia” (She)
Négy hónappal a tokiói olimpia rajtja előtt Kulcsár Krisztián, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) hasonlóan az ötkarikás játékok eredeti időpontban történő megtartását támogatja.
márc. 20
21:27
Tomori Zsuzsanna egyre jobban van (Infostart)
Műtéte óta folyamatosan javul a válogatott kézilabdázó állapota.
márc. 20
21:39
Uefa: három forgatókönyvet írtak az újrakezdésre – sajtóhír (She)
Francia médiainformációk szerint az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken három forgatókönyvet készített elő a koronavírus-járvány miatt megszakadt nemzeti bajnokságok és európai kupák befejezésére.
márc. 20
21:39
Már Messi is vécépapírral dekázgat otthon (444.hu)
De nemcsak ő, hanem a komplett focivilág.
márc. 20
21:41
Légiósok: Ki ne álmodozna románoknak lőtt győztes gólról? – Eppel (She)
Egy gól, két gólpassz: ez Eppel Márton mérlege eddig a belga labdarúgó-bajnokságban szereplő Cercle Bruges-ben. A koronavírus-világjárvány miatt a bajnokság ott is szünetel jelenleg – a 8-szoros magyar válogatott csatár az NSO Tv-nek elmesélte, hogyan éli meg ezt az időszakot.
márc. 20
21:43
Ki ne álmodozna románoknak lőtt győztes gólról? – Eppel (She)
.
márc. 20
22:15
Veszélyeztetett legendák – Deák Zsigmond publicisztikája (She)
Mivel legnagyobb sajnálatunkra a sport jelene hazai és világszinten egyaránt „szünetel”, s így egyelőre bizonytalan a jövője is – reményeink sze...
márc. 20
22:17
Lesz – majd – Kovács Erika jegyzete (She)
Minden idők legsikeresebb Európa-bajnokságát zárta a magyar úszócsapat: a Sós Csaba szövetségi kapitány által kormányzott válogatott 12 arany-,...
márc. 20
22:21
Lőw és Neymar is elmenekült Párizsból, Babost meglepné, ha lenne olimpia (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.
márc. 20
22:33
Szombati sportműsor: el Clásico 12.55-től, angol–orosz 20-tól (She)
Az NB I-es találkozók után a török bajnokság meccseit is elhalasztották, sőt még a UFC-gálát is, így szombaton is az ismétléseké lesz a főszerep a televízióban. 12.55-től például a Real Madrid–FC Barcelona meccset adják a Spíler2-n, az M4-en az Anglia–Oroszország meccs lesz főműsoridőben.
márc. 20
22:45
Koronavírus: újabb halasztások a sportéletben – péntek (She)
Pénteken újabb halasztásokra került sor a magyar és a nemzetközi sportéletben a koronavírus-járvány miatt. Íme, az MTI pénteki összegzése!
márc. 20
23:15
Spanyolország: elkezdődött a Fifa-bajnokság, három meccsen 23 gól (She)
Pénteken megkezdődött a spanyol élvonalbeli labdarúgóklubok által szervezett internetes FIFA-bajnokság, melyen Aitor Ruibal (Leganés), Lucas Pérez (Alavés) és Edu Expósito (Eibar) is győzelemmel kezdett.

Keresés