2020. március 31. kedd

márc. 31
12:57
Úszás: Kapás Boglárka is elkapta a koronavírust (She)
Kapás Boglárka hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a felkészülés folytatásához kötelezően előírt két tesztje közül a második pozitív lett, vagyis ő is megfertőződött a koronavírussal. A világ- és Európa-bajnok sportoló hozzátette, jelenleg tünetmentes, de ez is csak azt bizonyítja, hogy muszáj mindenkinek elővigyázatosnak lennie: tünetek
márc. 31
13:03
Női kézi: a Győr világbajnok kapusa külföldön ragadt (She)
Amandine Leynaud, a Győri Audi ETO kézilabdázója jelenleg Franciaországban tartózkodik, mert a koronavírus-járvány miatti intézkedések nyomán nem tudott visszautazni Magyarországra. A kiváló francia kapus a nyáron lemondta volna a válogatottságot, ám az olimpia elhalasztása miatt lehet, meggondolja magát.
márc. 31
13:09
Monspart Saroltát javasolják a Nemzet Sportolójának (Behaviour)
Hogy ki örökli Székely Éva helyét, arról a kormány dönt majd.
márc. 31
13:13
Kapás Boglárka koronavírusos (444.hu)
Pozitív lett az egyik tesztje, de jól érzi magát, a betegség egy tünetét sem tapasztalta.
márc. 31
13:18
koronavírusos Kapás Boglárka (ATV)
Megfertőződött az új típusú koronavírussal Kapás Boglárka világbajnok úszó.
márc. 31
13:21
Döbbenetes hírt közölt Kapás Boglárka (Infostart)
Megfertőződött az új típusú koronavírussal Kapás Boglárka világbajnok úszó.
márc. 31
13:21
Vízilabda: „A realitás az, hogy nyár előtt semmi sem lesz” (She)
Egedi Gábor, Spanyolországban élő magyar vízilabdaedző arról is beszélt a Nemzeti Sportnak, hogy a helyiek kezdetben nem vették komolyan a korlátozásokat, de mostanra felfogták a koronavírus-járvány súlyosságát.
márc. 31
13:27
Koronavírus: karantén lett a volt F1-es versenyhelyszínből (She)
A koronavírus-járvány Indiában is felütötte a fejét, ahol több mint 700 fertőzött után a múlt héten jelentették be az ország lezárását, s a hír hallatán Delhiből rengeteg munkás indult meg az ország minden sarka felé a családjához. Az indiai kormány azonban azért, hogy a járvány terjedését megakadályozza, a Delhit elhagyó munkások számára karantént
márc. 31
13:27
Kapás Boglárkának pozitív lett a koronavírus-tesztje (HírTV)
"Jelenleg két hétig karanténban vagyok itthon, nem hagyhatom el a lakást. Egyelőre jól érzem magam, semmilyen tünetet nem érzek" - mondta a 26 éves úszónő.
márc. 31
13:29
Monspart Saroltát javasolják a Nemzet Sportolója címre (HírTV)
A 75 éves Monspart Sarolta az első magyar világbajnok tájfutó, a magyar amatőr futóélet egyik legnagyobb alakja.
márc. 31
13:42
Pozitív lett Kapás Boglárka koronavírus-tesztje (Behaviour)
„Egyelőre jól érzem magam, semmilyen tünetet nem érzek” – mondta az olimpiai bronzérmes sportoló. Update: Kozma Dominiknak is pozitív lett a második tesztje.
márc. 31
13:42
Kapás Boglárka is elkapta a koronavírust (888.hu)
Kapás Boglárka hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy a felkészülés folytatásához kötelezően előírt két tesztje közül a második pozitív lett, vagyis ő is megfertőződött a koronavírussal. A világ- és Európa-bajnok sportoló hozzátette, jelenleg tünetmentes, de ez is csak azt bizonyítja, hogy muszáj mindenkinek elővigyázatosnak lennie: tünetek
márc. 31
13:45
Kapás Bogi koronavírusos, üzent a világbajnok úszónő (Ripost)
A közösségi oldalain közölte Kapás Boglárka, hogy pozitív lett a koronavírustesztje.
márc. 31
13:54
Új világ, új szokások: mindennapos pálinkázásra szólítja fel olvasóit a Nemzeti Sport (444.hu)
A karatén és a home office elkezdte átalakítani a mindennapokat, a Nemzeti Sport interjúja Bódog Tamás edzővel váratlan fordulattal ér véget.
márc. 31
13:57
Női kézi: Negatívnak lenni? Nem szabad! – Korsós Dorina (She)
Korsós Dorina, a német Metzingen magyar balszélsője örül, hogy sérülés nélkül teljesítette az idényt, és kézilabdára éhesen várja, hogy beinduljon az élet.
márc. 31
13:59
Nb Ii: a Vasas középpályása felépült súlyos sérüléséből (She)
Majd’ egy évvel ezelőtt, tavaly májusban esett át súlyos térdműtéten a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas háromszoros U21-es válogatott játékosa, Murka Benedek. A középpályás idén február végétől normál edzésmunkát végez, így elmondható, hogy teljesen felépült térdsérüléséből, igaz, a koronavírus-járvány miatt még egy ideig nem futballozhat.
márc. 31
14:01
Kézi: „A spanyolok már rájöttek, nem fogy el a WC-papír” (She)
Ligetvári Patrik a hétfőn megjelent KoroNaplójában számolt be arról, hogyan telnek a mindennapjai a spanyolországi Logronóban. Válogatott kézilabdázónk videón is rögzítette a napi rutinját, amit most megoszt a Nemzeti Sport Online olvasóival is.
márc. 31
14:03
Ligetvári Patrik – „A spanyolok már rájöttek, nem fogy el a WC-papír” (She)
.
márc. 31
14:27
Koronavírus: kritikusra fordult a legendás török kapus állapota – sajtóhír (She)
Amint arról beszámoltunk, szombaton kórházba került Rüstü Recber, a törökök legendás vb-bronzérmes kapusa, miután felesége megfertőzte a koronavírussal. Kedd délelőtt spanyol, olasz és török lapok is arról számoltak be, hogy Rüstü állapota a kórházban kritikusra fordult.
márc. 31
14:33
Federer a karantén és a havazás ellenére is gyakorol (She)
Roger Federer teniszlegenda is az otthonmaradással ért egyet a koronavírus-járvány  miatt. A svájci klasszis azonban szakadó hóesésben sem rest fejleszteni tudását – bizonyítja ezt a Federer közösségi oldalára feltöltött videó.
márc. 31
14:35
Férfi kosár Bl: rendhagyó módon fejezik be az idényt (She)
A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) hivatalos honlapján közölte, hogy a Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírását ősszel fejezik be, méghozzá egy minitorna keretében.
márc. 31
14:51
Koronavírus: az aranylabdás államelnök remek kis dalban hív harcba a betegség ellen (She)
George Weah, a Monaco, a PSG és a Milan korábbi világklasszis labdarúgója, 1995 aranylabdása, Libéria államelnöke egy dalban hívja fel honfitársai figyelmét arra, mennyire fontos a koronavírus-járvány elleni harc, és hogy a fertőzés megelőzése érdekében mit tanácsos tenniük.
márc. 31
14:57
Pl: Willian Angliában maradna, ha a Chelsea-nek nem is kell (She)
Egyelőre nem tudni, mi lesz a Chelsea 31 esztendős brazil szélsőjének, Williannak a sorsa. A futballista szerződése nyáron lejár a londoni klubnál, a hosszabbításról pedig egyelőre nem tudtak megállapodni a felek. A labdarúgó kijelentette, mindenképpen a Premier League-ben akar maradni.
márc. 31
15:27
Bundesliga: május elején folytatnák, zárt kapuk mögött – sajtóhír (She)
Ahogy az várható volt, Németországban az élvonalbeli, illetve a másodosztályú csapatok elfogadták a Német Labdarúgóliga (DFL) elnökségének korábbi javaslatát, miszerint április 30-ig függesszék fel a bajnokságokat. A Kicker úgy tudja, a terv az, hogy május első hétvégéjén, zárt kapuk mögött folytatódhatna az idény.
márc. 31
15:33
Bl: két meccsre eltiltotta az Uefa a török Emre Cant (She)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Emre Can, a Borussia Dortmund középpályása, akit a Paris Saint-Germain ellen kiállítottak a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 31
15:57
Bl: két meccsre eltiltotta az Uefa a Bvb középpályását (She)
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Emre Can, a Borussia Dortmund középpályása, akit a Paris Saint-Germain ellen kiállítottak a labdarúgó Bajnokok Ligájában.
márc. 31
16:15
Real: „Felhívtak, azt mondtam, nincs időm erre a marhaságra” (She)
Alighanem sokan meglepődtek, amikor 2009-ben kiderült, hogy a Real Madrid érdeklődik Julien Faubert iránt. Mint kiderült, ezzel maga az érintett is így volt.
márc. 31
16:21
Kapás Boglárka koronavírusos - van egy jó pár következmény (Infostart)
Megszólalt a versenyző, edzője és a sportállamtitkár is. Az úszó például most jó darabig nem mehet uszoda közelébe sem.
márc. 31
16:27
Úszás: Kozma Dominik tesztje is pozitív – és ezzel még koránt sincs vége (She)
Kozma Dominik közösségi oldalán osztotta meg, hogy Kapás Boglárkához hasonlóan pozitív lett a második koronavírustesztje. Úgy tudjuk, hogy tucatnál is több úszó esetében lett pozitív a második teszt, de mivel többeknek kétes eredményt hozott a vizsgálat, jön a harmadik mintavétel. Később Horváth Dávid és Bohus Richárd is elismerte, pozitív tesztet
márc. 31
16:54
Döntöttek a Nemzet Sportolói, őt javasolják a társaság új tagjának (Ripost)
Legendás sportolóink szavaztak. Kétszer már jelölték a tagságra, most harmadikra ő kapta meg a szükséges legalább hat voksot.
márc. 31
16:56
Nőtt az esély az Eb-re, jól jöhetünk ki a halasztásból (Ripost)
Szabics Imre, az osztrák labdarúgó-válogatott másodedzője a magyar csapat esélyeiről beszélt.
márc. 31
16:57
Real: F1? Gokart? Benzemánál most Ronaldo volt a példa (She)
„A Formula–1-et nem szabad összekeverni a gokartozással…” – fogalmazott nemrég Karim Benzema, a Real Madrid futballistája, mikor Olivier Giroud-hoz hasonlították. Ebből persze lett is balhé Franciaországban, így most megmagyarázta kijelentését a támadó.
márc. 31
16:58
Megható, Kapás Boginak üzent szerelme (Ripost)
A fiatal úszó mindenben támogatja kedvesét, akire most két hét karantén vár.
márc. 31
17:09
El: késés és a drukkereik miatt skót klubokat büntetett az Uefa (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Celticet és a Rangerst is pénzbírsággal büntette.
márc. 31
17:11
Horvátország: „Vége a játéknak” – botrány a Dinamónál (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Dinamo Zagreb Nenad Bjelica vezetőedző kivételével menesztette szakmai stábját (az edzőnek olyan szerződése van, hogy ezt nem tudták megtenni), miután a stáb és a csapat sem fogadta el a klub fizetéscsökkentési javaslatát. A horvát klub korábbi elnöke, a jelenleg tanácsadóként dolgozó Zdravko Mamic a Facebookon ak
márc. 31
17:21
Újabb esetek - beronthatott az úszósportba a koronavírus (Infostart)
Kapás Boglárka után újabb válogatott úszó jelezte, hogy megfertőződött, de ezzel aligha van vége.
márc. 31
17:27
Tenisz: elkerülhetetlen lesz a wimbledoni torna elhalasztása (She)
Rendkívüli ülések sorozatán próbálják eldönteni a szervezők, hogy mi legyen az idei Wimbledon sorsa, ám egyre inkább úgy tűnik, hogy a második világháború óta először fordulhat elő, hogy egy évben wimbledoni teniszbajnokság nélkül maradnak a sportág rajongói.
márc. 31
17:27
Kozma Dominik is koronavírusos (444.hu)
A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy "tucatnál is több" magyar úszó fertőződhetett meg.
márc. 31
17:33
Mu: csillagászati fizetéssel csábítják Sanchót – sajtóhír (She)
A Manchester United elképesztő ajánlatot tett a Borussia Dortmund ifjú angol támadójának, Jadon Sanchónak.
márc. 31
17:33
Monspart Sarolta: ha nincs az a rohadt kullancs, talán még most is futnék (Infostart)
A Nemzet Sportolója cím várományosa úgy véli, hiába "nyerte hülyére" korábban a sportnapilap szavazásait, szóba sem került a neve tizenkettedik tagként. Most igen.
márc. 31
17:33
Ronaldo eladására kényszerülhet a Juventus, ha nem akarják, hogy bedőljön a klub (SzMo)
Ha mégis marad az ötszörös aranylabdás csatár, bele kell mennie fizetése hosszabb távra szóló jelentős csökkentésébe.
márc. 31
17:35
Nso-tanóra: Baji Balázs rendhagyó biológiaórát tartott (She)
A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját.
márc. 31
17:39
Újabb magyar úszónak lett pozitív a koronavírustesztje, Kozma Dominik is fertőzött (SzMo)
A világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszót kétszer is megvizsgálták, a második tesztje mutatta ki nála a vírust.
márc. 31
17:45
Száznyolcvannal a magyar határ felé (She)
A NATO 1999 márciusában indított légi csapásai után a korszak szerb klasszisairól az is kiderült, hogy milyen nagyszerű, hazaszerető emberek.
márc. 31
17:57
Hegedüs Éva: a vízilabda-szövetség összefogással lesz úrrá a helyzeten (Infostart)
A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben különösen fontos az összefogás Magyar Vízilabda Szövetség számára is – hangsúlyozta a szervezet társadalmi elnöke.
márc. 31
18:09
Kapás Boglárka: Elsírtam magam... (She)
Mint ismeretes, Kapás Boglárka második koronavírustesztje pozitív lett: a világ- és Európa-bajnok pillangózóra legalább két hét szigorú karantén vár. Az úszó a keddi bejelentését követően interjút adott a Nemzeti Sportnak.
márc. 31
18:11
Kisvárda: Grozav és honfitársa hazament Romániába, kirúgta őket a klub (She)
Azonnali hatállyal szerződést bontott két román játékosával, Gheorghe Grozavval és Iasmin Latovlevici-csel az NB I-es kisvárdai labdarúgóklub, mert a két légiós engedély nélkül hazatért Romániába, ezzel súlyos szerződésszegést követett el – olvasható az egyesület hivatalos honlapján.
márc. 31
18:21
Kisvárda: Grozav és honfitársa hazament Romániába, szerződést bontottak velük (She)
Azonnali hatállyal szerződést bontott két román játékosával, Gheorghe Grozavval és Iasmin Latovlevici-csel az NB I-es kisvárdai labdarúgóklub, mert a két légiós engedély nélkül hazatért Romániába, ezzel súlyos szerződésszegést követett el – olvasható az egyesület hivatalos honlapján.
márc. 31
18:21
Nemzeti Sport: Tucatnál is többen fertőződhettek meg a koronavírussal az úszósportban (SzMo)
Eddig három úszó, Kapás Boglárka, Kozma Dominik és Horváth Dávid jelentették be, hogy pozitív lett a tesztjük.
márc. 31
18:33
Úszás: Bohus Richárd is pozitív lett, Bernek állásfoglalást kér (She)
Pozitív lett a koronavírustesztje Bohus Richárdnak is. A világbajnoki bronzérmes úszó a múlt héten furcsaságokat észlelt, s bár csodálkozott ezeken, gondolt a fertőzésre is, de hogy valóban elkapta a vírust, azt csak a második teszt igazolta.

Keresés