2020. március 31. kedd

márc. 31
18:39
NB II: a győri ETO-nál és Gyirmóton is csökkennek a fizetések (444.hu)
A klub cégvezetője szerint a gyirmóti focisták maguk ajánlották fel, hogy a rendkívüli helyzetben részt vesznek a veszteségek közös teherviselésében.
márc. 31
18:41
Két román játékosat rúgta ki a Kisvárda, mert engedély nélkül hazamentek (444.hu)
Nem jelentettek meg a keddi csapattájékoztatón, kiderült, hogy hazamentek.
márc. 31
18:45
1979: a Barcelona első nagy győzelme (Infostart)
Minden idők legjobb KEK-döntőjeként emlékezik a futballvilág az 1979. május 16-i, bázeli FC Barcelona–Fortuna Düsseldorf mérkőzésre. A katalánok hosszabbításban 4-3-ra nyertek egy szinte minden percében izgalmas, látványos találkozón.
márc. 31
18:57
Eurofutball: Rummenigge úgy véli, még tíz évig nem lesz szuperliga (She)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München klubelnöke kizárta annak a lehetőségét, hogy tíz éven belül elinduljon a legjobb európai labdarúgócsapatokat felvonultató szuperliga.
márc. 31
19:03
Jégkorong: az osztrák liga új idényére a Fehérvár is jelentkezett (She)
A kedd déli határidőig mind a 11 eddigi klub – köztük a Hydro Fehérvár AV19 – jelentkezett az osztrák bázisú jégkorongliga 2020–2021-es idényére, és kiderült, hogy szeretne a mezőnyhöz csatlakozni a pozsonyi Capitals.
márc. 31
19:15
Kosárlabda: könyvet írtak a Sopron női csapatáról (She)
Mese is lehetne címmel könyvet írt a soproni női kosárlabdacsapat elmúlt 25 évéről Török Zoltán ügyvezető igazgató, a kötetet az interneten mutatják be csütörtökön.
márc. 31
19:27
Tenisz: Babos szerint törlik a füves pályás szezont is (She)
Babos Tímea szerint a salakos szezon után vélhetően törlik a füves pályás teniszidényt is a koronavírus-járvány miatt.
márc. 31
19:29
Úszás: a Músz kedd estig kilenc pozitív esetről kapott információt (She)
A Magyar Úszószövetség arról számolt be, hogy a válogatott versenyzők felkészülésének folytatásához kötelezően előírt koronavírustesztek kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt. Az alábbiakban a MÚSZ közleményét olvashatják.
márc. 31
19:48
Sorra derülnek ki az szóinkról, hogy megfertőződtek, eddig 9 tesz pozitív (Infostart)
Eddig 9 személy esetében mutattak ki koronavírus fertőzést - adta hírül a Magyar Úszószövetség. Valamennyiüknél a válogatott keret külföldi edzőtáborából való hazatérés után tesztelték le. Még további eredményeket is várnak.
márc. 31
19:54
Kilenc pozitív koronavírus teszt az úszóválogatottnál (444.hu)
Azért tesztelték az úszókat, hogy elkezdhessék a közös edzéseket, de váratlanul kiderült, hogy többen is koronavírusosak .
márc. 31
19:54
Kilenc koronavírus-teszt is pozitív lett a MÚSZ-nál (BorsOnline)
Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek - közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy a nap folyamán Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.
márc. 31
19:54
Úszószövetség: kilenc embernek lett pozitív a koronavírustesztje eddig (SzMo)
Valamennyien külföldi edzőtáborokban jártak, egyelőre azonban egyikük sem igényel különleges orvosi ellátást.
márc. 31
20:12
Nemzet Sportolója: Boldog vagyok, el is pityeredtem – Monspart (She)
Mint arról beszámoltunk, a Nemzet Sportolói Székely Éva halála után a világbajnok tájékozódási futó Monspart Saroltát jelölték maguk közé keddi szavazásukon. A kitüntetett meghatódva nyilatkozott a Nemzeti Sportnak.
márc. 31
20:24
F1: Vettel a sírból hozta vissza a világbajnoki címet Brazíliában (She)
A Nemzeti Sport Formula–1-es magazinjában sorrendbe állítottuk a sorozat első hetven évének 70 legjobb, legemlékezetesebb versenyét. A haláleseteket és súlyos sérüléseket kizártuk a kritériumok közül, inkább azokra összpontosítottunk, amelyek drámai fordulatait, előzéseit máig emlegetjük, illetve amelyek a világbajnoki csata szempontjából is kulcsf
márc. 31
20:24
Kilenc magyar úszónak is pozitív lett a tesztje (888.hu)
Kedd estig kilenc személy esetében mutattak pozitív eredményt az elvégzett koronavírus-tesztek – közölte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) azok után, hogy a nap folyamán Kapás Boglárka és Kozma Dominik is bejelentette: megfertőződött.
márc. 31
20:24
Bohus Richárd koronavírus-tesztje is pozitív lett (SzMo)
Egyelőre edzőtábori szobatársa, Bernek Péter sem kezdi meg a felkészülést: bár mindkét tesztje negatív lett, állásfoglalást kér egy szakembertől.
márc. 31
20:26
Anglia: a londoni polgármester a futballklubok segítségét kéri (She)
A főváros futballklubjainak a segítségét kérte a koronavírus-járvány elleni küzdelemben Sadiq Khan londoni polgármester.
márc. 31
20:28
Mtk: „A játékosok és a stáb tagjai csökkentett bért kapnak” (She)
A Nemzeti Sport Online vasárnap jelezte, hogy az NB II-ben listavezető MTK labdarúgócsapata húszszázalékos bércsökkentésről egyeztet a játékosokkal – Polyák Balázs sportigazgató a klub hivatalos honlapjának adott interjúban megerősítette értesülésünket, és elmondta, meg is egyeztek a bércsökkentésről.
márc. 31
20:30
Lovas Eb: veszélybe került a jövő évi budapesti rendezés (She)
A tokiói olimpia 2021-re halasztása miatt veszélybe kerülhet a budapesti Európai Lovasjátékok megrendezése.
márc. 31
20:36
Csupasport: Dombi Tibor nagy kihívása vasárnapra (She)
Sorozatunkban ismert sportolók beszélnek, hogyan tartják formában magukat. Dombi Tibor különleges helyzetben van, mert megteheti, hogy a programjába beillesszen egy maratoni futást.
márc. 31
20:42
Mtk: „A játékosok és a stábtagok csökkentett bért kapnak” (She)
A Nemzeti Sport Online vasárnap jelezte, hogy az NB II-ben listavezető MTK labdarúgócsapata húszszázalékos bércsökkentésről egyeztet a játékosokkal – Polyák Balázs sportigazgató a klub hivatalos honlapjának adott interjúban megerősítette értesülésünket és elmondta, meg is egyeztek a bércsökkentésről.
márc. 31
20:44
F1: az M4 Sport vasárnap leadja a ’93-as Európai Nagydíjat (She)
Vasárnap 14 órakor az 1993-as Formula–1-es Európai Nagydíj lesz látható az M4 Sporton, amely mostantól az elmaradó versenyhétvégéken korábbi futamokat ismétel az archív felvételekből válogatva.
márc. 31
20:51
MÚSZ: kilenc koronavírus-teszt lett pozitív (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség az összes válogatott versenyzőt és segítőiket is tesztelte, így találtak rá a koronavírusos betegekre.
márc. 31
20:53
MÚSZ: kilenc magyar úszó lett koronavírusos (Behaviour)
A Magyar Úszó Szövetség az összes válogatott versenyzőt és segítőiket is tesztelte, így találtak rá a koronavírusos betegekre.
márc. 31
21:00
Dvtk: 30 százalékkal csökkennek a fizetések – hivatalos (She)
Nem sokkal azok után, hogy az NB II-es MTK húszszázalékos bércsökkentést jelentett be, az NB I-es DVTK 30 százalékos csökkentésről számolt be – az élvonalbeli klubok közül a Diósgyőr az első, amely megállapodott a játékosokkal és a stábbal az intézkedésről.
márc. 31
21:06
Fifa: megvan a Man. City–Real Madrid továbbjutója (She)
Topfutball nélkül maradt a sportvilág, de mi visszahozzuk Európa legjobbjait a porondra! Magyarország legtehetségesebb FIFA-játékosai pótolják a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán az elmaradt rangadókat. Az első a sorban a Manchester City–Real Madrid Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágója volt. Az első meccset a City nyerte meg 2–1-re idegenb
márc. 31
21:06
Az utolsó meccsét játszhatta márciusban a magyar bajnok sztárja (Ripost)
Előfordulhat, hogy a Veszprém kézilabdacsapatának kapusa, a 41 éves Sterbik Árpád többet már nem lép pályára tétmérkőzésen.
márc. 31
21:12
Olaszország: Nem tudom leírni, mennyire szörnyű érzés – Cannavaro (She)
Fabio Cannavaro, a The Players Tribune oldalon írt levelet a koronavírus-járvány sújtotta Olaszországnak. A világbajnok, aranylabdás labdarúgó – aki évek óta Kínában dolgozik – érzelmes szavakkal szólt honfitársaihoz.
márc. 31
21:12
30 százalékkal csökkentette a fizetéseket a Diósgyőr (444.hu)
Az első NB1-es klub, ami reagált a válságra.
márc. 31
21:18
London polgármestere a fociklubok segítségét kérte, hogy szükségkórházaknak használhassák a stadionjaikat (444.hu)
Sadiq Khan több Premier League- és másodvonalbeli egyesület arra is kért, hogy az orvosi stábjukat bevethessék a koronavírus-járvány megfékezésére.
márc. 31
21:30
Negyedszáz év „magány” után újra Európa tetején (She)
Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be a Barcelon
márc. 31
22:00
Kép: Boateng karambolozott, autója a szalagkorláton állt meg (She)
Jérome Boateng, a Bayern München labdarúgója közúti balesetet szenvedett kedd reggel – írja a Bild.
márc. 31
22:06
Anglia: „Nem kaptam levegőt” – a vb-győztes spanyol is megküzdött a koronavírussal (She)
Megküzdött a koronavírussal Pepe Reina, az Aston Villa labdarúgócsapatának világ- és Európa-bajnok spanyol kapusa is – erről a 37 éves futballista maga beszélt a Corriere dello Sportnak adott nyilatkozatában. Reina élete legrosszabb pillanataiként élte meg, amikor olyan súlyos tünetei voltak, hogy 25 percen keresztül nem kapott levegőt.
márc. 31
22:09
Nem bírnak Ronaldinhóval a börtönben (Ripost)
Továbbra is fogva tartják a brazil focilegendát, az egykori aranylabdás Ronaldinhót.
márc. 31
22:18
Koronavírus: csak június végén folytatódhat a spanyol La Liga? (She)
A koronavírus-járvány miatt továbbra is folyamatosak a halasztások a nemzetközi sportéletben.
márc. 31
22:24
Nfl: a következő idénytől megemelik a playoff mezőnyét (She)
A klubtulajdonosok kedden videokonferencia keretében megszavazták, hogy már a következő szezontól 12-ről 14 csapatosra bővítik a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásának mezőnyét.
márc. 31
22:42
Szoboszlai: Inkább zárt kapu, csak játsszunk! (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
márc. 31
23:12
Női kézi: Görbicz felajánlást tett; a Győr videóban mondott köszönetet (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának klasszisa, Görbicz Anita egymillió forintot ajánlott fel a Győri Segélyalapnak.
márc. 31
23:12
Marco Rossi Olaszországban marad, senki sem tudja, mikor tér vissza (Ripost)
A focikapitány családjához utazott haza, egyelőre Magyarországon nincs feladata.
márc. 31
23:18
Öttusa: Albert herceg kigyógyult a koronavírusból (She)
Az öttusázók nemzetközi szövetsége (UIPM) a hivatalos csatornáin közölte, hogy kigyógyult a koronavírusból Albert monacói herceg, a szervezet tiszteletbeli elnöke.
márc. 31
23:42
Saci – Malonyai Péter jegyzete (She)
Már akkor a nemzet sportolója volt, amikor még nem jelölték a Nemzet Sportolójának – Monspart Saroltánál ez a legkevesebb. Meg nem mondom, hány...
márc. 31
23:44
Karanténszínek – Csinta Samu publicisztikája (She)
Mi tagadás, sok szokatlan helyzetet teremtett napjaink megbolydult világa. A mindent felfalással fenyegető láthatatlan ellenséggel vívott küzde...
márc. 31
23:48
Női kosár: Wentzel Nóra a Wnba-ről is álmodik (She)
„Minden összecsapást − amelyen játszottam − visszanézek, ebből tanulok a legtöbbet. Amondó vagyok, hogy a sportolónak mindig van hová fejlődnie, így nincs olyan szegmense a játékomnak, amellyel maradéktalanul elégedett lennék. Ennek ellenére úgy érzem, jó úton haladok” − mondja honlapunknak a PEAC-Pécs többszörös utánpótlás Európa-bajnoki érmes kos

Keresés