2020. március 5. csütörtök

márc. 5
15:26
Koronavírus: Vuhannak utalják katari pénzdíjukat a kínai asztaliteniszezők (She)
A koronavírus elleni harcot segítendő Vuhan városának utalják pénzdíjukat a kínai asztaliteniszezők, akik a héten Dohában, a katari world tour versenyen szerepelnek – adta hírül a sportági világszövetség.
márc. 5
15:30
Férfi röpi: Nagy Péter vezetőedző hosszabbított a Mafc-nál (She)
A következő idény is a játékosként Bajnokok Ligája-győztes ifjabb Nagy Péter irányítja a MAFC-BME férfi röplabdacsapatát.
márc. 5
16:00
Asztalitenisz: a Szudi, Pergel vegyes páros negyeddöntős Dohában (She)
Az olimpiai részvételért harcoló Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes páros bejutott a negyeddöntőbe a Dohában zajló asztalitenisz world tour versenyen, ezzel a kvalifikáció szempontjából újabb értékes világranglistapontokat szerzett.
márc. 5
16:18
Fordulat Ronaldinho útlevélbotrányában: állítja, ajándékba kapta a paraguayi papírokat (Infostart)
Már több mint egy éve nem röpködhetne, miután 2,5 millió dolláros büntetési hátraléka van Brazíliában.
márc. 5
16:36
Női kézi: kihirdették a szűkített keretet az olimpiai selejtezőre (She)
Kihirdette a március 20. és 22. közötti olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott keretét Danyi Gábor és Elek Gábor – számolt be róla a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) hivatalos honlapja. A 19 fős keretből 16 játékost nevezhet majd a kapitánypáros a győri tornára, amelyen Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal találkozik a
márc. 5
16:48
Dac: „Pár évet letagadhatok” – a korelnök Németh Krisztián bemutatkozott (She)
Amint arról beszámoltunk, a Dunaszerdahely a Szlovák Kupa negyeddöntőjében 2–0-ra legyőzte az FK Popradot, és elődöntőbe jutott. A találkozón először lépett pályára DAC-mezben a 31 éves magyar válogatott támadó, Németh Krisztián. Németh mellett Schäfer András számára is különleges emlék lesz az összecsapás: Kalmár Zsolt sérülése miatt, szó szerint
márc. 5
17:18
Női kosár Mk: a Sopron legyőzte a Dvtk-t, és elődöntős lett (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének második negyeddöntőjében az elmúlt hétvégi, kétszeri hosszabbítás után a Sopron javára eldőlő bajnokit követően Fegyverneky Zsófiáék ismét legyőzték a DVTK-t: ezúttal a rendes játékidőben 62–55-re diadalmaskodva, amivel bejutottak az elődöntőbe, amelyben a TFSE-MTK lesz az ellenfelük.
márc. 5
17:24
Légiósok: Ha itt megállom a helyemet... – Vida Kristopher (She)
Vida Kristopher szeretne bemutatkozni a magyar labdarúgó-válogatottban, ezért is igazolt Dunaszerdahelyről a lengyel bajnoki címvédő Piast Gliwice csapatához.
márc. 5
17:27
Razzia a Pesten lebukott hekker miatt, Casillas házát is átkutatták (Ripost)
Összehangolt rendőrségi akció volt Portugáliában, sztárkluboknál és Ronaldo menedzserénél is házkutatást tartottak.
márc. 5
17:36
Labdarúgás: újra legyőzték a szlovéneket U17-es leányaink (She)
Egyelőre nagyszerűek az előjelek az U17-es leány Európa-bajnoki elitkör március 18-án kezdődő, szombathelyi tornájára: a magyar válogatott a keddi, idegenbeli siker után csütörtökön Nagykanizsán is legyőzte a szlovén nemzeti csapatot (2–1).
márc. 5
17:38
Sepsi: történelmi tettet hajtott végre a bíró az elnök szerint (She)
A továbbjutás mellett annak is örülnek a Sepsi OSK-nál, hogy végre akadt egy román játékvezető, aki a magyarellenes szurkolói rigmusok hallatán félbe merte szakítani a mérkőzést.
márc. 5
17:48
Koronavírus: a római maratoni futás is elmarad (She)
A koronavírus-járvány miatt elmarad a március 29-ére tervezett római maratoni futóverseny.
márc. 5
17:50
Görögország: hét pontot levontak a Paok-tól (She)
Hét pontot levontak a görög labdarúgó-bajnokságban címvédő PAOK csapatától a tulajdonjogi szabályok megsértése miatt csütörtökön.
márc. 5
18:18
Sportlövő-vk: nem utazik el a viadalra a magyar válogatott (She)
Nem utazik el a magyar sportlövő-válogatott a március 16-án kezdődő indiai világkupára, miután a nemzetközi szövetség (ISSF) úgy döntött, hogy a viadal nem ad világranglista-pontokat.
márc. 5
18:33
Újabb távozók a Fradi női kézilabdacsapatánál (Azenpenzem)
Kialakult a Ferencváros női kézilabdacsapatának kerete a következő szezonra, a jelenlegi játékosok közül Debreczeni-Klivinyi Kinga, Djurdjina Malovic, Emily Christensen, Szemerey Zsófia és Bánfai Kíra is távozik.
márc. 5
18:36
Serie A: eldőlt, mikor pótolják be a Juventus–Inter rangadót (She)
Kijelölték az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 26. fordulójából, a koronavírus okozta járvány miatt elhalasztott hat mérkőzés, közte a Juventus–Inter rangadó új időpontját.
márc. 5
18:42
Vb 2022: halasztások az ázsiai selejtezőben (She)
A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a 2022-es labdarúgó-világbajnokság ázsiai selejtezőjének következő két fordulóját.
márc. 5
18:44
Németország: Véleménynyilvánítás: igen. Gyűlölet: nem! – reagált a liga (She)
Véleménynyilvánítás és a tiltakozás szabadsága: igen. Gyűlölet és uszítás: nem! Így indul a Német Labdarúgóliga (DFL) szerdai közleménye. A liga elnöksége azután ülésezett, hogy az utóbbi napokban szurkolói támadások középpontjába került Dietmar Hopp, a Hoffenheim tulajdonosa.
márc. 5
19:18
Fordulat a Forma-1-es botrányban, olaj lehet a tűzre a FIA közleménye (Infostart)
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerint nincs megfelelő bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a Ferrari Forma-1-es istálló az előző világbajnoki idényben a szabályoknak nem megfelelő motorokat használt volna.
márc. 5
19:24
Női kézi: Nagy fejtörést okozott a jó formája – Danyi a kimaradó Szikoráról (She)
Mint arról beszámoltunk, kihirdette a március 20. és 22. közötti olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott keretét Danyi Gábor és Elek Gábor. Előbbi a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatbán beszélt a sérülés miatt kimaradó Tomori Zsuzsanna pótlásáról, illetve a keretszűkítés áldozatául esett Szikora Melindáról is.
márc. 5
19:26
Ajánló: túra az első világháború egyik frontvonalán (She)
A Walk of Peace túra az Alpokat köti össze az Adriai-tengerrel, de különlegessége sokkal inkább a 220 kilométeres távból áll, amely a 11 szakasz alatt világháborús helyszíneket érint.
márc. 5
19:33
Szoboszlaival hirdetne forradalmat az európai sztárcsapat (Ripost)
Focistánk és ügynöke szerint korai még a jövőjével foglalkozni, de az AC Milannál máshogy gondolják. Régi ismerős vinné Olaszországba.
márc. 5
19:36
Férfi kézi: Nem mi vagyunk a Seha-liga favoritjai – Davis (She)
Vasárnap Újvidéken kezdi meg a SEHA-liga kieséses szakaszát a Veszprém, amelynek edzője szerint inkább a címvédő Vardar a sorozat favoritja, ő pedig továbbra is számít a fiatalokra.
márc. 5
19:45
Két ász nélkül készülünk az olimpiai selejtezőre (Azenpenzem)
A női kézilabda-válogatott társ szövetségi kapitánya, Danyi Gábor diplomatikusan fogalmaz Szikora Melinda mellőzésével kapcsolatban, aggódik Tomori Zsuzsannáért és nagyon bízik Szöllősi-Zácsik Szandrában.
márc. 5
19:48
Még csak nem is gondolkodik a Salzburg elhagyásán Szoboszlai Dominik (Infostart)
Hullámvölgyben van a magyar labdarúgó-válogatott középpályásának csapata, amely már a nemzetközi színtéren sem érdekelt.
márc. 5
20:00
FTC: nehéz döntéseket kellett meghoznunk (Infostart)
Kialakult a Ferencváros női kézilabdacsapatának kerete a következő szezonra, a jelenlegi játékosok közül Debreczeni-Klivinyi Kinga, Djurdjina Malovic, Emily Christensen, Szemerey Zsófia és Bánfai Kíra is távozik.
márc. 5
20:00
Női kosár Mk: elképesztő végjáték után nyert a Zte a Győr ellen (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének harmadik negyeddöntőjén a ZTE NKK legyőzte a Győrt, így bejutott a legjobb négy közé, ahol a Csata–Szekszárd meccs továbbjutója lesz az ellenfele a döntőbe jutásért.
márc. 5
20:12
Real Madrid: megműtötték az Államokban Eden Hazard-t (She)
Az Egyesült Államokban megműtötték a Real Madrid világbajnoki bronzérmes belga labdarúgója, Eden Hazard törött bokáját.
márc. 5
20:14
MotoGp: Jorge Lorenzo júniusban visszatér (She)
A júniusi Katalán Nagydíjon ismét versenyez a spanyol Jorge Lorenzo, a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötszörös győztese.
márc. 5
20:30
Asztalitenisz: búcsúzott a nyolc között a Szudi, Pergel páros (She)
Az olimpiai részvételért harcoló Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes páros a negyeddöntőben fejezte be szereplését a Dohában zajló asztalitenisz World Tour-versenyen.
márc. 5
20:42
Női kosár Mk: a Zte elképesztő végjáték után nyert a Győr ellen (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének harmadik negyeddöntőjében a ZTE NKK legyőzte a Győrt, így bejutott a legjobb négy közé, ahol a Csata–Szekszárd meccs továbbjutója lesz az ellenfele a fináléba jutásért.
márc. 5
20:45
Megvan a női kézilabda válogatott tizenkilenc főre szűkített kerete (Behaviour)
Tizenkilenc fősre szűkítette a március 20-22. között Győrben megrendezésre kerülő női kézilabda olimpiai kvkalifikációs tornára készülő magyar válogatott keretét Danyi Gábor és Elek Gábor, a nemzeti csapat két szakvezetője. Az már a keretszűkítés előtt eldőlt, hogy Tomori Zsuzsanna, a Siófok 32 éves balátlövője belszervi problémák miatt hat-nyolc h
márc. 5
20:54
FA-kupa: Derby County–Manchester United élőben az Nso-n! (She)
A Manchester United 3–0-ra nyert a Wayne Rooneyt is soraiban tudó másodosztályú Derby County otthonában az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében. Rooney kétszer is majdnem bevette volt csapata kapuját.
márc. 5
21:00
Asztalitenisz: András Csaba hibátlan napja az U21-es Eb-n (She)
Bravúrt is véghez víve, nagyszerű teljesítménnyel rukkolt ki a horvátországi Varasdon zajló U21-es Európa-bajnokságon András Csaba. A Németországban légióskodó, 18 éves játékos egyesben mindkét csütörtöki mérkőzését megnyerte a 16 közé jutásért zajló második csoportkörben, és nagy reményekkel várhatja a folytatást két páros számban is.
márc. 5
21:06
Tékvandó: olimpiai selejtező Milánó helyett Moszkvában (She)
Az Európai Tékvandószövetség úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány miatt Milánó helyett Moszkvában rendezi meg az olimpiai és paralimpiai kvalifikációs tornát.
márc. 5
21:19
Eredményes játékot vár a teniszválogatott szövetségi kapitánya (Behaviour)
Jó játékot és eredményes szereplést vár magyar a férfi teniszválogatott szövetségi kapitánya a Davis Kupa Belgium elleni debreceni selejtezőjében. Köves Gábor a pénteki és szombati mérkőzések helyszínén, a Főnix Csarnokban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a magyar csapat két top 100-as játékosa, Balázs Attila
márc. 5
21:39
Férfi vízi ob I: nyert az Eger és az Osc, felsőházban a Szentes (She)
A férfi vízilabda ob I B-csoportjának két, 13. fordulóból pótolt meccsén a BVSC nem tudta megállítani az OSC-t, így nem tudta megelőzni a szentesieket, és az alsóházban folytatja majd – írja a waterpolo.hu. Az Eger a Honvéd otthonában győzött.
márc. 5
21:39
Horrorsérülést szenvedett a sztársportoló, durva, amit ezután írt (Ripost)
Nem vesztette el a humorérzékét. Az ember azt hinné, az élettől is elment a kedve az NHL-hokisnak, de alaposan rácáfolt erre.
márc. 5
21:51
Dánia: korábbi válogatott labdarúgó is elkapta a vírust (She)
A dán élvonalbeli Bröndby IF hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint az Auxerre, a Wolfsburg és a klub korábbi játékosa, a dán válogatottban 47 alkalommal szereplő támadó középpályás, Thomas Kahlenberg szervezetében kimutatták a koronavírust. A pályafutását 2017-ben befejező sportoló a klub közlése szerint jól van, de karanténban tartják –
márc. 5
21:53
Ligue 1: fél évre eltiltották a Monaco portugálját – hivatalos (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség hat hónapra eltiltotta Gelson Martinst, az élvonalbeli AS Monaco portugál válogatott játékosát.
márc. 5
22:12
Férfi vízilabda ob I - Sima Eger és OSC-győzelem (Infostart)
Az Eger és az OSC is magabiztosan nyert vendégként a férfi vízilabda ob I alapszakaszának csütörtöki játéknapján, a 13. fordulóból elhalasztott mérkőzéseken.
márc. 5
22:15
Női kosár Mk: a Szekszárd simán lelépte a Csatát az elődöntőért (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének utolsó negyeddöntőjén született a nap legsimább győzelme, miután a Szekszárd kereken húsz pont különbséggel legyőzte a félidőben még egy egységgel vezető Csatát.
márc. 5
22:27
Női kosár Mk: a Szekszárd simán lelépte a Csatát az elődöntőért (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének utolsó negyeddöntőjén született a nap legsimább győzelme, miután a Szekszárd kereken húsz pont különbséggel legyőzte a félidőben még egy egységgel vezető Csatát.
márc. 5
22:29
Koronavírus: a párizsi maratonit is elhalasztották (She)
Április 5-ről október 18-ra halasztották el a párizsi maratoni futóversenyt a koronavírus-járvány miatt.
márc. 5
22:33
Női kosár Mk: a Szekszárd lelépte a Csatát az elődöntőért (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa pécsi nyolcas döntőjének utolsó negyeddöntőjén született a nap legsimább győzelme, miután a Szekszárd kereken húsz pont különbséggel legyőzte a félidőben még egy egységgel vezető Csatát.
márc. 5
22:35
Meglepetés, dráma, sérülés és kiütés – a női Mk nyolcas döntő első napja (She)
Szoros és izgalmas mérkőzések után alakult ki a pénteki párosítás – a címvédő Sopron mellett az először elődöntős TFSE, a nagyot hajrázó ZTE és a nap legsimább sikerét arató Szekszárd jutott tovább.
márc. 5
22:51
FA-kupa: továbbment a Man. United Rooney csapata ellen (She)
A Manchester United 3–0-ra nyert a Wayne Rooneyt is soraiban tudó másodosztályú Derby County otthonában az angol FA-kupa nyolcaddöntőjében. Rooney kétszer is majdnem bevette volt csapata kapuját.
márc. 5
22:53
Légiósok: Szoboszlaiék döntősök, megvédhetik címüket (She)
A címvédő Salzburg bejutott az Osztrák Kupa döntőjébe: a Szoboszlai Domonikot végig soraiban tudó együttes 1–0-ra nyert a LASK ellen az elődöntőben.
márc. 5
23:03
Király-kupa: kikapott, de így is döntős az Athletic Bilbao (She)
A spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének visszavágóján az Athletic Bilbao 2–1-es vereséget szenvedett, de így is bejutott a sorozat döntőjébe.
márc. 5
23:05
Férfi röpi Challenge-kupa: búcsúzott a Pénzügyőr (She)
Utolsó magyar csapatként a Pénzügyőr SE is búcsúzott az európai röplabdás kupaküzdelmektől, miután a férfi Challenge-kupa negyeddöntőjének visszavágóján 3:0-ra kikapott a portugál Sporting CP otthonában.

Keresés