2008. december 2. kedd

dec. 2
17:00
Michael Phelps az Év Sportembere (Metropol)
A tekintélyes Sports Illustrated című lap Michael Phelpset, a pekingi olimpián nyolc aranyat nyert úszósztárt választotta az Év Sportemberének.
dec. 2
17:54
Asztalitenisz, TOP 12: Zwickl kiesett, Kosiba hibátlanul elődöntős (She)
A Marczibányi téren a Statisztika Csarnokában zajlik a hazai TOP 12, amely az ob után a legrangosabb. A két hatfős csoportba sorsolták a résztvevőket, és szerdán le is játszották a csoportmeccseket, amely után az első két helyen végzők bejutottak az elődöntőbe.
dec. 2
17:56
Marseille: halálos fenyegetés az Atlético-szurkolóknak (She)
Egy héttel az Olympique Marseille–Atlético Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt a francia klub szurkolói halálosan megfenyegették spanyol ellenlábasaikat.
dec. 2
18:12
Ökölvívás: megvannak a Bedák-testvérek ellenfelei (She)
Bedák Pál szlovák ellenféllel kezdi meg, míg testvére, Zsolt nicaraguaival folytatja profi ökölvívó karrierjét.
dec. 2
18:30
CAS: rekordszámú fellebbezés a nemzetközi Sportdöntőbíróságon (She)
Idén rekordszámú, közel háromszáz fellebbezési ügyben kellett döntenie a nemzetközi Sportdöntőbíróságnak (CAS).
dec. 2
18:48
Atlétika: eltiltották az olimpiai váltóból kimaradt jamaicai futót (She)
Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) doppingvétség miatt kétéves eltiltással sújtotta Julien Dunkley jamaicai futót.
dec. 2
18:50
Labdarúgás: Antonin Panenka hatvan évesen is futballozna (She)
Kedden ünnepli hatvanadik születésnapján Antonin Panenka, aki a csehszlovák labdarúgó-válogatott tagjaként 1976-ban Európa-bajnok lett. Az NSZK elleni döntő tizenegyes-párbajában emlékezetes gólt lövő legenda két évvel csípőműtétje után vissza akar térni a pályára – bár azt nem tette hozzá, milyen szinten szeretne játszani.
dec. 2
18:52
MLSZ: vasárnap helyett szombaton játszik a Ferencváros (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosított a 2008. december 7-én ( vasárnap ) 13 órára kisorsolt FTC–Fehérvár Ligakupa-mérkőzés helyszínét és kezdési időpontját módosítja.
dec. 2
19:06
Bulgária: kirúgták a labdarúgók szövetségi kapitányát (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) felbontotta a válogatottat irányító Plamen Markov szerződését, a csapat gyenge eredményeire hivatkozva.
dec. 2
19:08
Kézilabda: összeállt a női közönségválogatott a gálára (She)
Egy szavazás lezárult, de kezdődik a következő: a női Európa-bajnokság nyitónapján lezárult a voksolás a december 30-i Budapest Bank Kézilabda Gála női közönségválogatottjára, így már tudjuk, kik lépnek pályára az év végi sztárparádén a Médiaválogatott ellen. Mostantól a fiúk versengenek a gála-részvételért.
dec. 2
19:24
Női kézilabda-Eb: horvát győzelemmel indult a torna (She)
A macedóniai női kézilabda-Eb nyitó mérkőzésén Horvátország 17–8-as félidő után 30–26–ra legyőzte Szerbiát a D-csoportban.
dec. 2
19:26
Bayern München: nem kell aggódni, Ribéry kitöltené szerződését (She)
Úgy tűnik, nem kell aggódnia Franz Beckenbauernek, a német Bayern München elnökének: Franck Ribéry szeretné kitölteni 2011-ig szóló szerződését.
dec. 2
19:42
NOB: visszautasított köztévé-ajánlat két olimpiára (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) visszautasította a közszolgálati tévéket tömörítő Európai Műsorszolgáltatók Szövetségének (EBU) ajánlatát a 2014-es téli és a 2016-os nyári játékokra.
dec. 2
20:00
Női kézilabda-Eb: a svédek ikszeltek a fehéroroszokkal (She)
A svéd válogatott a szünetben már hat góllal vezetett, végül azonban csak 21–21-es döntetlent ért el Fehéroroszország ellen a Macedóniában zajló női kézilabda-Európa-bajnokság C-csoportjának első mérkőzésén.
dec. 2
20:18
Real Madrid: Huntelaar hivatalosan is a blancóknál folytatja (She)
Hivatalossá vált, hogy Klaas-Jan Huntelaar januártól a Real Madridnál folytatja a pályafutását. A holland csatár 2013-ig írt alá a spanyol klubhoz.
dec. 2
20:54
Jégkorong, MOL Liga: győzött a HC és a Steaua (She)
A jégkorong MOL Ligában az élen álló HC Csíkszereda 7–1-re verte az Újpestet idegenben, a Steaua Bucuresti pedig 2–1-re győzött Dunaújvárosban.
dec. 2
21:12
Női kosárlabda MK: 65 ponttal győzött a Szeged a DEAC ellen (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Szeged 65 ponttal, 100–35-re győzött a DEAC ellen.
dec. 2
21:30
Formula–1: Alonso visszavonulna, ha egységesítik a motorokat (She)
Fernando Alonso, a Renault kétszeres világbajnok spanyol pilótája visszavonulna, ha a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) 2010-től valóban egységesítené a motorokat a Formula–1-ben.
dec. 2
21:32
Anglia: késsel fenyegették meg a blackburni csatár feleségét (She)
Ismeretlen tettesek betörtek az angol élvonalbeli Blackburn Rovers labdarúgócsapatát erősítő Roque Santa Cruz házába, és megfenyegették a feleségét.
dec. 2
21:34
Rali: ifj. Tóth János is indul a hagyományos Mikulás-ralin (She)
A hétszeres abszolút bajnok ifj. Tóth János is indul a hét végén a Veszprém környékén rendezendő hagyományos Mikulás-ralin.
dec. 2
21:36
Jégkorong, EBEL: sima vereséget szenvedett az Alba Volán (She)
Az Alba Volán 5–1-es vereséget szenvedett a Klagenfurt otthonában az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) alapszakaszának 28. fordulójában.
dec. 2
21:48
WNBA: megszűnik a négyszeres bajnok Houston Comets (She)
Megszűnik a Houston Comets, amely megnyerte az észak-amerikai női profi kosárlabda-bajnokság (WNBA) első négy idényét.
dec. 2
21:50
Női kézilabda-Eb: vereséggel mutatkozott be a házigazda (She)
A házigazda Macedónia 25–22-es vereséget szenvedett Németországtól a női kézilabda-Európa-bajnokság első napján. A macedónok sokáig jól tartották magukat, de a második félidőben az esélyesebb németek felőrölték erejüket.
dec. 2
22:06
Női kézilabda-Eb: az oroszok sima győzelemmel kezdtek (She)
A világbajnoki címvédő orosz válogatott első mérkőzésén 31–22-re verte meg Ausztriát a Macedóniában zajló női kézilabda-Eb-n.
dec. 2
22:24
Bulgária: menesztették a szövetségi kapitányt, de még nincs utódja (She)
Bár a Szerbia elleni, megalázó 6–1-es vereség után a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Plamen Markov bőszen bizonygatta, hogy nincs oka a lemondáson gondolkodni, most a helyi szövetség vezetése megköszönte neki az eddigi munkát.
dec. 2
22:26
Serie A: Zenga nem ülhet a kispadon a Milan elleni meccsen (She)
Walter Zengát, a Catania vezetőedzőjét egy mérkőzésről eltiltották, valamint 6000 euróra megbüntették, mert inzultálta a játékvezetői hármast a hétvégi, Lecce elleni bajnokin, amely 1–1-re végződött.
dec. 2
22:42
A Burnley kiejtette az Arsenalt is (Infostart)
A Burnley a Fulham és a Chelsea után az Arsenalt is kiejtette az angol labdarúgó Ligakupában. A másodosztályú együttes a negyeddöntőben 2-0-ra nyert Arsene Wenger menedzser csapata ellen.
dec. 2
23:00
Angol Ligakupa: az Arsenal is kikapott a Burnley-től (She)
Megállíthatatlan a Burnley az angol Ligakupában. A másodosztályú gárda a Fulham és a Chelsea után a harmadik első osztályú csapatot búcsúztatta: ezúttal az Arsenal volt az áldozat.
dec. 2
23:00
Már megkezdte a téli bevásárlást a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid megkezdte a csapat megerősítését, és első lépésként szerződtette Klaas-Jan Huntelaart az Ajax Amsterdamtól.

Keresés