2008. december 8. hétfő

dec. 8
18:36
Kosárlabda: klub-világbajnokságot rendeznek 2010-től (She)
Két év múlva első ízben rendezik meg a FIBA kosárlabda klub-világbajnokságot – ezt a nemzetközi szövetség jelentette be.
dec. 8
18:38
Újpest FC: Kiss Zoltán autóbalesete miatt egy hónapot kihagy (She)
Információink szerint ma hajnalban az M3-as autópályán autóbalesetet szenvedett, Kiss Zoltán az Újpest védője: autójával becsúszott egy kamion alá.
dec. 8
18:40
Videó: nézze meg Bodnár László hatalmas gólját a Ried ellen! (She)
Bodnár László, az osztrák élvonalban szereplő Red Bull Salzburg magyar védője hatalmas góllal vette ki részét csapata hétvégi, Ried elleni 2–0-s győzelméből. Nézze meg Bodnár bombáját!
dec. 8
18:42
Floorball: jó játék, de vereség a lengyelektől a vb nyitányán (She)
Ostrava és Prága a helyszíne a 7. férfi floorball világbajnokságnak. Az eseményen párhuzamosan zajlanak az A- és B-divízió versenyei. A magyar válogatott a B-divízióban az első napon szabadnapos volt, másnap a csoport favoritjával, Lengyelországgal találkozott. Sajnos a papírforma beigazolódott, csapatunk sima vereséget szenvedett ellenfelétől.
dec. 8
19:18
Barcelona: balesetet szenvedtek a hazafelé tartó szurkolók (She)
A dpa hírügynökség jelentése szerint tizennégy spanyol futballszurkoló szenvedett sérüléseket, amikor felborult az őket szállító busz.
dec. 8
20:09
Kosárlabda, NBA: menesztették a Timberwolves vezetőedzőjét (She)
Menesztette Randy Wittman vezetőedzőt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Minnesota Timberwolves vezetősége.
dec. 8
20:11
Női kézilabda Eb: a németek simán győztek a svédek ellen (She)
A Macedóniában zajló női kézilabda Európa-bajnokságon a német válogatott meglehetősen sima mérkőzésen 33–22-re verte meg a svédeket.
dec. 8
20:13
Curling Eb: ismét nyertek a magyarok Svédországban (She)
A női és a férfi csapat is győzelemmel, illetve győzelmekkel folytatta szereplését a svédországi Örnsköldsvikben zajló curling Európa-bajnokságon.
dec. 8
20:27
Videó: nézze meg Szili Attila hétvégén szerzett találatát! (She)
A két magyar játékost (Nagy Gábor, Szili Attila) foglalkoztató APEP Piszilia idegenben aratott fölényes, 5–1-es sikert a sereghajtó Atromitosz Jeroszkipu ellen a ciprusi bajnokság 12. fordulójában, a vendégeknél Szili is góllal vette ki a részét a sikerből. Nézze meg ön is a magyar középpályás idénybeli harmadik találatát!
dec. 8
20:45
Olaszország: edzőcsere Torinóban – De Biasi helyett Novellino (She)
Menesztették Giovanni De Biasit, az olasz élvonalban szereplő Torino labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
dec. 8
21:45
NFL: 48 évesen befejezi Morten Andersen, a liga legjobb rúgója (She)
Egy korszak zárult le a hétfőn az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL), miután Morten Andersen, az NFL történelmének legtöbb pontot szerző játékosa bejelentette: sérülése miatt végleg felhagy a játékkal.
dec. 8
21:47
Jégkorong: két fővel bővült a kanadai válogatott szakmai stábja (She)
Az észak-amerikai jégkorong-bajnokság (NHL) történetének egyik legjobb bedobás-elhozó játékosa, a kanadai Joe Nieuwendyk, valamint a Montreal Canadiens egyik segédedzője, Pierre Gauthier is csatlakozott a kanadai férfi jégkorong-válogatottat a jövő évi világbajnokságra felkészítő szakmai stábhoz.

Keresés