2009. január 15. csütörtök

jan. 15
14:54
Dakar 2009: feladta a versenyt az autósoknál vezető Sainz (She)
Feladta a Dakar-rali 2009-es versenyét Carlos Sainz, aki az élen állt az autósok között.
jan. 15
15:30
Real Madrid: Robben szerint Messi a világ legjobb játékosa (She)
Két nappal azután, hogy Cristiano Ronaldo átvehette a 2008-as FIFA Év játékosa díjat, a Real Madrid támadója, Arjen Robben kijelentette, az ősi rivális Barcelona játékosa, Lionel Messi a legjobb futballista a világon.
jan. 15
15:32
Vízilabda: négyen jelentkeztek női szövetségi kapitánynak (She)
Négyen nyújtották be pályázatukat a csütörtöki határidőre a Magyar Vízilabda-szövetségnél (MVLSZ) a női szövetségi kapitány tisztére.
jan. 15
15:34
Portugália: útilaput kötöttek a mozambiki edző talpára (She)
A csapat gyenge eredményei miatt menesztették a portugál első osztályú labdarúgó-bajnokságban utolsó előtti helyezett Setúbal mozambiki vezetőedzőjét, Dauto Faquirát.
jan. 15
15:36
Inter: a gól ellenére Mourinho szerint Adriano még mindig túl kövér (She)
Adriano megint megkapta a magáét, miután edzője, José Mourinho a Genoa elleni meccs után megjegyezte, a csatárnak fogynia kellene.
jan. 15
15:48
Osasuna: Vadócz vetélytársa kölcsönbe szerződik volt klubjához (She)
Eggyel kevesebb vetélytárs Vadócz Krisztiánnak az Osasuna középpályáján: a 25 éves Xavier Margairaz visszaigazol korábbi svájci klubjához, az FC Zürichhez.
jan. 15
15:54
Aggódnak Zalaegerszeg miatt (Behaviour)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) fokozott figyelemmel és nem titkolt aggodalommal követi a zalaegerszegi jégcsarnok sorsáról szóló híreket. A pályát a korábbi tulajdonos eladósodása miatt megvásárolta az MKB Bank, amely időlegesen bezárná az egyik utánpótlásbázis otthonául szolgáló létesítményt.
jan. 15
16:06
Ökölvívás: 76 évesen elhunyt Ali egykori szovjet riválisa (She)
Szentpéterváron 76 éves korában elhunyt Gyenagyij Ivanovics Satkov, olimpiai- és Európa-bajnok bokszoló, a szovjet ökölvívósport egykori nagy bajnoka.
jan. 15
16:06
Feladta a Dakar-ralit az éllovas (Infostart)
Feladta a versenyt az autósok között élen álló Carlos Sainz, miután az Argentínában és Chilében zajló Dakar tereprali-viadal csütörtöki szakaszán balesetet szenvedett.
jan. 15
16:12
Zalaegerszegért aggódik a Magyar Jégkorong Szövetség (Metropol)
A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) fokozott figyelemmel és nem titkolt aggodalommal követi a zalaegerszegi jégcsarnok sorsáról szóló híreket.
jan. 15
16:24
Így készül a vb-re a Ferrari-csapat (Blikk)
Madonna di Campiglio — Néhány napos síeléssel kezdték az idényt a Ferrari Forma–1-es csapatának tagjai. Ott volt az olasz Alpokba szervezett kiránduláson a két sztárpilóta, a brazil Felipe Massa (27) és a finn Kimi Räikkönen (29) is.
jan. 15
16:24
Palesztina: válogatott játékosok haltak meg a Gázai övezetben (She)
A Reuters hírügynökség szerint izraeli támadások következtében két válogatott palesztin labdarúgó hunyt el saját otthonában a Gázai övezetben.
jan. 15
17:00
Debrecen: két játékos megsérült, a tesztelt kapusok hazautaztak (She)
Sérülés miatt Dudu Omagbemi és Czanik Károly sem vehetett részt a Debrecen csütörtök délelőtti edzésén, tudtuk meg a klub hivatalos honlapjáról. A tesztelésen részt vevő Miski Zoltán és Mihajlo Radulovics hazautazott.
jan. 15
17:18
Újpest: a Wolverhampton és a Southampton lesz az ellenfél (She)
A jövő hétfőtől vasárnapig Angliában edzőtáborozó Újpest a Wolverhamptonnal és a Southamptonnal játszik felkészülési mérkőzést.
jan. 15
17:20
Férfi kosárlabda NB I: a jövőben Pécsi VSK-Pannonpower (She)
Pécsi VSK-Pannonpower néven szerepel a jövőben a helyi férfi kosárlabdacsapat az NB I-ben.
jan. 15
17:36
Világjátékok: két táncos párunk is indulási jogot szerzett (She)
A napokban két magyar táncos pár is kvalifikálta magát a július 16. és 26. között megrendezésre kerülő tajvani világjátékokra: a standard kategóriában László Csaba és Mikes Anna, míg a latintáncosok között Nagymihály Balázs és Szögi Szilvia szerzett indulási jogot a nem olimpiai sportágak seregszemléjére.
jan. 15
17:54
FC Fehérvár: korábban kezdődik a Honvéd elleni Ligakupa-meccs (She)
Az MLSZ Versenybizottsága módosította a Honvéd–Fehérvár labdarúgó Ligakupa-mérkőzés időpontját, így a találkozó egy órával korábban, február 7-én 15 órakor kezdődik majd a Bozsik-stadion műfüves pályáján – olvasható a fehérvári klub honlapján.
jan. 15
17:56
Győri ETO: elköszöntek egy észttől és Abdul Aziztól (She)
A Győri ETO labdarúgócsapatának vezetősége elköszönt a próbajátékon lévő észt Taijo Tenistétől, valamint a Burkina Fasó-i Abdul Aziztól – olvasható a klub honlapján.
jan. 15
18:30
Kézilabda: a nemzetközi szövetség betartja a WADA előírásait (She)
A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elfogadja és a jövőben magára nézve is kötelezőnek tekinti a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) előírásait – derült ki a sportszervezet közleményéből. Az IHF doppingbizottsága a pénteken kezdődő horvátországi férfi világbajnokságon rendkívüli ülést tart, melyen a WADA doppingkódexét beillesztik a sportszervezet szabályrendszerébe.
jan. 15
18:48
Milan: a megfenyegetett Gallianira felfegyverzett rendőrök vigyáznak (She)
Fegyveres rendőri kíséretet kapott Adriano Galliani, miután a Milan elnöke számos fenyegetést kapott a csapat szurkolóitól.
jan. 15
18:50
Dakar 2009: a motorosoknál Despres-é a szakasz, Dési 48. (She)
A 2009-es Dakar-rali 12. szakaszán a motorosoknál a francia Cyril Despres ért elsőként a célba az összetettben vezető spanyol Marc Coma előtt. Dési János 48. lett, az összetettben pedig az 56. helyen áll.
jan. 15
19:06
Asztalitenisz: öt magyar jutott a 32 közé az idei első Pro Tour-viadalon (She)
Egyesben öt magyar játékos „élte túl” a 64-es főtábla első fordulóját az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében.
jan. 15
20:00
Hoffenheim: Ibisevic már nem léphet pályára az idei szezonban (She)
Véget ért Vedad Ibisevic szezonja: a Bundesligát újoncként vezető Hoffenheim labdarúgója szerdán egy felkészülési mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett és fél évig nem léphet pályára.
jan. 15
20:18
Sílövészet: északi siker a ruhpoldingi biatlon vk-versenyen (She)
A norvégok nyerték a németországi Ruhpoldingban csütörtökön megrendezett férfi váltóversenyt. Az Emil Hegle Svendsen, Alexander Os, Halvard Hanevold, Ole Einar Björndalen összeállítású csapat mögött a németek és az osztrákok állhattak fel a dobogóra.
jan. 15
20:54
Női röplabda, Challenge-kupa: öt szettben kapott ki a Nyíregyháza (She)
Kétórás, drámai csatában 3:2-es vereséget szenvedett a Betonút-NRK-Nyíregyháza a Challenge-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a vendég spanyol Albacete csapatától.
jan. 15
20:56
Videó: nézze meg, miért adta fel Carlos Sainz az élről a Dakart (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, az idén Argentínában és Chilében zajló Dakar rallyn a 12. szakaszon az autósok között összetettben vezető Carlos Sainz feladni kényszerült a versenyt, miután balesetet szenvedett és navigátora Michel Perin megsérült és nem tudta folytatni.
jan. 15
21:12
Asztalitenisz: Tóth és Póta már a 16 között a Pro Touron (She)
Tóth Krisztina és Póta Georgina bejutott a nyolcaddöntőbe egyesben az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében. A viadal honlapja szerint Lovas Petra és a selejtezőből indult Pergel Szandra ugyanakkor búcsúzott a második fordulóban.
jan. 15
21:30
A Milan megfontolja az ajánlatokat Kakáért (Infostart)
A Milan megfontolja brazil labdarúgójáért, Kakáért érkező ajánlatokat - ezt az olasz egyesület tv-csatornájának igazgatója, Mauro Suma jelentette be.
jan. 15
21:36
Az AC Milan mégis fontolóra veszi a manchesteri ajánlatot Kakáért? (Behaviour)
Az AC Milan mégis fontolóra veszi a Manchester City ajánlatát a brazil játékmesterért, Kakáért - ezt az olasz futballklub tv-csatornájának igazgatója, Mauro Suma jelentette be.
jan. 15
22:06
Szalay jól szerepelt, de Villiers állt az élre (Infostart)
Szalay Balázs a 14. helyen végzett az autósok mezőnyében az Argentínában és Chilében zajló Dakar tereprali-viadal 12.szakaszán. A másik két magyar induló, Palik László és Liszi László még nem ért célba.
jan. 15
22:06
Király Kupa: Vadóczék simán kikaptak Bilbaóban, így kiestek (She)
A Vadócz Krisztiánnal a kezdőben felálló Osasuna 2–0-ás vereséget szenvedett az Athletic Bilbao otthonában a Király-kupa nyolcaddöntőjében, és miután az első meccsen 1–1 lett az eredmény, a magyar középpályás csapata 3–1-gyel búcsúzni kényszerült a sorozattól.
jan. 15
22:08
Asztalitenisz: Nagy Krisztián is továbjutott Velenjében (She)
Nagy Krisztián is bejutott a nyolcaddöntőbe egyesben az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében.
jan. 15
22:24
Real Madrid: Ramón Calderón holnap bejelenti lemondását (She)
A Real Madrid elnökségének több tagja is nyomás alá helyezte az elmúlt napokban Ramón Calderón klubelnököt, aki végül meghajolt a többség akarata előtt, és a Marca spanyol lap információi szerint holnap bejelenti, hogy lemond az elnöki posztról.
jan. 15
23:36
Pénteken lemond a Real Madrid elnöke! (Infostart)
A Real Madridhoz nagyon közel álló spanyol sportnapilap, a Marca információi szerint pénteken bejelenti lemondását Ramón Calderón, a "királyi klub" botrányba keveredett elnöke.
jan. 15
23:36
Férfi kosárlabda, Euroliga: kikapott, de továbbjutott az Alba (She)
A férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának záró fordulójában az Alba Berlin hazai pályán kikapott az Olimpija Ljubljanától, ám ezt nem tudta kihasználni a spanyol rangadón a Tau Cerámica otthonában vereséget szenvedő Joventut Badalona.

Keresés