2009. január 25. vasárnap

jan. 25
16:36
FA-kupa: Gyepes Gáborék megállították az Arsenalt (She)
Nem bírt egymással a Cardiff City és az Arsenal az angol FA-kupa 4. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, így a két fél megint összecsap majd, de már fordított pályaválasztás mellett. A hazai együttesben Gyepes Gábor végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 25
16:38
Kézilabda-vb: élőben az NSO-n a magyar-svéd mérkőzés! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Svédország mérkőzés a horvátországi kézilabda-világbajnokságon, kövesse élőben az NSO-n!
jan. 25
16:40
Videó: nézze meg Messi dupláját, valamint Eto’o és Henry gólját! (She)
Ahogy arról már tegnap este írtunk, gól nélküli első játékrészt követően 4–1-re nyert az FC Barcelona a Numancia ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 20. fordulójában.
jan. 25
16:54
Kézilabda-vb: élőben az NSO-n a magyar-svéd mérkőzés! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Svédország mérkőzés a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon, kövesse élőben az NSO-n!
jan. 25
16:56
Australian Open: Djokovics a legjobb nyolc között (She)
Novak Djokovics továbbjutott az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság (Australian Open) vasárnapi nyolcaddöntőjéből. A szerb versenyző Markosz Bagdatiszt győzte le a nyolc közé jutásért vívott harcban.
jan. 25
17:12
Nézze meg Beckham első Milan-gólját! (Infostart)
David Beckham megszerezte első gólját a Milan játékosaként, a piros-feketék fölényesen, 4-1-re nyertek a Bologna ellen.
jan. 25
17:12
Férfi kézilabda-vb: ismét nyertek a lengyelek és a spanyolok (She)
A horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az Elnök-kupáért zajló mérkőzésen az I. csoportban Spanyolország több mint tíz góllal verte meg Argentína válogatottját. A középdöntő II. csoportjában Lengyelország a második győzelmét aratta, első félidei remek játékának köszönhetően nyert Szerbia ellen.
jan. 25
17:12
Kikapott az Ajax (Behaviour)
Kisebb meglepetésre a második Ajax Amsterdam kikapott a hetedik Groningen otthonában a holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában.
jan. 25
17:14
Australian Open: a játéknap összes eredménye (She)
Tekintse meg az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság mai versenynapjának eredményeit!
jan. 25
17:16
Serie A: három góllal győzött a Milan és a Roma idegenben (She)
A Milan és a Roma is idegenben nyert háromgólos különbséggel a Serie A 20. fordulójában. A milánóiak Bologna elleni 4–1-es sikeréből két góllal vette ki a részét Kaká. A Roma a Napoli tízhónapos hazai veretlenségi sorozatát szakította meg 3–0-s győzelmével.
jan. 25
17:48
Férfi kézilabda-vb: Egyiptom legyőzte afrikai riválisát (She)
Egyiptom egyetlen góllal győzte le Tunéziát a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az alsóházban (az Elnök-kupáért) zajló mérkőzésen a II. csoport 2. fordulójában. A találkozón végig fej fej mellett haladtak a csapatok, a végén azonban az egyiptomiak jobban koncentráltak.
jan. 25
17:50
Hollandia: Babosék és Vermesék is döntetlent játszottak idegenben (She)
Babos Gábor csapata, a NEC gól nélküli döntetlent játszott idegenben a Vitesse ellen. A magyar kapus végig hibátlanul védte a vendégek kapuját.
jan. 25
18:06
Őrült meccsen nyert a Hajdu-csapat (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott nagy csatában 31-30-ra nyert Svédország ellen a horvátországi világbajnokság középdöntőjében. Hajdu János szövetségi kapitány együttese 3 ponttal várja a folytatást. Kedden Dél-Korea lesz a magyarok ellenfele.
jan. 25
18:06
Jégkorong, Mol Liga: döntőbe jutott az SC Csíkszereda (She)
Az SC Csíkszereda jutott elsőként a Mol Liga döntőjébe, miután szombati 4–3-as sikere után vasárnap is megverte az Újpestet 3–2-re.
jan. 25
18:08
Férfi kézilabda-vb: egy góllal nyertünk a svédek ellen (She)
A magyar válogatott 31–30-ra nyert Svédország ellen a horvátországi férfi kézilabda-vb középdöntőjének I. csoportjában, a 2. fordulóban.
jan. 25
18:24
Kézilabda-vb: élőben az NSO-n a magyar-svéd mérkőzés! (She)
Elkezdődött a Magyarország–Svédország mérkőzés a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon, kövesse élőben az NSO-n!
jan. 25
18:26
Videó: nézze meg Kaká, illetve Beckham Bolognának lőtt gólját! (She)
Mint arról beszámoltunk, a Milan 4–1-re győzött a Bologna ellen a Serie A 20. fordulójában. A piros-feketéknél duplázott Kaká, valamint betalált David Beckham is, aki csapata negyedik gólját szerezte. Most megnézheti a találkozó góljait videón!
jan. 25
18:28
Férfi kézilabda-vb: Hajdu örül, hogy pihenőnap következik (She)
Hajdu János, a magyar válogatott szövetségi kapitánya megköszönte csapatának a rendkívüli erőfeszítéseket a svédek elleni győzelem után a kézilabda-vb középdöntőjének második fordulójában. A mester elárulta, jókor jön a hétfői pihenőnap, mivel nagyon sok energiát vett el a csapattól az utóbbi három mérkőzés.
jan. 25
18:42
Férfi kézilabda-vb: Hajdu örül, hogy pihenőnap következik (She)
Hajdu János, a magyar válogatott szövetségi kapitánya megköszönte csapatának a rendkívüli erőfeszítéseket a svédek elleni győzelem után a kézilabda-vb középdöntőjének második fordulójában. A mester elmondta, jókor jön a hétfői pihenőnap, mivel nagyon sok energiát vett ki az együttesből az utóbbi három mérkőzés.
jan. 25
18:44
Bundesliga 2.: tovább teszteli a Koblenz a gólt szerző Stiebert (She)
Tovább teszteli a német másodosztályú TuS Koblenz labdarúgócsapata Stieber Zoltánt, az Aston Villa tartalékegyüttesének fiatal magyar szélsőjét.
jan. 25
18:46
FTC: Márkus Tibor fél évre a Ferencvároshoz igazolt (She)
Márkus Tibor, a Paks támadója az idény végéig az NB II Keleti csoportjában szereplő Ferencvárost erősíti. A harmincéves csatár kölcsönbe került a zöld-fehér együtteshez.
jan. 25
18:48
RG: tizenhat magyar érem, hat arany a PGSE-kupán (She)
Tizenhat érmet, ezen belül hat aranyat szereztek a magyar ritmikus gimnasztikázók a II. nemzetközi PGSE-kupán, amelyen hat ország kilencven utánpótláskorú versenyzője indult.
jan. 25
18:50
AS Roma: Panucci nem volt hajlandó leülni a kispadra (She)
Nem volt hajlandó leülni a kispadra a cserék közé jelölt Christian Panucci, az AS Roma védője a Napoli elleni, 3–0-s fővárosi győzelemmel végződött bajnokin.
jan. 25
18:52
Skócia: a Hamilton nyerte meg az alsóházi rangadót (She)
A Hamilton 1–0-ra megnyerte a Kilmarnock elleni idegenbeli mérkőzést a skót bajnokság 23. fordulójában.
jan. 25
19:00
AS Roma: Panucci nem volt hajlandó leülni a kispadra (She)
Nem volt hajlandó leülni a kispadra a cserék közé jelölt Christian Panucci, az AS Roma védője a Napoli elleni, 3–0-s fővárosi győzelemmel végződő bajnokin.
jan. 25
19:00
Újrajátszás vár két sztárcsapatra (Infostart)
A Liverpool 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán az Everton ellen az angol labdarúgó FA Kupa negyedik fordulójában.
jan. 25
19:02
Skócia: a Hamilton nyerte meg az alsóházi helyosztót (She)
A Hamilton 1–0-ra megnyerte a Kilmarnock elleni idegenbeli mérkőzését a skót bajnokság 23. fordulójában.
jan. 25
19:04
Primera División: meglepetésre nyert a Mallorca a Valencia ellen (She)
Jurado két góllal vette ki részét a hazai csapat sikeréből, 3–1-re nyertek a bajnokság negyedik helyezettje ellen.
jan. 25
19:18
Primera División: meglepetésre nyert a Mallorca a Valencia ellen (She)
Jurado két góllal vette ki a részét a Mallorca 3–1-es sikeréből a bajnokság negyedik helyén álló Valencia ellen.
jan. 25
19:20
FA-kupa: a Liverpool is újrajátszásra kényszerül (She)
Nem bírt egymással a Liverpool és az Everton az angol FA-kupa 4. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, így tovább él az Everton egy évtizedes nyeretlensége az Anfield Roadon. A "vörösöknél" ezúttal is Steven Gerrard volt a megmentő, ő szerezte ugyanis az egyenlítő gólt, miután Lescott találatával a vendégek kerültek előnybe. A két csapat hétfőn, bajnokin is 1–1-es döntetlent játszott – jöhet az újabb…
jan. 25
19:22
Videó: tekintse meg a Roma győzelmét a Napoli ellen! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Serie A 20. fordulójában az AS Roma 3–0-ra nyert Nápolyban – most megtekintheti a találkozó góljait videón!
jan. 25
19:36
Férfi kézilabda-vb: Norvégia egy góllal legyőzte a címvédőt (She)
A címvédő német válogatott 25–24-re kikapott a norvég csapattól a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság középdöntőjének vasárnapi fordulójában, és így veszélybe került az elődöntőbe kerülése.
jan. 25
19:38
Videó: Gerrard megmentő gólja Everton ellen az FA-kupában (She)
Mint már hírül adtuk, nem bírt egymással, és 1–1-es döntetlent játszott az Everton és a Liverpool az angol FA-kupa 4. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Most megmutatjuk Joleon Lescott, valamint Steven Gerrard góljait videón!
jan. 25
19:54
Videó: Gerrard megmentő gólja az Everton ellen az FA-kupában (She)
Mint már hírül adtuk, nem bírt egymással és 1–1-es döntetlent játszott az Everton és a Liverpool az angol FA-kupa 4. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Most megmutatjuk Joleon Lescott, valamint Steven Gerrard góljait videón!
jan. 25
19:56
FA-kupa: Priskinék a Chelsea-t fogadják, 2. ligást kapott az MU (She)
A Liverpool–Everton (1–1) derbi után a Soho Square-en kisorsolták az FA-kupa nyolcaddöntőinek párosításait. A Watford (Priskin Tamás) a Chelsea-t fogadja, a Sheffield Unitedhez utazik a Hull (Halmosi Péter), míg a Fulhamnek (Gera Zoltán) Walesben lesz jelenése. Ha a Sunderland (Fülöp Márton) továbblép, a Coventry vár rá. Másodosztályú ellenfelet kap a Manchester United, a liverpooli derbi…
jan. 25
19:58
Férfi kézilabda-vb: orosz és román siker az ázsiaiak ellen (She)
Oroszország fölényes, 19 gólos győzelmet aratott Szaúd-Arábia ellen a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az Elnök-kupáért zajló mérkőzésen a II. csoport 2. fordulójában.
jan. 25
20:00
Videó: íme a Mallorca három, Valenciának lőtt gólja! (She)
Mint már beszámoltunk róla, az utolsó helyen álló Mallorca 3–1-re megverte a Valenciát a spanyol bajnokság (Primera División) 20. fordulójában. Most megmutatjuk a Mallorca három gólját videón!
jan. 25
20:02
Sakk: Pakson nyert a Nagykanizsa és már 7.5 ponttal vezet (She)
Az Aquaprofit Nagykanizsa 7.5:4.5-re nyert az ASE Paks ellen a sakkcsapatbajnokság vasárnapi mérkőzésén, s ezzel nagy lépést tett a végső győzelem felé.
jan. 25
20:12
Férfi kosárlabda NB I: simán nyert az Albacomp a Paks ellen (She)
Az Albacomp győzelmével ért véget a férfi kosárlabda NB I vasárnapi rangadója, miután a székesfehérváriak 91–78-ra verték meg hazai pályán az Atomerőmű együttesét.
jan. 25
20:14
Férfi kézilabda-vb: Franciaország remek játékkal verte meg Dél-Koreát (She)
Franciaország továbbra is hibátlan a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon. A középdöntő I. csoportjában ezúttal Dél-Korea csapatát verte meg 30–21-re. A dél-koreai csapat az első félidőben még jól tartotta magát, a félidőben még 15–15-re álltak a felek. A második játékrészben aztán felőrölte ellenfelét a francia csapat, mely újabb győzelmével biztosította helyét az elődöntőben.
jan. 25
20:16
Férfi kosárlabda Magyar Kupa: 16 közé jutott a ZTE (She)
Hiába nyert a Sopron 88–86-ra a Zalaegerszeg ellen a féri kosárlabda Magyar Kupa 16 közé jutásért vívott párharc visszavágóján, összesítésben a zalaiak tíz ponttal jobbnak bizonyultak, így ők jutottak tovább.
jan. 25
20:48
Férfi kézilabda-vb: Kuba tíz góllal verte meg Ausztráliát (She)
Kuba tíz góllal 27–17-re győzött Ausztrália ellen a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon az Elnök-kupáért zajló mérkőzésen a I. csoport 2. fordulójában.
jan. 25
20:50
Jégkorong, EBEL: szétlövésben maradt alul az Alba Volán (She)
Rendkívül izgalmas mérkőzésen, szétlövésben kapott ki az Alba Volán jégkorongcsapata a Villachtól az EBEL 50. fordulójában. A fehérváriak 4 másodperccel a vége előtt, Ocskay Gábor góljával mentették döntetlenre a meccset, de a büntetőpárbaj nem nekik kedvezett. A Volán hátránya négy fordulóval az alapszakasz vége előtt hét pont a még rájátszást érő helyen álló Innsbruckkal szemben.
jan. 25
21:06
Férfi kosárlabda NB I: simán nyert idegenben a Pécs (She)
A Pécs 93–61-re győzött a Hegyvidék otthonában a férfi kosárlabda NB I vasárnap esti mérkőzésén.
jan. 25
21:08
Primera División: újabb meglepetés, a Sevilla is botlott (She)
2–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Sevilla az esélytelenebbnek kikiáltott Racing Santander ellen. A forduló előtt hat bajnoki óta egyik csapat sem kapott ki, a Racing továbbra is őrzi november 30-ától számított veretlenségét.
jan. 25
21:10
Férfi jégkorong OB I: otthon nyert a Dab. és a Fradi (She)
A férfi jégkorong OB I középszakaszának vasárnapi játéknapján két hazai győzelem született. A Dunaújváros a Miskolcot, míg a Ferencváros az Alba Volán II-t verte meg.
jan. 25
21:12
Videó: Szalai Ádám csukafejese és sérülése az Alfaro ellen (She)
Már korábban hírt adtunk róla, hogy Szalai Ádám ismét eredményes volt a Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában. A magyar csatár az Alfaro ellen 2–0-ra megnyert bajnoki meccsen volt eredményes, ám nem lehetett felhőtlen az öröme, mivel a 24. percben térdsérülést szenvedett és le kellett cserélni. Most megnézheti mindkét jelenetet videón!
jan. 25
21:24
Nigéria: tizenöt labdarúgó hunyt el egy buszbalesetben (She)
Közúti balesetben életét vesztette a nigériai FC Jimeta labdarúgócsapatának tizenöt játékosa. A tragédia akkor történt, amikor a Jimeta egy idegenbeli bajnokira tartott. Az együttes busza Akwanga közelében ütközött, majd megpördülve egy mély árokba zuhant.
jan. 25
21:26
Videó: Szalai Ádám csukafejese és sérülése az Alfaro ellen (She)
Már korábban hírt adtunk róla, hogy Szalai Ádám ismét eredményes volt a Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában. A magyar csatár az Alfaro ellen 2–0-ra megnyert bajnoki meccsen volt eredményes, ám nem lehetett felhőtlen az öröme, mivel a 24. percben térdsérülést szenvedett és le kellett cserélni. Most megnézheti mindkét jelenetet videón!
jan. 25
21:28
Görögország: küzdelmes derbin ikszelt az Arisz és a PAOK (She)
Kiállítás volt, gól azonban nem a szokás szerint remek hangulatban lejátszott szaloniki városi rangadón: a PAOK Sergio Conceicao kiállítása miatt kis híján egy órát emberhátrányban játszott, de így is pontot szerzett az Arisz otthonában. A találkozón a "jól megszokott" balhé sem maradt el: az Arisz-ultrák bedobálása miatt a 44. percben ideiglenesen félbe kellett szakítania a meccset a…

Keresés