2010. március 15. hétfő

márc. 15
14:41
Három jelentkező a 2018-as téli olimpiára (Infostart)
Mindhárom jelentkező - München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy - elküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz a 2018-as téli ötkarikás játékokra vonatkozó pályázati anyagát.
márc. 15
14:57
Eb 2012: nem jutottak egyezségre a G-csoport válogatottjai (She)
Nem tudtak megegyezni a 2012-es labdarúgó Eb selejtező mérkőzéseinek időpontjairól a G-csoport tagjai.
márc. 15
14:57
Olimpia 2018: Mindhárom jelentkező elküldte anyagát a NOB-nak (Behaviour)
A hétfői határidőig mindhárom jelentkező - München, a dél-koreai Pjongcsang és a franciaországi Annecy - elküldte a Nemzetközi Olimpiai Bizottsághoz (NOB) a 2018-as téli ötkarikás játékokra vonatkozó pályázati anyagát.
márc. 15
15:15
Golf: Els megszakította eddigi legrosszabb sorozatát (She)
Az egykori világelső Ernie Els négy ütéssel megelőzte honfitársát, Charl Schwartzelt a hétvégi WGC-CA Championshipen, az idei világbajnoki sorozat második viadalán, és tornagyőzelmével véget vetett pályafutása eddigi leghosszabb nyeretlenségi sorozatának.
márc. 15
15:15
Forma-1: Alonso győzelmével kezdődött az idény (Behaviour)
Fernando Alonso az idei Forma-1-es világbajnokság első futamának győztese. Második lett ferraris csapattársa, Felipe Massa, a harmadik helyen pedig Luis Hamilton (McLaren) végzett.
márc. 15
15:33
Mélyütés Beckham számára (Infostart)
Fabio Capello szerint lesújtó hír David Beckham számára, hogy nagy valószínűséggel ki kell hagynia a nyári, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságot, miután vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
15:33
Kézilabda: autóbalesetet szenvedett a Veszprém volt kapusa (She)
Ivan Pesic, a CO Zagreb kézilabdacsapatának 21 éves kapusa szombat reggel 6.50-kor Kraljevicánál autóbalesetet szenvedett, amikor Rijekából tartott hazafelé, Senjbe.
márc. 15
15:33
Ez lesz a BL-ben kedden (Behaviour)
Kedden további két nyolcaddöntő visszavágóival folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája: a Sevilla a CSZKA Moszkvát, a Chelsea pedig az Internazionalét fogadja.
márc. 15
15:35
Formula-1: Michael Schumacher boldog és büszke a futam után (She)
A három év szünet után visszatérő hétszeres világbajnok Michael Schumacher az őt ért kritikák ellenére büszke vasárnapi teljesítményére, arra, hogy hatodikként végzett az idei Formula-1-es sorozat idénynyitóján, a Bahreini Nagydíjon.
márc. 15
15:35
Mourinho visszatér a Chelsea-hez (Behaviour)
Azzal a furcsa érzéssel tér vissza kedden korábbi sikerei színhelyére, a Stamford Bridge-re Jose Mourinho, a Chelsea volt vezetőedzője, hogy - bár saját bevallása szerint a klub még mindig közel áll a szívéhez - a londoniak búcsújára törekszik majd csapatával, az Internazionáléval a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 15
15:37
Bundesliga: Ribéry a nyárig nem dönt szerződése meghosszabbításáról (She)
A Bayern München francia labdarúgója, Franck Ribéry a szezon végéig nem dönt arról, hogy meghosszabbítja-e szerződését a bajor csapattal.
márc. 15
15:39
Tottenham: Tom Huddlestone új, ötéves szerződést írt alá (She)
Tom Huddlestone új szerződést írt alá a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatával.
márc. 15
15:41
Milan: Nesta túl a térdműtéten, az idényben már nem játszik (She)
A terveknek megfelelően hétfőn Rómában megoperálták Alessandro Nestát, a Milan labdarúgócsapatának közelmúltban térdsérülést szenvedő hátvédjét. A műtét sikerült, ettől függetlenül Nesta már nem játszhat az idényben.
márc. 15
16:09
Norvégia: a játékvezető elismerte, ki kellett volna állítania Kovácsot (She)
Elismerte hibáját Per Ivar Staberg játékvezető, aki az Odd Grenland–Stabaek norvég labdarúgó bajnoki mérkőzésen működött közre.
márc. 15
16:11
Bundesliga: a rendőrség zárt kapus meccsekkel válaszolna a balhéra (She)
A német rendőrszakszervezet vezetője úgy véli, ha a klubok nem képesek megfékezni vandál szurkolóikat, keményen meg kell büntetni őket – akár úgy is, hogy nem engedik be a nézőket a mérkőzéseikre.
márc. 15
16:27
Férfi vízilabda Olasz Kupa: Benedekkel nyert a Pro Recco (She)
A Benedek Tiborral felálló Pro Recco nyerte meg a férfi vízilabda Olasz Kupát, miután a döntőben 12–6-ra megverte a Savonát. A magyar légiós egy góllal vette ki a részét a sikerből.
márc. 15
17:03
Atlétika: a rúdugrás trónfosztott királynője kihagyna egy évet (She)
Jelena Iszinbajevát, a női rúdugrás orosz világcsúcstartóját rendkívül elkeserítette a hét végi fedett pályás világbajnokságon nyújtott rossz teljesítménye, és nem zárható ki, hogy kihagy egy évet.
márc. 15
17:05
NB II: a másodosztályú válogatott ismét pályára lép, ezúttal Egerben (She)
A korábbi terveknek megfelelően tovább folytatódik a Mátyus János és Pető Zoltán által vezetett NB II-es ligaválogatott programja: a csapat szerdán 13 órakor Egerben lép pályára a vendéglátók csapata ellen.
márc. 15
17:21
AS Roma: Luca Toni szerint nincs akadálya nyári klubváltásának (She)
Luca Toni ismét kifejezte azon szándékát, hogy a nyáron az őt kölcsönadó Bayern Münchenből végleg az AS Romához igazolna.
márc. 15
17:21
Elfogytak a Juventus kapusai (Metropol)
Gianluigi Buffon után Alexander Manninger is kidőlt, így csak a harmadik számú kapusára, a 39 éves Antonio Chiamentire számíthat a Juventus labdarúgócsapata.
márc. 15
17:39
Juventus: Cáceres orvosi vizsgálat céljából visszatér Barcelonába (She)
Az olasz Juventus labdarúgócsapatának uruguayi védője, a Barcelonától kölcsönkapott Martín Cáceres holnap visszatér Spanyolországba, ahol orvosi vizsgálatokon vesz részt.
márc. 15
17:57
Manchester City: 32 millió fontért szerződtetnék Buffont - lapértesülés (She)
Angol lapértesülések szerint a Manchester City 32 millió fontért szerződtetné a nyáron az olasz rekordbajnok Juventus világbajnoki címmel büszkélkedő kapusát, Gianluigi Buffont.
márc. 15
18:33
A Real Madrid Gerrardot is akarja (Infostart)
Angol és spanyol lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyáron leigazolja Steven Gerrrardot, a Liverpool futballistáját.
márc. 15
18:33
Córdoba: Simon András csapattársa lett az Arsenal korábbi kameruni védője (She)
Simon András csapata, a spanyol labdarúgó-bajnokság másodosztályában szereplő Córdoba leigazolta a korábban az Arsenalban 159 mérkőzésen pályára lépő 34-szeres kameruni válogatott jobbhátvédet, Laurent.
márc. 15
18:35
Manchester United: az Aston Villa szerződtetné Tomasz Kuszczakot (She)
Angol lapértesülések szerint az Aston Villa a Manchester United lengyel kapusával, Tomasz Kuszczakkal erősítené meg keretét.
márc. 15
18:51
Fogynak a Juve kapusai (Behaviour)
Gianluigi Buffon után Alexander Manninger is kidőlt, így csak a harmadik számú kapusára, a 39 éves Antonio Chiamentire számíthat a Juventus labdarúgócsapata.
márc. 15
19:09
Légióssors: A nyáron biztosan elhagyom a Sunderlandet - Fülöp (She)
Fülöp Márton, a Sunderland kapusa a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, semmi alapja sincs annak a híresztelésnek, hogy Chris Kirklandért cserébe a Wiganhez kerülne, azt viszont elismerte: a nyáron távozik a „fekete macskáktól".
márc. 15
19:09
Gerrardot is akarja a Real (Behaviour)
Angol és spanyol lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyáron leigazolja Steven Gerrrardot, a Liverpool futballistáját.
márc. 15
20:03
Real Madrid: sajtóhírek szerint Pérez szerződtetné Steven Gerrardot (She)
Angol és spanyol lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Real Madrid a nyáron szerződteti Steven Gerrardot, a Liverpool futballistáját.
márc. 15
20:05
Férfi vízilabda ob I: a Pécs hazai pályán legyőzte a Szentest (She)
A férfi vízilabda ob I 19. fordulójának hétfői mérkőzésén a Pécs hazai pályán 7–5-re legyőzte a Szentest.
márc. 15
20:39
Jégkorong ob I: a Vasas Bp. Starts kiütéssel nyert Dunaújvárosban (She)
Két szétlövéses mérkőzés után ezúttal egy sima következett: a Vasas Bp. Stars már az első harmadban eldöntötte a Dab.Docler elleni jégkorong ob I elődöntő harmadik találkozóját, és végül 6–2-re nyert.
márc. 15
20:57
Beckhamet megműtötték Finnországban (Infostart)
Hétfőn este a finnországi Turkuban megműtötték az angol válogatott David Beckhamet, aki vasárnap este Achilles-ín-szakadást szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
20:57
Paralimpia: Koleszár Balázs kiesett a műlesiklás selejtezőjében (She)
Koleszár Balázs a 47. helyen zárta a férfi műlesiklás első selejtezőjében, így kiesett, miután nem tudta teljesíteni a pályát.
márc. 15
21:33
AC Milan: sikeres volt David Beckham finnországi műtétje (She)
Hétfőn este a finnországi Turkuban megműtötték az angol válogatott David Beckhamet, aki vasárnap este Achilles-ín-szakadást szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
21:35
Férfi vízilabda ob I: az Eger idegenben győzte le a Vasast (She)
A férfi vízilabda ob I alapszakaszának ma esti rangadóján a 2. helyen álló Eger a fővárosban győzött 8–5-re a listavezető és címvédő Vasas ellen.
márc. 15
21:51
Sakk: remiztek a férfiak kikaptak a nők a rijekai Európa-bajnokságon (She)
Az élcsoportba tartozó magyar nagymesterek sorban remiztek, míg a nők gyenge napot zártak, mindhárman vereséget szenvedtek a Rijekában zajló sakk Európa-bajnokság hétfői, kilencedik fordulójában.
márc. 15
22:09
Profi ökölvívás: Küldetésem legyőzni Vladimir Klicskót - Eddie Chambers (She)
Megérkezett Németországba Eddie Chambers, aki a hétvégén a WBO és az IBF nehézsúlyú világbajnok Vladimir Klicskóval méri össze erejét Düsseldorfban. Az amerikai bunyós a reptéren nyilatkozott röviden az európai kiruccanásának céljáról.
márc. 15
22:27
Bundesliga 2: hajrában szerzett góllal nyertek Királyék Duisburgban (She)
A Bundesliga 2. 26. fordulójának záró mérkőzésén Király Gábor együttese, az 1860 Müncen Djordje Rakics 84. percben szerzett góljával 1–0-ra győzött Dusiburgban, így feljött a 7. helyre.
márc. 15
23:03
Primera División: az Atlético tíz emberrel győzte le Vadóczékat (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának záró mérkőzésén az Atlético Madrid hazai pályán José Manuel Jurado 79. percben szerzett góljával 1–0–ra legyőzte Vadócz Krisztián csapatát, az Osasunát, így feljött a 10. helyre.
márc. 15
23:03
Megműtötték Beckhamet (Behaviour)
Hétfőn este a finnországi Turkuban megműtötték az angol válogatott David Beckhamet, aki vasárnap este Achilles-ín-szakadást szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén.
márc. 15
23:21
Premier League: a Liverpool 4-1-re győzött a Portsmouth ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 30. fordulójának záró meccsén a Liverpool hazai pályán 4–1-re győzött a Portsmouth ellen.
márc. 15
23:39
Tenisz: Djokovics és Mónaco is maratoni mérkőzésen nyert (She)
Az Indian Wells-i férfi tenisztorna 3. fordulójában a második helyen kiemelt Novak Djokovics 2 óra 35 perces mérkőzésen, döntő szett rövidítésben győzte le a német Philipp Kohlscreibert, míg a huszonegyedikként rangsorolt argentin Juan Monaco több mint három óra alatt gyűrte le a spanyol Juan Carlos Ferrerót.

Keresés