2010. március 17. szerda

márc. 17
13:30
Tenisz: Agassi bánja tettét, és bocsánatot kérne Samprastól (She)
Andre Agassi megbánta félresikerült tréfáját, és személyesen szeretne elnézést kérni Pete Samprastól. A két klasszis a Hit for Haiti jótékonysági bemutatón kezdett poénkodni egymással, ami végül rosszul sült el.
márc. 17
13:30
Amikor a politika beszáll a ringbe... (Behaviour)
Nem először fordul elő - és vélhetően nem is utoljára -, hogy a politika valamilyen népszerű sportág legismertebb arcait próbálja meg behálózni a választásokon remélt siker érdekében. Most éppen a világ talán legjobb bokszolója, a hétvégén újabb fölényes győzelmet arató Manny Pacquiao az "áldozat", aki a ring helyett éppen a fülöp-szigeteki Sarangani tartomány kormányzói székéért száll harcba. A…
márc. 17
13:48
Videó: felrúgta, majd megpuszilta ellenfelét a brazil középpályás (She)
A Rio de Janeiro-i brazil állami bajnokság (Carioca) keretében rendezett Flamengo–Vasco (1–0) összecsapáson érdekes jelenet zajlott le a hazaiak védekező középpályása, Williams és a vendégek támadó középpályása, Felipe Coutinho között. A szűrő előbb felrúgta ellenfelét, majd odakúszott hozzá, és gyógypuszit adott az arcára! Nézze meg a jelenetet videón!
márc. 17
13:50
Juventus: Buffon nem lesz része az esetleges Ribéry-üzletnek (She)
Gianluigi Buffon ügynöke kizárta annak a lehetőségét, hogy a kapust is felhasználná a Juventus Franck Ribéry megszerzése érdekében. Egyes hírek szerint a torinói labdarúgóklub Buffont is átengedné a kapust kereső Bayern Münchennek a francia játékosért cserébe.
márc. 17
13:52
Chelsea: Terry bocsánatot kért, miután kocsijával nekihajtott egy rendezőnek (She)
Az Internazionale labdarúgócsapata elleni elbukott BL-nyolcaddöntő visszavágóját követően John Terry, a Chelsea labdarúgócsapatának kapitánya a stadionból kifelé menet autójával nekiment egy helyi rendezőnek.
márc. 17
14:06
Real Madrid: Marcelo azt szeretné, hogy a Barca ne jusson BL-döntőbe (She)
Marcelo, a Real Madrid futballistája nem kívánja azt, hogy a Barcelona ne jusson tovább a Bajnokok Ligájában, de azt – a legtöbb madridi szurkolóhoz hasonlóan – nem szeretné, hogy a katalán csapat nyerje meg a BL-döntőt a Santiago Bernabéu Stadionban.
márc. 17
14:08
Strandfoci: a mieink megint az olaszokkal találkoznak az Európa-kupán (She)
Elkészültek a párosítások a május 21. és 23. között, a római Circus Maximusban megrendezésre kerülő strandlabdarúgó Európa-kupára. A tavaly a negyedik helyen záró magyar válogatott ezúttal is a házigazda olaszokkal csaphat össze a negyeddöntőben.
márc. 17
14:10
Balatonring: újabb dokumentumokat akarnak nyilvánosságra hozatni (She)
A sávolyi Balatonringgel is foglalkozó, tavaly októberben tartott kormányülés jegyzőkönyvének és hanganyagának nyilvánosságra hozatalát kéri több civil szervezet a kormánytól.
márc. 17
14:24
Formula-1: Hamilton úgy véli, hamarosan futamot nyerhet a McLaren (She)
A McLaren a vártnál gyengébb teljesítményt nyújtott a Formula–1-es világbajnokság első futamán, a Bahreini Nagydíjon, de Lewis Hamilton szerint csapata hamarosan ismét a futamgyőzelemért csatázik majd.
márc. 17
14:26
Osasuna: Vadócz bízik benne, hogy a következő bajnokin pontokat szereznek (She)
Vadócz Krisztián, az Osasuna labdarúgócsapatának magyar középpályása sajtótájékoztatót tartott, amelyen elmondta, reméli, hogy a következő bajnokin már pontokat szereznek az Atlético Madrid elleni jó játék után.
márc. 17
14:42
Videó: bombatámadás után verekedés egy brazil stadionban (She)
Házi készítésű bombát dobták a vendégcsapat öltözőjébe a Canadense–Vila Nova találkozó után. A Goiás állami bajnokságban rendezett mérkőzésen a vendégek nyertek 2–1-re, a hazai szurkolók pedig elkeseredésükben dobták be a robbanószerkezetet. Mint az alábbi videón is látható, a támadás után verekedés tört ki a stadionban.
márc. 17
14:42
Már biztos, hogy doppingolt a lengyel sífutónő, Kornelia Marek (Behaviour)
Az ellenőrző teszt, az úgynevezett B próba is igazolta, hogy doppingolt Kornelia Marek lengyel sífutó, akinek a februári, vancouveri olimpián vett mintájában eritropoetin (EPO) nyomaira bukkantak - jelentette be szerdán a Lengyel Olimpiai Bizottság.
márc. 17
14:44
Primera División: vége Roberto Soldado szezonjának, oda a vb (She)
Barcelonában szerdán megoperálták Roberto Soldadót, a spanyol Getafe labdarúgócsapatának játékosát.
márc. 17
15:00
Ligakupa: kiütéses Honvéd-siker Nyíregyházán (She)
A labdarúgó Ligakupa középdöntőjének negyedik fordulójában a Bp. Honvéd magabiztos győzelmet aratott Nyíregyházán.
márc. 17
15:18
Lyon: Sidney Govou a szezon végén távozik a csapattól (She)
Sidney Govou, az Olympique Lyon labdarúgócsapatának játékosa elmondta, hogy elégedetlen jelenlegi helyzetével csapatában és kijelentette, hogy a szezon végén elhagyja a francia együttest.
márc. 17
15:18
Magyar találmány gyorsíthatja Beckham gyógyulását (Behaviour)
Egy magyar orvosi műszer segítségével lerövidülhet a rehabilitációja David Beckham futballsztárnak, aki vasárnap Achilles-ín-szakadást szenvedett egy olasz bajnoki mérkőzésen, másnap pedig műtéten esett át Finnországban.
márc. 17
15:20
Rögbi, Hat Nemzet: Jonny Wilkinson kihagyja a franciák elleni mérkőzést (She)
A hétvégén az utolsó, ötödik fordulót rendezik a 2010-es rögbi Hat Nemzet-sorozatban, az angol válogatott legnagyobb klasszisa, Jonny Wilkinson nélkül fut majd ki a pályára a favorit franciák elleni mérkőzésre.
márc. 17
15:22
Ferencváros: Lipcsei Péter szerint túl messze van a dobogó (She)
A 100% Fradi információi szerint Lipcsei Péter, a Ferencváros labdarúgócsapatának kapitánya úgy érzi, a zöld-fehérek jobban is kezdhették volna a bajnokság tavaszi szezonját.
márc. 17
15:36
Jégkorong: két magyar élvonalbeli játékos doppingolt (She)
Fennakadt a doppingvizsgálaton két magyar jégkorongozó.
márc. 17
15:54
Sporttelep: újabb perforduló a Postás SE ügyében, folytatás júniusban (She)
Újabb fordulón van túl a Postás SE kontra Magyar Posta-Magyar Telekom-Antenna Hungária ügy, amelyben a három társaság azt szeretné elérni, hogy a nagy múltú fővárosi klub elhagyja és a jövőben ne használhassa a Róna utcai sporttelepet.
márc. 17
15:54
A MOL marad Talmácsi fő szponzora (Metropol)
Talmácsi Gábor motorversenyző kezel egy kutat a MOL Vágány utcai benzinkútjánál tartott sajtótájékoztatóján. Az új versenyidényben is a MOL lesz az új kategóriában, a 600 köbcentiméteres Moto2-ben induló Talmácsi fő támogatója.
márc. 17
16:12
Profi ökölvívás: a WBA már a harmadik övet osztja ki egy súlycsoportban (She)
Újabb megdöbbenésre okot adó döntést hozott az egyik legismertebb profi ökölvívó szervezet, a Boksz Világszövetség (WBA). A világszervezet ugyanis április 10-én Párizsban az interim váltósúlyú övét osztja ki a Souleymane M'Baye-Anton Decarie meccs győztesének.
márc. 17
16:14
Németország: Torghelle és Szabics edzője szerződést hosszabbított (She)
Jos Luhukay, az Augsburg vezetőedzője 2012-ig szerződést hosszabbított a Torghelle Sándort és Szabics Imrét is foglalkoztató német másodosztályú labdarúgócsapattal.
márc. 17
16:30
Videó: begőzölt a kameruni játékos az iráni tömegverekedésben (She)
Nem sokkal azután, hogy egy Brazíliában történt botrányról beszámoltunk, újabb rendbontásról mutattunk képeket. Iránban, a Pajam Masad és a Tarbiat Masad élvonalbeli mérkőzése után játszódtak le kaotikus jelenetek. John Negodi, a Pajam kameruni játékosa mindenkinél jobban elvesztette a fejét, alaposan helybehagyott egy szurkolót.
márc. 17
16:30
Két magyar jégkorongozó doppingolt (Metropol)
Fennakadt a doppingvizsgálaton két magyar jégkorongozó. A Magyar Antidopping Csoport szerdán arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak.
márc. 17
16:30
Két magyar hokis doppingolt (Behaviour)
Fennakadt a doppingvizsgálaton két magyar jégkorongozó.
márc. 17
16:32
Spanyolország: Simon András részleges izomszakadást szenvedett (She)
Simon András, a spanyol másodosztályú Córdoba labdarúgócsapatának csatára részleges izomszakadást szenvedett – adta hírül az esfutbol.net internetes oldal.
márc. 17
16:48
Liverpool: Megtiszteltetés Torresszel és Gerrarddal játszani - Aquilani (She)
Alberto Aquilani, a Liverpool olasz középpályása egy gólt lőtt és egy gólpasszt adott Fernando Torresnek a „vörösök” Portsmouth elleni hétfői bajnoki mérkőzésén, amely csapata 4–1-es győzelmével végződött. Aquilani elmondta, hogy Steven Gerrard és Fernando Torres különleges játékos, nagy öröm velük játszani.
márc. 17
16:50
DVSC: „A BL-ellenfelek teljesítménye felértékeli az eredményeket” (She)
Bartha Csaba, a Debrecen labdarúgócsapatának klubigazgatója az együttes hivatalos honlapjának elmondta, most látszik igazán, mennyire erős csapatokkal került egy csoportba a DVSC, mivel a Lyon a Real Madridot búcsúztatta a nyolcaddöntőben, a Fiorentina pedig csak az idegenben lőtt kevesebb gólja miatt esett ki a Bayern München ellen a legrangosabb európai kupasorozatból.
márc. 17
17:06
Ligakupa: a Paks hazai pályán egy góllal volt jobb az Újpestnél (She)
A Paks hazai pályán 2–1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó Ligakupa középdöntőjének B-csoportjában.
márc. 17
17:08
Labdarúgás: Spanyolország Mexikóval mérkőzik augusztusban (She)
Az Európa-bajnok spanyol labdarúgó-válogatott Mexikó ellen lép pályára barátságos mérkőzésen augusztus 11-én – jelentette be a Spanyol Labdarúgó-szövetség.
márc. 17
17:24
NB II: a BFC Siófok együttese szerződtette Tóth Balázst (She)
A BFC Siófok labdarúgócsapata szerződtette a korábban a Kaposvár, az Újpest, a Bp. Honvéd és a Vasas együttesét is megjárt Tóth Balázst.
márc. 17
17:26
Műkorcsolya: Joubert sikerrel „pótvizsgázott", utazhat a vb-re (She)
A francia felmérőn eldőlt, hogy Florent Amodio mellett Brian Joubert utazhat a jövő heti torinói műkorcsolya-világbajnokságra.
márc. 17
17:28
Tenisz: a fiatal Mikó Zsófia felkerült a WTA-világranglistára (She)
Egy éven belül három versenyen kell pontot szerezni ahhoz, hogy valaki felkerüljön a WTA világranglistájára. A 17. életévét éppen csak betöltő Mikó Zsófia a héten teljesítette a kritériumot.
márc. 17
17:42
Sífutás: Krjukov rontotta el a hazai örömünnepet Stockholmban (She)
A férfi és női klasszikus stílusú sprintversennyel kezdődött meg Stockholmban a sífutók világkupa-döntője. A hölgyeknél a svéd Anna Olsson, a férfiaknál a szám olimpiai bajnoka, az orosz Nyikita Krjukov győzött.
márc. 17
17:44
Sakk: Anatolij Karpov megpályázza a FIDE elnöki posztját (She)
Anatolij Karpov megpályázza a Nemzetközi Sakkszövetség elnöki posztját, amelyet jelenleg a kalmük Kirszan Iljumzsinov tölt be.
márc. 17
18:00
Serie A: egy nappal hamarabb rendezik a Roma-Inter rangadót (She)
Egy nappal hamarabb, március 27-én kerül megrendezésre a Roma–Internazionale mérkőzés az olasz labdarúgó-bajnokságban.
márc. 17
18:18
Paralimpia 2010: Dani Gyöngyi hazatért, kórházban ápolják (She)
Szerdán megérkezett Vancouverből Budapestre Dani Gyöngyi, aki a téli paralimpia helyszínén, vasárnap kettős lábszárcsonttörést szenvedett. A sportolót kórházban ápolják tovább.
márc. 17
18:20
FTC: Dragónert meghallgatta a fegyelmi bizottság, eltiltását nem csökkentették (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros Zalaegerszegen kiállított védője, Dragóner Attila levélben fordult a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságához, és kérte meghallgatását. A labdarúgót mára idézte be a bizottság, amely nem változtatta meg korábbi döntését, helybenhagyta Dragóner kétmeccses eltiltását.
márc. 17
18:22
NB II: a ligaválogatott öt góllal nyert Heves megye legjobbjai ellen (She)
Az NB II-es ligaválogatott szerdán Egerben 5–0-ra nyert Heves megye válogatottja ellen.
márc. 17
18:36
Kecskemét: Csordás Csaba szerint a KTE jobb csapat a Vasasnál (She)
Csordás Csaba, a KTE-Ereco csapatkapitánya győzelmet vár a hétvégén a Vasas elleni Soproni Liga-találkozón. Erről a kecskemetite.hu adott tájékoztatást.
márc. 17
18:38
Vb 2010: Maradona fia szerint Argentína csapata a legerősebb (She)
Diego Maradona Olaszországban élő fia, Diego Armando Maradona Sinagra szerint az argentin labdarúgó-válogatottnál nincs erősebb a világon, és ezt reményei szerint a nyári világbajnokságon is bebizonyítja az édesapja által irányított válogatott.
márc. 17
18:40
NFL: „Sexy Rexy” a Washington Redskins új irányítója (She)
A Washington Redskins ameriaifutball-csapata leigazolta Rex Grossman irányítót. A szerződés részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, sajtóinformációk szerint a QB egy évre kötelezte el magát új csapatához.
márc. 17
18:54
Vb 2010: Maradona fia szerint Argentína csapata a legerősebb (She)
Diego Maradona Olaszországban élő fia, Diego Armando Maradona Sinagra szerint az argentin labdarúgó-válogatottnál nincs erősebb a világon, és ezt reményei szerint a nyári világbajnokságon is bizonyítja az édesapja által irányított válogatott.
márc. 17
18:54
Orosz futballcsoda a BL-ben (Blikk)
A CSZKA utoljára 17 éve jutott be a legjobb nyolc közé.
márc. 17
18:56
Kézilabda: Pungartnik 38 évesen Nettelstedt-játékosként tér vissza (She)
Roman Pungartnik, a Szlovén Kézilabda-szövetség alkalmazottja, valamennyi férfiválogatott igazgatója, aki a januári Eb után Zvonimir Serdarusic szövetségi kapitánnyal együtt a Celje PL-hez szerződött (Serdarusic mint edző, Pungartnik mint igazgató) óriási meglepetésre játékosként visszatér a pályára.
márc. 17
18:58
MLSZ: Dunai Antal szerint a katalán válogatott szívesen játszana velünk (She)
Dunai Antal, az MLSZ szakmai alelnöke az elmúlt napokat Spanyolországban töltötte. Az olimpiai bajnok, ezüstcipős egykori labdarúgó Jordi Casals, a Katalán Labdarúgó-szövetség elnöke meghívására látogatott Barcelonába, a spanyol sportvezető ugyanis felajánlotta, hogy az egykori holland legenda, Johan Cruyff által irányított katalán válogatott szívesen játszana egy mérkőzést hazánkban a magyar…
márc. 17
19:12
Jégkorong: az egyik dunaújvárosi hokis játékjogát felfüggesztették (She)
A szerdán napvilágra került doppingüggyel kapcsolatban Azari Zsolt, a dunaújvárosi jégkorongklub ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta: a szövetségtől szerdán kapott egy levelet, hogy az egyik dunaújvárosi hokis játékjogát – indoklás nélkül – azonnali hatállyal felfüggesztette, és csütörtökön tárgyalja a fegyelmi ügyét.
márc. 17
19:12
Terry gázolása (Metropol)
John Terry rémálomba illő éjszakán van túl: nem elég, hogy a Chelsea kedden kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az Internazionaléval szemben, a meccs után autójával áthajtott a klub egyik biztonsági emberének lábán.
márc. 17
19:14
Serie A: Koman kiheverte kisebb sérülését, hétvégén kész a játékra (She)
Mint ismeretes, Koman Vladimir vádlisérülése miatt nem játszhatott csapata, a Bari Lazio elleni vasárnapi bajnokiján (Lazio–Bari 0–2).  A 21. születésnapját tegnap ünneplő középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, kiheverte sérülését, s hétvégén már vállalni tudja a játékot.

Keresés