2010. március 23. kedd

márc. 23
13:48
A lélektelen játék miatt bojkottálnak a szurkolók (Behaviour)
A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapatának három szurkolói csoportja az elmúlt hónapok gyenge eredményei miatt bojkottálni fogja a csapat soron következő hazai mérkőzéseit - írta a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál kedden.
márc. 23
13:50
Barcelona: Messi szerint csak az lehet legenda, aki vb-t is nyert (She)
Lionel Messi, a Barcelona aranylabdás játékosa az utóbbi napokban (még inkább) a figyelem középpontjába került, mivel nyolc nap alatt nyolc gólt szerzett. Az argentin játékos azonban nem tartja magát legendának.
márc. 23
14:06
Juventus: a Tuttosport szerint Gianluigi Buffont eladja a klub (She)
Az olasz Tuttosport értesülései szerint a nyáron megválik kapusától, Gianluigi Buffontól a Juventus labdarúgócsapata.
márc. 23
14:24
Rali: pénteken Egerben kezdődik az országos bajnokság (She)
A nagy érdeklődéssel várt rali országos bajnokság pénteken a rajtceremóniával kezdődik Egerben.
márc. 23
14:26
Küzdősport: az Európa-kupáért küzdenek a harcművészek (She)
Több küzdősport is képviselteti magát a budapesti Európa-kupán és nemzetközi bajnokságon, amelynek Rákoskeresztúron az Újlak Utcai Általános Iskola ad otthont péntektől vasárnapig.
márc. 23
14:28
Ferencváros: Tutorics és Morrison nélkül a Fradi Szombathelyen (She)
Men Jang, Djordje Tutorics, Bölcsföldi Viktor és Peszmeg Viktor sem léphet pályára a Ferencvárosban a mai, Haladás elleni labdarúgó Ligakupa-találkozón.
márc. 23
14:42
Utcai verseny és Eb-futamok - rajtol az autósport-bajnokság (Infostart)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) sajtótájékoztatón számolt be a különböző szakágak idei terveiről. Rendeznek utcai versenyt és több Európa-bajnoki futamot is Magyarországon.
márc. 23
15:18
Kína: börtönbüntetéssel sújtanák a bizonyítottan doppingolókat (She)
Egy sportminisztériumi javaslat szerint Kínában börtönbüntetéssel sújtanák a bizonyítottan doppingvétséget elkövető edzőket és sportolókat.
márc. 23
15:20
Vb 2010: Lippi szerint nagyon nehéz lesz megvédeni a vb-címet (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi szerint nagyon nehéz feladat vár csapatára, ha meg akarja védeni a címét a nyári dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 23
15:36
Magyar Kupa: A tavasz egyik legfontosabb mérkőzése jön - Vlaszák (She)
A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Zalaegerszeg szerdán a Megyeri útra látogat, ahol az Újpest vendégeként léphet pályára. A két együttes számára különös jelentősége van az összecsapásnak – a nemzetközi kuparészvételt alighanem már csak az MK-győzelemmel érhetik el –, s ezt így érzi Vlaszák Géza, a ZTE jelenlegi, az Újpest volt hálóőre is.
márc. 23
15:36
Semmi cicó! - Börtön járhat a doppingolásért (Behaviour)
Egy sportminisztériumi javaslat szerint Kínában börtönbüntetéssel sújtanák a bizonyítottan doppingvétséget elkövetett edzőket és sportolókat.
márc. 23
15:54
Franciaország: a futballban is meghonosítanák az All Star-meccset (She)
Már a mostani labdarúgó-bajnokság végén szeretnék megrendezni a francia liga hazai játékosaiból, illetve légiósaiból álló válogatottak gálamérkőzését.
márc. 23
15:54
Jövőre is Dél-Amerikában rendezik a Dakar-ralit (Metropol)
Jövőre is Dél-Amerikában, Argentínában és Chilében bonyolítják le a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit - jelentette be kedden Etienne Lavigne versenyigazgató.
márc. 23
15:54
Európa legjobb harcművészei Budapesten (Behaviour)
Több küzdősport is képviselteti magát a budapesti Európa Kupán és nemzetközi bajnokságon, amelynek Rákoskeresztúron az Újlak Utcai Általános Iskola ad otthont péntektől vasárnapig.
márc. 23
16:12
Messi keresi a legtöbbet (Infostart)
Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója.
márc. 23
16:12
Dakar 2011: jövőre is Dél-Amerikában rendezik a versenyt (She)
Jövőre is Dél-Amerikában, Argentínában és Chilében rendezik meg a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit – jelentette be kedden Etienne Lavigne versenyigazgató.
márc. 23
16:12
Bárdosi visszaadja aranyát (Metropol)
Bárdosi Sándor visszaadja a Világjátékokon szumóban szerzett aranyérmét, amelytől doppingvétség miatt fosztották meg.
márc. 23
16:14
Barcelona: Az én generációmnak Maradona a legnagyobb - Guardiola (She)
Megosztotta a futballközvéleményt a Marca sportnapilap internetes szavazása, amely arra irányult, hogy Lionel Messi már most, 22 évesen helyet követel-e magának a sportági legendák, Pelé, Maradona, Cruyff és Di Stéfano között. A témában természetesen véleményt kellett formálnia Pep Guardiolának, a Barcelona 39 esztendős trénerének is.
márc. 23
16:14
Messi megelőzte Beckhamet (Metropol)
Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója. A Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona csatárzsenije az angol David Beckhamet (30,4 millió) váltotta a lista élén.
márc. 23
16:30
Svájc: Vanczák klubtársa tagadja a bundavádat, ő a bíróra gyanakszik (She)
Geoffrey Serey Die, a svájci labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Sion elefántcsontparti légiósa felháborodott azon, hogy klubelnöke bundagyanúval illette, és úgy véli: ha valaki is manipulálta a Grasshoppers elleni múlt szerdai bajnoki mérkőzést (0–2), az esetleg a játékvezető lehetett.
márc. 23
16:48
Barcelona: Messi megelőzte Beckhamet, ő keres a legjobban (She)
Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója – derült ki a France Football francia szaklap hagyományos, immár tizenegyedik alkalommal közzétett összeállításából.
márc. 23
16:48
Hoffmannék a 13. helyen a kötelező után (Metropol)
A kötelező program után a 13. helyen áll a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős a torinói műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 23
17:06
Műkorcsolya-vb: Hoffmannék a 13. helyen a kötelező után (She)
A kötelező program után a 13. helyen áll a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős a torinói műkorcsolya-világbajnokságon.
márc. 23
17:08
Liverpool: Riera áráról megegyezett a klub a CSZKA Moszkvával (She)
Angol lapértesülések szerint a Liverpool labdarúgócsapata megegyezett a CSZKA Moszkvával Albert Riera átigazolásáról.
márc. 23
17:10
Formula-1: a Williams a bahreini gondok után jó Ausztrál GP-t vár (She)
Új fejlesztéseket kapott a Williams FW32 az Ausztrál Nagydíjra, így az angol istálló pilótai bizakodva várják a Formula–1-es szezon második futamát.
márc. 23
17:12
Torna: Berki Krisztián nyert lólengésben a dohai vk-versenyen (She)
Berki Krisztián megnyerte a dohai világkupaverseny lólengésfináléját. A magyar tornász már a hétfői selejtezők során is a legmagasabb pontszámot kapta.
márc. 23
17:14
Bundesliga: utazási tilalom a balhézó kölni szurkolóknak (She)
A korábbi bajnoki és kupamérkőzéseken tapasztalt rendbontások miatt az 1. FC Köln szurkolói nem utazhatnak el csapatuk április 15-i, Hoffenheim elleni idegenbeli bajnoki találkozójára – döntött a Német Labdarúgó-szövetség (DFB).
márc. 23
17:24
Újpest: hárommeccses eltiltást kapott Rajczi Péter (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén hárommeccses eltiltással sújtotta Rajczi Pétert, az Újpest válogatott támadóját, aki a hétvégi Pápa ellen 1–0-ra elveszített bajnokin szándékosan megütötte Tóth Gábort. Az újpesti támadót tettéért a játékvezető kiállította.
márc. 23
17:26
Vb 2010: a Palmeirasszal is megmérkőzik a házigazda Dél-Afrika (She)
A Brazíliában edzőtáborozó dél-afrikai labdarúgó-válogatott két újabb felkészülési mérkőzést kötött le: a Bafana Bafana a Deportivo Brasillal és a Palmeirasszal is megmérkőzik.
márc. 23
17:28
Világjátékok: az első helyétől megfosztott Bárdosi visszaadja érmét (She)
Bárdosi Sándor tavaly júliusban Tajvanban aranyérmet szerzett szumóban, ám a sportolónál a doppingvizsgálat során furoszemid nevű vízhajtót mutattak ki. Első helyétől megfosztották, ezen kívül 3000 euró megfizetésére kötelezték. A Magyar Szumószövetség két évre eltiltotta. Bárdosi korábban úgy nyilatkozott, hogy nem adja vissza az aranyat, de kedden másként döntött.
márc. 23
17:42
Arsenal: hiába fellebbeztek, Vermaelen eltiltása érvényben marad (She)
A Premier League fegyelmi bizottsága elutasította az Arsenal fellebbezését, így érvényben marad Thomas Vermaelen eltiltása.
márc. 23
17:42
Visszaadja aranyérmét a magyar szumós (Behaviour)
Bárdosi Sándor visszaadja a Világjátékokon szumóban szerzett aranyérmét, amelytől doppingvétség miatt fosztották meg.
márc. 23
17:44
Jövőre is Dél-Amerikában lesz a Dakar-rali (Behaviour)
Jövőre is Dél-Amerikában, Argentínában és Chilében bonyolítják le a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit - jelentette be kedden Etienne Lavigne versenyigazgató.
márc. 23
18:00
Chelsea: Cech szerdán véd, Ashley Cole szépen gyógyul (She)
Biztossá vált, hogy a sérüléséből felépülő Petr Cech beállhat a Chelsea kapujába az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szerdai játéknapján a Portsmouth ellen.
márc. 23
18:18
Magyar Kupa: Honvéd-Debrecen elődöntő élőben, az NSO-n! (She)
Elkezdődött a Budapest Honvéd–DVSC-TEVA labdarúgó Magyar Kupa elődöntő odavágó, amelyről élő, szöveges tudósítást olvashatnak itt, a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 23
18:36
Rajczi három meccsen nem játszhat (Metropol)
Az Újpest FC támadóját azért marasztalta el az MLSZ fegyelmi bizottsága, mert vasárnap, a Paks elleni mérkőzésen megütötte az ellenfél egyik játékosát, amiért a játékvezető ki is állította őt.
márc. 23
18:54
Női röplabda Extraliga: elsőként a címvédő BSE jutott döntőbe (She)
A címvédő BSE harmadszor is legyőzte a MÁV Előrét, így bejutott a női röplabda Extraliga döntőjébe.
márc. 23
18:54
Melyik Klicsko bokszol Hay-jel? (Metropol)
Nem tudják eldönteni a Klicsko-fivérek, hogy melyikük szálljon szembe David Haye-jel, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú bajnokával.
márc. 23
18:56
West Ham Utd.: a klub hivatalosan is bejelentette költözési szándékát (She)
A West Ham United hivatalosan is pályázik az Olympic Park Legacy Companynál a 2012-es londoni Olimpiai Stadion bérleti jogára.
márc. 23
19:12
Jégkorong: az Újpest nem tart igényt Hetler Ádám játékára (She)
Az Újpest jégkorong-szakosztálya a továbbiakban nem tart igényt a doppingügybe keveredett Hetler Ádám játékára és edzői tevékenységére.
márc. 23
19:30
Csehország: visszaköveteli az elnök az előző szövetség „elszórta" javakat (She)
A Cseh Labdarúgó-szövetség vezetősége minden bizonnyal bírósági vizsgálatot indít az előző vezérkar pénzügyi ténykedése miatt. Iván Hasek elnök keddi sajtótájékoztatóján bejelentette: egy független könyvvizsgáló bizottság óriási veszteségeket mutatott ki 2006 és 2009 között.
márc. 23
19:30
Messi a legjobban kereső focista (Behaviour)
Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója.
márc. 23
19:32
Barcelona: Henry nem akar az Arsenal ellen játszani (She)
Thierry Henry, a Barcelona labdarúgócsapatának támadója kijelentette: annyira elevenek és fontosak az Arsenalnál szerzett élményei, hogy legszívesebben nem lépne pályára az „ágyúsok" elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.
márc. 23
19:48
Nigéria: Lagerbäcket és a külföldi edzőket támadja az exkapitány (She)
Heves kirohanást intézett a Nigériai Labdarúgó-szövetség és az általuk alkalmazott külföldi edzők ellen Shaibu Amodu, a „Szuper Sasok" volt szövetségi kapitánya.
márc. 23
19:50
Férfi kézi NB I: a Pick legyőzésével hibátlan maradt a Veszprém (She)
Százszázalékos mérleggel zárta a férfi kézilabda NB I alapszakaszát az MKB Veszprém, amely az utolsó fordulóban 34–26-ra nyert a Pick-Szeged ellen, így 26. mérkőzésén megszerezte 26. győzelmét is.
márc. 23
20:06
Bajnokok Ligája: egymásnak ugrott a két francia negyeddöntős (She)
A Bordeaux kérésére a Francia Labdarúgóliga (LFP) egy nappal elhalasztotta a vetélytárs Lyon eredetileg péntekre kiírt bajnoki mérkőzését, hogy a két csapatnak ugyanannyi ideje legyen felkészülni a jövő keddi, egymás elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőre.
márc. 23
20:08
Magyar Kupa: a Honvéd az utolsó percekben egyenlített a DVSC ellen (She)
Abraham és Szilágyi Péter hajrábeli gólja után 1–1-es döntetlennel ért véget a Budapest Honvéd–DVSC-TEVA labdarúgó Magyar Kupa elődöntő első mérkőzés.
márc. 23
20:24
Férfi kosárlabda MK: Kecskeméten nyert negyeddöntőt az Albacomp (She)
A férfi kosárlabda magyar kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az Albacomp 77–74-re diadalmaskodott idegenben a Kecskemét ellen.
márc. 23
20:24
Ikszelt a DVSC Kispesten (Metropol)
Döntetlennel zárult a Budapest Honvéd és a Debrecen párharcának első, keddi felvonása a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében.
márc. 23
20:42
Jégkorong ob I: a döntő harmadik meccsén is nagy fölénnyel nyert a Volán (She)
A Dab.Docler hazai pályán ismét nem tudta megnehezíteni a Sapa Fehérvár AV 19 dolgát, a fehérváriak a papírformának megfelelően nagy gólkülönbségű 9–4-es győzelmet arattak Dunaújvárosban, így már csak egy diadalra vannak a magyar férfi jégkorongbajnoki cím elhódításától.

Keresés