2010. március 29. hétfő

márc. 29
16:42
Elefántcsontpart: a brazilok vagy a portugálok megelőzhetők - Eriksson (She)
Sven-Göran Eriksson, az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya úgy véli, oly sok tehetség összpontosul a keretében, hogy Brazília és Portugália egyikét elüthetik a továbbjutástól a vb-n.
márc. 29
17:36
Női labdarúgás: U19-es válogatottunk kikapott Svájctól az Eb-selejtezőn (She)
Női U19-es válogatottunk hétfőn játszotta második mérkőzését a hazai rendezésű Eb-selejtező elitkörben. Turtóczki Sándor együttese ezúttal a tavalyi Európa-bajnokság negyedik helyezettjével, Svájccal mérkőzött meg Tatabányán, s nem sikerült megcáfolnia az erőviszonyokat: a helvétek 2–0-ás félidőt követően 5–1-re nyertek, csapatunk gólját Sipos Lilla szerezte a 84. percben. Csoportunk másik…
márc. 29
17:38
Franciaország: Domenech halasztja a vb-keret kihirdetését (She)
Raymond Domenech, a francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bejelentette, hogy május 2. helyett csak május 11-én nevezi meg azokat a játékosokat, akik részt vesznek a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságon.
márc. 29
18:30
Videoton: Sitkut műteni kell, Lázár sérülése nem súlyos (She)
A Videoton labdarúgócsapatának csatára, Sitku Illés a múlt hét közepén szenvedett sérülést, amely miatt holnap atroszkópiás műtét vár rá – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 29
18:39
Platininek kétségei Ukrajnával szemben (Metropol)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke továbbra is kétségesnek tartja, hogy Ukrajna képes lesz-e megrendezni a 2012-es kontinensviadalt, amelynek a lengyelekkel közösen adna otthont.
márc. 29
18:48
DVSC: Nem kell kongatni a vészharangot - Rudolf Gergely (She)
A labdarúgó Soproni Liga címvédője, a DVSC szombaton 4–1-re kikapott Zalaegerszegen, így mindössze egy hétig állt a tabella élén. Jelenleg három pont a hátránya a listavezető Videotonnal szemben, de a csapat támadója, Rudolf Gergely szerint egy verség miatt nem lehet leírni a Debrecent.
márc. 29
18:50
Autósport: Vettel megelőzte Jenson Buttont a világranglistán (She)
Sebastian Vettel megelőzte a tegnap az Ausztrál Nagydíjat megnyerő Jenson Buttont a pilóták nem hivatalos világranglistáján.
márc. 29
19:06
Vajda Anna, a kupahős (Blikk)
PÉCS – Karrierje legfontosabb pontjait szerezte Vajda Anna vasárnap a Sopron elleni Magyar Kupafinálé utolsó pillanataiban.
márc. 29
19:24
Bajnokok Ligája: Beckenbauer elégtételt venne a manchesterieken (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München legendája és tiszteletbeli elnöke úgy véli, klubja sikerrel veheti a Manchester United elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőt, de ehhez két légiósának, Franck Ribérynek és Arjen Robbennek tudása legjavát kell adnia.
márc. 29
19:42
Görögország: Németh, Dzsebbur és Jahic nélkül edzett az AEK (She)
Az AEK Athén labdarúgócsapata a kisebb sérülésekkel küzdő Rafik Dzsebbur, Németh Krisztián és Sanel Jahic nélkül készült hétfőn a következő bajnoki fordulóra.
márc. 29
19:44
Internazionale: Moratti fokozott óvatosságra inti csapatát (She)
Massimo Morattinak, az Internazionale labdarúgócsapata elnökének a vereség ellenére tetszett a Roma elleni szombati bajnoki mérkőzés, ám a folytatást illetően óvatosságra int.
márc. 29
19:51
Négy Inter-játékost tiltottak el (Metropol)
Az Olasz Labdarúgóliga egy-egy mérkőzésre eltiltotta hétfőn az Internazionale négy játékosát.
márc. 29
20:36
Skócia: edzője szerint nem baj, ha a szurkolóké lesz a Rangers (She)
Walter Smith, a skót labdarúgó-bajnokságot vezető Rangers menedzsere úgy véli, klubja olyan pénzügyi helyzetben van, hogy a szurkolói szövetség vételi ajánlatát sem szabad gondolkodás nélkül elvetnie.
márc. 29
20:38
FTC: Lipcseinek búcsúmeccset szerveznének - McCarthy (She)
Az ulloi129.wordpress.com honlapnak nyilatkozó Dave McCarthy társ-vezérigazgató szerint a klub mindenképpen búcsúmeccset szervezne Lipcsei Péternek.
márc. 29
20:54
Vb 2010: Nigéria Ciprus ellen játszik a világbajnokság előtt (She)
A nigériai labdarúgó-válogatott Ciprus válogatottjával mérkőzik meg május 26-án, egyelőre meg nem nevezett helyszínen – jelentette szövetségi forrásokra hivatkozva a Sporting Life napilap.
márc. 29
20:56
MotoGP: az eső miatt Talmácsi csak délelőtt gyakorolt (She)
Az esős időjárás miatt gyakorlatilag csak délelőtt gyakorolhatott Talmácsi Gábor, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i első futama előtt utolsó alkalommal tesztelt hétfőn Jerezben.
márc. 29
21:00
Esős idő miatt Talmácsi csak délelőtt gyakorolt (Behaviour)
Az esős időjárás miatt gyakorlatilag csak délelőtt gyakorolhatott Talmácsi Gábor, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság április 11-i rajtja előtt utolsó alkalommal tesztelt hétfőn Jerezben.
márc. 29
22:42
Bundesliga 2.: a listavezető „vörös ördögök" kiütötték Királyékat (She)
Kiütéses, 4–0-s győzelmet aratott a listavezető 1. FC Kaiserslautern az 1860 München ellen a német labdarúgó másodosztály hétfő esti rangadóján. A müncheniek kapuját Király Gábor őrizte. Győzelmével a 'Lautern megerősítette vezető helyét a tabellán, előnye hat pont a St. Paulival szemben.

Keresés