2013. november 23. szombat

nov. 23
18:33
Bundesliga: Dortmund-Bayern München élőben az NSO-n! (She)
A német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szuperrangadóján a legutóbbi Bajnokok Ligája-döntő két résztvevője: a Bayern München és Borussia Dortmund csap össze. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő, élő online közvetítésünk segítségével!
nov. 23
18:45
Válogatott: Dzsudzsák korábbi edzője lehet a magyar kapitány (She)
A Voetbal International információi szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) felvette a kapcsolatot Fred Ruttennel a szövetségi kapitányi pozícióval kapcsolatban. Az érdeklődést az 50 éves holland tréner megerősítette.
nov. 23
18:45
Játékidőn túl rontott hétméteres kellett a Veszprém győzelméhez (Agroinform)
Kiizzadt, 27-26-os siker: tükörsimán indult, majd drámai csatába torkollt a Celje vendégjátéka a magyar bajnok ellen.
nov. 23
18:47
Férfi kézi BL: Veszprém-Celje élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában az MKB-MVM Veszprém a szlovén Celjét fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 23
18:47
Komoly sérülések árnyékolják be a hétvégét (Agroinform)
Többek között Derrick Rose és Andre Iguodala sérülését is érdemes számításba venni, mielőtt NBA-re fogadunk.
nov. 23
19:03
F1: Vettel indul az élről az idényzáró Brazil Nagydíjon (She)
Sebastian Vettel zárta az élen az idényzáró Brazil Nagydíj esős időmérő edzését, így a pole pozícióból indulhat a vasárnap magyar idő szerint 17 órakor rajtoló futamon. A második helyen Nico Rosberg, a harmadikon Fernando Alonso zárt. Az edzés utolsó szakasza a nagy eső miatt 40 perces csúszással kezdődött. A második etap végén Sergio Pérez összetörte McLarenjét.
nov. 23
19:03
Vetteltől esőben sem lehet elvenni az első rajtkockát (Agroinform)
A négyszeres világbajnok nyerte a Brazil Nagydíj időmérő edzését.
nov. 23
19:05
Videó: könnyed gólokkal győzött a Barcelona a Granada ellen (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójának első szombati mérkőzésén az éllovas Barcelona a 8. helyen álló Granadát fogadta, és rendkívül biztosan, 4–0-ra nyert. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 23
19:07
Röplabda: simán megverte a juniorválogatott a Barcikát (She)
A juniorválogatott három játszmában nyert a vendég Kazincbarcika ellen, míg a pécsiek hazai pályán kikaptak az SZESE-Győrtől, a férfi röplabda NB I szombati játéknapján.
nov. 23
19:09
Ligue 1: Ibrahimovic gyors vigaszt talált a PSG-ben (She)
A Paris Saint-Germain idegenben 3–0-ra legyőzte a Reims legénységét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 14. fordulójának szombati játéknapján. Zlatan Ibrahimovic góllal és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.
nov. 23
19:21
Brazíliában Vettel indul az élről (Metropol)
A versenytársak nem tudták kihasználni az esős időmérőedzést. A világbajnok mögül Rosberg és Alonso indul.
nov. 23
19:39
Videó: háromszor aludt el a Haladás védelme - pécsi bravúr (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Pécs meglepetésre 3–1-re legyőzte a Haladást idegenben a labdarúgó NB I 15. fordulójában. Most nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 23
19:39
Ferenc pápa fogadta Borkai Zsoltot és Szabó Bencét (Metropol)
Az egyházfő pápai audiencián fogadta az európai olimpiai bizottság küldötteit, köztük a MOB elnökét és főtitkárát.
nov. 23
19:41
NB I: Mezőkövesd-Győr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Mezőkövesd–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 23
19:57
Brazil Nagydíj - Vettel nyerte az időmérőt (Infostart)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte a Forma-1-es Brazil Nagydíj időmérő edzését szombaton, így ő indulhat majd az első rajtkockából a vasárnapi futamon.
nov. 23
19:57
Vízilabda ob I: gázolt a Szolnok, simán nyert a Vasas (She)
A férfi vízilabda ob I alapszakaszának 10. fordulójában 8–1-es nyitó negyed után tarolt a Szolnok, három játékrész alatt döntött a Vasas, könnyed győzelmet aratott a sereghajtó Ybl ellen a Kaposvár, és utolsó negyedbeli hajrájának köszönhette sikerét a BVSC. A Debrecen jó támadójátékkal késztette megadásra a pécsieket.
nov. 23
19:59
MOB: Ferenc pápa fogadta Borkai Zsoltot és Szabó Bencét (She)
Ferenc pápa szombaton a Vatikánban audiencián fogadta az európai olimpiai bizottságok küldöttjeit, köztük Borkai Zsoltot, a MOB elnökét és Szabó Bence főtitkárt.
nov. 23
20:01
Primera División: exarsenalos szerzett először négy gólt (She)
Carlos Vela négy góljával a Real Sociedad 4–3-ra legyőzte hazai pályán a Celta Vigót a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában. Az Arsenal korábbi játékosa az első, aki négyszer volt eredményes egy mérkőzésen ebben a szezonban az öt európai topligában. A vendégek a 66. perctől emberhátrányban voltak Andreu Fontas kiállítása miatt.
nov. 23
20:03
NB I: az Újpest négy gólt szerezve legyőzte a Lombardot (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában az Újpest hazai pályán 4–2-re nyert a Lombard Pápa ellen.
nov. 23
20:15
Primera División: Almería-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 14. fordulójában a Real Madrid a tabella 18. helyén tanyázó Almería vendége lesz. Kövesse figyelemmel a mérkőzés alakulását szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 23
20:15
Támadásban hengerelt az Újpest (Agroinform)
Az Újpest 4-2-re nyert a vendég Lombard Pápa ellen nagy iramú, élvezetes találkozón.
nov. 23
20:17
Férfi kosár NB I: őrült Falco-mutató, őrült finis Körmenden (She)
A Sopron hazai pályán, a Falco idegenben aratott fölényes győzelmet a férfi kosárlabda NB I 9. fordulójának szombati játéknapján, és ugyancsak vendégként nyert a Kaposvár, méghozzá Körmenden – rendkívül izgalmas hajrát követően.
nov. 23
20:19
Videó: Ibrahimovic nagy kapushiba után szerzett gólt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Paris Saint-Germain idegenben 3–0-ra legyőzte a Reims együttesét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 14. fordulójának szombati játéknapján. Zlatan Ibrahimovic szerezte az utolsó gólt, könyörtelenül kihasználta a hazai kapus kapitális hibáját. Gólok.
nov. 23
20:21
Női kézi NB I: az ETO érvényesítette a papírformát (She)
A Győri ETO 33–26-ra legyőzte hazai pályán a DVSC-t a női kézilabda NB I 11. fordulójában. Szoros meccsen nyert a Békéscsaba a Vác ellen, az Érd a Dunaújváros otthonából vitte el a pontokat.
nov. 23
20:23
Serie A: a Chievo az utolsó pillanatban nyerte meg a derbit (She)
Dejan Lazarevic 92. percben szerzett góljával a Chievo 1–0-ra megnyerte a Hellas Verona elleni veronai derbit. Ez volt a két veronai csapat első összecsapása a 2001–02-es idény óta, egyben a Chievónál a visszatérő Eugenio Corini újbóli edzői bemutatkozása. A Chievo a győzelemmel utolérte a Sampdoriát és a Cataniát (de így is kiesőhelyen van), a Verona eddig százszázalékos hazai mérlegének…
nov. 23
20:33
Labdarúgó NB I - Újpesti diadal (Infostart)
Az Újpest 4-2-re nyert a vendég Lombard Pápa ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat játéknapján.
nov. 23
20:33
Férfi kézi BL: a Celje megszorongatta a Veszprémet (She)
Szoros mérkőzésen győzte le az MKB-MVM Veszprém a Celjét (27–26) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában. A szlovén csapat egy időn túli hetessel egyenlíthetett volna, ám ez nem jött össze, így a magyar csapat százszázalékos maradt.
nov. 23
20:33
A Bayern nyomatékosította, ki az úr Németországban (Agroinform)
A címvédő Bayern München 3-0-ra legyőzte a trónkövetelő Borussia Dortmundot a német labdarúgó-bajnokság csúcsrangadóján.
nov. 23
20:35
Férfi kézi NB I: meglett a PLER második győzelme (She)
A PLER 28–24-re legyőzte a SZESE Győrt hazai pályán a férfi kézilabda NB I 14. fordulójának szombati mérkőzésén. A fővárosi csapat már a szünetben hat góllal vezetett, és végül nem is engedte ki a kezei közül a győzelmet, amely a második volt számára a bajnokságban.
nov. 23
20:37
Premier League: Lampard vezérletével nyert a Chelsea (She)
A Chelsea labdarúgócsapata két nyeretlen mérkőzést követően győzni tudott a Premier League 12. fordulójában, José Mourinho együttese a West Hamet fektette két vállra Frank Lampard duplájával, illetve Oscar találatával.
nov. 23
20:39
Bundesliga: a Bayern München hármat rúgott a Dortmundnak (She)
A német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szuperrangadóján a Bayern München 3–0-ra legyőzte a Borussia Dortmundot.
nov. 23
20:51
Szülővárosában temették újra Zsengellér Gyulát (Infostart)
Szülővárosában, Cegléden helyezték örök nyugalomra szombaton Zsengellér Gyula Ciprusról hazahozott földi maradványait. Az eseményhez kapcsolódva az Újpest legendás labdarúgójáról elnevezett emléktermet is felavattak a Pest megyei város sportmúzeumában.
nov. 23
20:51
Férfi kosár NB I: Alba-siker, feljövőben a 220 centis center (She)
Az Alba Fehérvár idegenben magabiztosan (85–68) legyőzte a ZTE-t a férfi kosárlabda NB I 9. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 23
20:51
Hat forduló után is százszázalékos a Veszprém (Metropol)
Kihagyta a Celje játékosa az időntúli hetest, így egy góllal nyert az MKB-MVM Veszprém.
nov. 23
20:53
Serie A: Napoli-Parma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 13. fordulójában a bajnokaspiráns Napoli a Juventus elleni blamázs után az Antonio Cassano által húzott Parma ellen javítana. Kövesse a találkozót élő szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 23
20:55
Videó: gyönyörű gólokkal győzött a Bayern Dortmundban (She)
Mario Götze spiccel, Arjen Robben nyesve, Thomas Müller szép támadás végén a kapuba passzolva szerzett gólt a Dortmundot 3–0-ra legyőző Bayern Münchenben a német labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. Azért a többi, kimaradt helyzetben is lehet gyönyörködni. Összefoglaló.
nov. 23
21:09
Röplabda: kikapott a Kaposvár a Közép-európai Ligában (She)
A Fino-Kaposvár együttese 70 perces mérkőzésen, három játszmában maradt alul a Bajnokok Ligájában is érdekelt osztrák Posojilnica otthonában szombaton, a férfi röplabda Közép-európai Ligában.
nov. 23
21:11
Eredivisie: Otigbáék közel voltak a PSV leckéztetéséhez (She)
Otigba Kenneth csapata, a Heerenveen a 15. perctől emberhátrányban játszott a PSV otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 14. fordulójának szombati játéknapján, de így is döntetlent harcolt ki (1–1), sőt nagyon közel volt a még nagyobb bravúrhoz.
nov. 23
21:27
F1: az összes pilóta nyilatkozata a brazíliai időmérő után (She)
Sebastian Vettelt és Nico Rosberget is meglepte, hogy hat tizedmásodperc választotta el őket az első és a második helyen, de a Mercedes pilótája elárulta, túl korán elhasználta a KERS-ét, így nem maradt a célegyenesre a kigyorsításra. Fernando Alonso kisebb hibát követett el, ezzel maradt le a második rajthelyről, de versenymérnöke biztosította, hogy neki nem kell bocsánatot kérnie. Lewis…
nov. 23
21:27
Vettelt meglepte saját fölénye (Agroinform)
A négyszeres világbajnok Rosberg lett a második, míg a harmadik rajtpozíciót Alonso szerezte meg.
nov. 23
21:29
Röplabda: a Miskolc otthon, a Békéscsaba idegenben nyert (She)
Két mérkőzést játszottak szombaton a női röplabda NB I alapszakaszában. A Békéscsaba három játszmában nyert idegenben a juniorválogatott ellen, míg az MVSC hazai pályán verte meg ugyanilyen arányban a Palota RSC-t.
nov. 23
21:31
Kosár: DVTK-vereség, pécsi siker a Közép-európai Ligában (She)
Felemás mérleggel zárták szlovákiai vendégszereplésüket a női Közép-európai Ligában szereplő magyar kosárlabdacsapatok: a DVTK négy ponttal kikapott a Rózsahegytől, míg a Pécs győzött Somorján.
nov. 23
21:33
NB I: Hátradőltünk, mint egy nyugdíjas! - Tóth Bálint (She)
Az Újpest FC–Lombard Pápa (4–2) NB I-es mérkőzést követően Nebojsa Vignjevics, a lilák edzője csapata „karakteres embereit” dicsérte, Tóth Bálint, a Lombard trénere pedig csapata hozzáállásában és mentalitásában is hiányosságokat látott.
nov. 23
21:45
Videó: látványos helyzetek, remek támadófutball Újpesten (She)
Remek meccsen az Újpest 4–2-re legyőzte a Lombard Pápát a labdarúgó NB I 15. fordulójában. Az alábbi videóban megtekintheti a mérkőzés legnagyobb helyzeteit.
nov. 23
21:46
Magabiztosan nyert a listavezető, az Ajka otthonában ütötte ki a Vasast (Agroinform)
A Sopron hazai környezetben egy góllal nyert a Siófok ellen, a Zalaegerszeg 4-2-re verte a vendég Szigetszentmiklóst.
nov. 23
21:47
Női kosár NB I: simán nyert a Szekszárd és az MTK (She)
Az MTK magabiztosan legyőzte hazai pályán a Vasast a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A ZTE odahaza szenvedett vereséget a Szekszárdtól.
nov. 23
22:03
Primera División: ötgólos sikert aratott a Real Almeríában (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera Divisón) 14. fordulójában a Real Madrid 5–0-s győzelmet aratott az Almería vendégeként. A királyi gárda góljait Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale, Isco és Álvaro Morata szerezte. Ronaldót le kellett cserélni a második félidőben, de az első hírek szerint nem súlyos a sérülése.
nov. 23
22:03
Bombameglepetés, a Mezőkövesd kiütötte a címvédőt (Agroinform)
A címvédő Győri ETO FC 3-0-ra kikapott Mezőkövesden a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombat játéknapján.
nov. 23
22:05
NB I: a Mezőkövesd kiütötte a címvédő Győri ETO-t (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában az újonc Mezőkövesd hazai pályán 3–0-ra nyert a címvédő Győri ETO ellen.
nov. 23
22:21
Belgium: Kötelesék nagy verést kaptak, Vass nem játszott (She)
Akár két magyar játékos is pályára léphetett volna az Oostende–Genk mérkőzésen, de csak Köteles László kapott szerepet, Vass Ádám a kispadon ült.

Keresés