2013. november 25. hétfő

nov. 25
19:41
Az atlétika lehet a riói olimpia nagy vesztese (Agroinform)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság legújabb döntése tovább nehezítheti a sportok királynőjének helyzetét az olimpián.
nov. 25
19:57
Légiósok: újabb orvosi vizsgálat vár a sérült Laczkóra (She)
Miután újra jelentkeztek a csípőízületi problémák Laczkó Zsoltnál, az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Padova magyar légiósára tüzetesebb orvosi vizsgálatok várnak kedden.
nov. 25
20:15
Lengyelország: Lovrencsics - gól és két assziszt a Lech-gálán (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 17. fordulójának hétfő esti mérkőzésén Lovrencsics Gergő együttese, a Lech Poznan idegenben 6–1-re kiütötte a tabellán a találkozó előtt pont mögötte álló Cracoviát.
nov. 25
20:17
Fogadási csalás: őrizetben a Nitra-MTK-meccs gyanúsítottjai (She)
A szlovák rendőrség őrizetbe vette az FC Nitra két futballistáját. Amint arról korábban már beszámoltunk: a két játékost azzal gyanúsítják, hogy még 2011-ben az MTK, valamint a cseh Bohemians elleni barátságos mérkőzések eredményét manipulálták.
nov. 25
20:33
Női kézi: Böhn szervezete teljesen rákmentes, hazatérhet (She)
„Nemrég kaptam a hívást az orvosomtól, hogy az utolsó tesztem is negatív lett, vagyis tökéletesen rákmentes a szervezetem” – újságolta a Nemzeti Sportnak Karl Erik Böhn, miközben – a szó legszorosabb értelmében – egészségügyi sétáját tette az oslói estében.
nov. 25
20:35
Csehország: Litsingi és Salami csapata Ostravában is botlott (She)
A cseh élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a korábban az NB I-ben egyaránt megforduló Francis Litsingi és Eugene Salami csapata, a 3. helyen álló Teplice gól nélküli döntetlent játszott a Baník Ostrava vendégeként.
nov. 25
20:51
Ki lesz az új szövetségi kapitány? (Infostart)
December 15-ig megnevezhetik a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát, mert januárban a szakvezetővel már a részletes programokon kell dolgozni - mondta a szövetség főtitkára az InfoRádiónak a magyar labdarúgás napján, amelyen korábbi válogatott labdarúgók emlékeztek az angolok elleni 6:3-as győzelemre.
nov. 25
20:51
Serie A: AS Roma-Cagliari élőben az NSO-n! (She)
Visszaveheti a Juventustól vezető helyét a tabellán az AS Roma labdarúgócsapata, ehhez le kell győznie a 13. forduló záró mérkőzésén a Cagliarit. A fővárosiak tíz egymást követő siker után a Torinóval és a Sassuolóval is ikszeltek, míg a Cagliari három zakó után a legutóbbi fordulóban legyőzte a Torinót. Kövessék a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 25
20:51
A 2013-as év legszebb ütései a férfi teniszben - videó (Agroinform)
A férfi teniszezők többsége jelenleg éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti, így megnézzük a szezon legszebb pontjait.
nov. 25
21:09
Parma: adócsalással gyanúsítják Crespót, Sztojcskovot és társaikat (She)
Az ügyészség adócsalással gyanúsítja az olasz élvonal egykori meghatározó labdarúgócsapatának, a Parmának tizenegy kiválóságát, így Hernan Crespót, Sebastian Verónt, Faustino Asprillát, Luigi Apollonit, Enrico Chiesát, Lilian Thuramot, Dino Baggiót, Hriszto Sztojcskovot, Tomas Brolint, Lorenzo Minottit és Massimo Crippát. Számolt be róla a corrieredellosport.it.
nov. 25
21:27
Curling Eb: két sikerrel folytatták szereplésüket a férfiak (She)
A feljutást célul kitűző magyar férfi curlingválogatott hétfőn újabb két győzelmet aratott, így továbbra is veretlen a norvégiai Stavangerben zajló Európa-bajnokságon.
nov. 25
21:27
A Marseille-nek nincs vesztenivalója - Wenger (Agroinform)
Az Arsenal vezeti a halálcsoportot a Bajnokok Ligájában, ráadásul kedden a pofozógép Marseille-jel találkozik.
nov. 25
21:29
BL: Messzire juthatunk, ahogy anno a Liverpoollal - Benítez (She)
Rafa Benítez, a Napoli vezetőedzője szerint együttese sokáig menetelhet a Bajnokok Ligájában, és emlékeztetett rá, hogy az ő Liverpoolja első szezonjában az esélyeket meghazudtolva megnyerte a sorozatot.
nov. 25
21:45
Grosics és Buzánszky újra a pályán (Infostart)
A kettes metróvonalon áll pályára a hatvan évvel ezelőtti 6:3 - as győzelem emlékére az Aranycsapat még két elő legendájáról, Buzánszky Jenőről és Grosics Gyuláról elnevezett két Alstom szerelvény. A főpolgármester szerint az akkori diadal ma is jó példa lehet.
nov. 25
21:45
Videó: Puskás megmondta, hová lő, de nem volt ellenszer (She)
A 60 évvel ezelőtt 6–3-as vereséget szenvedő angol labdarúgó-válogatott tagjai közül már csak az első gólt szerző Jackie Sewell van életben. Ő mesélt az NSO Tv-nek, miként is emlékszik az „angolmagyarra”. Puskás Ferencet ők is csodálták, de leginkább szemtelen csibészként aposztrofálná a magyar világklasszist, hiszen mindig megmondta hová ló, de még így sem sikerült megakadályozni benne. Jonathan…
nov. 25
21:45
Futójáték dominálhat a hétfő esti rangadón (Agroinform)
Az NFL 12. játékhetének zárómérkőzésén a Washington Redskins a San Francisco 49erst fogadja.
nov. 25
22:03
Premjer-liga: Koman anyaklubja már az ötödik (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 17. fordulójában Koman Vladimir anyaklubja, az FK Krasznodar hazai pályán legyűrte a hat meccs óta nyeretlen Tyerek Groznijt, így felkapaszkodott az ötödik helyre.
nov. 25
22:21
Videó: "Nem gondoltuk, hogy 60 év után is emlékeznek ránk" (She)
A magyar labdarúgás napján mindenki a 60 évvel ezelőtti 6–3-as sikerre emlékezik, bár ezt még az akkor cserepadon ülő Várhidi Pál sem gondolta volna. Az ünnepi alkalomból összegyűltek a sportág múltjának és jelenének kiválóságai, az NSO Tv-nek Várhidi Pál mellett Garaba Imre és Vincze Ottó mesél az „angolmagyarról”.
nov. 25
22:23
BL: Gabarrónnal törhet csoportelsőségre a Barca (She)
Hiába hiányzik több meghatározó játékos a Barcelonából sérülés miatt, Gerardo Martino, a katalánok argentin vezetőedzője a csoportelsőségért utazik el az amszterdami BL-meccsre, ahol övéit majd a holland Ajax fogadja. A vendégeknél elsősorban a védelem összeállítása okoz fejtörést, így még az is megtörténhet, hogy bevetésre kerül a 20 esztendős Patricio Gabarrón, aki még soha nem játszott a…
nov. 25
22:25
Bundes 2.: Stieber-léc, Királyék legyőzték Korcsmárékat (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 15. fordulójának záró mérkőzésén a „magyaros rangadón” Király Gábor együttese, az 1860 München hazai pályán 1–0-ra legyőzte Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán csapatát, a Greuther Fürthöt.
nov. 25
22:39
Rali-vb: 2014-ben nem lesz Akropolisz-rali - versenynaptár (She)
Elkészült a rali-világbajnokság 2014-es versenynaptára, amelyben ezúttal nem szerepel a görögországi Akropolisz-rali, ennek helyét a 2009 után visszatérő lengyel futam veszi át.
nov. 25
22:57
Serie A: a Roma nem tudta legyőzni odahaza a Cagliarit (She)
Visszavehette volna a Juventustól vezető helyét a tabellán az AS Roma labdarúgócsapata, ehhez „csupán" le kellett volna győznie a 13. forduló záró mérkőzésén a Cagliarit. Nos, jópár helyzetükből egyet sem értékesítettek a fővárosiak, de gólt sem kaptak, így nulla nullára végződött a mérkőzés.
nov. 25
22:57
Feszült a hangulat az öltözőben - Kaká (Agroinform)
A vörös-feketék hét mérkőzés óta nyeretlenek a Serie A-ban és a BL-ben, kedden a Celtic otthonában kell bizonyítaniuk.
nov. 25
22:59
Videó: Davids csapattársának lövése egy gólnál többet ér (She)
Az angol ötödosztályú labdarúgó-bajnokság (Conference National) 20. fordulójában a Grimsby Town hazai pályán 2–1-re legyőzte az Edgar Davids vezette Barnet együttesét. A találkozó legemlékezetesebb mozzanata azonban éppen a vendégek 84. percben született szépítő gólja: David Stephens egy tizenhatoson belülrő érkező labdát a levegőben megszelidített, majd pattanás nélkül bevágta a kapuba 20…
nov. 25
22:59
A Roma megragadt a döntetlennél (Agroinform)
Az AS Roma a tíz győzelemmel indított szezon után zsinórban harmadszor ikszelt, és először az idényben gólképtelen volt.
nov. 25
23:15
PL: a West Brom 2-0-ról sem nyert a birminghami derbin (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójának záró mérkőzésén a West Bromwich hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Aston Villával.
nov. 25
23:33
NS: Exkluzív Munoz-interjú; Szalai újra Bukarestben; Böhn jó híre - kedd (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Keresés