2013. november 6. szerda

nov. 6
14:12
Belgium: nem csitul az újítási kedv, átszabnák a bajnokságot (She)
A jelenleg is sajátos rendszerben működő, alapszakaszra és többlépcsős rájátszásra épülő belga labdarúgó-bajnokságban újabb reformra készülnek: a héten kiszivárgott terv szerint a 2015–2016-os idénytől 12 csapat szerepel az élvonalban a jelenlegi 16 helyett.
nov. 6
14:12
Agüero sehol sem lenne szárnysegédjei nélkül? (Agroinform)
Az argentin élete formájában futballozik a Manchester Cityben, de góljaiban nagy szerepe van Negredónak és Silvának.
nov. 6
14:30
Női kosár: plüssállatokat küldenek Kovacsevicsnek (She)
Két hónappal a tragikus közlekedési baleset után lehetetlen küldetésnek tartja Fűzy András, a HAT-AGRO UNI Győr társadalmi elnöke a női kosárlabda Euroligában való szereplést, a továbbjutást a csoportból, és azt, hogy csapat a csütörtöki rajton helytálljon a címvédő Jekatyerinburg ellen.
nov. 6
14:30
Nincs esélye az Albának Montenegróban (Agroinform)
A Buducsnoszt kivégezheti a Fehérvár együttesét a férfi kosárlabda Eurocupban.
nov. 6
14:32
Dortmund: Hagyjanak békén, döntöttem - Lewandowski (She)
A Borussia Dortmund gólvágója, Robert Lewandowski már eldöntötte, hol folytatja pályafutását, ám egyelőre nem hajlandó elárulni. A lengyel válogatott labdarúgó a hírek szerint a szezon végén távozik a BVB-től és a Bayern Münchenben folytatja. Bár a Barcelona is bejelentkezett érte állítólag.
nov. 6
14:48
Inter: kés alá feküdt a sérvvel bajlódó fiatal argentin (She)
Egy hónapig nem lesz bevethető Mauro Icardi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale támadója. A 20 éves futballista sérvvel bajlódik, ami miatt meg kellett műteni, előreláthatólag négy bajnokit hagy ki.
nov. 6
14:50
Videó: behúzta - a revánsvágy is fűtötte Nadalt Ferrer ellen (She)
Mint beszámoltunk róla, Rafael Nadal sima, kétszettes csatában legyőzte honfitársát, David Ferrert a Londonban zajló ATP-világbajnokság B-csoportjának első körében. Nadal 6:3, 6:2-es sikerrel vágott vissza a múlt heti, Párizsban elszenvedett vereségért.
nov. 6
14:52
F1: Ecclestone-nak meggyűlt a baja az ajtóval a londoni bíróságon (She)
Ma délelőtt Londonban elkezdődött Bernie Ecclestone meghallgatása a Formula–1 gazdasági jogainak 2006-os adásvétele ügyében.
nov. 6
14:54
DVSC: javulnak a sérültek, Sl. Bouadla már felépült (She)
Javul a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva sérültjeinek állapota. A dvsc.hu beszámolója szerint az augusztusban megsérülő Igor Morozov (oldalszalag-szakadás) hétfőn elkezdhette a futóedzéseket, két hét múlva már labdával is tréningezhet, visszatérésének ideje azonban még kérdéses.
nov. 6
15:06
Szigorodnak és enyhülnek is a doppingszabályok (Metropol)
Egyfelől szigorít, másfelől megértőbb is lesz doppingpolitikájában a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA).
nov. 6
15:24
Ligue 1: a francia államelnök megvezette a futballklubokat? (She)
Mint beszámoltunk róla, a francia labdarúgó-bajnokság első és másodosztályának klubjai a november utolsó hétvégéjére kiírt fordulóban nem lépnek pályára, így tiltakozván a jövőre bevezetni szándékozott új, 75 százalékos állami adó miatt.
nov. 6
15:24
Veszprémi gála a láthatáron? (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda NB I szerdai mérkőzésén a címvédő MKB-MVM Veszprém a tavalyi bronzérmes Csurgót látja vendégül.
nov. 6
15:42
Videó: csapata kosarába is betalált, húszezren tapsoltak neki (She)
Az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság előtti utolsó bemutató mérkőzésen a Kentucky Wildcats 95–72-re legyőzte a Montevallót Lexingtonban. Az összecsapáson James Young tizenhat ponttal és öt lepattanóval zárt, sőt csapata kosarába is betalált, a 20 039 néző pedig felállva tapsolt. Íme!
nov. 6
15:42
A király visszatér Milánóban (Agroinform)
Udinében már leült a kispadra, a Livorno ellen pedig visszatérhet a pályára a kék-feketék legendája.
nov. 6
16:00
Ligakupa: három meccset is egy nappal korábban rendeznek (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága megváltoztatta három Ligakupa-mérkőzés és egy másodosztályú bajnoki kezdési időpontját.
nov. 6
16:18
Premier League: hosszú időre kidőlt az Everton légiósa (She)
Klubja tájékoztatása szerint valószínűleg az egész szezonja ugrott Arouna Konénak, az Everton elefántcsontparti támadójának, miután a vizsgálatok porcsérülést mutattak ki nála.
nov. 6
16:18
Otigba "érthetetlen" indokkal utasította vissza a meghívót (Agroinform)
A Heerenveen légiósa kikosarazta Róth Antal, mert az U21-es Eb-selejtezők helyett klubcsapatára szeretne koncentrálni.
nov. 6
16:36
U21: Otigba a klubcsapatát választotta a válogatott helyett (She)
Róth Antal kihirdette az albánok (november 14., Budapest, Bozsik József Stadion, 17.00) és az osztrákok elleni (november 18., Graz, UPC Arena, 20.30) Eb-selejtezőre készülő U21-es válogatott keretét – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
nov. 6
16:54
MU: 1909-es programfüzet 5.5 millióért először..., másodszor... (She)
Tizenhatezer fontért, mintegy 5.5 millió forintért kelt el az a programfüzet a Sotheby's aukciósház árverésén, amely a Manchester United történetének első FA-kupa-döntőjére készült 1909-ben.
nov. 6
16:54
A Honvéd a Hungária körúton sem maradna pont nélkül (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 14. fordulójában a 13. helyen álló MTK a hatodik Budapest Honvédot fogadja.
nov. 6
17:12
NBA: az agyonbüntetett tulaj magának akarja az utolsót is (She)
Ismert, hogy David Stern, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vezérigazgatója február elsején – harmincévnyi szolgálat után – távozik posztjáról. A minap az egyik legnagyobb ellenlábasának tekintett Mark Cuban, a Dallas Mavericks többségi tulajdonosa kifejtette: hiába sújtotta őt a komisszárius majdnem kétmillió dollárnyi büntetéssel az évek során, nagyon fog neki hiányozni.
nov. 6
17:12
Microsoft Stadionban játszhatnak Ronaldóék (Agroinform)
A szoftvervállalat tárgyalásokat folytat a Real Madriddal a Santiago Bernabéu Stadion névhasználati jogáról.
nov. 6
17:48
Tenisz-vb: Nadal győzött, így ő zárja az élen az évet (She)
A Londonban zajló férfi tenisz-világbajnokság 2. fordulójában a spanyol Rafael Nadal két rövidítéses szettben legyőzte a svájci Stanislas Wawrinkát, így már biztos, hogy ezt az évet ő zárja az első helyen a világranglistán.
nov. 6
17:50
Tenisz: 2008 után újra Fed-kupa-csoportmeccs lesz hazánkban (She)
Február 4. és 8. között a budapesti Syma-csarnokban kerül sor a magyar női válogatott részvételével a tenisz Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoportjának küzdelmeire.
nov. 6
18:06
BL: a játéknap összes eredménye, gólszerzője és csoportállások! (She)
A játéknap két legnagyobb érdeklődésű rangadóján a Barcelona és az Arsenal nyert. Előbbi hazai pályán győzte le a Milant és továbbjutott, míg a londoniak Dortmundban diadalmaskodtak. Továbbjutott még az Atlético Madrid is. Tekintse meg a játéknap összes eredményét!
nov. 6
18:06
Nadal az év végi világelső (Metropol)
A spanyol zárja világelsőként az évet, miután megszerezte második győzelmét is az ATP-világbajnokságon.
nov. 6
18:24
Férfi kosár EuroChallenge: jól kezdett, de kikapott a Körmend (She)
A férfi EuroChallenge-kupa 1. fordulójában ma a negyedik magyar csapat, a Körmend is pályára lépett, méghozzá az orosz Triumph Ljuberci vendégeként. A magyar csapat remekül kezdett, sokáig vezetett, de a meccs második felére elfáradt, és végül 90–74-es vereséget szenvedett.
nov. 6
18:24
I Believe I Can Fly (Metropol)
A svájci Yves Rossy, becenevén Rakétaember, közel 3600 méteres magasságban repül a Fudzsi hegy körül.
nov. 6
18:24
Ronaldo megdöntötte Messi rekordját (Agroinform)
A négyszeres aranylabdás argentin tavaly 13 gólt lőtt az elitligában, Ronaldónak a keddi volt a 14. az esztendőben.
nov. 6
18:42
Videó: Messi, Eto'o és Higuaín is duplázott - gólkövető (She)
Kövesse az alábbi összeállításban a Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai góljait!
nov. 6
19:00
Újabb Tottenham-ajánlat Coentraóért? (Agroinform)
A kudarcba fulladt nyári tárgyalásokat követően a Spurs januárban újra megpróbálkozhat a portugál átigazolásával.
nov. 6
19:18
Videó: Celtic-szurkolókat vittek el a holland rendőrök (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Celtic Amszterdamban lép pályára, ahová jópár szurkoló is elkísérte a csapatot. Közülük ketten azonban minden bizonnyal lemaradnak az összecsapásról, hiszen a holland rendőrség rabomobillal szállították el őket egy köztéri balhé során.
nov. 6
19:20
Női kézi-vb: speciális bélyeget dobtak piacra Szerbiában - kép (She)
Speciális bélyeget dobtak piacra Szerbiában a decemberi női kézilabda-világbajnokság alkalmából. A 750 ezer példányban nyomtatott bélyegen a torna hivatalos logója és a szerb szakági szövetség emblémáján kívül egy gólt dobó női kézilabdázó látható. A december 6. és 22. között megrendezésre kerülő eseményen a Hajdu János vezette magyar válogatott a D-csoportban Újvidéken a németekkel, a románokkal,…
nov. 6
19:54
Női kézi NB I: 17 gólos Fradi-siker, nyert az FKC Debrecenben (She)
A női kézilabda NB I 10. fordulójában a Ferencváros hazai pályán kiütéses győzelmet aratott a Siófok felett: a zöld-fehérek 40–23-ra verték meg a Balaton-partiakat. A Fehérvár két góllal nyert a Debrecen vendégeként, míg a Veszprém – az Érd hétvégi legyőzése után – ezúttal a Békéscsabát múlta felül minimális különbséggel.
nov. 6
19:56
Női kosár Euroliga: fordítani tudott a Sopron a Brno ellen (She)
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjában, az 1. fordulóban az Uniqua Euroleasing Sopron hazai pályán sokáig csak futott az eredmény után a cseh BK IMOS Brno ellen, de az utolsó negyedben az extázisban játszó, 25 pontig jutó Fegyverneky Zsófia vezérletével fordított, és 73–67-re győzött.
nov. 6
20:12
BL: Rosicky újra Dortmundban, Papasztatopulosz Hummels helyén (She)
Többfrontos német–angol párharcot rendeznek a Bajnokok Ligája szerdai játéknapján, Dortmundban a Borussia az Arsenalt látja vendégül. Visszatért egykori egyesületéhez a cseh középpályás, Tomás Rosicky, míg a hazaiaknál a sérült Hummelst a nyáron vett görög Papasztatopulosz helyettesíti.
nov. 6
20:12
Női kézilabda: Simán nyert az FTC (Metropol)
A Bajnokok Ligájában is szereplő FTC hazai pályán simán, 17 gólos különbséggel győzte le a Siófokot.
nov. 6
20:14
BL, G-csoport: nem bírt egymással a Zenit és a Porto (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjának 4. fordulójában az orosz Zenit hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Portóval. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a hazai találatot szerző Hulk egy büntetőt elhibázott.
nov. 6
20:16
BL: Szalai Ádám a kezdőben a Stamford Bridge-en (She)
Szalai Ádám kezd a Stamford Bridge-en, ahol 20.45-kor a Chelsea fogadja a Schalkét a Bajnokok Ligája E-csoportjának 4. fordulójában.
nov. 6
20:18
UEFA Ifjúsági Liga: a Chelsea nyert, és egyedül hibátlan (She)
Az „ifjúsági Bajnokok Ligája”, az UEFA Ifjúsági Liga negyedik fordulójában a Chelsea Lewis Baker góljával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a többet kezdeményező Schalkét, így továbbra is hibátlan – a mezőnyben egyedüliként –, és már bebiztosította csoportelsőségét.
nov. 6
20:30
Férfi kosár Ek: az Alba a negyedik vereségét is elszenvedte (She)
Az Alba Fehérvár jól kezdett a Buducsnoszt Podgorica vendégeként a férfi Európa-kupa 4. fordulójában, de a hazaiak fordítani tudtak, és már tíz pont fölött is vezettek. A végét valamelyest szorossá tudta tenni a magyar csapat, de így is 67–61-es vereséget szenvedett, vagyis továbbra is nyeretlen.
nov. 6
20:30
Elhúzták a Dortmund nótáját, Messi-dupla után nyolcaddöntős a Barcelona (Agroinform)
A Chelsea nem mindennapi kapushibának is köszönhetően győzte le játszi könnyedséggel Szalai Ádámékat Londonban.
nov. 6
20:32
BL: Messi kezd a Barcában, akárcsak Kaká a Milanban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Barcelona hazai pályán fogadja a Milant, a hazaiak kezdőcsapatában helyet kapott Lionel Messi és természetesen Neymar is. Az olaszoknál Kaká is bekerült a kezdő tizenegybe, a Milan csatára ezúttal is Robinho lesz.
nov. 6
20:34
Férfi vízi ob I: a Szolnok 3 góllal volt jobb a Honvédnál, nyert a Szentes (She)
A Szolnok hazai környezetben 14–11-re legyőzte a Honvédot a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján. Kis Gábor négy góllal vette ki részét a sikerből.
nov. 6
20:48
Bajnokok Ligája - A Zenit nem bírt a Portóval (Infostart)
A Zenit hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott az FC Porto együttesével a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek negyedik fordulójában.
nov. 6
20:48
BL: Barcelona-Milan rangadó élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában a spanyol Barcelona az olasz Milant fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
nov. 6
20:50
BL: Dortmund-Arsenal és Napoli-Marseille élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 4. fordulójában a szerdai játéknap rangadóját a Dortmund és az Arsenal vívja: amelyik csapat a mai estén vereséget szenved, jelentős hátrányt szedhet össze a továbbjutásért zajló, kiélezett harcban. A sorsoláskor halálcsoportnak kikiáltott F jelű kvartett másik mérkőzésén a Napoli kötelező győzelemre készül a pont nélkül álló Marseille ellen. Kövesse…
nov. 6
20:52
BL: Szalaiék Londonban, Chelsea-Schalke - élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a két hatpontos csapat, a Chelsea és a Schalke egymással mérkőzik a negyedik körben. Szalai Ádámék legutóbb kikaptak hazai pályán a londoniaktól (0–3), ám most itt a második esély, hogy a gelsenkircheniek meglepjék José Mourinho gárdáját! Kövesse velünk a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 6
21:06
Az Atlético Madrid és a Barcelona továbbjutott, a nap bravúrja az Arsenalé a BL-ben (Infostart)
A továbbra is százszázalékos Atlético Madrid továbbjutott a 4. fordulóban a tavaszi folytatásba. Simán nyert az ugyancsak már továbbjutott Barcelona és a Chelsea, hátrányból nyert a Napoli, de a nap bravúrja a Dortmundban győzni tudó Arsenalé.
nov. 6
21:24
Peking téli olimpiát akar - fagyos Szocsit jósolnak (Agroinform)
Hamarosan lejár a jelentkezési határidő, így folyamatosan nő a 2022-es téli olimpiára pályázó városok száma.

Keresés