2013. november 6. szerda

nov. 6
21:42
Férfi kézi NB I: a Veszprém lejátszotta a pályáról a Csurgót (She)
A férfi kézilabda NB I 9. fordulójában papíron rangadót játszott egymással az MKB-MVM Veszprém és a Csurgói KK, ám a címvédő otthonában rendezett mérkőzés a várakozásoknak megfelelően sima hazai győzelmet hozott.
nov. 6
22:00
Női kosár Ek: mindhárom csapatunk kikapott Franciaországban (She)
A női Európa-kupa 1. fordulójában szerdán mindhárom magyar csapat Franciaországban lépett pályára, és mindhárom vereséget szenvedett. A PINKK-nek esélye sem volt a Tarbes ellen, a Diósgyőr a meccs végére esett szét a Landes otthonában, a PEAC pedig szoros végjátékban kapott ki a Nantes-tól.
nov. 6
22:18
Férfi vízilabda ob I - Szentesi siker Újbudán (Infostart)
A Szentes háromgólos győzelmet aratott a házigazda OSC-Újbuda ellen a férfi vízilabda ob I szerdai játéknapján.
nov. 6
22:54
BL, H-csoport: a Milan elleni sikerével 16 között a Barca (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjának 4. fordulójában a Barcelona a duplázó Lionel Messi vezérletével 3–1-re legyőzte a Milant, így biztosította a helyét a nyolcaddöntőben. A csoport másik találkozóján az Ajax hazai pályán 1–0-ra megverte a Celticet.
nov. 6
22:56
BL, E-csoport: nyert a Chelsea, a hajrában mentett pontot a Basel (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 4. fordulójában a Chelsea hazai pályán Samuel Eto'o duplájával, valamint Demba Ba találatával győzte le a Schalkét 3–0-ra, a német együttesben végig a pályán volt Szalai Ádám. Az E-csoport másik mérkőzésén a Basel a hajrában szerzett góllal tudta ikszre menteni a Steaua Bucuresti elleni meccset.
nov. 6
22:58
BL, F-csoport: az Arsenal visszavágott a Dortmundnak (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjában az Arsenal Aaron Ramsey góljával Németországban vágott vissza a Dortmundnak a két héttel ezelőtti vereségért. A Napoli viszont hazai pályán is megverte a Marseille-t.
nov. 6
23:00
BL, G-csoport: az Atlético 4-0-ra nyert, és továbbjutott (She)
Az Atlético Madrid a továbbjutásért lépett pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája G-csoportjában, ehhez csak a kötelezőt kellett hoznia az Austria Wien ellen, és Diego Simeone csapata meggyőző teljesítménnyel abszolválta a feladatot: a „matracosok” 4–0-ra nyertek hazai pályán.
nov. 6
23:02
Angol Ligakupa: a Sunderland készülhet a Chelsea ellen (She)
Az angol Ligakupa nyolcaddöntőjében szerdán este két élvonalbeli csapat találkozott: a Sunderland Phil Bardsley és Sebastian Larsson góljának köszönhetően 2–1-ra nyert a Southampton ellen. A Sunderland a negyeddöntőben a Chelsea-vel találkozik majd decemberben.
nov. 6
23:04
Videó: az olimpia lökést adhatna labdarúgó-válogatottunknak (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke, Borkai Zsolt úgy véli, egy olimpiai részvétel is nagy lökést adhatna labdarúgó-válogatottunknak. Az NSO Tv-nek elmondta azt is a korábbi olimpiai bajnok tornász, hogy vélhetően visszatér a szurkolók szeretete, amennyiben a következő selejtezősorozatban jó rajtot vesznek Dzsudzsákék.
nov. 6
23:12
Tenisz-vb: Berdych kétszettes sikere Ferrer ellen (She)
A Londonban zajló férfi tenisz-világbajnokság 2. fordulójában az A-csoportban az egyaránt vereséggel kezdő spanyol David Ferrer és a cseh Tomás Berdych csapott össze.
nov. 6
23:30
BL: Klopp szerint még kétszer nyernek, és minden rendben (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek 4. fordulójában a szerdai játéknap rangadóját a Dortmund és az Arsenal vívta. A két hatpontos csapat közül a vendégek örülhettek a végén, Aaron Ramsey fejesével ugyanis győzni tudtak.
nov. 6
23:30
Anglia–Németország 2-0 (Metropol)
Két BL-csoportban is az angolok nyerték a hatpontosok csatáját a németek ellen. A spanyol csapatok is nyertek.
nov. 6
23:48
Videó: Neymar négy védőt hülyített meg, de fölé lőtt (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Barcelona hazai pályán fogadta a Milant. A találkozó 73. percében 2–1-es spanyol vezetésnél Neymar húzódott a tizenhatos felé a bal oldalról, szépen sorban négy hátvédet is az őrületbe kergetett, a lövés azonban lecsúszott a lábáról, pedig alighanem a forduló legszebb gólját mondhatta volna magáénak!

Keresés