2013. november 9. szombat

nov. 9
20:53
Serie A: Inter-Livorno mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában az Inter a Livornót látja vendégül. A mérkőzést nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 9
20:55
NB I: Egy pont a Pécs ellen idegenben nem rossz - Szivics (She)
A DVTK vezetőedzője, Tomiszlav Szivics nem érzi sikertelenségnek a Pécs elleni döntetlent a labdarúgó NB I 14. fordulójában. Ugyanakkor a hazaiak szakvezetője, Lőrincz Emil nem volt elégedett, és a játékvezetésre is panaszkodott. A Sport Tv interjúi.
nov. 9
21:03
Női kézi BL: Rohantunk a saját butaságunk után - Tomori (She)
Egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros a Midtjylland ellen Dabason a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében. Tomori Zsuzsanna szerint a zöld-fehérek rohantak a saját butaságuk után, és ugyanazokat a hibákat követték el, mint a dániai találkozón.
nov. 9
21:21
Női kézilabda BL: bravúr kell a Fradinak a középdöntőhöz (Infostart)
A középdöntőbe kerülésért harcoló FTC 26-25-re kikapott a dán Midtjyllandtól a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában Dabason, így a továbbjutáshoz pontot kell szereznie egy hét múlva Podgoricában.
nov. 9
21:21
Sakk: Polgár Judit mentett 2:2-re a grúzok ellen az Eb-n (She)
Döntetlennel folytatta szereplését a magyar válogatott a sakkozók Varsóban zajló csapat Európa-bajnokságán. Balogh Csaba és Almási Zoltán döntetlenje mellett az éltáblás Erdős Viktor kikapott, ám az utolsóként végző Polgár Judit legyőzte ellenfelét, így 2:2-re mentette az összecsapást.
nov. 9
21:23
Férfi vízi BL: a végén úszott el a főtábla a Szolnoknak (She)
A vízilabda Bajnokok Ligája-főtáblára kerülésért folyó párharc visszavágóján a Szolnok 8–7-es vereséget szenvedett a Primorje Rijekától, így 18–17-es összesítéssel a horvátok jutottak a főtáblára.
nov. 9
21:25
Ausztria: Sáfár csapata véget vetett a negatív szériának (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Sáfár Szabolcsot bordasérülés miatt nélkülöző Innsbruck hazai pályán 4–0-ra legyőzte a Wiener Neustadtot, így július 27-e, azaz tizenkét forduló után először zsebelte be a három pontot. Az Austria Wien véget vetett az AC Wolfsberger hétmeccses veretlenségi sorozatának, míg a Sturm Graz–Ried találkozót a heves esőzések miatt…
nov. 9
21:39
Videó: Sofronék egyhetes taktikával verték meg Romániát (She)
Bár a magyar jégkorong-válogatott simán, 5–0-ra legyőzte Romániát a Négy Nemzet Tornán, Sofron István szerint meg kellett küzdenie a győzelemért, mert az ellenfél sokat harcolt, ütközött, kifejezetten jól játszott. Sofron azt is elmondta, azt a taktikát próbálták meg alkalmazni, amit már egy hete gyakorolnak. Vas János szerint sem ment olyan könnyen, a kulcs az elején lőtt gyors gólt volt.…
nov. 9
21:41
Torna ob: BHSE letaszította a csapattrónról az FTC-t (She)
Megtörte az FTC évek óta tartó egyeduralmát a BHSE, és megnyerte a férfi tornász csapat országos bajnokságot.
nov. 9
21:57
Eredivisie: Némethék csúfos veresége; Adorjánék a dobogón (She)
A Németh Krisztiánt a 78. percig soraiban tudó Roda hazai pályán csúfos, 4–1-es vereséget szenvedett az újonc Go Ahead Eaglestől a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában. A mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a kerkradei csapat a 48. perctől emberhátrányban játszott – igaz, ekkor már kétgólos hátrányban volt.
nov. 9
21:59
La Liga: pazar bilbaói cserék, idegenben remeklő újonc (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójában az Athletic Bilbao hazai pályán hátrányból 2–1-re legyőzte a Levantét, míg az Elche 1–1-es döntetlent ért el a Getafe otthonában.
nov. 9
22:15
Ligue 1: csak egy pontot ért a korábbi Honvéd-légiós gólja (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 13. fordulójának szombat esti öt meccsén öt gól született, amelyből egyet a Budapest Honvéd korábbi, a Valenciennes jelenlegi elefántcsontparti középhátvédje, Benjamin szerzett, akinek a találata azonban így sem ért három pontot, mert a hajrában emberhátrányban játszó Montpellier a 92. percben egyenlített.
nov. 9
22:18
Késői gólváltást követően döntetlen a Hidegkuti-szobor avatása után (Agroinform)
A hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlen született az MTK-Honvéd mérkőzésen az OTP Bank Liga 14. fordulójában.
nov. 9
22:20
Conte szerint a Napolinak csak a scudetto az elfogadható (Agroinform)
Folytatódik a nyomásgyakorlás: A Juventus főnöke szerint blama lenne, ha a Napoli nem szerezné meg a bajnoki címet.
nov. 9
22:33
NB I: Végig harcoltunk, reális döntetlen született - Garami (She)
Az MTK szakmai igazgatója, Garami József szerint reális döntetlen született a Honvéd elleni NB I-es bajnoki meccsen. A szakember az első félidőben nem volt elégedett a kék-fehérek játékával, ezután azonban a „gyerekek” jól megoldották a feladatukat.
nov. 9
22:36
Győzött a Nyíregyháza (Agroinform)
Saját közönsége előtt egy góllal verte az éllovas Nyíregyháza a Kisvárdát szombaton a labdarúgó NB II 13. fordulójában.
nov. 9
22:38
A Veszprém a KEK-ben, a Vác az EHF Kupában ért el jó eredményt (Agroinform)
A Veszprém két góllal kikapott a fehérorosz Gorodnyicsanka otthonában a női kézilabda KEK-ben.
nov. 9
22:51
Döntetlen a Hidegkuti Stadionban (Infostart)
A hajrában esett gólokkal 1-1-es döntetlen született az MTK Budapest - Budapest Honvéd mérkőzésen a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 9
22:51
Serie A: Zanetti visszatért, az Inter nyerni tudott (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójában az Inter hazai pályán Francesco Bardi öngóljával és Nagatomo Juto hosszabbításban szerzett találatával 2–0-ra legyőzte a Livornót.
nov. 9
22:54
Real-gála, Bayern-rekord, Dortmund-blama (Agroinform)
A Liverpool kiütötte a Fulhamet, Zlatan Ibrahimovic triplázott, Javier Zanetti visszatért.
nov. 9
23:09
Belgium: Vassék elmozdultak a kieső zónából (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Vass Ádámot a 85. percben bevető Oostende hazai pályán 2–0-ra nyert a sereghajtó és nyeretlen Mons ellen, így elmozdult a kieső zónából, és jelenleg a 14. helyet foglalja el a táblázaton.
nov. 9
23:11
Röplabda: férfi bajnoki és női KEL - eredmények (She)
A Dág három szettben nyert a SZESE otthonában a férfi röplabda NB I szombati játéknapján.
nov. 9
23:12
Addig lesz szoros a Győr meccse Ausztriában, amíg a brazilok bírják? (Agroinform)
A továbbjutás már megvan, de így is győzelmet várunk Görbicz Anitáéktól a Bajnokok Ligája 5. fordulójában.
nov. 9
23:13
Videó: káprázatos labdamenetet nyert meg Federer a vb-n (She)
Roger Federer szetthátrányból felállva legyőzte Juan Martín del Potrót a teniszezők londoni világbajnokságán. Az alábbi labdamenet is bizonyítja, hogy a 17-szeres Grand Slam-győztes svájci rossz formája után kezd magára talált az év végén...
nov. 9
23:45
Videó: a gyönyörű MTK-gól is csak egy pontra volt elég (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a labdarúgó NB I 14. fordulójában az MTK hazai pályán 1–1-es döntetlenre végzett a Budapest Honvéddal. Most tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 9
23:47
Portugália: a Benfica túlórában búcsúztatta a Sportingot (She)
A Portugál Kupában a Benfica labdarúgócsapata a Sporting legyőzésével jutott be a nyolcaddöntőbe, a továbbjutó túlórás meccsen nyert 4–3-ra. Óscar Cardozo triplájával hiába vezetett a szünetben már 3–1-re a Benfica, a Sporting előbb szépített, majd a 90. percben egyenlített. A túlóráben Luisao 97. percben szerzett találata döntött.

Keresés