2013. február 13. szerda

febr. 13
15:44
Hoffenheim: kidobták a válogatott kapust a farsangról (She)
A Bild értesülései szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim csapatának két játékosát, Tobias Weist és a korábban a német válogatott kapuját védő Tim Wiesét pénzbüntetésre ítélte a klub, miután kidobták őket egy farsangi partyról, mert a szórakozóhelyen alkohol befolyása alatt nem megfelelően viselkedtek.
febr. 13
15:45
Babos nem bírt Erranival (Agroinform)
Babos Tímea kétszettes vereséget szenvedett a hatodik helyen kiemelt olasztól a katari torna második fordulójában.
febr. 13
15:46
Törökország: Baros felbontotta szerződését a Galatával (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott Milan Baros a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Gatalasarayjal – erősítette meg a korábbi cseh válogatott támadó ügynöke. A 31 esztendős csatár így szabadon igazolhatóvá vált.
febr. 13
15:48
Fogadási csalás: nyolc év börtön a neves afrikai edzőnek (She)
Nyolc év börtönre ítéltek egy, a dél-afrikai labdarúgó-válogatottnál korábban asszisztensként dolgozó edzőt, aki két éve megpróbált megvesztegetni egy játékvezetőt egy alsóbb osztályú bajnoki mérkőzés előtt.
febr. 13
15:50
Légiósok: az Inter konkrét ajánlatot tett Dzsudzsákért (She)
A téli átigazolási időszakban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter és az angol Liverpool is komolyan érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt. Ezt immár a szélső menedzsere, Vörösbaranyi József is megerősítette egy orosz lapnak nyilatkozva, és elmondta, a Dinamo nem engedte el Dzsudzsákot, de talán a nyáron európai topligába igazolhat a futballista.
febr. 13
15:52
U16-os válogatott: döntetlennel kezdett a Tuboly-csapat (She)
A Tuboly Frigyes vezette csapat idősebbekből álló szlovák ellenféllel mérkőzött szerdán. Az U16-os válogatott a hét elején kezdte meg edzőtáborozását Telkiben, és az eredeti tervek szerint kedden játszotta volna első felkészülési meccsét a szlovák Zilina U17-es csapatával. Az időjárás azonban közbeszólt, a kiadós havazás miatt nem sikerült játékra alkalmassá tenni a pályát, így a két csapat…
febr. 13
16:00
Felkészülés: a spanyol próbázó is betalált a győztes Pápában (She)
A Lombard Pápa labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a másodosztályú Szigetszentmiklóst. A Pápában ott volt a kezdők között az Újpestről érkezett Tajthy Tamás, valamint pályára lépett a két próbázó, a spanyol Daniel Orozco és a fehérorosz Alekszandr Lebegyev is, Orozco gólt is szerzett.
febr. 13
16:02
Haladás: Kulcsár és Kenesei négy hét múlva állhat edzésbe (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos oldalán jelentette be, hogy a múlt pénteken megműtött Kulcsár Kornél és a hétfőn megoperált Kenesei Krisztián három-négy hét múlva térhet vissza, míg Kalász Milán akár már a héten edzésbe állhat.
febr. 13
16:03
Döntetlennel kezdte az évet az U16-os válogatott (Agroinform)
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott idősebbekből álló szlovák ellenfél ellen 1-1-es döntetlent ért el.
febr. 13
16:04
Videó: „A Real Madrid megnyeri az MU elleni meccset" (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, szerdán Doneckben összecsap a Sahtar és a Dortmund. A Borussia magyar légiósa, Bajner Bálint elmondta az NSO Tv-nek, hogy mit vár a találkozótól. A Manchester United a Real Madridhoz látogat, Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó szerint a Real Madrid hazai pályán megnyeri a mérkőzést.
febr. 13
16:05
Soha nem mennék a Manchester Citybe - Cristiano Ronaldo (Agroinform)
A portugál aranylabdás jól érzi magát Madridban, így nem gondolkozik a távozáson, de elképzelései azért vannak.
febr. 13
16:06
Felkészülés: Mitrovics gólja döntetlent ért a Videotonnak (She)
A Belekben edzőtáborozó Videoton labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott az orosz bajnokságban ötödik helyen álló Tyerek Groznijjal. Az ellenfél tizenegyesből szerzett vezetést az első félidő végén, erre Nikola Mitrovics válaszolt a második játékrészben egy szép találattal.
febr. 13
16:08
Bayern M.: betörtek az öltözőbe, és inzultálták Ribéryt (She)
Nem unalmas az élet a Säbener utcában: egy őrült szurkoló Franck Ribéry barátjának adta ki magát, és betört a Bayern München labdarúgócsapatának öltözőjébe, majd az edzésről „beeső" francia válogatott középpályásra támadt – adta hírül a Bild.
febr. 13
16:18
Atlético: az El-ben eddig jegelt Falcao kezd csütörtökön (She)
Diego Simeone, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának vezetőedzője mai sajtótájékoztatóján elmondta, Radamel Falcao a kezdőcsapatban kap helyet a csütörtöki, Rubin Kazany elleni Európa-liga-mérkőzésen.
febr. 13
16:18
Evra Playboy nyuszira cserélte nejét (Blikk)
Madrid – A futballpályán leginkább a védekezéssel foglalkozik Patrice Evra (31), a magánéletében a hölgyek között azonban szeret támadásba lendülni.
febr. 13
16:21
Evra félrelépése kavarhat be a Unitednél (Agroinform)
A bájait a Playboyban is megmutató Carla Howe részletesen beszámolt egy bulvárlapnak a védővel folytatott viszonyáról.
febr. 13
16:36
Felkészülés: két góllal verte meg a Paksot a szlovák utolsó (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks a törökországi Belekben rendezett felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a szlovák bajnokság utolsó helyén álló FC Spartak Trnavától. A mérkőzés első gólját a tizenkettedik percben a korábban a Mainzban és a Wolfsburgban is megfordult Miroslav Karhan szerezte tizenegyesből, majd a második félidőben Ivan Lietava és Martin Vyskocil is betalált…
febr. 13
16:38
Olimpia: A birkózásnak küzdenie kell - Schmitt Pál (She)
Schmitt Pál, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) magyar tagja arra hívta fel a figyelmet: a NOB végrehajtó bizottságának keddi határozata, amely a birkózás kivételét javasolja a 2020-as olimpiai játékok műsorából, egyelőre annyit jelent, hogy a sportágnak meg kell küzdenie a programban maradásért.
febr. 13
16:39
A Mestalla lelátójáról a Camp des Loges-ba, Beckham edzésben (Agroinform)
A Los Angeles Galaxy-tól szerződtetett angol középpályás először edzett együtt társaival a párizsiak edzőközpontjában.
febr. 13
16:40
Felkészülés: kétgólos DVTK-vereség a szerbektől (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK a törökországi Antalyában rendezett felkészülési mérkőzésen 3–1-es vereséget szenvedett a szerb OFK Beograd ellen. A diósgyőriek gólját L'Imam Seydi szerezte tizenegyesből.
febr. 13
16:41
A Paks kikapott szlovák ellenfelétől (Agroinform)
A Paks 3-1-es vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen a szlovák FC Spartak Trnava együttesétől.
febr. 13
16:54
Videó: kivezették a mérkőzésről a Lakers legendáját (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) a Lakers úgy nyert 91–85-re a Phoenix Suns ellen, hogy Kobe Bryant mindössze négy pontig jutott. Talán jobban teljesített volna, ha az első sorban ülő korábbi Lakers-játékos, Shaquille O'Neal nem vonta volna el a figyelmét. A találkozó szünetében Will Ferrell amerikai filmszínész biztonsági őrnek öltözött, és úgy vezette ki O'Nealt. Tekintse meg…
febr. 13
16:56
Olimpia: 77 aranyat szereztünk, sokaknak nem tetszett - Karelin (She)
Alekszandr Karelin, többszörös olimpiai és világbajnok orosz birkózó hazája elleni lépésnek tartja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottságának keddi döntését, amely a birkózás kivételét ajánlja a 2020-as programból.
febr. 13
16:57
Azonnali hatállyal szerződést bontott Baros és a Galatasaray (Agroinform)
A cseh támadót, aki 2008 óta a törökök labdarúgója, júniusig kötötte volna szerződés az isztambuli együtteshez.
febr. 13
16:59
A birkózásnak küzdenie kell - Schmitt Pál (Agroinform)
A NOB magyar tagja arra hívta fel a figyelmet: a sportágnak meg kell küzdenie a programban maradásért.
febr. 13
17:12
Videó: dallal kedveskednek szurkolóiknak a Vodacom rögbisei (She)
A dél-afrikai Vodacom Bulls rögbisei hétről hétre a legkeményebb védőkkel néznek farkasszemet, azonban sokan közülük ezúttal nagyobb kihívásnak érezték az aktuális feladatot. A játékosok ugyanis a „Stand By Me” című dallal kedveskedtek szurkolóiknak, kifejezetten ötletes előadásban.
febr. 13
17:15
Egy hónapnyi izgalom - meccselemzés, Valencia - PSG (Agroinform)
Bár jobban kezdett Carlo Ancelotti együttese, Rami gólja miatt mégis veszélybe került a párizsiak biztos továbbjutása.
febr. 13
17:17
A Vidi ikszelt a Groznijjal (Agroinform)
A Videoton 1-1-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen az orosz bajnokság ötödik helyén telelő Tyerek Groznijjal.
febr. 13
17:30
Videoton: a portugál edző bizakodó a döntetlen láttán (She)
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője elégedett volt csapata teljesítményével a Tyerek Groznij elleni felkészülési mérkőzésen (1–1). A portugál tréner szerint az eredmény remek előjel a márciusban folytatódó bajnokságra.
febr. 13
17:32
Válogatott: szurkolói vonat indul a romániai vb-selejtezőre (She)
Tizenöt kocsiból álló szurkolói különvonat indul Bukarestbe a szeptemberi 6-ai Románia–Magyarország labdarúgó világbajnoki selejtezőre.
febr. 13
17:33
Hogyan fogadjunk élőben? – II. rész (Agroinform)
Folytatjuk élő fogadásról szóló cikksorozatunkat, a második részben a focié a főszerep!
febr. 13
17:34
DVSC: Minden játékos felé megvan a bizalom - Kondás (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője, Kondás Elemér a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, minden játékos irányában megvan a bizalom, csak rajtuk múlik, ki kerül a kezdőcsapatba.
febr. 13
17:35
Szurkolói különvonat indul a szeptemberi román-magyarra (Agroinform)
Tizenöt vagonból álló szurkolói különvonat indul Bukarestbe a Románia-Magyarország világbajnoki selejtezőre.
febr. 13
17:36
Felkészülés: a Kecskemét simán legyőzte a Mezőkövesdet (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő KTE-Phoenix Mecano felkészülési mérkőzésen 4–1-es győzelmet aratott az NB II Nyugati csoportjában érdekelt Mezőkövesd ellen.
febr. 13
17:48
Síugrás: Jaka Hvala először győzött a vk-ban (She)
A németországi Klingenthalban folytatódott volna a síugrók világkupa-sorozata. A szerdai egyéni versenyt a szlovén Jaka Hvala nyerte meg a japán Takeucsi Taku és az osztrák Gregor Schlierenzauer előtt.
febr. 13
17:51
A Szarkák csodafegyvere a végső győzelemben reménykedik (Agroinform)
A Newcastle United csütörtökön a Metaliszt Harkov ellen kezdi meg a sorozat egyenes kieséses szakaszát.
febr. 13
17:53
Várom a következő tornákat, remélem folytatom a felfelé ívelést - Babos (Agroinform)
Babos Tímea két szettben kikapott a hatodik helyen kiemelt olasz Sara Erranitól a katari torna második fordulójában.
febr. 13
18:06
Tenisz: Marosi győzelemmel kezdett párosban Dohában (She)
Marosi Katalin a horvát Darija Jurak oldalán 6:2, 6:2-es győzelmet aratott az Irina Burjacsok, Valerija Szolovjeva ukrán, orosz kettős ellen a dohai női tenisztorna párosküzdelmeinek 1. fordulójában.
febr. 13
18:06
Bíróságra megy a volt debreceni vízilabda-edző (Metropol)
Munkaügyi bíróság előtt támadja meg Gyöngyösi András a vízilabda-egyesület elnökségének őt tisztéből elmozdító határozatát.
febr. 13
18:08
Tenisz: Azarenka és Ivanovics a 16 között Dohában (She)
Viktorija Azarenka, Ana Ivanovics, Agnieszka Radwanska és Nadja Petrova is a nyolcaddöntőbe jutott Dohában a női teniszezők WTA-premiertornáján.
febr. 13
18:08
Rogge nem lepődött meg a nemzetközi felháborodáson (Metropol)
Komoly nemzetközi felháborodást váltott ki a NOB határozata arról, hogy ne legyen birkózó szám a 2020-as olimpián.
febr. 13
18:09
Oroszországba tart a Vitesse értékes gólvágója (Agroinform)
Wilfried Bony álma az angol bajnokság, ám jelenleg egy meg nem nevezett orosz klub érdeklődik iránta.
febr. 13
18:10
Felkészülés: a Kaposvár öt gólt rúgott a Zeljeznicarnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvári Rákóczi – Oláh Lóránt duplájának is köszönhetően – felkészülési mérkőzésen 5–3-as győzelmet aratott a bosnyák első osztályú Zeljeznicar ellen.
febr. 13
18:11
Betörtek a Bayern öltözőjébe (Agroinform)
Egy szurkoló Ribéry barátjának adta ki magát és bejutott az öltözőbe, ahol szóváltásba keveredett a francia szélsővel.
febr. 13
18:12
NHL: kinevezték az első európai igazgatót (She)
A játékosok, edzők és játékvezetők után újabb területen kezdte el hódítását Európa az NHL-ben: a Columbus Blue Jackets Jarmo Kekäläinent nevezte ki általános igazgatójává. A finn az első európai ilyen pozícióban az észak-amerikai profi hokiligában.
febr. 13
18:13
Oláh duplájának is köszönhetően számolt ötöt a Rákóczi a Zseljeznicsarra (Agroinform)
A kaposvári együttes 5-3-ra győzött a bosnyák élvonalban szereplő riválisa ellen.
febr. 13
18:27
A birkózás élő legendája szerint az orosz dominancia áll a háttérben (Agroinform)
Alekszandr Karelin hazája elleni lépésnek tartja a NOB)végrehajtó bizottságának keddi döntését.
febr. 13
18:42
Gyász: elhunyt a legendás magyar kosárlabda-játékos (She)
Szerda délután elhunyt a magyar kosárlabda legendás alakja, Zsíros Tibor. Mint arról beszámoltunk, az egykori kiemelkedő edző, szövetségi kapitány, játékvezető szíve rakoncátlankodott, ezért korábban kórházba kellett szállítani. Zsizsi bácsit – akinek korábban már beültettek egy pacemakert – mesterséges altatásban tartották az orvosok.
febr. 13
18:44
BL: Ibrahimovicot több mecsről is eltilthatja az UEFA (She)
A PSG-t erősítő Zlatan Ibrahimovicot kiállították a Valencia elleni BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén, így a párizsi visszavágót mindenképpen ki kell hagynia, de elképzelhető, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) több mérkőzésről is eltiltja a svéd csatárt.
febr. 13
18:45
Szlovén tinédzser szakította meg Schlierenzauer sorozatát (Agroinform)
A 19 éves junior világbajnok Jaka Hvala sikerével ért véget a síugró Világkupa sorozat klingenthali versenye.

Keresés