2014. november 21. péntek

nov. 21
7:15
NFL: elkapta a bajnokverőket, már az Oakland sem nyeretlen (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójának nyitó mérkőzésén megszületett a mezőny eddig egyetlenül nyeretlen maradt csapata, az Oakland Raiders első győzelme. A kaliforniaiak a csoportbeli rivális, az előző körben a bajnok Seattle Seahawksot legyűrő Kansas City Chiefset múlták felül hazai pályán 24–20-ra. Az Oakland egy sikere mellett 10 vereséget számlál, míg a…
nov. 21
7:39
Forma-1: dupla vagy semmi (Metropol)
Vasárnap eldől, Rosberg először vagy Hamilton másodszor lesz-e világbajnok.
nov. 21
7:51
PL: a City Yaya Tourét, a WHU és Swansea topcsatárát vesztheti (She)
A BBC Sport összeállítása szerint a labdarúgó Premier League csapatai közül a három-három játékost ideiglenesen elveszítő Newcastle Unitedet és West Ham Unitedet érintheti a legérzékenyebben a január-februári Afrikai Nemzetek Kupája. A Manchester Citynek középpályás vezéréről, Yaya Touréról, míg a Swansea-nek (Wilfried Bony) és a West Ham Unitednek (Diafra Sakho) egyik legjobb támadójáról kell…
nov. 21
8:27
Valencia: a denevér Batmanre hasonlít, ebből még baj lesz (She)
A spanyol Plaza Deportiva portál értesülései szerint a Batman-brandet birtokló DC Comics panaszt emelt az Európai Unió Belső Piaci Harmonizációs Hivatalánál (OHIM) a Valencia futballcsapata ellen, véleményük szerint ugyanis a Primera División patinás klubjának címerében használt denevér felettébb hasonlít Batmanre, így védjegyet sért. Több buktató is van azonban az indoklásban.
nov. 21
9:03
Válogatott: Dárdai négy-öt évig az utánpótlásban képzeli el magát, de… - Sallói (She)
Sallói István, a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábjának tagja elmondta, december elejéig kell várnunk, hogy kiderüljön, Dárdai Pál marad-e a nemzeti tizenegy élén.
nov. 21
9:05
Paks: kiszáll az MVM, 100 millióktól eshetnek el - sajtóhír (She)
A HVG információi szerint az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. nem támogatja tovább a paksi futballklubot, amely így százmillióktól esik el. A klub hivatalosan még nem jelentette be, hogy kiszállna az MVM.
nov. 21
9:21
NHL: vádemelés testi sértés miatt a kétszeres bajnok ellen (She)
Vádat emelnek a kétszeres Stanley-kupa-győztes Vjacseszlav Vojnov orosz jégkorongos ellen feleségének bántalmazása miatt. A hátvéd kilenc év börtönt is kaphat.
nov. 21
9:27
Sportfogadás-suli: Fogadjunk-e a saját kedvenc csapatunkra? (Agroinform)
Számtalan érv szól pro és kontra amellett, hogy fogadjunk-e kedvenc csapatunk meccsére.
nov. 21
10:03
Mancini a milánói derbin tér vissza (Metropol)
Vasárnap este az AC Milan elleni városi derbin tér vissza az Internazionale kispadjára Roberto Mancini.
nov. 21
10:15
PL: a legkönnyebb amögé bújni, hogy a légiósok foglalják a helyet (She)
A BBC Sport harminckilencszeres walesi válogatott szakírója, Robbie Savage amondó: a brit futballistáknak a legkönnyebb kifogás azt mondani, hogy a Premier League-et elözönlő légiósok foglalják előlük a helyet.
nov. 21
10:17
Rio 2016: az ausztrálok nem akarnak éjszakai úszódöntőket (She)
Az ausztrálok tiltakoznak a 2016-os Rio de Janeiró-i nyári olimpia tervezett éjszakai úszódöntői ellen.
nov. 21
10:19
Paks: aláírta új szerződését a háromszoros válogatott (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a nyáron lejáró szerződésű Fiola Attilával közel áll a hosszabbításhoz az MVM-Paks labdarúgócsapata, a védő azóta alá is írta új megállapodását.
nov. 21
10:21
Davis Kupa: A francia showman ismét megnehezítheti Federer dolgát (Agroinform)
Tsonga-Wawrinka és Monfils-Federer összecsapásokat rendeznek a Davis Kupa döntő első játéknapján.
nov. 21
10:33
PAFC: hárman is haladnak a visszatérés felé vezető úton (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia három játékosa a klub hivatalos honlapjának beszélt sérülése jelenlegi állapotáról.
nov. 21
10:35
Női kézi Eb: sokasodnak a szerb kapitány problémái (She)
Andrea Lekics, Szanja Damnjanovics és Jelena Trifunovics után Krisztina Liscsevics is megsérült a decemberi Európa-bajnokságra készülő szerb női kézilabda-válogatottból.
nov. 21
11:09
PL: Mourinho „rendhagyó” módszere Terryék kiégése ellen (She)
Az angol Mirror című bulvárlap beszámolója szerint, míg a válogatott mérkőzések miatti szünetben a Premier League-csapatok mindegyikénél folyamatosan edzettek a nemzeti együttesekbe meg nem hívott játékosok, José Mourinho rendhagyó szabadságot iktatott közbe játékosainak.
nov. 21
11:09
Erotikus tánccal szórakoztatták a csajok a bokszolót - videó! (Blikk)
Las Vegas – A bunyóból és a szerencsejátékból alaposan meggazdagodott Floyd Mayweather, hogy ne unatkozzon, érdekes fotókat posztol a közösségi oldalakra, vagy még érdekesebb videókat tesz fel az életéről.
nov. 21
11:27
Válogatott: kasszasiker volt a magyar-finn mérkőzés (She)
Mintegy 90 millió forint jegybevételt hozott a Magyar Labdarúgó-szövetségnek (MLSZ) a Magyarország–Finnország Európa-bajnoki selejtező, ami éves rekordot jelent – írja pénteki cikkében a Napi Gazdaság. A találkozóra minden értékesíthető jegy elkelt, az új Üllői úti stadionban több mint 19 ezren látták élőben az 1–0-s hazai győzelmet.
nov. 21
11:29
Barcelona: Piqué foglalkozzon inkább a focival... - Bartomeu (She)
Josep Maria Bartomeu, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának elnöke arra kéri Gerard Piquét, inkább a saját játékával foglalkozzon, ne a pályán kívüli életével.
nov. 21
11:45
F1: Rosberg aggódhat, nincs riválisa a Mercedesnek (She)
Nico Rosberg alulmaradt Lewis Hamiltonnal szemben az Abu-dzabi Nagydíj első szabadedzésén. Az idényzárón győzelmi kényszerben versenyző németet azonban nem ez zavarhatja leginkább az első 90 percet követően, hanem az, hogy az éllovas angolhoz legközelebb kerülő rivális, Fernando Alonso 1.7 másodperccel kapott ki Hamiltontól, azaz az első jelek szerint nincs olyan rivális, aki megakadályozhatná a…
nov. 21
11:47
NB I: egyértelműen csökken a nézőszám a HLSZ szerint is (She)
Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait, a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) pedig a meglévő számok alapján időről időre összehasonlítást végez az előző szezonok számaival. A hlsz.hu legfrissebb kimutatásában arra hívta fel a figyelmet, hogy most az…
nov. 21
11:51
NB I: Vidi-Fradi csúcsrangadó zárja az őszi szezont - tippeltünk (Agroinform)
Nem lesz hiány izgalmakból az OTP Bank Liga 15. fordulójában sem. A Vidi a Fradi ellen folytatná remek szezonját.
nov. 21
12:03
F1: Vettel és Räikkönen is várja már a közös munkát (She)
Kimi Räikkönen szerint barátsága jövő évi csapattársával, Sebastian Vettellel jelentheti a lendületet a Ferrarinál, ami a rajtrács elejéig repítheti a csapatot. Habár a német már két hónapja aláírt a Ferrarihoz, az olaszok csak a szezonzáró futam helyszínén jelentették be, hogy Vettel Fernando Alonsót váltja a maranellóiaknál.
nov. 21
12:21
Abu-Dzabi Nagydíj - Hamilton volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben vezető és pályafutása második vb-címéért hajtó Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Abu-Dzabi Nagydíj pénteki első szabadedzésén.
nov. 21
12:21
Röpi: Nyíregyházán rendezik az U21-es férfi vb-selejtezőt (She)
Nyíregyházán rendezik meg 2015. január 9. és 11. között az U21-es férfi röplabda világbajnoki selejtező magyar csoportküzdelmeit.
nov. 21
12:39
Atlétika: az IAAF visszautasítja a spanyolok vádjait (She)
A Spanyol Atlétikai Szövetség elnöke élesen támadta a Nemzetközi Atlétikai Szövetséget (IAAF), mert szerinte pénzért adta Dohának a 2019-es szabadtéri világbajnokság rendezési jogát. Az IAAF visszautasította vádjait.
nov. 21
12:41
NFL: hétfőn Detroitban játszik a Buffalo és a NY Jets (She)
Eldőlt, hogy hétfőn (magyar idő szerint kedd hajnali egytől) Detroitban játsszák le a Buffalo Bills–New York Jets NFL-mérkőzést, amelyet a nagy havazás miatt nem lehet megtartani a Bills nyitott stadionjában.
nov. 21
12:57
Abu-Dzabi Nagydíj - Hamilton kétszer már elbukott az utolsó futamon (Infostart)
Pályafutása során most negyedszer küzd az utolsó futamon a Formula-1-es világbajnoki cím megszerzéséért a brit Lewis Hamilton, aki az eddigi három alkalomból kétszer nem járt sikerrel.
nov. 21
12:57
ETO: már csak idő kérdése, mikor jelentik be Miriutát? (She)
A román sajtó jelenleg ott tart a két napja megszellőztetett Miriuta-történetben, hogy biztosra veszik, a Iasi elleni vasárnapi bajnokit követően a tréner búcsút int a CFR Clujnak, és Magyarországon, Győrben folytatja pályafutását. A Nemzeti Sport pedig úgy tudja, lehet, hogy még a vasárnapi meccset sem kell megvárni...
nov. 21
12:59
F1: Nem fognak meglepődni azon, hova szerződöm - Alonso (She)
Fernando Alonso még mindig nem mondta ki, hogy a McLarennél folytatja pályafutását, de az amerikai NBC tévécsatornának sejtelmes nyilatkozatot adott.
nov. 21
13:03
Bundesliga: Szalaiék kárára a Bayern lehet a forduló nyertese (Agroinform)
Hazai pályán folytathatja menetelését a Bayern München, az újonc otthonában aratna újabb győzelmet a Dortmund. Előzetes.
nov. 21
13:15
Videó: háttal adott kötényt az argentin válogatott (She)
Gyönyörű megoldással csapta be ellenfelét Ignacio Scocco, az argentin élvonalban szereplő Newell's Old Boys labdarúgója a Defensa y Justicia ellen 1–0-ra elvesztett bajnoki mérkőzésen. Az egyetlen argentin válogatott fellépésén duplázni tudó Scocco egy ravasz megoldással egyszerre két ellenfél játékost is lerázott magáról. Nézze meg a pazar trükköt!
nov. 21
13:17
Arsenal: Megértem Van Gaalt, hogy eladta Welbecket - Wenger (She)
A Manchester United labdarúgócsapata az Arsenalhoz látogat szombaton a Premier League 12. fordulójában. A mérkőzéssel kapcsolatban Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere Theo Walcott és Danny Welbeck állapotáról beszélt.
nov. 21
13:51
Női ökölvívó-vb: Nagy Tímea is kikapott, befejezték a magyarok (She)
Véget ért a magyarok számára a csedzsui női ökölvívó-világbajnokság, miután Nagy Tímea is kikapott a negyeddöntőben.
nov. 21
13:53
Videó: saját magát bikázta fejbe az ukrán válogatott (She)
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi az Ukrajna–Litvánia labdarúgó-válogatott mérkőzés nézői: a hazaiak játékosa, Oleh Huszev a 15. percben nemes egyszerűséggel fejbe lőtte saját magát. A bombaerős löket láthatóan meg sem kottyant Huszevnek, aki végigjátszotta a 0–0-s döntetlennel záruló találkozót.
nov. 21
13:55
Női ökölvívó-vb: Nagy Tímeával az utolsó magyar is kiesett (She)
Véget ért a magyarok számára a csedzsui női ökölvívó-világbajnokság, miután Nagy Tímea is kikapott a negyeddöntőben.
nov. 21
13:57
Barca: Wenger Fabregas mellett vitte volna Piquét és Messit is (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere elismerte, 2003-ban Cesc Fabregas mellett Lionel Messit és Gerard Piquét is szerződtette volna.
nov. 21
14:33
Karrier: Angliát meguntam, Itáliában viszont gólkirály is lehetek - Fernando Torres (Agroinform)
Fernando Torres első milánói derbijére készül, a szurkolóknak pedig már meg is ígérte, hogy megverik az Intert.
nov. 21
15:03
Abu-Dzabi Nagydíj - Súlyos büntetést kapott Grosjean (Infostart)
Húszhelyes rajtbüntetést kapott, így a mezőny végéről kell vasárnap rajtolnia Romain Grosjeannak a Forma-1-es szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíjon.
nov. 21
15:03
Videó: bombagól után balotellis „gólöröm” (She)
Káprázatos bombagólt lőtt Brett Gavatt, az amerikai egyetemi labdarúgó-bajnokságban (NCAA) szereplő Penn State játékosa a Hartwick 2–1-es legyőzésekor. A parádés találat után olyan „ünneplést” mutatott be, mint a flegmaságáról ismert Mario Balotelli szokott.
nov. 21
15:39
F1: a második szabadedzés is Hamiltoné az idényzárón (She)
Az első után a második szabadedzést is Lewis Hamilton zárta az élen Abu-Dzabiban, megelőzve csapattársát, Nico Rosberget. A világbajnoki címért csatázó duó mögött Kevin Magnussen lett a harmadik a McLarennel, majd Sebastian Vettel és Valtteri Bottas következett. A Mercedes előnye a szuperlágy gumikon a felére olvadt a lágy gumis gyors körökhöz képest, de még mindig meggyőző. Fernando Alonso egy…
nov. 21
15:45
Lipcsében lesz a 2017-es vívó-világbajnokság (Metropol)
A sportág nemzetközi szövetsége erről pénteken, római kongresszusán döntött, miután a másik kandidáló, Katar visszavonta pályázatát.
nov. 21
15:45
La Liga: Rangadót játszik a Barcelona, bemutatkozik Moyes (Agroinform)
A Sevilla ellen feszült meccsre számíthatnak a katalánok, az újonc ellen a Real, odahaza lép pályára a címvédő.
nov. 21
16:03
Kevesebb a néző a labdarúgó NB I-ben (Metropol)
A teljes bajnokság átlagos nézőszáma jelenleg 2601 fő, ami 12,4 százalékos csökkenés a tavalyi éves adathoz képest.
nov. 21
16:03
Nem kell újra cserélni a PB-gázpalackokat (Behaviour)
5 millió ilyen palack található a háztartásokban.
nov. 21
16:15
Rio 2016: hétfőn bemutatják a kabalafigurákat (She)
Mintegy húsz hónappal a játékok kezdete előtt hétfőn bemutatják a 2016-os Rio de Janeirói-i olimpia és paralimpia kabalafiguráit.
nov. 21
16:17
Paksi FC: már tárgyalnak az MVM-mel a folytatásról (She)
A Paksi FC hivatalos Facebook-oldalán reagált a HVG hírére, miszerint az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. nem támogatja tovább a tolnai futballklubot. A klub közleményét változtatás nélkül közöljük.
nov. 21
16:19
GP3: az időmérőn szállt el a rákból gyógyult pilóta bajnoki esélye (She)
A brit Alex Lynn már az abu-dzabi kvalifikáción bebiztosította a Formula­–1 betétsorozatának számító GP3-as sorozat bajnoki címét, miután a pontverseny 2. helyén álló Dean Stoneman nem tudta megszerezni a pole-­hoz járó négy pontot, amivel életben tarthatta volna esélyeit.
nov. 21
16:21
Vívás: Lipcsében lesz a 2017-es világbajnokság (She)
Lipcse rendezheti meg 2017-ben a vívó-világbajnokságot. A sportág nemzetközi szövetsége, a FIE erről pénteken, római kongresszusán döntött, miután a másik kandidáló, Katar – meglepetésre – visszavonta pályázatát.
nov. 21
16:23
Videó: lesz-e már a hétvégén új edző Győrben? (She)
Milyen állapotban lesz a finnverő Gera Zoltán a válogatott meccsek után? Felépült-e bordarepedéséből Juhász Roland? Lesz-e már a hétvégén új edző Győrben? A Sport Tv műsorvezetője, Takács Rita vetett fel kérdéseket a hétvégi bajnoki fordulóval kapcsolatban a Nulladik Félidőben.

Keresés