2014. október 29. szerda

okt. 29
0:33
Videó: Nikolics nem szeretné magát sztárokhoz hasonlítani (She)
Nikolics Nemanja, Tomiszlav Szivics és Joan Carrillo értékelte a Videoton–DVTK (2–1) labdarúgó-mérkőzést a Magyar Kupában.
okt. 29
0:37
NS: magyar edzők a Herthánál; 117 tréner esélyes Pécsett; ki a jós? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.
okt. 29
2:39
Törőcsik újra focizik (Blikk)
Budapest — Ismét „táncol Törő”, azaz már focizik Törőcsik András (59). Az Újpest legendás futballistájáról súlyos betegségét követően először közölhet fotót a Blikk, a Retró Foci nevű közösségi oldaltól kapott képen a 45-szörös válogatott középpályás végre újra labdával látható.
okt. 29
7:09
NBA: minimális Spurs-siker és Lakers-kudarc a nyitányon (She)
A San Antonio Spurs egypontos győzelmével kezdődött az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) új idénye: a 23 pontos Tony Parker irányította bajnok csak nehezen múlta felül a texasi derbin a Dallas Maverickset, amelyben a 26 pontot szerző Monta Ellis volt a legeredményesebb.
okt. 29
7:27
MLB: a célegyenesben futottak bele a K. O.-ba az Óriások (She)
A World Series eddigi legsimább mérkőzését hozta a hatodik fellépés Kansas Cityben a hazai Royals és a San Francisco Giants között, miután a vendégek a bajnoki címtől egyetlen lépésre teljesen összeomlottak, és 10–0-s vereséget szenvedtek. Pihenő nincs, magyar idő szerint holnap hajnalban máris következik a mindent eldöntő hetedik találkozó ugyancsak Missouriban.
okt. 29
7:45
NHL: ötgólos Pens-győzelem 1-3-ról, lenullázott Chicago (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins 11 gólos összecsapáson győzött hazai jégen a Philadelphia Flyers ellen. A Pens 8–3-ra nyert úgy, hogy 3–1-re még a vendégek vezettek, Sidney Crosby két találattal járult hozzá a hazaiak sikeréhez.
okt. 29
8:21
Ajánló: Stieberék a Bayern ellen, pályán a Real és a Juve is (She)
Hét közi kupa- és bajnoki mérkőzéseket játszanak szerdán az Európa csúcsfutballját adó országokban. A bajnokság Olaszországban folytatódik, az éllovas Juventus és a második helyen álló Roma is pályára lép. Németországban a kupaküzdelmek folytatódnak, Stieber Zoltán és a Hamburg a Bayern Münchent fogadja, s hazai pályán szerepel Szalai Ádám, valamint Kalmár Zsolt csapata (Hoffenheim, Leipzig) is.…
okt. 29
8:23
NB II: betegség, sérülés egy hét alatt - a szegedi védő kálváriája (She)
Nincs szerencséje Szabó Péternek, a labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 védőjének, hiszen a Nemzeti Sport Online információi szerint egy hét leforgása alatt két mérkőzésen – az elsőn betegség, a másodikon sérülés miatt – is le kellett cserélni. Öröm az ürömben, hogy a játékos várhatóan már bevethető lesz a hétvégi, Kaposvár elleni találkozón.
okt. 29
8:25
Tenisz: gyalázat - a vandálok eltörték Sabatini ütőjét (She)
Vandálok rongálták meg Gabriela Sabatini Argentínában nem rég átadott szobrát. Az alkotás egy ütővel lett kevesebb…
okt. 29
8:39
Vb 2018: az űrben leplezték le az orosz torna logóját (She)
Hétfő este bemutatták a 2018-as, oroszországi labdarúgó-világbajnokság hivatalos emblémáját – a logót először három orosz űrhajós tárta a világ elé, majd a Moszkvai Nagyszínházra (Bolsoj tyeatr) is kivetítették.
okt. 29
8:41
Ajánló: Honvéd-Fradi a kupában, Dujsebajev debütál - program (She)
A nyolc közé jutás a tét a labdarúgó Magyar-kupában, amelyben szerdán hét csapat csatlakozik a kedden a negyeddöntőbe jutó Videotonhoz. A férfi kézilabda-válogatott elkezdi az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, Talant Dujsebajev Miskolcon Portugália ellen mutatkozik be szövetségi kapitányként. A Szolnok kosárcsapata az Európa-kupában folytatja szereplését, míg a vízilabda BL-selejtező utolsó…
okt. 29
8:43
Újpest: 86 kezelés után ismét futhat Kabát Péter (She)
Ismét edzhet Kabát Péter, az Újpest FC labdarúgója.
okt. 29
8:57
Férfi kézi: veszprémi helyett veszprémi a spanyol keretben (She)
A 34 éves Chema Rodríguez sérülése miatt változtatni kénytelen a keretén Manolo Cadenas, a spanyol férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, de így sem lesz kevesebb veszprémi irányító a keretben. Rodríguez helyére ugyanis a 29 éves Carlos Ruesgát hívta be a szakvezető az Eb-selejtező előtt.
okt. 29
8:57
Párizsi tenisztorna: Federer visszavághat Chardynak a római vereségért (Agroinform)
Kiválasztottuk a párizsi tenisztorna szerdai játéknapjának legizgalmasabb, legérdekesebb mérkőzéseit.
okt. 29
9:15
MK: Talán Carrillo is büntetőt ítélt volna - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics szerint a DVTK-t nyilvánvaló tizenegyestől fosztotta meg Iványi Zoltán játékvezető a két csapat keddi Magyar Kupa-mérkőzésén, amelyet a székesfehérváriak 2–1-re megnyertek.
okt. 29
9:33
DVSC: a héten 1100 km-t buszoznak - mint egy edzőtábor (She)
Hatnapos túrára indult kedden a Debrecen, amely szerdán Pécsen játszik Magyar Kupa-nyolcaddöntőt, szombaton pedig Pápán bajnokit. A DVSC a két mérkőzést egy úton intézi el.
okt. 29
9:33
Hoppá! Balotelli gólt szerzett - videó! (Blikk)
Liverpool – „Végre!” – lelkendezett saját Twitter-oldalán Mario Balotelli (24), az angol Liverpool futballcsapatának olasz fenegyereke, a csatár hosszú idő után újra gólt szerzett: a Swansea City elleni Ligakupa-mérkőzésen akrobatikus mozdulattal továbbított a hálóba.
okt. 29
9:33
Kosárlabda: Ismerős ellenféllel találkozik a Szolnok (Agroinform)
Adria Ligás csapatot, az Olimpija Ljubljanát fogadja a Szolnoki Olaj az Eurocup harmadik fordulójában.
okt. 29
9:51
MK: Nem lesz különleges az Újpest elleni meccs - Kuntics (She)
Zoran Kuntics, az NB II-ben szereplő FC Ajka vezetőedzője úgy véli, az ő személye miatt önmagában nem lesz különleges csapata Újpest elleni Magyar Kupa-mérkőzése.
okt. 29
9:51
Stroke-ot kapott Gordie Howe (Metropol)
Részlegesen lebénult a kanadaiak legendás jégkorongozója.
okt. 29
10:09
Videó: faházban a férfiszakasz - Tőzsér Dánielnél jártunk (She)
Tőzsér Dániel pályafutása során több országban is megfordult. Kétéves olasz légiósélet után úgy döntött, környezetet vált, és a dudaszótól hangos genovai utcákat (parmai kitérővel) a nyugodt angol kertvárosra cseréli. A középpályást ugyanis 2014 januárjában kölcsönvette a Watford, amely jelenleg a második helyen áll a Championship tabelláján, a magyar légiós pedig három gólt szerzett ebben a…
okt. 29
10:27
Videó: fantomgól is kellett Köteles Lászlóék győzelméhez (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában Köteles László csapata 3–0-ra nyert a Lierse ellen. A találkozó második találatát a kongói Hervé Kage szerezte, ám a genki középpályás sem látta bent a labdát. Nem is csoda, hiszen a keresztlécről gólvonal elé pattant a labda. Íme!
okt. 29
10:27
Férfi kézilabda: Telt ház előtt debütálhat Dujshebaev (Agroinform)
A portugálok elleni Eb-selejtező lesz az új kapitány első meccse. Két nap alatt csodát nem várhatunk, de győzelmet igen.
okt. 29
10:29
NHL: stroke-ja után részlegesen lebénult a Detroit legendája (She)
Stroke-ot kapott a kanadaiak legendás jégkorongozója, Gordie Howe. Lányának elmondása szerint az agyi érkatasztrófa vasárnap érte 86 esztendős édesapját, ennek következtében a jobb oldala részlegesen lebénult.
okt. 29
10:45
Videó: Debreceni-öngól, Álvarez-szóló Nikolics befejezéssel (She)
Az előző szezonban kupadöntőt játszó DVTK ebben az idényben a legjobb nyolc közé sem jutott be a labdarúgó Magyar Kupában, miután a nyolcaddöntőben 2–1-re kikapott a Videoton vendégeként. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
okt. 29
10:47
MK: Minden csapat ellenünk játssza az év meccsét - Doll (She)
Szerda este 18 órától a Budapest Honvéd labdarúgócsapata Magyar Kupa-mérkőzés keretein belül fogadja a Ferencvárost. Csábi József, a hazaiak vasárnap kinevezett vezetőedzője örül neki, hogy a Fradi ellen térhet vissza a kispestiekhez, míg Thomas Doll, a vendégek szakvezetője állítja, tisztában van azzal, hogy ellenük mindegyik csapat az év mérkőzését játssza.
okt. 29
11:03
Női kézi Eb: Löke szerint még sosem volt ilyen erős a mezőny (She)
Ahogy arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC norvég beállója, Heidi Löke néhány hónap után meggondolta magát, és mégis a válogatott rendelkezésére áll a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon. A 31 éves játékos a kontinensviadal hivatalos oldalának adott interjúban beszélt döntésének okairól, az Eb jelentette szervezési nehézségekről és várakozásairól.
okt. 29
11:03
Csak nem? Matolcsy szerint hiányoznak a tartós növekedés feltételei (Behaviour)
A jegybank elnöke szerint "le kell bontani a korlátokat."
okt. 29
11:05
Gyász: legyőzte a rák az 1994-es svéd válogatott oszlopát (She)
Negyvenhat éves korában elhunyt Klas Ingesson, az 1994-ben világbajnoki bronzérmet szerző svéd futballválogatott oszlopos tagja, aki 2009 óta küzdött plazmasejtes daganattal, myelomával.
okt. 29
11:05
Devizaperek - Másodfokon is veszített az Argenta (Behaviour)
Az ítélőtábla jóváhagyta az első fokon eljárt Fővárosi Törvényszék ítéletét.
okt. 29
11:21
NBA: Balszerencse Los Angelesben, lábtöréssel indult a szezon - videó (Agroinform)
A Los Angeles Lakers első körös választottja már első meccsén lábtörést szenvedett.
okt. 29
11:39
Real: Isco meggyőzte Ancelottit, a klub eladhatja Bale-t (She)
Brit lapértesülések szerint Carlo Ancelottit, a Real Madrid labdarúgócsapatának edzőjét olyannyira meggyőzte a spanyol Isco, hogy már nem ragaszkodik Gareth Bale-hez.
okt. 29
12:15
Légiósok: Szalai edzője rotál, több gólt vár csatáraitól (She)
Markus Gisdol, a német Bundesligában szereplő Hoffenheim labdarúgócsapatának vezetőedzője örül neki, hogy Sven Schipplock visszatérésével bővültek a lehetőségei csatárposzton, de jobb helyzetkihasználást vár támadóitól.
okt. 29
12:15
Vízilabda: Itt a második szuperrangadó, ezúttal a BL-ben (Agroinform)
Az alaposan megerősödött OSC otthonába látogat a világválogatottnak is beillő Szolnok a Bajnokok Ligájában.
okt. 29
12:17
Real Madrid: kilencen kimenőt kaptak a mai kupameccsről (She)
Erősen felforgatott kerettel utazott a Real Madrid Katalóniába a harmadosztályú Cornella elleni Király-kupa-mérkőzésre. Sérülés vagy pihentetés miatt kilenc embert is a fővárosban hagyott Carlo Ancelotti.
okt. 29
12:33
Már 100 ezer szurkolói kártyát váltottak ki (Infostart)
Jelenlegi helyzetében minden szurkolóra szüksége van a magyar labdarúgásnak, de az elmúlt hétvégén bojkottra szólító és vasárnap a Parlament előtt tüntető drukkerek állításai megalapozatlanok - hangzott el a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) keddi sajtóbeszélgetésén.
okt. 29
12:33
Létesítmény: új otthont kap a magyar tenisz (She)
Hamarosan elkezdődnek a munkálatok az óbudai Nemzeti Edzés Központban, ahol modern centrumot hoz létre a Magyar Teniszszövetség (MTSZ).
okt. 29
12:35
Mérkőzése után elhunyt egy dél-afrikai női ökölvívó (Infostart)
Két hét kóma után elhunyt Phindile Mwelase dél-afrikai női ökölvívó, aki október 10-i mérkőzését követően került a pretoriai kórházba.
okt. 29
12:37
Férfi vízilabda ob I - Vereségével pont nélküli maradt a Szentes (Infostart)
A pont nélkül sereghajtó Szentes egy góllal kikapott a BVSC vendégeként a férfi vízilabda ob I harmadik fordulójából betegség miatt elhalasztott és kedden pótolt mérkőzésén.
okt. 29
12:39
Új otthont kap a magyar tenisz (Infostart)
Hamarosan elkezdődnek a munkálatok az óbudai Nemzeti Edzés Központban, ahol modern centrumot hoz létre a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ).
okt. 29
12:51
Hosszú négy, Gyurtáék egy-egy aranyat nyertek (Infostart)
A hat döntőben érdekelt Hosszú Katinka négy számban győzött szerdán az úszók pénzdíjas rövidpályás világkupájának tokiói állomásán, s a hétvégi, szingapúri sorozatzáró viadal előtt immár 117 egyéni vk-elsőségnél tart, egyszersmind gyakorlatilag már megnyerte az első helyezettnek külön 100 ezer dollárt garantáló összetett pontversenyt. A Gyurta fivérek, Dániel és Gergely egy-egy arannyal…
okt. 29
12:51
Nagymellű modellnek üzengetett a tárgyalóteremből Pistorius (Blikk)
London – A bírósági tárgyalás alatt üzeneteket küldözgetett Oscar Pistorius (29) Katie Price-nak (36). Az egykori szupermodell legalábbis azt állítja, hogy a barátnője, Reeva Steenkamp (†29) lelövéséért öt év börtönbüntetésre ítélt paralimpikon sportoló a twitteren üzengetett neki.
okt. 29
12:51
Videó: Vernes Richárd gólt lőtt a Chelsea-nek (She)
Az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Central Coast Mariners csapata elfogadta a Fox Sports Sunday FIFA15 kihívását. Anthony Caceres és Vernes Richárd a Nick Montgomery, Liam Reddy duóval csapott össze. A magyar légiós gólt szerzett a Barcelonával, és társával 4–1-re megnyerték a találkozót. Íme!
okt. 29
12:53
Női kézilabda: meglepő távozó a Vardar Szkopjétól (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Vardar Szkopje női kézilabdacsapata francia légiósával, Allison Pineau-vel.
okt. 29
13:09
Férfi kézi: A szurkolók mindhalálig űzzenek bele a győzelembe - Dujsebajev (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szerdán Portugáliát fogadja Miskolcon Európa-bajnoki selejtezőn. A Mol-Pick Szeged játékosai az EHF-kupa előző szezonjában a Sporting és a Benfica ellen már megtapasztalták a portugál kézilabda erősségét, amely főleg a gyors támadásokra és a lerohanásokra épül. A mérkőzésre napokkal ezelőtt elkelt az összes jegy, így Talant Dujsebajev telt ház, mintegy…
okt. 29
13:09
Magyar Kupa: A Bozsik-stadionban a Ferencváros (Agroinform)
Fővárosi rangadót rendeznek a Magyar Kupa 4. fordulójában, hiszen a Budapest Honvéd otthonába vizitál a Ferencváros.
okt. 29
13:11
FTC: „Óriási hibát követnek el a szurkolók, az intézkedések nem ellenük szólnak” (She)
Springer Miklós, a Ferencvárosi Torna Club alapítójának unokája, az FTC elnökségi tagja az egyesület tisztújító közgyűlésén arra kérte a szurkolókat, ne az egyéni érdekeket vegyék figyelembe, a klubnál nem listát akarnak állítani, csak azt szeretnék, hogy minél többen legyenek az új stadionban.
okt. 29
13:45
Úszás: újabb Hosszú-csúcs; Gyurtáék egy-egy aranya (She)
A hat döntőben érdekelt Hosszú Katinka négy számban győzött szerdán az úszók pénzdíjas rövid pályás világkupájának tokiói állomásán, s a hétvégi, szingapúri sorozatzáró viadal előtt immár 117 egyéni vk-elsőségnél tart, egyszersmind gyakorlatilag már megnyerte az első helyezettnek külön 100 ezer dollárt garantáló összetett pontversenyt. A Gyurta fivérek, Dániel és Gergely egy-egy arannyal…
okt. 29
13:45
Hosszú négy, Gyurtáék egy-egy aranyat nyertek (Metropol)
A hat döntőben érdekelt Hosszú Katinka négy számban győzött szerdán az úszók pénzdíjas rövidpályás világkupájának tokiói állomásán.
okt. 29
14:03
Szalay Balázsék megújulva várják a 20 éves jubileumot (Metropol)
Megújított versenyautóval, valamint új szponzor bevonásával vágnak neki a Dakarnak.

Keresés