2014. október 19. vasárnap

okt. 19
9:12
Taskenti cselgáncs GP - Bor Barna harmadik (Infostart)
A plusz 100 kilogrammos Bor Barna a harmadik helyen végzett a taskenti cselgáncs Grand Prix-viadalon.
okt. 19
9:12
Eurofutball: Miriutáék remek diadalt arattak a Dinamo ellen (She)
Miriuta Vasile csapata, a kolozsvári CFR hazai pályán 2–1-re legyőzte az élboly mögött haladó Dinamo Bucuresti-et a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 19
9:12
Emberhátrányban nyert a Puskás Akadémia (Metropol)
A Puskás Akadémia 1-0-ra győzött az újonc Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 19
9:13
Női kézilabda BL: Megkezdi menetelését a BL-címvédő Győr (Agroinform)
A horvát bajnok legyőzésével kezdhetik meg hadjáratukat a Bajnokok Ligájában Görbicz Anitáék.
okt. 19
9:14
Bundesliga - Kikapott a Dortmund, kiütéssel győzött a Bayern (Infostart)
A címvédő és listavezető Bayern München kiütéses, hatgólos győzelmet aratott sereghajtó vendége, a Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.
okt. 19
9:14
Videó: FTC - „Kicsit bunkó módon oda sem mentem a srácokhoz” (She)
„Minden idegszálammal a mérkőzésre koncentráltam. Mondhatni, egy kissé bunkó módon nem mentem oda a srácokhoz” – mondta a korábbi pécsi labdarúgó, Nagy Dominik, aki a Ferencváros színeiben döntő érdemeket szerzett a Baranya megyeiek legyőzésében az NB I szombat esti mérkőzésén. Thomas Doll dicsérte a játékosait, míg Véber György gyámoltalan és átütő erő nélküli futballról beszélt a saját…
okt. 19
9:14
Az OSC második mérkőzését is megnyerte (Metropol)
Az újbudaiak a hazai környezetben zajló négycsapatos torna szombati játéknapján az orosz Kazanyt verték meg nagy csatában egy góllal.
okt. 19
9:15
Tenisz: Megjósolhatatlan, hogy ki lesz a befutó Szingapúrban (Agroinform)
Október 20-án, hétfőn kezdetét veszi a 6,5 millió dollár összdíjazású szingapúri női tenisz-világbajnokság.
okt. 19
9:16
Nyolc magyar szerepel az IAAF év végi Top 30-as ranglistáin (Infostart)
Nyolc magyar atléta is szerepel a nemzetközi szövetség (IAAF) előzetesen kiadott év végi ranglistáján, amelyre minden számban az első harminc eredmény tulajdonosa jutott fel.
okt. 19
9:16
Primera División: először nyert idegenben a Málaga (She)
Az aktuális bajnokságban először gyűjtötte be házon kívül a három pontot a Málaga labdarúgócsapata, amely a 8. fordulóban 2–1-re nyert a Córdoba vendégeként. Az andalúziai derbin a vendégek már az első félidőben kétgólos előnyre tettek szert Samu és a tizenegyesből betaláló Nordin Amrabat révén, és a hazaiak csak az utolsó pillanatokban tudtak szépíteni Nabil Gilasz góljával. Az újonc Córdoba…
okt. 19
9:16
Egy pontot szerzett új edzőjével a Honvéd (Metropol)
Az MVM-Paks gól nélküli döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 19
9:18
Joachim Löw díszpolgár és névadó lett (Infostart)
Díszpolgárrá avatták szülővárosában, Schönauban Joachim Löwöt, az idén világbajnok német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.
okt. 19
9:18
Videó: A játékvezető sosem tud jót tenni - Kemenes (She)
Gól nélküli döntetlennel ért véget a Budapest Honvéd–Paks mérkőzés a labdarúgó NB I 11. fordulójában. Az NSO Tv-nek a hazaiak kapusa, Kemenes Szabolcs és a vendégek játékosa, Haraszti Zsolt értékelt.
okt. 19
9:18
Egy góllal nyert az MTK Kecskeméten (Metropol)
A második helyen álló MTK egy góllal győzött a Kecskemét otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati játéknapján.
okt. 19
9:20
Rio 2016 - Jól haladnak a munkálatok az Olimpiai Parkban (Infostart)
A szervezők helyzetértékelése szerint jól haladnak az előkészületek Rio de Janeiróban, a 2016-os nyári olimpia helyszínén.
okt. 19
9:20
NS: FTC-villanások; íme, a futball Mozartja; itt a Sportkrém! - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
okt. 19
9:20
Fontos győzelmet aratott a Szeged (Metropol)
A továbbjutás szempontjából fontos mérkőzésen a második félidőben sziporkázó MOL-Pick Szeged 34-24-re legyőzte a vendég svájci Schaffhausen.
okt. 19
9:22
Lindsey Vonn depresszióval küszködik (Infostart)
Saját bevallása szerint depresszióval küszködik Lindsey Vonn, az amerikaiak sztársízője.
okt. 19
9:22
Súlyemelés: Feri nélkül, címvédők sikereivel indult az ob (She)
Zömmel a címvédők győzelmét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja a BKV Előre csarnokában.
okt. 19
9:24
Bundesliga: verekedés - rendőrök sérültek meg a Schalke-Hertha után (She)
Rendőrök sebesültek meg szombaton késő este a németországi Gelsenkirchenben a helyi Schalke 04 és a berlini Hertha BSC szurkolói, valamint a rendőrök között, a labdarúgó-mérkőzést követően kirobbant verekedés során.
okt. 19
9:26
Profi boksz: Golovkin kiütéssel maradt világbajnok (She)
A kazah Gennagyij Golovkin (31–0–0,  28) második menetes KO-győzelemmel védte meg középsúlyú WBA/IBO világbajnoki címeit a kaliforniai Carsonban a mexikói Marcos Antonio Rubio (59–7–1, 51) ellen.
okt. 19
9:28
MotoGP: Márquez „eldobta” a motort, Rossi győzött (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján a Moto3-ban a vb-pontversenyben második ausztrál Jack Miller nyert. A Moto2-ben elmaradt a bajnokavatás, de Esteve Rabat növelte előnyét. A királykategóriában a már világbajnok Marc Márquez sokáig magabiztosan vezetett, de bukott, ahogy a riválisai közül többen is, így végül a 35 éves olasz Valentino Rossi nyert, akinek ez volt a 250.…
okt. 19
9:30
Ajánló: a listavezető a bajnok ellen - Vidi-DVSC - mai program (She)
Itthon a Nemzeti Bajnokság mindhárom osztályában rendeznek vasárnap labdarúgómeccseket. Az NB I-ben a még hibátlan, listavezető Videoton a címvédő Debrecent látja vendégül, míg a bukdácsoló Győr a hatodik Újpestet.
okt. 19
9:30
Női kézilabda BL: ujját törte az ETO átlövője, hetekre kidőlt (She)
A Győr csütörtöki edzésén a nyáron érkezett német jobbátlövő, Susann Müller eltörte az ujját, és legalább három hétig nem léphet pályára, így biztosan nem szerepel az ETO első meccsén, az esti Lokomotiva Zagreb elleni összecsapáson sem.
okt. 19
9:48
NHL: „csúnyán” nyert a Flyers, gálázva a Blues (She)
Tizenegy gólt hozó meccsen, hosszabbítás után nyert a Philadelphia Flyers az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, míg a St. Louis Blues jó játékkal 6–1-re győzött az Arizona Coyotes otthonában.
okt. 19
9:49
A Ferencváros legyőzte a Pécset (Metropol)
A paprikás hangulatú mérkőzésen végig az FTC futballozott veszélyesebben.
okt. 19
9:50
Ajánló: pályán az Atlético és a Liverpool, olasz meccsdömping (She)
A labdarúgó topligákban szombaton volt az erősebb program, de vasárnapra is maradt több nagy csapat: pályára lép többek között az Atlético Madrid és a Liverpool, az olasz meccsdömping keretében pedig a Napoli, az Internazionale, az AC Milan és a Lazio is.
okt. 19
11:42
Videó: égő albán zászló Belgrádban; játékosok ütötték egymást Nizzában (She)
Példás szurkolói magatartás helyett balhékba torkollott néhány labdarúgó-mérkőzés szombaton. A szerb Partizan–Crvena zvezda (1–0) rangadó 7. percében akkora füst alakult ki a pályán a déli lelátón meggyújtott fáklyák miatt, hogy Milorad Mazic játékvezető négy percre megállította a játékot, majd a 21. percben az északi lelátón gyújtottak meg egy albán zászlót. A francia élvonalban a…
okt. 19
11:43
A nap mérkőzése: Bajnokot verne a legyőzhetetlen Vidi az ősz rangadóján (Agroinform)
A tavalyi bajnok Debrecent fogadja vasárnap délután az eddig hihetetlenül magabiztosan futballozó Videoton.
okt. 19
11:44
FTC: ilyen kevés néző még nem volt az új stadionban (She)
6023. A Ferencváros közlése szerint ennyien tekintették meg szombaton a helyszínen a PMFC elleni NB I-es labdarúgó-mérkőzést. Bajnokit ilyen kevesen még nem láttak az augusztusban megnyíló új Fradi-stadionban. Ennél kevesebben a Ferencváros hazai bajnokiján fél évvel ezelőtt voltak.
okt. 19
11:45
Sportfogadás Suli: Beindult az underdogok szezonja a teniszben? (Agroinform)
Vajon ugyanúgy hat a férfiakra és a nőkre az idény végi fáradtság? Hogy szerepelnek ilyenkor a favoritok?
okt. 19
11:46
Videó: foci-vb után - Neymarék megnyugtató veresége (She)
Terrorfenyegetések, rossz közbiztonság, későn elkészülő stadionok. Ilyen és ehhez hasonló problémáktól tartottak a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokság előtt. Bár a torna óta eltelt három hónapban sok változás történt az országban, a Brazíliában élő Schiffer János szerint a félelmekkel ellentétben a valóság teljesen más képet mutatott.
okt. 19
11:48
Dortmund: Meg kell ennünk, amit főztünk - Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Bundesligában idén csak vergődő Borussia Dortmund vezetőedzője a rá jellemző őszinteséggel beszélt a Kölntől elszenvedett vereséget követően.
okt. 19
11:50
Chelsea: Costa a válogatott meccsre biztosan felépül - Mourinho (She)
Combsérülése miatt a Maribor elleni keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sem játszhat Diego Costa. José Mourinho, a Chelsea menedzsere egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza a támadó, de azzal gúnyolódott, hogy a novemberi válogatott meccsekre biztosan bevethető lesz.
okt. 19
12:00
Asztalitenisz: Póta csodát tett Linzben, ma folytathatja (She)
Minden idők legjobb magyar női vk-eredményét érte el Póta Georgina az asztaliteniszezők Linzben zajló világkupa-versenyén, ahol tegnap – két ázsiai ellenfelet is legyőzve – bejutott az elődöntőbe.
okt. 19
12:18
NB I: Nyolc éve tartó negatív szériát törne meg az Újpest (Agroinform)
A fővárosiak utoljára 2006-ban tudták legyőzni a győrieket, de most nem lennének elégedettek a döntetlennel sem.
okt. 19
12:36
Videó: a gólrekorder kapus újabb találata - Ceni betekerte (She)
Két hét elteltével ismét betalált a futballtörténelem legtöbb gólt szerző kapusa, Rogério Ceni. A 41 éves brazil kapuvédő kezdte a gólgyártást a Sao Paulo–Bahia mérkőzésen, amelyet a hazaiak 2–1-re megnyertek a brazil élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. Ceninek ez volt a 123. találata karrierje során.
okt. 19
12:38
Férfi vízilabda BL: győzelemmel zárt a Szolnok (She)
Nyertes mérkőzéssel és továbbjutással fejezte be szereplését a Szolnok a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében: a Tisza-parti csapat vasárnap hat góllal verte a török Isztambul együttesét a szerbiai Kragujevácon.
okt. 19
13:12
Férfi vízilabda BL - Győzelemmel zárt a Szolnok (Infostart)
Nyertes mérkőzéssel fejezte be szereplését a Szolnok a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.
okt. 19
13:30
Videó: pankrátorként fektette két vállra csapattársát a skót (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Dundee FC 3–1-re nyert a Motherwell otthonában. A találkozó és a vendégek második gólját szerző Gary Harkins szokatlan gólörömöt mutatott be csapattársával, Jim McAlisterrel. A két játékos RKO-ját még a pankrátor Randy Keith Orton, a névadó is megirigyelné, ugyanis ez az ő egyik befejező mozdulata, amelyet az alábbi videóban is…
okt. 19
13:30
NFL: Csoportrangadón gálázhat a Dallas az ezer sebből vérző Óriások ellen (Agroinform)
A Giants ismét óriási verést kaphat csoportrangadón. Ezúttal a Dallas náspángolhatja el a sztárját vesztett csapatot.
okt. 19
13:48
Evezés: magyar ezüst a tengeri evezős világbajnokságon (She)
A férfi kormányos négypárevezős versenyszámban indult magyar egység ezüstérmet szerzett a Szalonikiben rendezett tengeri evezős világbajnokságon.
okt. 19
14:06
Auto GP: Kiss Pál Tamás nyerte az első estorili futamot (She)
Az élről rajtoló Kiss Pál Tamás nyerte az első futamot az Auto GP sorozat utolsó, estorili állomásán, ezzel bebiztosította összetettbeli második helyét.
okt. 19
14:06
Győzelemmel zárt a Szolnok a Bajnokok Ligájában (Metropol)
A Tisza-parti csapat vasárnap hat góllal verte a török Isztambul együttesét a szerbiai Kragujevácon.
okt. 19
14:08
La Liga: az Atlético könnyedén verte meg kedvenc ellenfelét (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 8. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén az Atlético Madrid hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Espanyolt.
okt. 19
14:08
Póta a bronzéremért játszhat (Metropol)
Nem sikerült a bravúr, Póta Georgina 4-1-re kikapott az olimpiai és világbajnoki címvédő kínai Li Hsziao-hsziától.
okt. 19
14:10
Asztalitenisz: nincs újabb bravúr, Póta a bronzért játszhat (She)
Póta Georgina 4:1-re kikapott az olimpiai és világbajnoki címvédő kínai Li Hsziao-hsziától, így zárásként a bronzéremért játszhat a linzi világkupán, a női asztaliteniszezők idei egyik legrangosabb egyéni versenyén.
okt. 19
14:24
Ausztrál Nagydíj - Rossi győzelemmel ünnepelte 250. futamát (Infostart)
Győzelemmel ünnepelte pályafutása 250. MotoGP-futamát Valentino Rossi, aki a gyorsaságimotoros-világbajnokság Ausztrál Nagydíján 108. sikerét aratta.
okt. 19
14:24
Videó: 9 mp után befújt 11-es, Otigbáék rekordot döntöttek (She)
A holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) történetének leghamarabb befújt tizenegyesét váltotta a gólra vasárnap a Heerenveen az SC Cambuur elleni – magyar érdekeltségű – derbin. A játékvezető mindössze 9 másodperccel a kezdő sípszót követően már büntetőt ítélt, amelyet Mark Uth értékesített, és még ekkor sem érkeztünk el a második percig.
okt. 19
14:26
Jégkorong Kontinentális Kupa: búcsúzóul újvárosi gólzápor (She)
A Dab.Docler 5–2-es győzelemmel zárt a jégkorong Kontinentális Kupában, a nyolc közé jutásért zajló brassói torna utolsó játéknapján.

Keresés