2014. szeptember 29. hétfő

szept. 29
0:06
Kajak-kenu: 15 számban 10 magyar arany a maratoni vb-n (She)
Tizenöt versenyszám, tíz magyar aranyérem! A magyarok az oklahomai maratoni kajak-kenu világbajnokságon is megmutatták, melyik a legerősebb nemzet a sportágban a világon. A vasárnapi zárónapon a Csay Renáta, Bara Alexandra női kajak kettős, valamint a Kövér Márton, Dóczé Ádám kenupáros is felállhatott a dobogó legfelső fokára. Összességében 10 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzérem lett a mieink…
szept. 29
0:24
Női röpi-vb: kikaptak, de csoportgyőztesek az olaszok (She)
Befejeződtek a csoportmérkőzések az Olaszországban zajló női röplabda-világbajnokságon, amely után kialakult a középdöntő mezőnye, ahová a csoportok első négy helyezettje jutott be. A házigazdák válogatottja először szenvedett vereséget a világbajnokságon, legyőzőjük a dominikai csapat volt, azonban így is az olaszok nyerték az A-csoport küzdelmeit. Vereséget szenvedtek az eddig ugyancsak…
szept. 29
0:28
Bayern: Guardioláék utcára kerültek - tűzriadó Moszkvában (She)
Utcára került Bajorország első számú büszkesége, a Bayern München labdarúgócsapata: a klub játékosai és szakvezetői már Moszkvában tartózkodnak a CSZKA elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt, és az orosz fővárosban töltött első este során kellemetlenséggel kellett szembesülniük, ugyanis választott szállodájukban tűzriadó volt.
szept. 29
7:36
NFL: botladozott, de örülhetett a 49ers, csak ketten maradtak (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 4. fordulójában a Philadelphia Eagles 26–21-es vereséget szenvedett a  San Francisco 49erstől, így elveszítette veretlenségét. Ezzel már csak a héten pihenő Cincinnati és az Arizona maradt hibátlan. Az éjszakai rangadón a Dallas Cowboys egy váratlanul sima meccsen 38–17-re legyőzte a szezonban eddig szenvedő New Orleans Saintst.
szept. 29
7:38
Svájc: Vanczákéknak újra edző után kell nézniük (She)
A Vaduztól elszenvedett bajnoki vereség (1–0) után lemondott a svájci Sion labdarúgócsapatát irányító edzőpáros: Frédéric Chassot és a német Jochen Dries. Előbbi sportigazgatói pozícióját egyelőre megtartotta. Az edzőket előszeretettel cserélgető elnök, Christian Constantin még nem nyilatkozott az ügyben.
szept. 29
7:54
Ferencváros: „Nem lehet mindig ziccereket kialakítani” (She)
Emir Dilaver, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros játékosa csapata honlapjának, a fradi.hu-nak elmondta, nem szabad csüggedni, el kell kezdeni a DVTK elleni rangadóra koncentrálni.
szept. 29
8:12
Videoton: Tőlem ne várjanak távoli bombagólokat - Nikolics (She)
Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton játékosa csapata honlapjának, a vidi.hu-nak elmondta, ha a társak kiszolgálják, elvégzi a dolgát a tizenhatoson belül, de tőle ne várjon senki bombagólokat.
szept. 29
8:14
Man. United: Bocsánatot kértem a csapattól - Rooney (She)
Kiállítása miatt bocsánatot kért csapattársaitól Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója az 5. percben gólt lőtt, majd az 59. percben piros lapot kapott, ám társai a WHU elleni PL-meccsen meg tudták tartani a 2–1-es eredményt.
szept. 29
8:30
Ferencváros: Pánikra nincs ok - Mateos (She)
Az utolsó előtti helyen álló Haladás az NB I 9. fordulójának záró mérkőzésén az Üllői úton játszott gól nélküli döntetlent a bajnokságnak aranyérmes reményekkel nekivágó Ferencvárossal. Utóbbiak spanyol labdarúgója, David Mateos szerint nem játszottak rosszul, a helyzetkihasználásukkal volt gond.
szept. 29
8:32
Válogatott: „Meglepett, hogy Simont a védők között találtam” (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatottat ideiglenes megbízással irányító fiatal szövetségi kapitány első keretében a védők közé írta be Simon Krisztián nevét, amely döntéssel nemcsak a közvéleményt, hanem az újpesti szélső klubedzőjét is meglepte.
szept. 29
8:48
Tenisz: Nisikori már a 7. a világranglistán, Babos javított (She)
A múlt heti Kuala Lumpur-i tornát megnyerő Nisikori Kei már a hetedik helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján. Az idei US Openen döntőt játszó japán játékost még sosem jegyezték ilyen magasan.
szept. 29
8:48
Rooney bocsánatot kért (Metropol)
A Manchester United csapatkapitánya piros lapot, és ezzel automatikus eltiltást kapott a hétvégén.
szept. 29
8:50
PAFC: Meglepetésre készülünk a győriek ellen - Tischler (She)
Kétgólos hátrányról felállva nyert 3–2-re a Puskás AFC az NB I hétvégi fordulójában a Dunaújváros ellen, a felcsútiak győztes gólját Tischler Patrik szerezte a 78. percben. A komoly élvonalbeli rutinnal bíró támadó szerint a bajnokaspiráns Győri ETO ellen sincs félnivalójuk, a következő fordulóban bravúrgyőzelemre készül.
szept. 29
9:06
Heti műsor: Ibra Messivel, Mourinho Wengerrel csap össze (Agroinform)
Több rangadót is rendeznek a héten, közülük a PSG-Barca fociban, a Veszprém-Löwen kéziben emelkedik ki. Heti előzetes.
szept. 29
9:24
Rooney bocsánatot kért társaitól a piros lapért (Infostart)
Wayne Rooney, a Manchester United csapatkapitánya bocsánatot kért társaitól a labdarúgó Premier League szombati játéknapján begyűjtött - és automatikusan hárommérkőzéses eltiltást érő - piros lapja miatt.
szept. 29
9:24
Légiósok: izomfáradtság miatt nem játszott Lovrencsics (She)
Szombat este 2–0-ra vezetett, mégis csak egy ponttal (2–2) távozott a címvédő Legia Warszawa otthonából a Lech Poznan. A vendégek magyar válogatott labdarúgóját, Lovrencsics Gergőt a kezdőbe jelölték, de végül mégis a kispadról figyelte az eseményeket.
szept. 29
9:26
Bajnokok Ligája - Tűzriadó a Bayern moszkvai hoteljében (Infostart)
Tűzriadó verte fel a Bayern München labdarúgócsapatát moszkvai szállodájában hétfőre virradóra a CSZKA elleni, kedden esedékes Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.
szept. 29
9:42
Nisikori már a hetedik a férfi tenisz-világranglistán (Infostart)
A vasárnap Kuala Lumpurban tornagyőztes japán Nisikori Kej egy helyet javítva már a hetedik a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul a szerb Novak Djokovic vezet a spanyol Rafael Nadal és a svájci Roger Federer előtt.
szept. 29
9:42
Chelsea: Costa szinte semmit sem csinál az edzéseken - Mou (She)
A nyáron szerződtetett Diego Costának nem okozott gondot a beilleszkedés a Chelsea-nél, azonnal húzóember lett – hat bajnokin már nyolc gólnál tart –, mindezt annak ellenére, hogy szinte nem is edz.
szept. 29
9:42
Tűzriadó a Bayern moszkvai hoteljében (Metropol)
Takaróban álltak az utcán a játékosok,, Guardiola plusz pihenőt adott a csapatnak.
szept. 29
9:44
Inter: Leégtünk, vállalom a felelősséget - Mazzarri (She)
Walter Mazzarri, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője elmondta, vállalja a felelősséget a Cagliaritól elszenvedett csúfos vereségért.
szept. 29
9:46
Asztalitenisz: C. Ronaldo is gratulált a portugál hősöknek (She)
Cristiano Ronaldo elismerését is kiváltotta a portugál férfi asztalitenisz-válogatott, amely vasárnap hazai környezetben megnyerte a csapat Európa-bajnokságot.
szept. 29
10:00
Maratoni kajak-kenu vb: 10 arannyal zártak a magyarok (Infostart)
Szenzációs teljesítményt nyújtva összesen 10 arany-, 7 ezüst- és 3 bronzérmet nyert a magyar válogatott az Oklahoma Cityben rendezett maratoni kajak-kenu világbajnokságon. A vasárnapi zárónapon a Csay Renáta, Bara Alexandra női kajak kettős, valamint a Kövér Márton, Dóczé Ádám kenupáros is a dobogó legfelső fokára állhatott.
szept. 29
10:00
Női kosár: Honti Katáék nyerték az olasz Szuperkupát (She)
Honti Katalin csapata, a Schio hódította el az olasz női kosárlabda Szuperkupát. A Schio 66–58-ra diadalmaskodott, a magyar válogatott légiós öt ponttal vette ki részét a sikerből.
szept. 29
10:00
Tíz arannyal zártak a magyar kajak-kenusok (Metropol)
Kiváló eredménnyel zárta a magyar válogatott az Oklahoma Cityben rendezett maratoni kajak-kenu vb-t.
szept. 29
10:18
Cselgáncs-vk: Ungvári Attila és Csoknyai is érmes Tallinnban (She)
Ungvári Attila ezüst-, a szintén 81 kilogrammos Csoknyai László pedig bronzérmet nyert hétvégén az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat tallinni állomásán.
szept. 29
10:20
Real: betelt a pohár, CR-rel elbeszélgettek az MU-ügyben? (She)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid labdarúgócsapatának vezetősége megelégelte a pletykákat, és leült Cristiano Ronaldóval, hogy megtárgyalják a portugál jövőjét.
szept. 29
10:22
Videó: a fejbe lőtt kapus esete - az év legröhejesebb öngólja (She)
Szegény Joao Carlos valószínűleg sokáig nem felejti el 2014. szeptember 27-ét. A brazil Boa Esporte labdarúgócsapatának kapusa az Avaí elleni bajnoki mérkőzés 89. percében csúnyán elvétett egy beadást, majd miután az ellenfél játékosának lövését védőtársa a gólvonalról kirúgta, a labda pontosan fejbe találta, és onnan a kapuba pattant.
szept. 29
10:24
Tenisz: Serena Williams 0:5-ről fordított Pekingben (She)
Az első helyen kiemelt Serena Williams az első játszmát 0:5-ről és két szettlabdáról megfordítva 7:5, 6:2-re nyert a spanyol Sílvia Soler-Espinosa ellen a pekingi kemény pályás tenisztorna első fordulójában.
szept. 29
10:26
Válogatott: Nem vagyok csalódott, majd szurkolok - Nikolics (She)
Nem tagja a válogatott keretnek Nikolics Nemanja. A Videoton honosított labdarúgója tizenegy góllal vezeti az NB I góllövőlistáját, ám az ideiglenesen kinevezett szövetségi kapitány, Dárdai Pál más szempontokat is figyelembe vett a kerethirdetésnél.
szept. 29
10:36
Női kézi: három fehérvári is tagja a válogatott keretnek (She)
Németh András szövetségi kapitány kihirdette a magyar női kézilabda-válogatott keretét az október 6-án kezdődő felkészülési időszakra. A magyar együttes október 8-án Debrecenben Romániával találkozik, majd október 10-12. között Szigetszentmiklóson a Provident Kupán Ausztria, Szlovákia és Csehország ellen lép pályára.
szept. 29
10:36
Jó választás volt a foci (Metropol)
Az amerikai válogatott futballkapus, Tim Howarddal édesanyjával beszélgettünk.
szept. 29
10:54
Tenisz: Ferrer Tokióban is elbukta az első mérkőzését (She)
David Ferrernek idén ősszel nem igazán megy a játék Ázsiában. A spanyol teniszező a múlt heti sencseni versenyhez hasonlóan a tokiói viadalon is már az első mérkőzése után búcsúzott, miután szettelőnyről kikapott honfitársától, Marcel Granollerstől.
szept. 29
10:54
Ungvári Attila ezüst-, Csoknyai László bronzérmes (Metropol)
Tallinban volt az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat újabb állomása.
szept. 29
10:56
Barca: Megakadályozták, hogy BL-t nyerjek - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa szerint korábbi klubjánál, a Barcelonánál egy ember miatt nem nyerhette meg a Bajnokok Ligáját.
szept. 29
11:12
Barca: Egy ember miatt nem nyerhettem BL-t - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának svéd klasszisa szerint korábbi klubjánál, a Barcelonánál egy ember miatt nem nyerhette meg a Bajnokok Ligáját.
szept. 29
11:12
Serena Williams 0:5-ről fordított (Metropol)
A világelső Serena Williams 0:5-ös állásról fordítva jutott be a második fordulóba hétfőn a pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében.
szept. 29
11:12
Sportfogadás: Nagy nyerőt hoztak össze a tippmesterek (Agroinform)
70 százalék feletti találati arányt sikerült produkálnia a tippmestereknek, szépen kaszált, aki velük tartott!
szept. 29
11:14
Lengyelország: „Guzmics édes és keserű bemutatkozása” (She)
Guzmics Richárd, a Wisla Kraków nemrégiben igazolt magyar labdarúgója hibázott a csapata vesztét okozó gól előtt, ennek ellenére lengyel bajnoki bemutatkozását sem a helyi sajtó, sem a csapattársak nem minősítették rossznak.
szept. 29
11:14
A szünetben komoly fejmosás volt (Metropol)
Véber Györgyöt, a Pécs vezetőedzőjét kérdeztük.
szept. 29
11:30
Asztalitenisz: jövőre lesz utoljára közös egyéni és csapat Eb (She)
A vasárnap zárult csapat Európa-bajnokság helyszínén, Lisszabonban tartott kongresszusán több fontos kérdésben is határozott az Európai Asztalitenisz-szövetség (ETTU).
szept. 29
11:48
Tenisz: bronzérmes a magyar válogatott az U16-os vb-n (She)
Bronzérmet nyert a Gálfi Dalma, Stollár Fanny, Udvardy Panna összeállítású magyar női teniszválogatott a mexikói San Luis Potosíban rendezett U16-os világbajnokságon.
szept. 29
12:06
Hosszú Katinkától magyar csúcs a rövidpályás úszó világkupán (Infostart)
Hosszú Katinka országos csúcsot felállítva jutott be a hétfő délutáni döntőbe 50 méter gyorson az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának hongkongi állomásán.
szept. 29
12:06
Úszás: Hosszú Katinka csúcsot döntött 50 méter gyorson (She)
Hosszú Katinka országos csúcsot felállítva jutott be a hétfő délutáni döntőbe 50 méter gyorson az úszók rövid pályás világkupa-sorozatának hongkongi állomásán.
szept. 29
12:06
A botladozó PSG-hez látogat a Barca (Metropol)
A párizsi gárda jelenlegi legnagyobb problémája, hogy Zlatan Ibrahimovic sérüléssel bajlódik.
szept. 29
12:08
FA-kupa: elmaradt a román csoda, kiesett az FC Romania (She)
Az FC Romania hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Sutton Unitedtól az FA-kupa selejtezőjének második körében, így búcsúzott a sorozattól – írta vasárnap a BBC. Olvasóink szeme minden bizonnyal nem az eredményen, hanem a hazai csapat nevén akadt meg. A 2006-ban angliai román bevándorlók által alapított futballklub első alkalommal szerepelt a rangos sorozatban, amelyben két kört élt meg.
szept. 29
12:10
Everton: a volt fradista és az óvatos Martínez-stratégia (She)
Egy kis Besic: az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) legutóbbi fordulója tíz legérdekesebb vitatémájának boncolgatása során a Guardian a Ferencváros korábbi bosnyák légiósát, a jelenleg az Evertont erősítő Muhamed Besicet is felvonultatja.
szept. 29
12:24
MU: elvinnék a Juve védőjét, de csak ha remekel - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Manchester United a téli átigazolási időszakban elvinné a Juventus védőjét, Angelo Ogbonnát, de csak ha az olasz hátvéd eleget játszik.
szept. 29
12:24
Hosszú Katinka matinés magyar csúcsa (Metropol)
Országos csúccsal jutott a döntőbe 50 gyorson Hosszú Katinka a rövidpályás világkupa-sorozat hongkongi állomásán.
szept. 29
12:26
Román-magyar: Miriuta álma a magyar kapitányi poszt (She)
A volt magyar válogatott labdarúgó, a romániai születésű Miriuta Vasile tanácsaira is számíthat Dárdai Pál, a magyar válogatott új szövetségi kapitánya. A CFR Cluj vezetőedzője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának elmondta: támadófutballt kell játszani Bukarestben. Miriuta szerint a románok gyenge pontja a védelmük közepe, megbontásában a letámadásoknak és Szalainak lehet főszerepe.…

Keresés