2014. szeptember 14. vasárnap

szept. 14
0:06
PD: túlórás öngóllal bukott két pontot Vigóban a Celta (She)
A 69. percig kétgólos előnyben volt otthon a Celta Vigo a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) harmadik fordulójában, mégis kénytelen volt megelégedni egyetlen árva ponttal a Real Sociedaddal szemben. A vendégek akkor szépítettek, majd a 92. percben egy öngólnak köszönhetően kiegyenlítettek.
szept. 14
0:24
NS: Mi van, Loki?; Bácsi a trónon; Coulthard-exkluzív - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
szept. 14
7:00
Tenisz: szettelőnyről bukták el az elődöntőt Babosék (She)
Nem jutott be a kanadai Québec Cityben zajló női kemény pályás WTA-torna párosdöntőjébe Babos Tímea, aki a francia Kristina Mladenoviccsal az oldalán szettelőnyről, szuper tie-breakben bukta el az elődöntőt.
szept. 14
7:02
Világfutball: Yepes a pápa kedvenc csapatában folytatja (She)
Mario Yepes az argentin labdarúgó-bajnokság élvonalába, Ferenc pápa kedvenc csapatába, a San Lorenzóba igazolt.
szept. 14
7:18
Profi ökölvívás: Mayweather ismét legyőzte Maidanát (She)
Floyd Mayweather egyhangú pontozással legyőzte Marcos Maidanát, s ezzel megőrizte a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Bokszvilágtanács (WBC) váltósúlyú vb-címét.
szept. 14
7:36
Serie A: az új elnök 18 csapatos bajnokságot szeretne (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség irányítását a közelmúltban átvevő Carlo Tavecchio (71) indítványozza, hogy a jelenlegi húsz helyett tizennyolc együttes szerepeljen az élvonalbeli bajnokságban.
szept. 14
8:12
Ajánló: pályán a Fradi és az Újpest, a milánóiak és az MU (She)
Két mérkőzés maradt vasárnapra a labdarúgó NB I 7. fordulójából. A százszázalékos Videoton az Újpest ellen őrizheti meg hibátlan mérlegét, a Ferencváros pedig a Puskás Akadémiát fogadja. Angliában továbbra is első győzelmére hajt Louis van Gaal a Manchester United kispadján, míg Olaszországban a milánói csapatok, valamint a Napoli is pályára lép. Tekintse meg a mai futballprogramot!
szept. 14
9:06
Világfutball: CR-é az arany; Álvarezék lemaradtak a bronzról (She)
Costa Rica nyerte meg a Közép-amerikai Kupát (Copa Centroamericana), miután a döntőben 2–1-re győzött Guatemala ellen. A vb meglepetéscsapata nyolcadik alkalommal hódította el a trófeát.
szept. 14
9:08
NB I: Artner Radót, Csábi a frissességet hiányolta (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójának szombati játéknapját követően Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője megvédte Tommaso Rocchit, ugyanakkor hiányolta csapatából Radó Andrást. Bekő Balázs, a kecskemétiek szakvezetője „imádta”, hogy barátja, Horváth Ferenc ült az ellenfél kispadján, míg Dobos Barna, a dunaújvárosiak mestere figyelmeztetett: ez már az NB I, itt bővebb játékoskeretre…
szept. 14
9:42
Videó: az elmaradt egyéni csúcsok miatt fájt Hosszú szíve (She)
A világversenyek után néhány hétig újra itthon van Hosszú Katinka, aki az elmúlt hetekben halomszámra döntötte az úszó-világrekordokat, mégsem teljesen elégedett a teljesítményével. Katinka a sikerei mellett a berlini Európa-bajnokság nehézségeiről is beszélt az NSO Tv-nek. Az összeállításból az is kiderül, az „Iron Ladynek” 57 emelet magasban úszni sem kihívás.
szept. 14
10:36
MU: Cristiano Ronaldo félmillió fontos heti fizetést akar? (She)
Angol sajtóinformációk szerint Cristiano Ronaldo, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgója 500 ezer fontos heti fizetésért hajlandó lenne aláírni a Manchester Unitedhez. Vagy a Chelsea-hez.
szept. 14
11:48
Real: sosem lettek bajnokok, ha így kezdték a bajnokságot (She)
Carlo Ancelotti, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid vezetőedzője nyugodt maradt az Atlético Madrid ellen elveszített derbi után is, véleménye szerint nem a rendszerrel van a gond, de egyelőre nem úgy játszik a csapata, ahogyan szeretné.
szept. 14
11:50
Chelsea: Costa PL-rekordja - ilyen gyors még nem volt senki (She)
Diego Costánál jobban senki sem kezdett a Premier League-ben – már ami a szerzett gólok számát illeti.
szept. 14
12:06
NFL: 66.5 millió dollárt kaphat négy év alatt a fiatal védő (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő St. Louis Rams a hivatalos honlapján jelentette be, hogy további négy évvel meghosszabbította a passzsiettető Robert Quinn kontraktusát.
szept. 14
12:42
Videó: Ronaldinhót eksztázisban ünnepelte új közönsége (She)
Bemutatták Ronaldinhót a Querétaro–Puebla bajnoki labdarúgó-mérkőzés félidejében. A Mexikóba igazoló klasszist a közönség eksztázisban ünnepelte. A találkozó 1–1-es döntetlennel zárult. A 34 éves világbajnok két évig fogja erősíteni Querétaro együttesét.
szept. 14
13:18
NB I: mire megy a „magyar” Vidi és a „verhetetlen” Fradi? (She)
A labdarúgó NB I hetedik fordulójából két mérkőzés maradt vasárnapra: az Újpest 16.30-tól Székesfehérvárra, a Videotonhoz látogat, ahol mindkét együttes a csapategységben bízik a találkozó előtt, míg 18.30-tól a Ferencváros a Puskás Akadémiát fogadja. Nem lesz könnyű dolguk a felcsútiaknak, hiszen a Fradi remek statisztikával büszkélkedik hazai pályán.
szept. 14
13:36
Chelsea: Mourinho el van ájulva Diego Costától (She)
A Chelsea menedzsere, José Mourinho nem bír betelni a nyáron szerződtetett Diego Costa fantasztikus bajnoki rajtjával.
szept. 14
13:54
Birkózó-vb: nem lesz magyar az éremmérkőzéseken (She)
A kötöttfogású Módos Péter 1-1 győzelemmel és vereséggel, míg Korpási Bálint és Varga Ádám 2-2 siker és vereség után búcsúzott a taskenti birkózó-világbajnokság vasárnapi utolsó napján.
szept. 14
13:56
La Liga: hiába hajtott a volt Real-csatár, kikapott a Rayo (She)
A Rayo Vallecano 3–2-re kikapott az Elchétől hazai pályán a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. A hazaiak vezére a korábban a Real Madridban játszó Alberto Bueno volt, aki előbb gólpasszt adott Gaël Kakutának, majd a 91. percben tizenegyesből szépített.
szept. 14
14:30
Ausztrál rali: Ogier sikerével növelte előnyét az összetettben (She)
A címvédő francia Sébastien Ogier nyerte meg a rali-világbajnokság vasárnap záruló ausztráliai versenyét, s ezzel három futammal a vége előtt 50 pontra növelte az előnyét az összetettben a második finn Jari-Matti Latvala előtt.
szept. 14
14:32
Serie A: magabiztos Sampdoria-siker a Torino ellen (She)
A Sampdoria 2–0-ra legyőzte a Torinót hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) második fordulójában.
szept. 14
14:34
Videó: lehetetlen szögből hatalmas gólt lőtt a panamai (She)
Blas Pérez lehetetlen szögből – valószínűleg nem kis szerencsének köszönhetően – óriási gólt lőtt a hétvégi FC Dallas–Vancouver Whitecaps labdarúgó-mérkőzésen az MLS-ben. A panamai az alapvonal közeléből indította útjára a labdát, amely a kapus felett csapódott a hálóba. Bár a vendégek a második félidőben egyenlítettek, Pérez a 78. percben a második góljával a győzelmet is kicsikarta…
szept. 14
15:06
Federer győzött, döntőben a svájciak (Infostart)
Svájc lesz Franciaország ellenfele a tenisz Davis Kupa fináléjában, miután a korábbi világelső Roger Federer a papírformának megfelelően három játszmában legyőzte Fabio Fogninit, ezzel Svájc 3-1-es előnyhöz jutott, s már biztosan megnyerte a Genfben zajló Olaszország elleni párharcot.
szept. 14
15:06
Davis-kupa: Federer győzött, döntőben a svájciak (She)
Svájc lesz Franciaország ellenfele a tenisz Davis-kupa fináléjában, miután a korábbi világelső Roger Federer a papírformának megfelelően három játszmában legyőzte Fabio Fogninit, ezzel Svájc 3–1-es előnyhöz jutott, s már biztosan megnyerte a Genfben zajló, Olaszország elleni párharcot.
szept. 14
15:08
MotoGP: Márquez bukott, idei első győzelmét aratta Rossi (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján először nyert idén a királykategóriában Valentino Rossi, a címvédő Marc Márquez pedig először nem állhatott fel a dobogóra.
szept. 14
15:24
Chelsea: Diego Costa után Cesc Fabregas is PL-rekorder lett (She)
Diego Costa után Cesc Fabregas is új Premier League-rekordot állított fel a Chelsea Swansea City felett aratott 4–2-es győzelme során az angol bajnokság hétvégi fordulójában.
szept. 14
15:26
Videó: lepattant korábbi csapattársáról a City támadója (She)
Jack Wilshere, az Arsenal középpályása a gyepre küldte Samir Nasrit, miután a francia megpróbálta őt leszerelni az Arsenal–Manchester City bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A korábbi csapattárs nem kímélte ellenfelét, vállával és felkarjával rendesen lepattintotta magáról. Íme.
szept. 14
15:42
Budapest Félmaraton - Kenyai sikerek, Erdélyi és Kovács a magyar bajnok (Infostart)
A férfiak és a nők versenyét is kenyai atléta nyerte, míg a magyar bajnoki címet Kovács Tamás és Erdélyi Zsófia szerezte meg vasárnap a 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon, melyen minden korábbinál többen, 13 500-an vettek részt.
szept. 14
15:42
Bundesliga 2.: Leonardo gólt lőtt, először nyertek Monizék (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 5. fordulójában az 1860 München a korábbi Ferencváros-támadó, Leonardo góljának is köszönhetően az első győzelmét ünnepelhette a szezonban a szintén a zöld-fehérektől érkező Ricardo Moniz vezetésével.
szept. 14
15:44
DVSC: „A sz.r a nyakunkig ér” - az ultrák nemet mondtak az NB I-re (She)
A debreceni szervezett szurkolók is hátat fordítanak az NB I-nek: a Szívtiprók Ultras Debrecen a hivatalos honlapján közleményben tudatta, hogy a jövőben bojkottálja a hazai labdarúgó-élvonal mérkőzéseit. A közleményt tartalmi változtatás nélkül tesszük közzé.
szept. 14
16:00
Budapest félmaratoni: 13 500 résztvevő, kenyai sikerek (She)
A férfiak és a nők versenyét is kenyai atléta nyerte, míg a magyar bajnoki címet Kovács Tamás és Erdélyi Zsófia szerezte meg vasárnap a 29. Wizz Air Budapest félmaratonin, melyen minden korábbinál többen, 13 500-an vettek részt.
szept. 14
16:18
Videó: egy félidő alatt négy góllal szórta meg ellenfelét az Inter (She)
Már az első félidőben eldőlni látszik az Inter összecsapása a Sassuolóval az olasz labdarúgó-bajnokságban, miután Mauro Icardi már a negyedik percben begyötörte a hazaiak első gólját, majd a 28. percben újra betalált Consigli kapujába és még hátravan egy félidő.
szept. 14
16:20
Nyílt vízi úszó Ek: Papp Márk 2., a felháborodás óriási (She)
Második helyen végzett a LEN nyílt vízi úszó Európa-kupa-sorozat összetett versenyében Papp Márk: a castellabatei döntő második napján az 5 km-es időfutamban az 5. helyen zárt, és végül az összesített eredmények alapján a fináléban is 2. lett az olasz Andrea Bianchi mögött, aki elvitte összetettben a pálmát. Igaz, abnormális körülmények között született meg a rangsor: Bianchi egy bójakihagyás…
szept. 14
16:36
NB I: Videoton-Újpest élőben az NSO-n! (She)
Videoton FC–Újpest FC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
szept. 14
16:54
Papp Márk bírói hiba miatt nem nyert a nyíltvízi úszó EK-n (Infostart)
Papp Márk nem mindennapi körülmények között maradt le a nyíltvízi úszók Európa Kupa-sorozatának összetett első helyéről: az olaszországi döntő vasárnapi 5 kilométeres versenyén legnagyobb riválisa, az olasz Andrea Bianchi 100 méterrel levágta a pályát, így akkora előnnyel győzött Papp előtt, hogy a finálét és az összetett is megnyerte.
szept. 14
17:12
Anglia: 30 ezren ünnepelték állva a 10 éve elhunyt menedzsert (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján, a Nottingham Forest–Derby County mérkőzésen 1–1-es eredmény született. Az 1892 óta megvívott East Midlands Derbyn a harmincezer néző a 10. percben felállva, tapssal tisztelgett a mindkét klubnál legendának számító, tíz éve elhunyt menedzser, Brian Clough emléke előtt.
szept. 14
17:14
PL: Man. United-Queens Park Rangers élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 4. fordulójában a Manchester United a Queens Park Rangerst fogadja. Radamel Falcao (akit az átigazolási időszak utolsó pillanataiban vett kölcsön az MU) a kispadon kapott helyet, míg a vendégek kezdőjében ott van Rio Ferdinand, aki korábbi csapata ellen bizonyíthat. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
szept. 14
17:16
Serie A: hétgólos Inter-diadal, otthon kapott ki a Napoli (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 2. fordulójában az Internazionale hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Sassuolót, míg a Napoli meglepetésre 1–0-ra kikapott otthon a Chievótól. Ikszelt a Fiorentina, nyert a Lazio és az Atalanta.
szept. 14
17:30
Sportlövő-vb: bronzérmes a magyar futócéllövő-csapat (She)
Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a futócéllövők 10 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 14
17:32
Videó: Roberto Carlos híres kiflijét idézte a Middlesbrough (She)
Az angol labdarúgó másodosztályban a Middlesbrough idegenben 2–1-re legyőzte a Huddersfieldet szombaton. A meccs első gólját a vendégek szerezték Grant Leadbitter révén, aki távolról, szabadrúgásból, Roberto Carlos 1997-es híres találatát idézően vette be a kaput. Az egyetlen különbség, hogy Leadbitter a sorfaltól jobbra lőtte el a labdát, míg annak idején a brazil klasszis lövése balról…
szept. 14
17:34
Bundesliga: legutóbb egy, most három pontot ért a csatár gólja (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján az Augsburg 1–0-s győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt vendégeként.
szept. 14
17:48
Világbajnoki bronzérmes a futócéllövő magyar csapat (Infostart)
Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a futócéllövők 10 méteres 40 vegyes számában a granadai sportlövő-világbajnokságon.
szept. 14
17:48
Sportlövő-vb: Bognár Richárd tizedik dupla trapban (She)
Az olimpiai hatodik Bognár Richárd a tizedik helyen végzett dupla trapban a granadai olimpiai kvalifikációs sportlövő-világbajnokságon.
szept. 14
17:50
Tenisz: Lisicki Hongkongban nyerte meg a 4. WTA-tornáját (She)
Sabine Lisicki nyerte meg a hongkongi kemény pályás női teniszversenyt, miután a döntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte a cseh Karolína Plískovát. A német játékos a negyedik WTA-tornagyőzelmét aratta.
szept. 14
18:06
Videó: könnyedén lőtt hetet az Inter, farmermezes blama Nápolyban (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Internazionale könnyedén, 7–0-ra legyőzte otthon a Sassuolót, míg a farmermezes Napoli kikapott hazai pályán a Chievótól. Tekintse meg a mérkőzések összefoglalóját!
szept. 14
18:08
Golf: majdnem lecsapta kezét láncfűrésszel a volt világelső (She)
Greg Norman, az ausztrálok legendás golfozója kis híján elveszítette a bal karját egy láncfűrészes balesetben.
szept. 14
18:10
Haladás: Radó András kedden Münchenbe utazik (She)
Kedden Münchenbe utazik a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korosztályos válogatott támadója, Radó András, aki augusztus 2-án, a Kecskemét elleni bajnokin sérült meg, ám azóta sem térhetett vissza a pályára – pedig a játékos szerint egy térdszalaghúzódásnak ennyi idő alatt rendbe kellett volna jönnie.
szept. 14
18:24
Svájc: Vanczák megsérült, a Sion nélküle kapott négyet (She)
A svájci élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában a Vanczák Vilmost nélkülöző Sion 4–1-re kikapott a listavezető Zürich otthonában, így sorozatban a harmadik vereségét könyvelte el.
szept. 14
18:26
Videó: padlón az elnök, a riporter gólja és a majom feje (She)
Véget ért a vendéglátóváros-programsorozat a belgiumi Ecaussinnes-ben, ahol magyar speciális olimpikonok négy napot töltöttek a vasárnap kezdődő antwerpeni Európa Játékok előtt. Az edzések mellett természetesen a pihenésre és a kikapcsolódásra is jutott idő. Az NSO Tv helyszíni riportjából kiderül, hogy milyen fogadtatásban volt részük a mieinknek Mons városában és hogy ki nyerte a…
szept. 14
18:28
Videó: drámai ütközés döntött a Formula E első versenyén (She)
Pekingben rendezték meg az első Formula E-versenyt, amelyen teljesen elektromos rendszerű autók vettek részt. A nyitó futam drámaian ért véget, hiszen az élen csatázó Nicolas Prost (a négyszeres F1-es világbajnok Alain Prost fia) és Nick Heidfeld összeütközött az utolsó kanyar előtt. Prost ráhúzta az autóját az előzni készülő Heidfeldre, akinek járműve kisodródott. Az autót előbb a kerékvető,…

Keresés