2014. október 3. péntek

okt. 3
0:00
Videó: elnézték a bedobást, vicces gólt szerzett a Feyenoord (She)
Különleges góllal szerzett vezetést a Feyenoord a Standard Liege ellen a labdarúgó Európa-ligában. A labda a 47. percben Miquel Nelom bedobását követően jutott túl a gólvonalon a védők és a kapus rossz helyezkedése miatt. Hivatalosan Sven van Beek a gólszerző, ő még hozzáért a labdához.
okt. 3
0:18
NS: Az NS válogatottja; itt a Mocsai-utód - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
okt. 3
0:54
FIFA: nagy változás, megvágják az ügynöki jutalékokat (She)
Jövő áprilistól új szabályozás lesz érvényes a játékos-ügynökökre, a korábbi licencek érvényüket vesztik, minden közvetítői tevékenység a FIFA és a nemzeti szövetségek joghatósága alá kerül – írja a Világgazdaság.
okt. 3
1:12
El: Jó volt újra találkozni a PSV-s barátaimmal - Dzsudzsák (She)
A labdarúgó Európa-liga E-csoportjának második fordulójában Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva 1–0-ra legyőzte a magyar szélső korábbi együttesét, a holland PSV-t. A lefújás után Dzsudzsák is elmondta a véleményét a meccsről.
okt. 3
3:18
F1: Japán Nagydíj, 1. szabadedzés - élőben az NSO-n! (She)
Pénteken hajnali 3 órakor az első szabadedzéssel kezdetét veszi a Formula–1-es világbajnokság Japán Nagydíja. Kövesse az edzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 3
4:48
F1: Rosberg Hamilton és Alonso előtt az első szabadedzésen (She)
Mercedes-uralmat hozott a Formula–1-es Japán Nagydíj első szabadedzése, Nico Rosberg érte el a legjobb időt (1:35.461), rajta kívül egyedül csapattársa, Lewis Hamilton zárt 1:36-os időn belül. A harmadik helyen a Ferrari spanyolja, Fernando Alonso zárt, rajta kívül pedig mindenki legalább egy másodpercet kapott Rosbergtől. A 17 éves Max Verstappen 12. hellyel kezdett, az edzés hajrájában…
okt. 3
5:42
NFL: Rodgers 200! A Packers lemosta a pályáról a Vikingeket (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén a Green Bay Packers hazai pályán a három TD-passzt adó – ezzel karrierje során már 200-nál járó – Aaron Rodgers vezérletével 42–10-re kiütötte a csoportrivális Minnesota Vikingst. A ligával kapcsolatos hír, hogy a 2015-ös draftot Chicagóban rendezik meg április 30. és május 2. között, 1965 óta először nem…
okt. 3
6:54
F1: Maldonado tízhelyes rajthelybüntetést kapott (She)
Pastor Maldonado idén a második Formula–1-es pilóta, aki azért kap rajtbüntetést, mert túllépte a szezon során maximálisan megengedett motorszámot.
okt. 3
6:56
Ajánló: Puskás-Győr, Hertha-Stuttgart és Getafe-Córdoba (She)
A Puskás AFC–Győri ETO találkozóval veszi kezdetét az NB I 10. fordulója, a honi másodosztályban szintén egy mérkőzést rendeznek pénteken. Miként a Bundesligában és a La Ligában is.
okt. 3
7:12
F1: Japán Nagydíj, 2. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A Formula–1-es világbajnokság Japán Nagydíjának első szabadedzésén a Mercedesek domináltak, Nico Rosberg végzett az első, a pontversenyt vezető Lewis Hamilton a második helyen. A második gyakorláson is az idén uralkodó istálló versenyzői lesznek a legjobbak? Kövesse az edzést velünk!
okt. 3
7:48
Tenisz: Sarapova, Murray - parádés kezdés, sima siker (She)
Az ausztrál Samantha Stosur és a korábbi világelső szerb Ana Ivanovics is játék nélkül jutott tovább a pekingi női tenisztornán, miután a ranglistavezető amerikai Serena Williams és a második helyen kiemelt román Simona Halep is visszalépett a tornától.
okt. 3
8:24
Jégkorong: újabb fehérvári hiányzó, Bartalis sem játszhat (She)
Nincs könnyű helyzetben a kisebb hullámvölgybe kerülő Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata, amely Bartalis István személyében újabb válogatott kulcsemberét kénytelen nélkülözni sérülés miatt.
okt. 3
8:42
Japán Nagydíj - Rosberg nyerte az első szabadedzést (Infostart)
A pontversenyben második helyen álló Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki, első szabadedzésén.
okt. 3
8:42
Jégkorong: Tampa által draftolt cseh csatár a DAB-nál (She)
Az idénynek csupán három légióssal nekivágó Dab.Docler jégkorongcsapata szerződtette negyedik külföldijét: a 29 éves cseh Zbynek Hrdelt.
okt. 3
8:42
Rosberg nyerte az első szabadedzést (Metropol)
A Mercedes német pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki, első szabadedzésén.
okt. 3
8:44
F1: Hamilton visszavágott Rosbergnek, Bottas a harmadik (She)
A Formula–1-es világbajnokság Japán Nagydíjának második szabadedzésén nőtt a különbség a Mercedesek és a mezőny többi tagja között, így csak az volt a kérdés, hogy Lewis Hamilton vissza tud-e vágni Nico Rosbergnek a hajnali „vereségért", végül a hétvége eddigi legjobb idejével 1:35.078 ezt megtette. A harmadik helyen Valtteri Bottas zárt, 1.2 másodperccel lemaradva az éllovas brittől.
okt. 3
8:44
Szombaton lesz a Polgár Sakkfesztivál (Metropol)
A főszervező a visszavonulását nemrég bejelentő – ám 25 év után még októberben is a női világranglista élén álló – Polgár Judit.
okt. 3
9:00
MLSZ: Szentes Lázár is pályázott szövetségi edzőnek (She)
Szentes Lázár is pályázott a Magyar Labdarúgó-szövetség által kiírt szövetségi edzői posztra, sőt a Győrben, Szombathelyen, Debrecenben, Pápán, Zalaegerszegen, Újpesten, Nyíregyházán, majd legutóbb Diósgyőrben megforduló szakember egy lépéssel már ennél is továbbment.
okt. 3
9:00
Kosárlabda: Kezdődik az Adria Liga! (Agroinform)
Ezúttal is a Crvena zvezda a legesélyesebb, míg a Szolnoki Olaj üde színfoltja lehet a bajnokságnak.
okt. 3
9:18
Pécs: Nehogy betojjunk a fehérváriaktól - Véber (She)
Az NB I-ben kilencedik helyen álló Pécsi MFC a pontveszteség nélküli élen álló Videotont fogadja a 10. fordulóban szombaton kora este. A pécsiek szakvezetője, Véber György szerint csak akkor van esélyük a listavezető ellen, ha nem ijednek meg a fehérváriaktól.
okt. 3
9:18
Hamilton volt a leggyorsabb (Metropol)
A Mercedes brit pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Japán Nagydíj pénteki második szabadedzésén.
okt. 3
9:36
Man. United: Piqué a januári célpont - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz Gerard Piquéért, a Barcelona spanyol válogatott középhátvédjéért, aki ebben a szezonban eddig kevesebb játéklehetőséget kapott a katalánoknál, mint azt remélte.
okt. 3
9:38
Videó: Elég volt a sima Fradi-győzelmekből - Szivics (She)
A hétvégén a Diósgyőri VTK a Ferencvárost fogadja otthonában a labdarúgó NB I 10. fordulójában. A hazaiak mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Tomiszlav Szivics elmondta: futballünnepre készülnek és céljuk, hogy szép játékkal maradjon Miskolcon a három pont.
okt. 3
9:40
Amerikai Sportok: megjelent az NS Magazin legújabb száma (She)
Az amerikai major sportok egyre népszerűbbek Európában, így Magyarországon is, az NFL, az NBA, az NHL és az MLB eseményeit is mind többen követik. A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma nélkülözhetetlen a rajongóknak, a 100 oldalas kiadványban mindent összefoglaltunk, amit a négy ligáról tudni érdemes.
okt. 3
9:54
Férfi kosár: szerb légióst cserélt a Szeged szerbre (She)
Dejan Majsztorovics játékával nem volt elégedett az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokságban szereplő Naturtex-SZTE Szedeák, így a szerb magasbedobót a Szombathelyen és Pécsen már megforduló honfitársa, Andrija Csirics (33) váltja a csapatnál.
okt. 3
9:56
Férfi vízi: Benedek 22 fős kerete az uszodaavató gálára (She)
Benedek Tibor, a férfiválogatott kapitánya ezúttal az utánpótlást vezető Horkai Györggyel közösen jelölte ki azt a 22 fős keretet, amely vízbe száll október 7-én, a BVSC uszodájának avató gálamérkőzésén, amelyen a felnőttválogatott a junioregyüttessel mérkőzik meg.
okt. 3
9:58
Hollandia: Dirk Kuyt lemondta a válogatottságot (She)
Lemondta a válogatottságot Dirk Kuyt, aki 105 alkalommal szerepelt a holland nemzeti csapatban. A Fenerbahce 34 éves labdarúgója azért döntött így, mert úgy érzi, az új szövetségi kapitány, Guus Hiddink irányítása alatt már nem sok szerep jutna neki az Oranjéban.
okt. 3
10:12
F1: Még csak közel sem voltam a határokhoz - Verstappen (She)
A Formula–3-as újonc Max Verstappen elmondása szerint még csak meg sem közelítette a határokat az F1-es Japán Nagydíj első szabadedzésen. A 17 éves pilóta Jean-Éric Vergne-t váltja jövőre a Toro Rossónál, és válik minden idők legfiatalabb F1-es pilótájává.
okt. 3
10:30
MU: megegyeztek Falcaóval, marad a kolumbiai - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapata megegyezett támadójával, Radamel Falcaóval, aki így a kölcsönszerződése lejártával is marad az Old Traffordon.
okt. 3
10:30
NB I: Újabb teltházas rangadó vár a Ferencvárosra (Agroinform)
A Ferencváros Diósgyőrben törné meg rossz sorozatát, míg a Debrecen a Honvéd ellen lépne ismét a helyes útra.
okt. 3
10:32
Hoffenheim: „Szalai szárnyalni fog az elkövetkező hetekben” (She)
Szalai Ádám, a Hoffenheim magyar légiósa elmondta, hogy mennyivel jobban érzi magát új csapatánál, mint a Schalkénál. Edzője pedig hisz abban, hogy szárnyal az elkövetkező hetekben.
okt. 3
10:34
F1: Vettelt Glock balesetére emlékeztette Ricciardóé (She)
A Formula–1-es Japán Nagydíj második szabadedzésen Daniel Ricciardo alaposan odavágta Red Bullját, ennek következtében félbe kellett szakítani a gyakorlást.
okt. 3
10:48
Videó: Ausztráliából lenne válogatott a volt honvédos (She)
Vernes Richárd Détári Lajosra hallgatott, és a Honvédtól az ausztrál Central Coast Mariners csapatához igazolt. A fiatal labdarúgó az NSO Tv-nek mesélt a kezdeti nehézségekről és álmáról, hogy végre megkaphassa élete első felnőttválogatott meghívóját.
okt. 3
10:48
MLSZ: pénzbírság négy klubnak (Metropol)
Az Újpestre, a Ferencvárosra, a Videotonra és a Diósgyőrre is a szurkolói által skandált megbotránkoztató rigmusokért szabtak ki büntetést.
okt. 3
11:06
Válogatott: A román csapat jobb a magyarnál - Jenei (She)
Jenei Imre egykori román és magyar szövetségi kapitány volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A rutinos szakember beszélt a közelgő, bukaresti labdarúgó Eb-selejtezőről is, amelyen a házigazdákat érzi erősebbnek, de nem zárja ki, hogy a magyar válogatott meglepetést szerez.
okt. 3
11:06
Félti családját Pardew (Blikk)
okt. 3
11:08
Román-magyar: Marica is ott lesz övéivel az öltözőben (She)
Ciprian Marica, a román válogatott csapatkapitánya szerint csapata egyértelmű célja, hogy kijusson az Európa-bajnokságra.
okt. 3
11:24
MU: Úgy tűnt, a City drukkereit nem izgatja a meccs - Scholes (She)
Paul Scholes, a Manchester United korábbi labdarúgója éles kritikát fogalmazott meg a nagy rivális City drukkereivel kapcsolatban, mert szerinte az Etihad publikuma nem volt tisztában a Roma elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés fontosságával.
okt. 3
11:26
NHL: ötvenmillió dollárért hosszabbított az Ottawával (She)
Öt évre összesen 50.75 millió dollárért (12.4 milliárd forint) szerződést hosszabbított Bobby Ryannel az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt Ottawa Senators.
okt. 3
11:28
F1: A szuzukai pályát mintha ránk szabták volna - Rosberg (She)
A Formula–1-es világbajnokság Japán Nagydíjának pénteki szabadedzései után az uralkodó Mercedes pilótáit, Lewis Hamiltont és Nico Rosberget is meglepte, mekkora előnyre tettek szert a riválisokkal szemben.
okt. 3
11:42
Röplabda NB I: a hétvégén a bajnokok az ezüstérmesek ellen (She)
Péntektől vasárnapig a második fordulót rendezik majd a röplabdabajnokság 2014–2015-ös idényében. Mindkét nemnél csúcsrangadóra kerül sor szombaton.
okt. 3
12:00
Videó: Ancelotti jó formája, egy perc alatt 73-at dekázott (She)
A Real Madrid ötvenöt éves szakembere megmutatta, kapcsolata még korántsem ért véget a futball-labdával. Az egykori BEK-győztes középpályás a szerdai Ludogorec–Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzés előtti edzésen ismét ízelítőt adott múltjából, fiatalos könnyedséggel tartotta a levegőben a labdát, nem is akárhogyan. Nézze meg, hogyan dekázott Ancelotti!
okt. 3
12:00
AS Roma: Pjanic lehet a következő Andrea Pirlo - Tommasi (Agroinform)
Damiano Tommasi az olasz válogatott Professzorához, Andrea Pirlóhoz hasonlította a Roma bosnyák középpályását.
okt. 3
12:18
PSG: Zlatan Ibrahimovic filmet forgattat magáról (She)
Zlatan Ibrahimovic, a francia első osztályban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain labdarúgója filmet készíttet magáról.
okt. 3
12:18
Fighters' Run szombaton (Metropol)
Az extrém futóversenyen 3 és 6 kilométeres távon próbálhatják ki magukat a sportolók.
okt. 3
12:36
Videó: Ausztráliából lenne válogatott a honvédos (She)
Vernes Richárd Détári Lajosra hallgatott, és a Honvédtól az ausztrál Central Coast Mariners csapatához igazolt. A fiatal labdarúgó az NSO Tv-nek mesélt a kezdeti nehézségekről és álmáról, hogy végre megkaphassa élete első felnőttválogatott meghívóját.
okt. 3
12:38
Román-magyar: 10 meccs, 7 gól - szerepet kaphat a román Bus (She)
A román sajtóban továbbra is csak találgatják, hogy ki pótolja a válogatott első számú gólfelelősét, Ciprian Maricát a mieink elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A helyi médiában eddig Claudiu Keserü, Raul Rusescu, Bogdan Stancu és Marius Alexe nevéről lehetett hallani, mint potenciális helyettes, most azonban új jelölttel gyarapodott a lista.
okt. 3
12:54
Ázsiai Játékok: már hatnál jár a pozitív doppingtesztek száma (She)
Pozitív lett a dél-koreai Incshonban zajló Ázsiai Játékokon női kalapácsvetésben győztes kínai Csang Ven-hsziu doppingtesztje.
okt. 3
12:54
Bundesliga: Szalai volt csapata ellen melegíthet a románokra (Agroinform)
A címvédő Bayernre könnyű feladat vár a Hannover ellen, míg a Dortmund a sereghajtó HSV-t látja vendégül.
okt. 3
13:12
Atlétika: íme, a 10-10 jelölt az év atlétája címre (She)
Tíz férfi és tíz női versenyző neve szerepel a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) pénteken nyilvánosságra hozott listáján, közülük kerül ki a 2014-es esztendő legjobb atlétája.

Keresés