2014. október 12. vasárnap

okt. 12
0:00
NS: Micsoda Pali!; Berki újra a trónon; újabb londoni kajakarany? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
okt. 12
0:18
Jégkorongliga - Miskolcon győzött a Brassó (Infostart)
A Corona Brasov kapusát lehozva egyenlített a hajrában a Miskolci Jegesmedvék vendégeként, majd szétlövésben meg is nyerte a jégkorong Mol Liga szombat esti mérkőzését.
okt. 12
1:12
Videó: Dárdai Pál sajtótájékoztatója vágatlanul (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. Az összecsapás után Dárdai Pál értékelte a látottakat, amit most vágatlanul is megnézhet.
okt. 12
2:06
EURO 2016: Dárdai Pál értékelése vágatlanul - videó (Agroinform)
A szövetségi kapitány szerint Gera Zoltán volt a mezőny legjobbja, de dicsérte a szakmai stábot és a szurkolókat is.
okt. 12
3:18
Videó: Victor Piturca sajtótájékoztatója vágatlanul (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A hazaiak szövetségi kapitányának, Victor Piturcának sajtótájékoztatóját vágatlanul is megtekintheti.
okt. 12
6:54
Válogatott: fehérorosz bíró fúj kedd este Feröeren (She)
A következő mérkőzését kedd 20.45-kor játssza a magyar labdarúgó-válogatott, Dárdai Pál együttese a feröeri Thórshavnban lép pályára a 2016-os Európa-bajnoki selejtezősorozat F-csoportjában.
okt. 12
6:56
Román-magyar: A magyarok nem érték el a szintünket - Rat (She)
A román labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Razvan Rat szerint a magyar válogatott nem érdemelt pontot Bukarestben a szombat esti Eb-selejtezőn.
okt. 12
7:12
Inter: Dzsudzsák, Borini, Konopljanka az erősítési listán (She)
Az olasz Tuttosport arról ír, hogy az Internazionale labdarúgócsapata mindenképpen támadót avagy támadó középpályást akar szerződtetni a következő átigazolási időszakban, mivel Walter Mazzarri vezetőedző opciói igencsak szűk skálán mozognak. A nevek között felbukkan – mondhatni, mint minden félévben – a magyar Dzsudzsák Balázsé is.
okt. 12
7:14
Válogatott: a finnek ellen csak piros esetén lesz eltiltottunk (She)
Valóságos lapesőt hozott a szombat esti 1–1-es román–magyar Eb-selejtező, ám ez (még) nem befolyásolja a magyar válogatott összeállítását – még a negyedik, novemberi, Finnország elleni kvalifikációs mérkőzésen is csak akkor lehet eltiltott, ha egy játékosunk piros lapot kap a soron következő feröeri mérkőzésen.
okt. 12
7:30
NHL: a hosszabbítást nem bírta a címvédő, felállt a Canadiens (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szombati játéknapján összesen 15 találkozót rendeztek. A Montreal Canadiens háromgólos hátrányból állt fel, Alekszandr Ovecskin megszerezte szezonbeli első találatát, a címvédő Los Angeles Kings pedig újabb vereséget szenvedett, most hosszabbításban.
okt. 12
7:48
NHL: a hosszabbítást nem bírta a címvédő; felállt a Canadiens (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szombati játéknapján összesen 15 találkozót rendeztek. A Montreal Canadiens háromgólos hátrányból állt fel, Alekszandr Ovecskin megszerezte szezonbeli első találatát, a címvédő Los Angeles Kings pedig újabb vereséget szenvedett, most hosszabbításban.
okt. 12
8:06
Román-magyar: ököllel ütötték a drukkereket a biztonságiak - képek (She)
Szombat este a magyar labdarúgó-válogatott hatalmasat küzdve 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A hazaiak drukkerei már a kezdőrúgás után elkezdtek petárdákkal dobálni, ezt pedig a helyi rendfenntartó erők nem nézték jó szemmel, és ököllel támadtak a román szurkolókra.
okt. 12
8:42
Ajánló: pályán a spanyolok és az angolok; hét NB II-es meccs (She)
Vasárnap sem unatkozhatnak a labdarúgás szerelmesei. Az Európa-bajnoki selejtezősorozat mai játéknapján az angolok az észtekhez látogatnak, míg a címvédő spanyolok Luxemburgban küszöbölnék ki a szlovákok által rajtuk ejtett csorbát. Az NB II kilencedik fordulójában hét meccsre kerül sor, a Vasas a Szeged vendége lesz, a Gyirmót pedig Soroksáron lép pályára. Íme, a mai program!
okt. 12
8:44
Román-magyar: letámadták az elnököt, Piturca távozását követelik (She)
Szombat este a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A találkozó után a digisport.ro szeretett volna interjút készíteni a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnökével, Razvan Burleanuval, csak épp azzal nem számolták, hogy a szurkolók is megérkeznek, és nekik is lesz egy-két kérdésük…
okt. 12
9:00
Román-magyar: letámadták az elnököt, „Piturca, távozz!" (She)
Szombat este a magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Romániával. A találkozó után a digisport.ro szeretett volna interjút készíteni a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) elnökével, Razvan Burleanuval, csak épp azzal nem számolták, hogy a szurkolók is megérkeznek, és nekik is lesz egy-két kérdésük…
okt. 12
9:02
Eb 2016: pocsék védekezésről és startról beszélnek a feröeriek (She)
Lars Olsen, a feröeri labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nagyon elégedetlen volt csapata védekezésével az Észak-Írország elleni vesztes selejtezőn. Az F-csoportot a Magyarország és Feröer ellen is győző északírek vezetik, akiknek ez a legjobb Eb-kvalifikációs startjuk 1968 óta.
okt. 12
9:18
MotoGP: idő kérdése volt - Marc Márquez világbajnok! (She)
A gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján a pontversenyt vezető Marc Márquez a második helyen ért célba, ezzel összetettben behozhatatlan előnyre tett szert a futamot a harmadik helyen záró Valentino Rossi előtt. A 21 éves spanyol minden idők legfiatalabb versenyzője, aki egymást követő két évben hódította el a világbajnoki címet a királykategóriában.
okt. 12
9:18
Férfi kézilabda BL: Jön a kétarcúak csatája, avagy Dániában a MOL-Pick Szeged (Agroinform)
Az Aalborg együtteséhez látogat Juan Carlos Pastor legénysége, ahol papíron esélyesebb.
okt. 12
9:54
WTCC: Michelisz a legjobb nem citroënes az 1. kínai futamon (She)
Michelisz Norbert a negyedik helyről rajtolva az 5. helyen ért célba a túraautó-vb sanghaji állomásának első futamán. A Zengő-istálló magyar hondását csak Citroën-pilóták előzték meg.
okt. 12
9:56
Klub-vb: mexikói vagy ázsiai csapattal kezd a Real Madrid (She)
Elkészítették a Marokkóban rendezendő 2014-es klubvilágbajnokság ágrajzát. A küzdelmekbe az elődöntőben bekapcsolódó Real Madrid az észak- és közép-amerikai térség BL-győztesével, a Cruz Azullal vagy az ázsiai Bajnokok Ligája nyertesével (Sydney Wanderers–al-Hilal párharc lesz a döntőben) csap össze a fináléba jutásért. A tornára december 10. és 20. között kerül sor.
okt. 12
9:58
Román-magyar: kisbetűvel írtuk a bukarestit, felbőszítettük a román sajtót - képek (She)
Romániában az éjszaka sem segített, továbbra is nehezen viselik, hogy a válogatottjuk csak 1–1-es döntetlenre volt képes Magyarország legjobbjai ellen. A prosport.ro-nál a Nemzeti Sport Online-t is elővették – bár az indoklással akadnak gondok...
okt. 12
10:12
F1: néma csend és a pilóták sorfala az orosz himnusznál (She)
Az Orosz Nagydíj előtt érdekes közleményt adott ki a verseny szervezéséért felelős Formula One Management: a negyedórával a szocsi futam rajtja előtt elhangzó orosz himnusz alatt totális csendet kérnek, s a rajtrácson dolgozóknak erre az időre fel kell függeszteniük a munkát.
okt. 12
10:48
Eb 2016: Katasztrófa lenne, ha nem jutnánk ki - Ranieri (She)
Mint arról már beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportban szereplő Finnország 1–1-es döntetlent játszott Görögországgal. Az egy ponttal mindkét szövetségi kapitány elégedett, a helléneket irányító Claudio Ranieri pedig hozzátette, katasztrófaként élné meg, ha nem sikerülne kijutniuk az Eb-re.
okt. 12
10:50
F1: Örülnék, ha Vettel jönne, jó barátom - Räikkönen (She)
Kimi Räikkönen örömmel látná Sebastian Vettelt a Ferrarinál, de a finn pilóta sem árulta el, hogy a német versenyző váltja-e a távozó Fernando Alonsót Maranellóban.
okt. 12
11:06
WTCC: Michelisz a második sanghaji futamon is 5. lett (She)
Michelisz Norbert az első sanghaji verseny után a másodikat is az 5. helyen zárta, ezzel feljött a vb-pontverseny 5. helyére.
okt. 12
11:08
Román-magyar: nincs megállás, máris edz a Dárdai-csapat - kép (She)
A magyar labdarúgó-válogatott a Románia elleni szombati döntetlen után már újra edzésben van. „Regeneráló edzés a régi Steaua-stadionban. Akik tegnap nem játszottak, meccsterhelést kapnak” – írja az MLSZ hivatalos Facebook-oldala.
okt. 12
11:24
Eb 2016: Löw szerint egy hiba volt a németek játékában (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Európa-bajnoki selejtezősorozat D-csoportjában a lengyel labdarúgó-válogatott hazai pályán meglepetésre 2–0-ra megverte a meccset végigtámadó Németországot, amely 1998 óta először veszített el idegenbeli kvalifikációs mérkőzést. A mérkőzés után Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya érthetően csalódott volt.
okt. 12
11:24
Őrizetbe vettek harminc román szurkolót (Metropol)
A román rendőrség tájékoztatása szerint 12 ezer rendőrt és rohamrendőrt vezényeltek ki az Eb-selejtező alkalmából.
okt. 12
11:24
Magyar válogatott: Szalai és Dzsudzsák sem elégedett (Agroinform)
Nem játszottunk jól, de Dzsudzsák Balázs villanásának köszönhetően sikerült döntetlenre hozni a rangadót.
okt. 12
11:42
Őrizetbe vettek harminc román szurkolót (Infostart)
Harminc román szurkolót állított elő a rendőrség szombaton Bukarestben a román-magyar EB-selejtező mérkőzés helyszínén, ahol a két rivális szurkolótábor még a meccs kezdete előtt petárdákkal és füstbombákkal dobálta egymást - közölte vasárnap a rendőrség.
okt. 12
11:42
Román-magyar: őrizetben 30 román, öt egyéves kitiltás (She)
Harminc román szurkolót állított elő a rendőrség szombaton Bukarestben a román–magyar Eb-selejtezőmérkőzés helyszínén, ahol a két rivális szurkolótábor még a meccs kezdete előtt petárdákkal és füstbombákkal dobálta egymást – közölte vasárnap a rendőrség.
okt. 12
11:44
Torna-vb: csak egy méh szúrt ki a négyaranyas amerikai lánnyal (She)
Kilenc év után ismét az Egyesült Államok ül a tornavilág trónján, köszönhetően „minirakétájának”, Simone Bilesnak: a 145 centis, elképesztő izomzattal és dinamizmussal rendelkező amerikai sztár a nanningi vb záró napján saját és országa aranyérmeinek számát is négyre emelte, ez pedig elegendő is volt az éremtáblázat első helyéhez. Nem kis szó ez, pláne nem egy Kínában rendezett…
okt. 12
12:00
Eb 2016: az Arsenal-játékos apjaként tekint Rooneyra (She)
Jack Wilshere, az Arsenal angol válogatott játékosa a nemzeti csapatban apjaként tekint Wayne Rooneyra, a Manchester United csatárára, a „háromoroszlánosok” csapatkapitányára. Wilshere szerint nincs ezzel egyedül.
okt. 12
12:18
F1: Vergne megtartása logikus lenne, de nem a Toro Rosso dönt (She)
Franz Tost, a Toro Rosso csapatfőnöke úgy véli, a leglogikusabb döntés Jean-Éric Vergne megtartása lenne jövőre a 17 éves Max Verstappen mellé, de elárulta, nem ő dönt a felállásról, hanem Dietrich Mateschitz tulajdonos és Helmut Marko, a Red Bull F1-es tanácsadója, a vállalat utánpótlásprogramjának vezetője.
okt. 12
12:18
Férfi kézilabda BL: Régi ismerős látogat a veszprémi katlanba (Agroinform)
A BL csoportkörének 3. fordulójában a francia Montpellier látogat Veszprémbe, az esélyek a hazaiak mellett szólnak.
okt. 12
12:20
Videó: rekordrészvétel a Budapest Maratonon (She)
Több mint húszezren vágtak neki a 29. Spar Budapest Maratonnak a hétvégén, amely a szervező iroda adatai szerint a legnépesebb szabadidős sportrendezvénnyé nőtte ki magát Magyarországon. A férfiaknál Nagy Tamás János lett az első befutó, aki a hajrában előzte meg a tavalyi győztest, míg a nőknél, megvédve címét, negyedszer nyerte meg a viadalt Staicu Simona. Nézze meg a versenyen készült…
okt. 12
12:22
Román-magyar: ők is elismerik, Szalai gólja szabályos volt (She)
A vendéglátók kudarcaként értékelték a vasárnapi román lapok azt, hogy a Románia–Magyarország Európa-bajnoki selejtező szombat este 1–1-es döntetlennel ért véget a bukaresti Nemzeti Arénában.
okt. 12
12:24
MU: „City-kékbe” öltöztették a kislányt, sírógörcs lett a vége (She)
Vigasztalhatatlanul kifakadt iskolai egyenruhájának színe miatt Lilly Rae Doyle, egy hároméves Manchester United-drukker kislány. Lilly nem tudja elviselni a gondolatot, hogy mindennap a rivális csapat színeit viselje az iskolában, ezért minden erejét bevetette, hogy meggyőzze szüleit az iskolaruháról: „Le akarom venni, nem szeretem a kék színt!” Az sem hatotta meg a fiatal szurkolót, hogy a…
okt. 12
12:26
Juventus: téli csere - Vidal megy, az MU klasszisa jön? (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Juventus a téli átigazolási időszakban hajlandó megválni klasszisától, Arturo Vidaltól. A chilei a Manchester Unitedben köthet ki, Manchesterből pedig Juan Mata költözhet Torinóba.
okt. 12
12:28
Kajak-kenu: doppingbukta után olimpiai aranyérmes lehet a magyar férfi négyes (She)
Magyar részről elsőként Douchev-Janics Natasa osztotta meg a hírt Facebook-oldalán: a szombat reggel korán kelő Kammerer Zoltán és Pauman Dániel a Gold Coast-i hírportál cikkét olvasva azonnal üzenetet is váltott, hiszen érintettek lehetnek ők is egy ausztrál doppingügyben – méghozzá pozitívan!
okt. 12
12:54
A román lapok a vendéglátók kudarcaként értékelik a magyar pontszerzést (Infostart)
A vendéglátók kudarcaként értékelték a vasárnapi román lapok azt, hogy a Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzés szombat este 1-1-es döntetlennel ért véget a bukaresti Nemzeti Arénában.
okt. 12
12:54
Tenisz: Federer másodszor nyert idén 1000-es tornát (She)
A harmadik helyen kiemelt Roger Federer két szoros szettben (7:6, 7:6) legyőzte a francia Gilles Simont a Sanghajban rendezett kemény pályás férfi teniszverseny döntőjében, így az idén másodszor diadalmaskodott ATP 1000-es tornán.
okt. 12
12:54
Szegedi Döme sportágtörténeti karatesikert ért el (Metropol)
A karatésok Premier League-jének történetében először végzett magyar harcművész a sorozat pontversenyének élén.
okt. 12
12:56
F1: Orosz Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
Egy héttel a Jules Bianchi súlyos balesetével záruló Japán Nagydíj után Oroszországban versenyez az F1 mezőnye, a szocsi városi pályán is a Marussia francia pilótájáról esik a legtöbb szó. A versenyre kilátogat Vlagyimir Putyin orosz államfő, aki miatt példátlan biztonsági intézkedéseket foganatosítottak. Kövesse az eseményeket folyamatosan frissülő cikkünkkel és körről körre tudósításunkkal!
okt. 12
13:12
Karate: sportágtörténeti magyar siker a Premier League-ben (She)
A karatésok Premier League-jének történetében először végzett magyar harcművész a sorozat pontversenyének élén: a 67 kilogrammos férfiak kategóriájában szombaton Szegedi Döme megnyerte a 2014-es nagydíjat.
okt. 12
13:12
EURO 2016: Hodgsonnak fejfájást okoznak sajátjai (Agroinform)
Vasárnap késő délután Észtországban lép pályára az angol válogatott.
okt. 12
13:14
Román-magyar: a sérült magyar drukkerek is úton vannak (She)
A szombat esti román–magyar labdarúgó Eb-selejtező idején három magyar szurkolónak voltak egészségi panaszai, de egyik eset sem volt súlyos: ellátták őket, és azóta már úton vannak hazafelé – közölte vasárnap az MTI megkeresésére Zákonyi Botond, Magyarország bukaresti nagykövete.
okt. 12
13:30
Federer megnyerte a sanghaji tenisztornát (Infostart)
Roger Federer két szoros szettben megverte a francia Gilles Simont, és megnyerte a 6,52 millió dollár (1,56 milliárd forint) összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornát.
okt. 12
13:30
Minden magyar szurkoló elhagyta Bukarestet (Metropol)
A meccsre kirendelt mentősöknek 46 embert kellett ellátniuk: tizenkettőt kórházba vittek, ők végtag- vagy bordatörést, valamint zúzódásokat szenvedtek.
okt. 12
13:48
Videó: Messi elhajtotta Kakát, elmaradt a mezcsere (She)
Brazília válogatott mérkőzésen 2–0-ra legyőzte Argentínát szombaton Pekingben. A találkozó után Kaká odament Lionel Messihez, aki ezt nem vette jó néven. Messi rossz kedve érthető volt, hiszen a mérkőzésen nem sikerült értékesítenie egy büntetőt, csapata pedig veszített.

Keresés