2014. október 31. péntek

okt. 31
0:15
Férfi kosár Euroliga: javított a címvédő, kiütéses Real-siker (She)
A férfi kosárlabda Euroliga harmadik fordulójának csütörtöki mérkőzésein a spanyol Real Madrid a 32 pontot szóró Jaycee Carroll vezérletével kiütötte az orosz Nizsnyij Novgorodot, és egyedüliként hibátlan az A-csoportban, miután a török Anadolu Efes otthon kikapott a litván Zalgiris Kaunastól.
okt. 31
0:51
Labdarúgás: A vb miatt nem nyerek Aranylabdát - Ibra (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain kiváló svéd gólgyárosa, Zlatan Ibrahimovic szerint a 2013–2014-es idény volt eddigi karrierje legjobb szezonja, de elfogadja, hogy ellene dolgozik a tény, miszerint nem játszott a brazíliai világbajnokságon.
okt. 31
2:39
Cigivel bukott le Pars Krisztián (Blikk)
Nora Falls — Micsoda meglepetés! A példaképnek tekintett élsportoló is esendő, hódol a káros szenvedélyeknek.
okt. 31
7:27
NBA: Durant után Westbrook is megsérült, kikapott a Thunder (She)
Az Oklahoma City Thunder legnagyobb klasszisa, a sérüléssel bajlódó Kevin Durant nélkül állt ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, a Los Angeles Clippers elleni idegenbeli találkozón, melyen a csapat másik vezére, Russell Westbrook is kidőlt a második negyedben (kézsérülés miatt). Így Perry Jones hiába dobott karriercsúcsot jelentő 32 pontot, a Thunder…
okt. 31
7:45
NHL: 1000 pontos a Chicagóban, megtörték az átkot az Ördögök (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Kings sima, 3–0-s vereséget szenvedett a Pittsburgh Penguinstől, míg a szétlövéssel nyerő Chicago Blackhawksban Marian Hossa megszerezte ezredik pontját.
okt. 31
7:47
NFL: Brees gyengén kezdett, de nyert a Saints Carolinában (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójában a New Orleans Saints idegenben 28–10-re legyőzte a csoportrivális Carolina Pantherst. A Szenteknél Mark Ingram két touchdownt futott.
okt. 31
8:21
Haladás: Tudom, a vereség nem csak engem bántott - Szentes (She)
Szentes Lázár, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás vezetőedzője szerint egy döntetlen is jó lenne a Nyíregyháza ellen, de a legfontosabb, hogy nem szabad kikapni.
okt. 31
8:23
Ajánló: KTE-Puskás Akadémia és Vasas-ZTE - program (She)
Péntek délután indul a hétvégi futballműsor! Az NB II-ben a Vasas a Zalaegerszeget látja vendégül. Este az NB I-ben KTE–Puskás Akadémia összecsapást rendeznek, a harmadosztály pedig két mérkőzéssel jelentkezik. Program!
okt. 31
8:39
Válogatott: Juhász bízik abban, hogy Dárdai meggyőzhető (She)
A DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt a Videoton válogatott védő, Juhász Roland, aki klubjáról és a nemzeti csapatról is szót ejtett.
okt. 31
8:57
Barca: Abidal visszavonul, munkába áll a klubnál - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóhírek szerint a görög élvonalbeli Olympiakosz alkalmazásában álló Éric Abidal az év végén felhagy profi labdarúgó-karrierjével, s munkába áll korábbi klubjánál, a spanyol első osztályú Barcelonánál.
okt. 31
9:15
Párizsi tenisztorna: Murray besegíthet Federernek Djokovics legyőzésével (Agroinform)
A párizsi tenisztorna pénteki játéknapján a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor.
okt. 31
9:33
Golf: nyolc nap alatt két bravúr - két autót nyert az amerikai (She)
Nyolc nap leforgása alatt kétszer ütött „hole-in-one”-t, azaz egyetlen kísérletből lyukba talált Danielle Kang amerikai golfjátékos, aki mindkét alkalommal autót kapott bravúrjáért.
okt. 31
9:33
Vettel valószínűleg a boxból rajtol (Metropol)
A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel, a Red Bull címvédő pilótája minden bizonnyal a boxból kezdi meg a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját, mert autójában mindenképpen motort kell majd cserélni.
okt. 31
9:35
Változik az időmérő lebonyolítása (Metropol)
Másként bonyolítják le a szombati időmérő edzést a Forma-1 Egyesült Államok Nagydíján.
okt. 31
9:51
DVSC: Kulcsár szerint jól játszottak a pécsi kupameccsen (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatát erősítő Kulcsár Tamás szerint nem azért estek ki a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, mert rosszul játszottak a Pécs – szerinte kritikán aluli – pályáján.
okt. 31
9:53
F1: változik az időmérő lebonyolítása Austinban (She)
A csőd közelébe jutó Caterham és Marussia istállók távolmaradása miatt változik a szombati időmérő edzés lebonyolítása a Formula–1 Amerikai Nagydíján.
okt. 31
9:55
Román-magyar: „Mindegy, mi a döntés, erre nincs bocsánat” (She)
David Simpson, északír parlamenti képviselő szerint az Európai Labdarúgó-szövetségnek (UEFA) már rég ítéletet kellett volna hirdetnie a román–magyar találkozón történt rendbontások ügyében.
okt. 31
10:09
PMFC: Ez a társaság tudja játszani a futballt - id. Dárdai (She)
Idősebb Dárdai Pál vezetőedzőként már ült a pécsi kispadon, csaknem húsz évvel ezelőtt, 1995-ben irányította a csapatot, a szezon végén a Tiszakécske elleni osztályozón maradt csak benn az élvonalban a PMFC. Azóta volt Komlón, Barcson Dombóváron is edző, most a PMFC megbízott trénerét, Kulcsár Árpádot segíti.
okt. 31
10:11
Videó: Kahn vámpírharapása és Lienen tátongó combja rémisztett (She)
A Bundesliga összegyűjtötte a bajnokság tíz legrémisztőbb és legkísértetiesebb pillanatát. A fantomgólok és vérengzések mellett helyet kapott Oliver Kahn vámpírharapása és Ewald Lienen Werder Bremen elleni mérkőzésen elszenvedett horrorisztikus sérülése is. Nézze meg az összeállítást!
okt. 31
10:27
Videó: Lienen tátongó combja és Kahn vámpírcsókja rémisztett (She)
A Bundesliga összegyűjtötte a bajnokság tíz legrémisztőbb és legkísértetiesebb pillanatát. A fantomgólok és vérengzések mellett helyet kapott Oliver Kahn vámpírharapása és Ewald Lienen Werder Bremen elleni mérkőzésen elszenvedett horrorisztikus sérülése is. Nézze meg az összeállítást!
okt. 31
10:27
Fontos mérkőzés előtt a Győr és a férfi kézisek (Metropol)
Fontos vasárnapi mérkőzés előtt áll a női kézilabda Bajnokok Ligájában a címvédő Győri Audi ETO KC, valamint az Európa-bajnoki selejtezőben érdekelt férfi válogatott.
okt. 31
10:27
NBA: A Knicks elrontotta LeBron James hazatérését (Agroinform)
Hazai pályán szenvedett vereséget a visszatérő Jamesszel felálló Cleveland Cavaliers.
okt. 31
10:29
Jégkorong, Mol Liga: edzőt váltott a címvédő Érsekújvár (She)
Edzőt váltott a jégkorong Mol Ligában címvédő Érsekújvár (Nové Zámky).
okt. 31
10:31
Chelsea: Mourinho Piquével pótolná a kiöregedő Terryt? (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a spanyol Gerard Piquével pótolná a 33 éves John Terryt, legalábbis brit sajtóhírek szerint.
okt. 31
10:33
MU: Giggs tanácsára ghánai csatár érkezhet Törökországból (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonspornál állítják, a Manchester United élénken érdeklődik ghánai csatáruk, Abdul Majeed Waris iránt.
okt. 31
10:45
Ausztria: Alaba és Fenninger lett az év sportolója (She)
David Alabát, a német bajnok és kupagyőztes Bayern München futballistáját, valamint Anna Fenninger olimpiai bajnok és világkupagyőztes alpesi sízőt választották meg Ausztriában az év sportolójának.
okt. 31
10:45
Edzőt váltott a címvédő Érsekújvár (Metropol)
A klub honlapján közölte, hogy Robert Spisak helyett Slavomír Chlebec irányítja a szakmai munkát a jövőben.
okt. 31
10:47
Liverpool: Gerrard a szezon végén kész elhagyni a klubot (She)
Steven Gerrard, a Liverpool válogatott labdarúgója kész elhagyni a „vörösöket”, amennyiben klubja nem számít rá a jövőben. A válogatott játékos leszögezte: ki van zárva, hogy a mostani idény végén visszavonuljon.
okt. 31
11:03
Videó: remek összjáték - Messi és Neymar kosárra játszott (She)
Lionel Messi, Neymar és Javier Mascherano kosárra játszott a Barcelona labdarúgócsapatának edzésén. A három futballista fejelgetve mutatták be a gyakorlatot, amelyet végül Messi váltott kosárra. Nézze meg Neymarék összjátékát!
okt. 31
11:21
Real: Karácsonyra a Barcelona elé akarunk kerülni - Casillas (She)
Iker Casillas, a Real Madrid rutinos spanyol kapusa reméli, együttese karácsonyra az ősi rivális Barcelona elé kerül a spanyol bajnoki tabellán.
okt. 31
11:23
Rio 2016: már eldőlt, Neymar játszani fog az olimpián (She)
Biztos, hogy Neymar, a Barcelona támadója lesz az egyike annak a három 23 év feletti futballistának, aki a hazai rendezésű, 2016-os riói olimpián szerepel majd a brazil válogatottban.
okt. 31
11:39
Légiósok: Tajti bemutatkozhat; az öccse is Barcelonában (She)
A Barcelonában futballozó Tajti Mátyás bajnoki mérkőzésen is bemutatkozhat a katalánok U17-es csapatában, és ennek akár szerettei is szemtanúi lehetnek.
okt. 31
11:39
NB I: Jennerék tovább mélyítenék a zöld-fehérek válságát (Agroinform)
A Debrecen Pápán, a Diósgyőr Győrben, az MTK pedig az Újpest ellen javítana a hétközi kupakudarc után.
okt. 31
11:57
Válogatott: Bogdán, Pintér, Halmosi és Laczkó is a keretben (She)
Bogdán Ádám, Halmosi Péter, Laczkó Zsolt és Pintér Ádám is tagja a Finnország elleni, november 14-i Eb-selejtezőre készülő bő válogatott keretnek – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ).
okt. 31
12:15
Vízilabda: Elszáll-e az Eger Budapesten? (Agroinform)
Ez a nagy kérdése a magyar férfi vízilabda-bajnokság második szuperrangadójának.
okt. 31
12:33
MLSZ: Vágó jobban járt volna, ha nem fellebbez, még fizethet is (She)
Hiába fellebbezett Vágó Attila, a Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli bizottsága helybenhagyta a Szigetszentmiklós vezetőedzőjére kiszabott 12 hónapos eltiltást, sőt még 200 ezer forintos pénzbüntetéssel is súlyosbította a szakember büntetését.
okt. 31
12:51
Real: C. Ronaldo DNS-ében van a rekordok döntögetése - Santos (She)
Fernando Santos, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint Cristiano Ronaldo lételeme, hogy folyamatosan rekordokat döntsön.
okt. 31
12:53
Videó: Böde mulatóssal lazít, a nótázás a kedvence (She)
Böde Dániel a Ferencváros támadója a Sláger TV-ben küldött zenét kedvesének. A labdarúgóról az is kiderült, a rockzene mellett a mulatóst is szereti. Nézze meg a Fradi Média összeállítását!
okt. 31
13:09
Brazília: jövőre megnyitja kapuit a Corinthians-temető (She)
A második legnépszerűbb brazil labdarúgóklubnak számító Corinthians 2015-ben saját temetőt nyit a szurkolói és néhány legendás játékosa számára.
okt. 31
13:09
Magyar válogatott: Bogdán és Halmosi a finnek elleni keretben (Agroinform)
Dárdai Pál kijelölte a két találkozóra készülő bő, 33 fős keretét, amelyet a hétvégi fordulót követően szűkít majd.
okt. 31
13:27
Arsenal: Nem reális a Chelsea utoléréséről beszélni - Wenger (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerint egyelőre nincs realitása annak, hogy az „ágyúsok” képesek lennének befogni a listavezető Chelsea-t.
okt. 31
13:27
Bogdán, Pintér és Halmosi a bő keretben (Metropol)
Bő keretet hirdetett Dárdai Pál a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőmeccsre és az oroszok elleni barátságos találkozóra.
okt. 31
13:45
Videó: „Busai lehet az új Váczi Zoltán a Fradiban” (She)
A hétvégén rendezik a labdarúgó NB I 13. fordulóját. A Sport Televízió két műsorvezetője, Takács Rita és Petur András az NSO Tv 0. félidő című bajnoki beharangozójában elmondták, szoros mérkőzésekre számítanak a fordulóban. Nézze meg az NSO Tv összeállítását!
okt. 31
13:47
Férfi kézi: a Besiktas olimpiai és világbajnokkal erősít (She)
A horvát válogatottal többek között olimpiai és világbajnoki aranyat nyerő Vedran Zrnic a Besiktas férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.
okt. 31
13:49
MTK: hosszabbított a 2016-ban Pestre költöző akadémia főnöke (She)
Tamási Zsolt, az MTK-hoz tartozó Sándor Károly Labdarúgó Akadémia vezetője 2019-ig meghosszabbította szerződését, és elmondta, 2016-tól Budapestre költözik az agárdi bázis.
okt. 31
14:03
Arsenal: Wenger repül, Guardiola veszi át a csapatot? (She)
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatánál nem várják meg, míg Arsene Wenger menedzsere szerződése lejár, már 2016-ben elengedik a francia szakembert, akit a Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola válthat az „ágyúsok” kispadján.
okt. 31
14:03
Bundesliga: Újabb klasszikus jön - ezúttal Németországban (Agroinform)
A hétvége slágerpárosítása természetesen a Bayern München-Borussia Dortmund csata lesz.
okt. 31
14:05
Chelsea: Diego Costa és Ramires is visszatér a hétvégén (She)
José Mourinho, az angol Premier League-ben szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere a QPR elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón beszélt játékosai egészségügyi állapotáról.
okt. 31
14:39
Man. City: David Silvának három-négy hetet kell kihagynia (She)
A Manchester City labdarúgócsapata megerősítette, a spanyol David Silvának térdsérülés miatt három-négy hetet kell kihagynia.
okt. 31
14:41
UEFA: a románok bizakodnak, délutánra várják a döntést (She)
Román sajtóhírek szerint péntek 16.30 órakor dönt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) az októberi Románia–Magyarország Eb-selejtezőn történt rendbontások ügyében.

Keresés