2014. október 26. vasárnap

okt. 26
0:15
Videó: „Fura érzés, meg kellett támadnom az ikertesómat” (She)
Simon Ádám, a Videoton és Simon András, a Paks játékosaként először lépett egymás ellen pályára a labdarúgó NB I-ben szombat este. A testvérpár az NSO Tv-nek mesélt az összecsapásról.
okt. 26
0:51
Videó: Nikolics Nemanja a távoli gólok mestere lesz (She)
A betegségéből visszatérő Nikolics Nemanja 40 méterről lőtt gólt a Videotonban a Paks elleni bajnokin. Az támadó az NSO Tv-nek hangsúlyozta, nehéz meccsen sikerült nyerniük. Molnár Péter, a paksiak kapusa a vereségre próbált magyarázatot találni.
okt. 26
6:51
Ezért tudott nyerni a Real a Barcelona ellen - videó (Infostart)
Nem veszítettük el a fejünket a Barcelona gólja után, tartottuk a tervet - értékelt a megnyert El Clásico után Carlo Ancelotti. A Real Madrid olasz vezetőedzője elégedetten nyilatkozott a Barcelona elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.
okt. 26
7:09
FTC: Kell még némi idő, mire összeáll a játék - Somália (She)
A tabellán hatodik helyen álló Ferencváros ma délután a hetedik DVSC-Teva otthonában lép pályára a labdarúgó NB I 12. fordulójában. A fővárosiak vezetőedzője, Thomas Doll szombaton úgy fogalmazott, hogy az utóbbi hetekben bővültek a variációs lehetőségei, többek között Somália felépülésével. A brazil középpályás pedig a Nemzeti Sportnak nyilatkozva arról beszélt, hogy bár még időre van…
okt. 26
7:45
El Clásico: keserűség - a Barca-kapus azt hitte, nyernek (She)
Többeket idéztünk már a tegnapi El Clásico (Real Madrid–Barcelona 3–1) után, azóta pedig a Barcelona kapusa, a nyáron szerződtetett Claudio Bravo is elmondta a véleményét.
okt. 26
8:03
NHL: gólzápor, az Islanders és a Wild is hetet vágott (She)
Nagyon gól gazdag mérkőzéseket láthattak a szurkolók az észak-amerikai profi jégkorongliga legutóbbi játéknapján. A New York Islanders például a háromgólos Frans Nielsen vezérletével 7–5-re nyert a Dallas ellen, míg a Minnesota 7–2-re megverte a Tampa Bayt.
okt. 26
8:05
MLB: a San Francisco Giants egyenlíteni tudott a döntőben (She)
A pénteki, némileg talán meglepő hazai vereség után a San Francisco a következő hazai meccsét 11–4-re már megnyerte a Kansas City Royals ellen az amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjében. A Giants ezzel 2–2-re módosította az állást az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban.
okt. 26
8:18
170 új síliftet építenek idén szerte a világban! (Síelők)
A 2014/15-ös szezont a világ síterepei összesen 170 vadonatúj sílifttel fogják megkezdeni. A fejlesztések 131 síközpontot érintenek, ami azt jelenti, hogy jó pár olyan síterep van, ahol akár 2-3 új lifttel is gazdagodni fog az infrastruktúra! Jó hír, hogy a 170 épülő liftből 123 Európában fog üzemelni.
okt. 26
8:21
MotoGP: Esteve Rabat világbajnok lett Malajziában (She)
A gyorsasági motoros-vb Malajziai Nagydíján a Moto 2-es kategóriában Esteve Rabat (Kalex) a harmadik helyen zárt, ezzel pedig a spanyol versenyző bebiztosította világbajnoki címét. A futamot egy másik spanyol, Maverick Vinales (Kalex) nyerte meg, másodikként a finn Mika Kallio (Kalex) ért célba, aki összetettben is második helyen áll.
okt. 26
8:57
WTCC: López a világbajnok, Michelisz dobogós Szuzukában (She)
Az argentin José María López nyerte meg a túraautó-világbajnokság Japán Nagydíjának első futamát, ezzel matematikailag is bebiztosította elsőségét. Michelisz Norbert az első versenyen negyedik, a másodikon harmadik lett, ezzel közelít az összetettbeli negyedik hely felé.
okt. 26
9:15
Női kézilabda BL: A svéd bajnok otthonába látogatnak Görbiczék (Agroinform)
A horvát bajnok magabiztos legyőzése után a Savehofot is könnyedén két vállra fektetheti a BL-címvédő Győr.
okt. 26
9:51
Ajánló: Man. United-Chelsea, Milan-Fiorentina - program (She)
Vasárnapra is maradt nagy meccs az európai labdarúgó-topligákban, Angliában a Manchester United a Chelsea-t fogadja, így újra összecsap Louis van Gaal és José Mourinho. Tekintsék meg a napi programot!
okt. 26
9:51
WTA-vb: Serena revánsra készül Halep ellen (Agroinform)
Összefoglaltuk a szingapúri WTA-vb elődöntőinek történéseit, illetve górcső alá vettük a vasárnapi döntő ütközetet.
okt. 26
9:53
Ajánló: a Fradi a DVSC-hez, az ETO a Haladáshoz látogat (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulójából két mérkőzés maradt vasárnapra. A Ferencváros Debrecenbe látogat, a Győr pedig Szombathelyre. Az élvonal mellett a harmadosztályban is rendeznek meccseket.
okt. 26
10:09
MotoGP: Malaljziában megvan Marc Márquez 12. sikere (She)
A gyorsaságimotoros-vb Malajziai Nagydíján a királykategóriában a már világbajnok spanyol Marc Márquez győzött az olasz Valentino Rossi (Yamaha) és a spanyol Jorge Lorenzo előtt (Yamaha). Márqueznek ez volt a 12. sikere az idényben, azt követően, hogy a legutóbbi négy versenyen nem tudott nyerni.
okt. 26
10:27
MotoGP: Malajziában megvan Marc Márquez 12. sikere (She)
A gyorsaságimotoros-vb Malajziai Nagydíján a királykategóriában a már világbajnok spanyol Marc Márquez győzött az olasz Valentino Rossi (Yamaha) és a spanyol Jorge Lorenzo előtt (Yamaha). A hondás Márqueznek ez volt a 12. sikere az idényben, azt követően, hogy a legutóbbi négy versenyen nem tudott nyerni.
okt. 26
10:29
Videó: kibújt a szög a pályából a felcsúti Pancho Arénában (She)
A pályából kiálló szög akasztotta meg a játékot a Puskás Akadémia–MTK (0–1) bajnoki labdarúgó-mérkőzés 58. percében. Hamar eltávolították a játéktérről a vasdarabot, ami minden bizonnyal a stadion alácsövezéséből kerülhetett elő. Nézze meg a nem mindennapi esetet!
okt. 26
10:45
Bp. Honvéd: Csábi József a kispestiek új vezetőedzője (She)
A Bp. Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Csábi József lesz a labdarúgócsapat új vezetőedzője.
okt. 26
11:03
Kína: Husztiék vereséggel fordulnak a bajnoki zárásra (She)
A Csangcsun Jataj 2–0-ra kikapott a Sanghaj Senhuától a kínai labdarúgó-bajnokság (Super League) 29. fordulójában. Huszti Szabolcs végig a pályán volt a vesztes csapatban, a 78. percben sárga lapot kapott. A Senhua góljait Everton és Csiang Csia-csün szerezte. Husztiék egy körrel a vége előtt három pontra vannak a kiesőzónától.
okt. 26
11:39
El Clásico: „Mindenben jobbak”; „Egy átlagos Barca” - spanyol lapszemle (She)
A spanyol lapok is megérdemelt madridi győzelemről írnak a szombat esti el Clásico után – ahogy a Mundo Deportivo fogalmaz, a Barcelona átlagos teljesítményt nyújtott, míg a Marca szerint a Real mindenben a katalánok fölé nőtt.
okt. 26
11:57
NFL: a Tampa Bay hét évre magához láncolta sztárvédőjét (She)
Gerald McCoy, az NFL-ben szereplő Tampa Bay Buccaneers sztár védőfalembere új, 7 évre szóló, 95.2 millió dolláros megállapodást írt alá csapatával.
okt. 26
11:57
El clásico: Ancelotti és Luis Enrique szerint is jobb volt a Real (Agroinform)
3-1-es győzelmet aratott a Real Madrid szombat este a Barcelona felett az idény első El clásicóján.
okt. 26
12:15
Videó: bravúros Köteles-védések, ez a Genk titka (She)
Köteles László reflexmozdulatainak és bravúros védéseinek köszönheti a Racing Genk, hogy 1–0-ra győzött a Waasland-Beveren otthonában a belga labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján. Az egyik belga portál úgy fogalmazott: „Köteles több, mint egy kitűnő kapus. Felbecsülhetetlen értékű mentései most három pontot jelentettek a csapatnak.” Nézze meg Köteles bravúrjait!
okt. 26
12:33
Dortmund: Hummels a kapusát támadta a vereség után (She)
Mats Hummels, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának világbajnok védője meglepődött Roman Weidenfeller Hannover elleni, szabadrúgásból kapott gólján. A német sztár elmondása szerint Weidenfellernek védenie kellett volna a lövést.
okt. 26
12:51
Michelisz dobogós Suzukában! (Infostart)
Egy harmadik és egy negyedik helyet szerzett Michelisz Norbert a túraautó-világbajnokság (WTCC) Japán Nagydíján. A MOL-Csapat versenyzője az ötödik helyen áll összetettben, és egy jó zárófutammal akár a legjobb hondás versenyző is lehet a világbajnokságon.
okt. 26
12:51
NFL: Visszatalál-e a helyes útra a bajnoki címvédő Seattle Seahawks? (Agroinform)
Győzelmet várunk a hétvégén a bajnoktól és a még nyeretlen Oakland Raiderstől is.
okt. 26
13:27
Női kézi BL: összecsap a legmagasabb és a legalacsonyabb játékos (She)
Szombaton délelőtt Svédország felé vette az irányt a Győr női kézilabdacsapata, a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes vasárnap a Sävehof otthonában játssza második csoportmérkőzését a BL-ben. A találkozón összecsaphat a sorozat legmagasabb és legalacsonyabb játékosa.
okt. 26
13:27
Csábi József a Honvéd új edzője (Metropol)
Csábi Józsefet nevezték ki vasárnap a labdarúgó NB I-ben 12. Budapest Honvéd vezetőedzőjének.
okt. 26
13:27
NB I: Doll és Kondás is három ponttal számol (Agroinform)
A forduló rangadóján vasárnap délután fél ötkor Debrecenben lép pályára a Ferencváros csapata.
okt. 26
13:29
PL: Van Gaal Mourinhót dicséri, Falcao játéka még nem biztos (She)
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere szerint José Mourinho a világ egyik legjobb trénere. A holland szakember azt is elárulta, hogy Radamel Falcao játéka kérdésessé vált, miután a kolumbiai a csapat pénteki edzésén kisebb sérülést szedett össze.
okt. 26
13:31
Videó: két tökéletes szabadrúgásgól szombatról (She)
Az el Clásico árnyékában számos bajnoki mérkőzést rendeztek szombaton az európai topligákban. A Bundesligában és a Serie A-ban is akadt egy-egy kivételesen szép szabadrúgásgól.
okt. 26
13:33
Tenisz: S. Williams méltó bosszút állt a vb-döntőben (She)
Serena Williams 6:3, 6:0-ra nyert Simona Halep ellen a női teniszezők Szingapúrban rendezett világbajnokságának döntőjében. A csoportkörben 6:0, 6:2-re még a román játékos diadalmaskodott.
okt. 26
13:45
Csábi József a Budapest Honvéd új edzője (Infostart)
Csábi Józsefet nevezték ki vasárnap a labdarúgó NB I-ben 12. Budapest Honvéd vezetőedzőjének.
okt. 26
13:45
Videó: elkaszálták a zónában, fejre állt a Wigan edzője (She)
Felöklelték, majd a nyakára esett Uwe Rösler, a Wigan edzője a hétvégi Derby Country–Wigan Athletic angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a Championshipben. Johnny Russell volt a közvetlen vétkes, akit a vendégek egyik játékosa lökött rá a szakemberre. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, a találkozót pedig a vendégek nyerték meg 2–1-re.
okt. 26
14:03
Serena Williams ötödik világbajnoki címét nyerte meg (Infostart)
A világelső és címvédő amerikai Serena Williams ötödször lett világbajnok, miután a női teniszezők 4,9 millió dollár összdíjazású szingapúri WTA-vb-jének vasárnapi döntőjében magabiztosan legyőzte a román Simona Halepet.
okt. 26
14:03
La Liga: a Rayo egy gólt javult Málagában, csak négyet kapott (She)
Sorozatban harmadik győzelmét megszerezve a Málaga 4–0-ra nyert hazai pályán a Rayo Vallecano ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
okt. 26
14:21
Spanyol rali: Ogier győzött és megvédte világbajnoki címét (She)
A francia Sébastien Ogier nyerte a vasárnap befejeződött Spanyol-ralit, a világbajnokság 12., utolsó előtti versenyét, ezzel megvédte vb-címét.
okt. 26
14:21
Serena Williams ötödször világbajnok (Metropol)
A világelső és címvédő amerikai Serena Williams ötödször lett világbajnok, miután magabiztosan legyőzte a román Simona Halepet.
okt. 26
14:23
Chelsea: Mourinho SMS-ben hálálkodott a City-verésért (She)
A West Ham United szombaton 2–1-re legyőzte a Manchester Cityt, ezzel a londoni klub tovább folytatta kiváló szezonkezdetét, az angol bajnoki tabella negyedik helyére lépett, ráadásul José Mourinhót is köszönetnyilvánításra késztette.
okt. 26
14:39
Férfi kézi: újabb pofont kaptak az ausztrálok (She)
A héten tartották az óceániai kontinens kézilabdás közösségének alapító kongresszusát, ahol az ausztrálok meglepetésére és bosszúságára nem a saját szövetségük vezetőjét, hanem az esemény házigazdájának, Guamnak a jelöltjét választották elnöknek.
okt. 26
14:41
Alpesi sí: Hirschernek lejtett a hazai pálya (She)
Az ausztriai Söldenben az óriás-műlesiklással megkezdődött a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet az osztrák Marcel Hirscher szerezte meg a német Fritz Dopfer és a francia Alexis Pinturault előtt.
okt. 26
14:57
Barcelona: Iniesta három meccset kihagy a sérülése miatt (She)
A Real Madrid elleni szombati bajnokin megsérült Andrés Iniestára kéthetes kényszerpihenő vár, így ki kell hagynia a Barcelona labdarúgócsapatának következő három mérkőzését.
okt. 26
15:15
Barca: Neymar remek, de nagyon idegesítő - Capello (She)
Fabio Capello, az orosz válogatott szövetségi kapitánya szerint Neymarnak, a Barcelona támadójának le kell állnia irritáló szokásával, a színészkedéssel.
okt. 26
15:17
Videó: óriási helyzetet hagyott ki a spanyol, egy méterről hibázott (She)
Óriási helyzetet hagyott ki Xisco Jiménez a Córdoba–Real Sociedad spanyol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak csereként beállt támadója egy méterről hibázott az üres kapura, később azonban ő szerezte csapata egyenlítő találatát. Nézze meg a kihagyott helyzetet és a pontot érő gólt!
okt. 26
15:19
Serie A: Juventus-Palermo élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 8. fordulójában a bajnoki tabella éllovasa, a Juventus a kiesőzónában szerénykedő Palermót fogadja. A „zebrák” üldözőjének, az AS Romának szombaton csak egy ikszre futotta a Sampdoria ellen, így győzelemmel a torinóiak három pontra növelhetik előnyüket az élen. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 26
15:33
U17: elitkörös válogatottunk zárásként kikapott a horvátoktól (She)
Az elitkörbe már korábban továbbjutó magyar U17-es labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 2–1-es vereséget szenvedett Horvátországtól, így a második helyen végzett csoportjában. A mieink gólját Szabó Bence szerezte.
okt. 26
15:33
NB I: Megvan a Honvéd új vezetőedzője (Agroinform)
Csábi Józsefet nevezték ki vasárnap a labdarúgó NB I-ben 12. Budapest Honvéd vezetőedzőjének.
okt. 26
15:35
NB I: Fradi, Újpest, Diósgyőr - szurkolói demonstráció az MLSZ ellen (She)
Megtartották a Kossuth téren a tüntetést, amelyen a magyar szurkolói csoportok próbálták meg felhívni a figyelmet a Magyar Labdarúgó-szövetség, valamint a klubvezetők szerintük szurkolóellenes szemléletére és intézkedéseire.
okt. 26
15:51
Videó: az alapvonalról, kapunak háttal emelt lehetetlen gólt (She)
Gerso Fernandes egészen lenyűgöző gólt szerzett csapata, a Moreirense portugál bajnoki mérkőzésén a Gil Vicente ellen.
okt. 26
15:53
Haladás: Magyarországon is gyors a játék, de… - Rocchi (She)
A Haladás labdarúgócsapatát erősítő Tommaso Rocchi szerint a magyar élvonalban sem lassú a játék, ám több téren is elmaradást tapasztal.

Keresés