2014. október 11. szombat

okt. 11
0:00
Felkészülés: Suárez lövése után szerzett vezetést Uruguay (She)
A tétmeccsektől továbbra is eltiltott Luis Suárezzel felálló uruguayi labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen Dzsiddában 1–1-es döntetlent játszott a házigazda Szaúd-Arábiával. A dél-amerikai nemzeti csapat góljában döntő érdemeket vállalt a kezdőként hetven percet játszó barcelonai csatár.
okt. 11
0:18
Videó: Székelyföldön biztos a győzelem, de kinek szurkolnak ott? (She)
Az NSO Tv stábja Csíkszeredán meglátogatta a helyi labdarúgó akadémiát, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki szívesen válaszolt arra kérdésre, hogy milyen eredményt vár a szombat esti Románia–Magyarország Európa-bajnoki selejtező-mérkőzéstől.
okt. 11
6:54
Román-magyar - Korcsmár és Stieber is bevethető (Infostart)
Korcsmár Zsolt és Stieber Zoltán is játékra kész állapotban várja a románok elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőt, ugyanakkor szerepeltetésükről Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya még nem döntött.
okt. 11
7:12
Légiósok: Guzmics jól érzi magát és újra válogatott lenne (She)
Guzmics Richárd visszavágyik a magyar válogatottba – többek között erről is szó esik abban az interjúban, amit a Wisla Kraków hivatalos honlapja készített a nemrég igazolt magyar labdarúgóval.
okt. 11
7:30
Felkészülés: Simon Attila gólt szerzett az Udinese ellen (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Wolfsberger AC felkészülési mérkőzésen 3–3-as döntetlent játszott az Udinesével. Az osztrákok harmadik gólját a csapat magyar csatára, Simon Attila szerezte tizenegyesből.
okt. 11
7:48
Ikreket vár a monacói herceg neje (Infostart)
Ikreket vár Albert monacói herceg felesége, Charlene, a kettős gyermekáldás azonban némileg bonyolulttá teszi a trónöröklést.
okt. 11
9:00
Torna-vb: Berki Krisztián aranyérmes Nanningban! (She)
Berki Krisztián pályafutása során harmadik alkalommal nyert világbajnoki címet lólengésben. A kínai Nanningban hibátlan gyakorlattal előzte meg a második helyen végző horvát Filip Udét és a bronzérmes francia Cyril Tommasonét.
okt. 11
9:02
Eb 2016: Bizarr este volt, de elértük a célunkat - Van Persie (She)
A labdarúgó Eb-selejtezők A-csoportjában Hollandia az első fordulós vereség után újra megizzadt, de végül remek hajrával 3–1-re legyőzte a jóval esélytelenebbnek tartott Kazahsztánt. Guus Hiddink, a győztes válogatott szövetségi kapitánya egy pillanatig sem kételkedett a sikerben, Robin van Persie szerint bizarr estéjük volt, míg Ibrahim Afellay nagyon boldog volt visszatérése után.
okt. 11
9:18
Felkészülés: Donovan-búcsú a válogatottól; Falcao-gól (She)
Landon Donovan búcsúmérkőzésén az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottja 1–1-es döntetlent játszott Ecuador ellen. A másik két tengerentúli mérkőzésen Chile könnyedén legyőzte Perut, Kolumbia pedig Salvadort.
okt. 11
9:18
EURO 2016: Így látják tippmestereink a románok elleni esélyeinket (Agroinform)
A hatharom.com tippmesterei árulják el, mit várnak a Románia-Magyarország Eb-selejtezőtől.
okt. 11
9:36
Berki Krisztián harmadszor is világbajnok (Infostart)
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián aranyérmet nyert lólengésben szombaton a tornászok nanningi világbajnokságán.
okt. 11
9:36
WTCC: csak Michelisz fért a Citroënek közé a kínai időmérőn (She)
Egyedül Michelisz Norbert tartotta a lépést a Citroën pilótáival a túraautó-vb sanghaji időmérőjén, a Zengő-csapat magyar hondása Sébastien Loeböt megelőzve a 4. helyen zárta a kvalifikációt, és két vb-pontot szerzett.
okt. 11
9:36
Berki Krisztián világbajnok! (Metropol)
Az olimpiai bajnok Berki Krisztián aranyérmet nyert lólengésben szombaton a tornászok nanningi világbajnokságán.
okt. 11
9:38
F1: A Red Bullnak már nincs szüksége Vettelre - Mateschitz (She)
A Red Bull-istállónak jelenlegi helyzetében nincs szüksége Sebastian Vettelre, sőt, költséghatékonyság tekintetében még jó is, hogy elmegy – mondta Dietrich Mateschitz, az istálló tulajdonosa a német DPA-hírügynökségnek.
okt. 11
9:40
Eb 2016: Szerencsére eggyel több ment a jó kapuba - Chiellini (She)
Az öngólt összehozó, de az ellenfél kapujába kétszer is betaláló Giorgio Chiellini főszereplésével Olaszország hazai pályán 2–1-re legyőzte Azerbajdzsánt a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének pénteki játéknapján. A Juventus hátvédje örül neki, hogy eggyel több gólt szerzett az ellenfél kapujába.
okt. 11
9:54
Román-magyar: sörösüvegek repültek a vonatból Aradnál (She)
Román beszámolók szerint Aradnál sörösüvegeket dobálták a magyar labdarúgó-válogatott drukkerei a szurkolói vonatból.
okt. 11
9:56
NHL: magabiztos Islanders-siker a Carolina otthonában (She)
Egyetlen mérkőzést rendeztek észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) pénteki játéknapján, ahol a Carolina Hurricanes a New York Islanders-t fogadta.
okt. 11
9:58
Videó: „Ha győzünk, kétnapos utcabált rendezünk a vonaton” (She)
Mint megírtuk, péntek délután elindult a szurkolói vonat Bukarestbe. Mit várnak a drukkerek? Kitől remélik a magyar gólokat? Nézze meg Ön is az NSO Tv összeállítását!
okt. 11
10:12
F1: Orosz Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Az F1-es pilóták pénteken a két szabadedzés után dicsérték a szocsi versenypályát, a szokásos udvarias körök mellett kiemelték, a pálya 13-as kanyartól kezdődő utolsó szakasza kifejezetten jó ritmusú. A legjobban Lewis Hamilton kapta el a fonalat Szocsiban, a többiek még ebben a hatvan percben javíthatnak az időmérő előtt. Kövesse az edzést frissülő cikkünkkel!
okt. 11
10:30
Román-magyar: Nem voltam kapható a magyartanulásra - Keserü a gyökereiről (She)
A román válogatott játékosa, Claudiu Keserü az Adevarul nyomtatott lapnak beszélt magyar gyökereiről. A támadó elmondta, szeretné, ha a magyar sajtó a román–magyar Európa-bajnoki selejtező után az ő nevével viccelődne.
okt. 11
10:48
Videó: összeütközött, majd megölelte egymást a két pilóta (She)
Az ausztrál túraautó-sorozat, a V8 Supercars versenyének egyik edzésén Craig Lowndes és Warren Luff összeütközött, majd miután a pilóták szerencsésen kiszálltak a roncsokból, megölelték egymást. Nézze meg az ütközést és az azt követő pillanatokat!
okt. 11
10:48
Kosárlabda: Folytassa, Szolnok! (Agroinform)
A szerda után szombaton is győzne a Szolnoki Olaj a kosárlabda Adria Ligában.
okt. 11
11:06
Tipp: A Fradi korábbi testvércsapatával nyernénk (Agroinform)
A Sheffield Unitednek minden esélye meg van arra, hogy a rangadón legyőzze a tartalékos Leyton Orient gárdáját.
okt. 11
11:24
F1: Hamilton megcsúszása ellenére az élen Szocsiban (She)
Lewis Hamilton a péntek délutáni szabadedzés után szombat délelőtt is a leggyorsabb volt az Orosz Nagydíjon, megelőzve csapattársát, Nico Rosberget, illetve a Williamsszel száguldó Valtteri Bottast. A pénteken remeklő McLarennel Jenson Button csak a 11. lett, míg Kevin Magnussen váltóhiba miatt leállt, így öt rajthelyes büntetést kap. Szintén visszasorolják Nico Hülkenberget és Pastor…
okt. 11
11:26
Videó: íme, Berki világbajnoki címet érő gyakorlata! (She)
Mint megírtuk, Berki Krisztián pályafutása során harmadik alkalommal nyert világbajnoki címet lólengésben. A kínai Nanningban hibátlan gyakorlattal előzte meg a második helyen végző horvát Filip Udét és a bronzérmes francia Cyril Tommasonét. Nézze meg a győztes gyakorlatot!
okt. 11
11:42
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Orosz Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén.
okt. 11
12:00
F1: Hamiltonnak 20 éves tragédia jutott eszébe Szuzukában (She)
Lewis Hamiltonnak Jules Bianchi szuzukai balesete óta a gyerekkorában, húsz évvel ezelőtt átélt tragédia jár a fejében, 1994-ben egyik gokartos versenytársa vesztette életét egy balesetben.
okt. 11
12:00
Taktikai Zóna: Hogyan verjünk románokat? (Agroinform)
Letámadás, vagy stabil védekezés? Tőzsér, vagy Elek? Kezdjen-e Gera? Kínzó kérdések egy kínzóan nehéz kirándulás előtt.
okt. 11
12:02
Román-magyar: Nem lesz jobb a futballunk egy sikertől - Véber (She)
Véber György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC jelenlegi, valamint Márton Gábor, a pécsiek korábbi vezetőedzője is beszélt a magyar válogatott bukaresti Eb-selejtezőjéről.
okt. 11
12:02
EURO 2016: Nem parkoljuk le a buszt a kapunk elé - Lewandowski (Agroinform)
Klubtársát, Manuel Neuert szomorítaná a Bayern München lengyel csatára. Tuti tippünk is van szombatra!
okt. 11
12:04
Barca: Messivel egyre jobban megértjük egymást - Neymar (She)
Neymar, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Barcelona labdarúgócsapatának támadója szerint egyre jobb a kapcsolatuk a pályán Lionel Messivel.
okt. 11
12:18
MotoGP: a Ducati négy éve először az élről rajtol (She)
Két olasz indulhat a MotoGP Japán Nagydíjának első két helyéről vasárnap Motegiben: a pole pozíció a ducatis Andrea Doviziosóé lett a Yamahával száguldó Valentino Rossi előtt. A vb-éllovas Marc Márquez lemaradt az első sorról, csak a 4. rajthelyet szerezte meg.
okt. 11
12:54
Román-magyar: megérkezett a vonat Bukarestbe - galéria (She)
A magyar labdarúgó-válogatott szurkolóit szállító vonat szombaton kora délután megérkezett Bukarestbe, ahol a hivatalos tájékoztatása szerint háromezer rendőrt és egy helikoptert is bevetnek a biztonság érdekében.
okt. 11
12:54
Sportfogadás: Fogadj ingyen a román-magyarra! (Agroinform)
Az Unibet ingyenes fogadást biztosít a szombati Románia-Magyarország Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre.
okt. 11
13:12
F1: Orosz Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton pénteken és a szombati szabadedzésen is a leggyorsabb volt az Orosz Nagydíj eddig lezajlott szakaszában. Az időmérőn is a Mercedes angol pilótája az esélyes, de a délelőtti tréningen történt megcsúszása mutatja, hogy az új pályán bárki bármikor hibázhat, és semmi sem biztos. A Mercedes legnagyobb riválisa várhatóan a Williams lesz az időmérőn. Kövesse a kvalifikációt frissülő…
okt. 11
13:14
Videó: „Dárdai ereiben székely vér folyik, értük is kell játszani" (She)
Az NSO Tv több, korábbi válogatott labdarúgót megkérdezett, miként látja a ma esti Románia–Magyarország Eb-selejtezőmérkőzést. Bánki József azt várja, hogy férfiként lépjen pályára a nemzeti tizenegy. Hajdú Attila úgy érzi, verhető a román csapat. Az összeállításban Telek András és Dzurják József is megosztotta véleményét a ma esti találkozóról.
okt. 11
13:30
Liverpool: Balotelli és Sturridge az első közös táncra készül? (She)
Antonio Conte, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem hívta meg mostani keretébe Mario Balotellit, így a Liverpool csatára minden erejével klubjára koncentrálhat, és bőven van ideje gyakorolni. A góllövést és az ünneplést egyaránt.
okt. 11
13:48
Incidensek nélkül megérkezett Bukarestbe a magyar szurkolói különvonat (Infostart)
Incidensek nélkül megérkezett Bukarestbe szombaton a Budapestről indult különvonat, amely az esti Románia-Magyarország Eb-selejtezős labdarúgó-mérkőzésre szállította a magyar szurkolók egy részét.
okt. 11
13:48
Real Madrid: Zidane három hónapos eltiltást kaphat (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFRF) arról értesítette a Real Madridot, hogy három hónapra tervezi eltiltani Zinedine Zidane-t, a Real Madrid Castilla edzőjét, de előtte még a klub álláspontjára is kíváncsi az ügyben.
okt. 11
13:50
Ausztrália: David Villa góllal debütált, Vernes nem játszott (She)
Szombaton két mérkőzést rendeztek az ausztráliai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (A-League) 1. fordulójában. Vernes Richárd, a Central Coast Marinersben kölcsönben szereplő magyar támadó nem lépett pályára, csapata nélküle nyert 1–0-ra a Newcastle Jets ellen. A másik találkozón rögtön góllal debütált új csapatában David Villa, ám ez csak az egyenlítéshez volt elég, a Melbourne City végül nem…
okt. 11
14:06
Asztalitenisz Extraliga: nem jelentett előnyt a hazai pálya (She)
Otthon játszott, de kikapott a BVSC és a Nyírbátor csapata is az asztaliteniszezők férfi Extraligájának szombat déli mérkőzésein.
okt. 11
14:06
Magyar válogatott: Most utoljára még adjuk meg nekik az esélyt! (Agroinform)
Dárdai Pál hisz a csapatában, így utoljára még mi is bízzunk benne, hogy képesek küzdeni a fiúk 15 millió szurkolóért.
okt. 11
14:08
Videó: bámulatos labdaérintés a Real Madrid hátvédjétől (She)
Raphaël Varane, a Real Madrid hátvédje a francia válogatott edzésén mutatta meg, miért ő az egyik legjobb fiatal védő jelenleg Európában. Erős, gyors, pontos, elegáns és még technikás is.
okt. 11
14:24
Videó: a román drukkerek ellepték Bukarest utcáit (She)
Mint arról beszámoltunk, megérkezett a magyar szurkolók vonata Bukarestbe. Ezzel párhuzamosan a román szurkolók is ellepték a főváros utcáit. Nézze meg a hazai drukkerek menetét!
okt. 11
14:24
Megérkezett Bukarestbe a magyar szurkolói különvonat (Metropol)
Incidensek nélkül megérkezett Bukarestbe szombaton a Budapestről indult különvonat, amely az esti Románia-Magyarország Eb-selejtezős labdarúgó-mérkőzésre szállította a magyar szurkolók egy részét.
okt. 11
14:26
F1: Hamilton, Rosberg első sor, Vettel nincs a tízben (She)
Az első Formula–1-es Orosz Nagydíjon a Mercedesszel versenyző brit Lewis Hamilton indulhat az élről, miután az időmérőn ő érte el a legjobb időt. Mellőle csapattársa, a német Nico Rosberg indulhat, a harmadik helyről pedig az utolsó gyors körébe belerontó finn Valtteri Bottas. Sebastian Vettel a 11., Felipe Massa a 18. helyen zárt.
okt. 11
14:42
ANK: az ebola miatt csúszhat a marokkói kontinenstorna (She)
A 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupája rendezőjének választott Marokkó kormánya azt szeretné, ha nem a tervezett időpontban rendeznék meg a 2015-ös tornát a kontinensen több mint 4000 halálos áldozatot követelő Ebola járvány miatt – írja a BBC.
okt. 11
14:42
Hamilton rajtol az élről (Metropol)
A világbajnoki pontversenyben vezető Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a Forma-1-es Orosz Nagydíj szombati időmérő edzését.
okt. 11
14:44
Vasas: 100 éves az atlétika szakosztály, felavatták a fedett futófolyosót (She)
Péntek délután ünnepélyes keretek között adták át a Vasas Pasaréti úti Sportcentrumában épített új fedett futófolyosót. A döntő részben a fővárosi egyesületeknek biztosított központi támogatásból megvalósult beruházásnak köszönhetően a Vasas atlétái már az őszi-téli időszakban is ideális körülmények között készülhetnek.
okt. 11
14:46
Videó: megérkeztek a szurkolói buszok a vasútállomásról (She)
Professzionális rendőri biztosítás mellett érkezett meg a vonattal utazó szurkolókat szállító autóbuszok első csoportja a stadion mellett kialakított szurkolói zónához. Az utcákat hermetikusan lezárták, a gyalogosokat is beküldték a különböző épületekbe.

Keresés