2014. október 27. hétfő

okt. 27
1:27
NFL: 51 pontot kapott a Colts a Steelerstől, Big Ben 522 yardja (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 8. fordulójában a Pittsburgh Steelers 51–34-re legyőzte az Indianapolis Coltsot. Az Arizona Cardinals a végén fordított, s nyert 24–20-ra a Philadelphia Eagles ellen.
okt. 27
7:09
NHL: már hatos győzelmi szériánál tart a címvédő Kings (She)
A címvédő Los Angeles Kings hazai jégen 5–2-re legyőzte a Columbus Blue Jackets legénységét az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján, így győzelmi sorozata immár hat láncszemből áll.
okt. 27
7:27
MLB: Bumgarner a bajnoki cím közelébe dobta a Giantset (She)
Madison Bumgarner tartja kiváló formáját: a San Francisco Giants dobója vasárnap hazai pályán 5–0-s győzelemre vezette csapatát a Kansas City Royals ellen, ami 3–2-es összesítésbeli vezetést jelent a tengerentúli profi baseballbajnokság (MLB) döntőjében. A Giantsnek már csak egy győzelem hiányzik az idei World Series megnyeréséhez.
okt. 27
7:29
NFL: a feltámadó Szentek megsemmisítették a Green Bayt (She)
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának 8. fordulójában az idényben botladozó New Orleans Saints váratlanul simán, 44–23-ra kiütötte a Green Bay Packerst. A Pittsburgh Steelers 51–34-re legyőzte az Indianapolis Coltsot, az Arizona Cardinals pedig a végén fordított, s nyert 24–20-ra a Philadelphia Eagles ellen.
okt. 27
8:03
Franciaország: Zidane reméli, hogy Ribéry meggondolja magát (She)
Az aranylabdás Zinedine Zidane a saját példáját is felelevenítve fejezte ki reményét, hogy a jelen egyik legjobb francia labdarúgója, Franck Ribéry meggondolja magát, és hamarosan visszatér a francia válogatottba.
okt. 27
8:03
Idegenben nyert az Atlético (Metropol)
A címvédő Atlético Madrid egygólos győzelmet aratott a Getafe otthonában.
okt. 27
8:05
Haladás: „Most nagyon fáj” - megsérült az ETO ellen Halmosi (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a Győri ETO ellen 2–0-ra elveszített vasárnapi bajnokin megsérült Halmosi Péter.
okt. 27
8:05
Megölték a dél-afrikai futballválogatott kapusát (Metropol)
A sportolót barátnőjének otthonában ölték meg. Feltehetőleg rablótámadás áldozata lett.
okt. 27
8:39
Videó: Alexis ököllel ütötte meg Mandzukicot - villant a piros (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 9. fordulójában az Atlético Madrid 1–0-ra nyert a Getafe ellen. A találkozó 56. percben villant a piros lap. Alexis mehetett zuhanyozni, miután egy szerelést követően ököllel megütötte a gólszerző Mario Mandzukicot. Íme, a jelenet!
okt. 27
8:39
Klubcsúcsot döntött a címvédő Los Angeles (Metropol)
A címvédő Los Angeles Kings sorozatban hatodszor nyert hazai pályán.
okt. 27
8:41
Görögország: betelt a pohár, Gattuso a meccs után lemondott (She)
Gennaro Gattuso bejelentette, lemond a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő OFI Kréta vezetőedzői posztjáról. Az olasz tréner váratlanul, a csapata vasárnapi bajnoki vereségét követő sajtótájékoztatón közölte döntését.
okt. 27
8:43
Real: CR mindent visz, a DVSC-t és az Arsenalt is lenyomta (She)
A statisztikák nem hazudnak, még a legelvetemültebb Barcelona-drukkereknek is el kell ismerniük: Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál klasszisa egészen elképesztő formában futballozik a 2014–2015-ös szezonban. CR ráadásul már nemcsak játékosokat, klubokat is beelőzött…
okt. 27
8:45
Tenisz: szemmel látható az eredménye Babos sikerének (She)
Huszonhárom helyet javított a női teniszezők világranglistáján a franciaországi Poitiers-ben rendezett tornát megnyerő Babos Tímea, aki ismét top 100-as játékosnak vallhatja magát, hiszen feljött a 91. helyre. A szingapúri világbajnokságon döntős román Simona Halep megelőzte a cseh Petra Kvitovát, s fellépett a képzeletbeli dobogóra.
okt. 27
8:57
Férfi kosár: a csúcsig jutó Hanga elmondta, nincs nagy baj (She)
A nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádám 18 ponttal csapata legjobbja volt a Pesaro elleni mérkőzésen az olasz kosárlabda-bajnokságban.
okt. 27
9:15
Babos 23 helyet javított a női tenisz-világranglistán (Infostart)
Babos Tímea vasárnapi tornagyőzelmének köszönhetően 23 helyet javítva a 91. a női teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul a WTA-világbajnokságon első amerikai Serena Williams vezet.
okt. 27
9:15
Eurofutball: így állt bosszút a kesztyűjén a kapus - fotó! (She)
Jonas Lössl, a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1) szereplő Guingamp kapusa hét gólt kapott vasárnap a Nice elleni bajnokin (2–7). A dán kapus a szemetesbe hajította kesztyűjét a számára borzalmas emlékű mérkőzés után – az erről készült fotót tweetelte is.
okt. 27
9:17
Dél-Afrika: a barátnőjét védte, ezért lőtte le a rabló a kapust (She)
Mindössze huszonhét éves korában rablógyilkosság áldozata lett Senzo Meyiwa, a dél-afrikai profi labdarúgóligában szereplő Orlando Pirates és a dél-afrikai válogatott kapusa. A supersport.com most részleteket is közölt a gyilkosságról.
okt. 27
9:33
Honvéd: „Nálam nincs légiós, idős vagy fiatal, csak jó és hasznos futballista” (She)
Mint arról beszámoltunk, a korábban a Nyíregyházát irányító Csábi Józsefet nevezték ki a labdarúgó NB I-ben bukdácsoló Budapest Honvéd vezetőedzőjének. A magyar válogatott volt pályaedzője a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában cáfolta azokat a híreszteléseket, melyek szerint a kispestiek invitálása miatt távozott a Szparitól.
okt. 27
9:33
Svédországban győzött a Győr (Metropol)
A címvédő Győri Audi ETO KC 17 góllal nyert vasárnap a svéd Sävehof otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája második fordulójában.
okt. 27
9:33
Heti műsor: Megismétlik a 2013-as BL-döntőt! (Agroinform)
Bayern-Dortmund, városi derbi Manchesterben, Napoli-Roma, avagy újra itt a rangadók hete!
okt. 27
9:35
Dél-Afrika: általános döbbenet a kapus meggyilkolása után (She)
Általános döbbenet fogadta a Dél-afrikai Köztársaságban, hogy vasárnap este megölték Senzo Meyiwát, a labdarúgó-válogatott csapatkapitányát és kapusát.
okt. 27
9:51
Egy félidőnyi futball kevés az ikszhez (Metropol)
Mátyus Jánost, a Nyíregyháza vezetőedzőjét kérdeztük az Újpest elleni mérkőzésről.
okt. 27
10:09
Chelsea: korábbi liverpooli vezetővel erősítettek (She)
Christian Purslow személyében a Liverpool FC egy korábbi vezetőjét nevezte ki kereskedelmi igazgatóvá az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) tabelláját vezető Chelsea.
okt. 27
10:09
Babos 23 helyet javított (Metropol)
Ismét a legjobb 100 között a magyar teniszező.
okt. 27
10:11
Barca: Messi sérülten játszott az el Clásicón - sajtóhír (She)
Spanyol sajtóértesülés szerint Lionel Messi nem százszázalékos állapotban lépett pályára az el Clásicón, melyet a Barcelona idegenben 3–1-re elveszített a Real Madriddal szemben.
okt. 27
10:13
PL: Mourinho kiakadt - „A bíró a bedobásokat is elnézte!” (She)
Az angol labdarúgó Premier League 9. fordulójának vasárnapi rangadóján 1–1-re végzett az Old Traffordon a Manchester United és a Chelsea. A lefújás után José Mourinho, a „kékek” menedzsere a játékvezetőre panaszkodott, a manchesteri Louis van Gaal pedig a megérdemelt egy pontról beszélt.
okt. 27
10:15
Rögbi: a walesi válogatott szélső 4 célt vitt a walesieknek (She)
A rögbi Heineken-kupa (a sportági Bajnokok Ligájának felel meg) csoportkörének második fordulójában három angol klub vendégségben igen vérszegény teljesítményre volt képes, nem úgy George North (Northampton Saints ), Ian Madigan (Leinster) és Finn Russell (Glasgow Warriors). Előbbi egymaga négy célt vitt(!), utóbbi kettő büntetőket értékesítve nyerte meg csapatának az idegenbeli mérkőzést.
okt. 27
10:27
Murray már nyolcadik a férfi tenisz-világranglistán (Infostart)
Valenciai tornagyőzelmével már nyolcadik a brit Andy Murray a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
okt. 27
10:27
Az Iron Lady ismét Facebook-közelben (Metropol)
Pekingben nem volt elérhető a közösségi oldal. Katinka ismét Facabook-közelben van, a fotó pedig önmagáért beszél.
okt. 27
10:27
Tenisz: Murray a legjobb nyolcban, Babos újra a százban (Agroinform)
Valenciai tornagyőzelmével már nyolcadik a brit Andy Murray a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.
okt. 27
10:45
Bayern: az MU korábbi kapusát szemelte ki Guardiola (She)
Angol sajtóértesülések szerint újabb kapust igazolna Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, aki a Manchester United korábbi játékosával, a jelenleg szabadon igazolható Tomasz Kuszczakkal erősítené meg a bajorok keretét.
okt. 27
10:47
Videó: Torres csúnyán belesült az ollózási kísérletbe (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában az AC Milan 1–1-es döntetlent játszott otthon a Fiorentinával. A mérkőzés vége előtt tíz perccel a hazaiak csatára, a csereként beálló Fernando Torres ígéretes labdát kapott, és ollózva akarta kapura küldeni, de nem sikerült neki… Íme!
okt. 27
10:49
Gyász: 22 évesen elhunyt az MLB egyik legnagyobb ígérete (She)
Autóbalesetben életét vesztette Oscar Taveras, az észak-amerikai ligában (MLB) szereplő St. Louis Cardinals baseballozója.
okt. 27
11:03
NB I: a szurkolói bojkott ellenére a DVSC-FTC megmentette a fordulót (She)
A labdarúgó NB I 12. fordulóját 19 089-en látták a helyszínen. Ez azt jelenti, hogy a szervezett szurkolói csoportok bojkottja ellenére nem voltak kirívóan kevesen a lelátókon, ugyanis ennél korábban két fordulóban is kevesebben váltottak jegyet. A forduló nézőszámát a negatív rekordtól elsősorban a DVSC-Teva–Ferencváros összecsapás 8157 látogatója mentette meg, ami a teljes szezont tekintve…
okt. 27
11:03
St. Louis-i baseballozó tragédiája (Metropol)
Autóbalesetben életét vesztette Oscar Taveras.
okt. 27
11:21
Hanga csapata legjobbja volt a Pesaro ellen (Infostart)
A nyáron az Avellinóhoz érkezett Hanga Ádám 18 ponttal csapata legjobbja volt a Pesaro elleni mérkőzésen az olasz kosárlabda-bajnokságban.
okt. 27
11:21
Újpest: Ojo bekapcsolódik az edzésekbe, a jövő héten játszhat (She)
Hétfőtől ismét teljes intenzitással edzhet Kim Ojo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csatára, aki a Himesháza elleni szeptember 9-i Magyar Kupa-mérkőzésen szenvedett részleges combizomszakadást – adta hírül a lila-fehérek hivatalos honlapja.
okt. 27
11:39
Férfi kézi: Dujsebajev elkezdte, Nagy László a csapatkapitány (She)
Vasárnap este Miskolcon találkozott először a magyar férfi kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya, Talant Dujsebajev a nemzeti csapat tagjaival. Az együttes hétfőtől napi két edzéssel készül a Portugália elleni szerdai és a vasárnap Kijevben sorra kerülő Ukrajna elleni Európa-bajnoki selejtezőkre.
okt. 27
11:39
Sportfogadás: Sok tipp, sok nyerő - ez történt a múlt héten (Agroinform)
Az elmúlt héten is jól teljesítettek a tippadók, a profit +30,81 egység lett, ami +15,48%-os ROI-nak felelt meg.
okt. 27
11:41
Bundesliga: Szalai Dél-Afrikában telelhet a Hoffenheimmel (She)
A német élvonalbeli Hoffenheim labdarúgócsapata a Kicker információi szerint dél-afrikai edzőtáborozással tölti a téli szünetet.
okt. 27
11:57
Videó: mindenkit befűzött óriási szólógólja előtt a brazil (She)
Az indiai élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Delhi Dynamos 4–1-re nyert a Chennaiyin FC ellen. A találkozó utolsó gólját Gustavo Marmentini lőtte a 93. percben, a támadó a félpályától megindulva a kapuba vezette a labdát.
okt. 27
11:57
Miskolcon a Dujshebaev-csapat (Metropol)
Az új szövetségi kapitány először találkozott a férfi kézilabda-válogatottal.
okt. 27
11:59
Románia: a kapitányi cím fő várományosa keretet hirdetett (She)
Várhatóan hétfő délután jelentik be, ki örökli meg a távozó Victor Piturca pozícióját, ám az élet nem áll meg, Anghel Iordanescu, a Román Labdarúgó-szövetség technikai igazgatója – a kapitányi poszt fő várományosa – megnevezte azokat a légiósokat, akikre számítanak a következő két mérkőzésen.
okt. 27
12:15
Barca: a támadó távozni akar, az Arsenal januárban lecsap? (She)
Angol sajtóhírek szerint az Arsenal a téli átigazolási időszakban elvinné a Barcelona spanyol támadóját, Pedrót.
okt. 27
12:17
DVTK: Julian Jenner már orvosin van Diósgyőrben (She)
A boon.hu hétfőn megosztott információi szerint a Diósgyőri VTK az elmúlt héten megállapodott a holland labdarúgóval, Julian Jennerrel. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, hogy a játékos ma vesz részt orvosi vizsgálaton az NB I-es csapatnál, utána következhet a hivatalos bejelentés.
okt. 27
12:19
Barca: a meglepett balhátvéd „tanácsot adott” Enriquének (She)
A Barcelona francia válogatott védője, Jérémy Mathieu nem számított rá, hogy balhátvédként kap szerepet az el Clásicón, mely a Real Madrid 3–1-es sikerét hozta. A 30 éves játékos az eltiltásából visszatérő Luis Suárezre is kitért.
okt. 27
12:33
PMFC: válságértekezlet - elemzik a szereplést, a stáb munkáját (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB I-ben 13. helyen álló PMFC vezetősége és a Véber György vezette szakmai stáb ma közösen értékeli a csapat eddigi szereplését.
okt. 27
12:33
Férfi kézilabda: Nagy Lászlóék nélkül is kötelező a győzelem (Agroinform)
Először találkozott a magyar válogatottal Talant Dujshebaev szövetségi kapitány, aki 3 alapemberre nem számíthat.
okt. 27
12:51
El Clásico: a harapás a múlté - íme, Suárez kegyetlen új „szerelése” (She)
Luis Suárez egy Sergio Ramosszal vívott párharc során a labdarúgásban nem túl szokványos, ám a vízilabdában annál inkább jellemző módszerrel próbálta megállítani ellenfelét: megrángatta a spanyol védő férfiasságát a hétvégi el Clásicón. Az uruguayi furcsa „technikája” célt ért, hiszen megzavarta Ramost, aki az eset után már nem tudott a labda után futni. Más kérdés, hogy ez mennyire volt…
okt. 27
12:53
Videó: gyönyörű ollózás a Zenitben, a kapus mellényúlt (She)
Alekszandr Kerzsakov ollózós góllal vette ki a részét a Zenit 5–0-s sikeréből a Mordovija Szaranszk elleni orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnoki mérkőzésen. A 31 éves támadó Alekszandr Anyukov fejesét váltotta gólra.

Keresés