2014. november 1. szombat

nov. 1
7:09
Doppingolt a kenyai maratonista, elmaradt a díjátadó (Infostart)
A kiemelt maratonfutó viadalokat összefogó szervezet elhalasztotta a vasárnapra tervezett szezonzáró díjátadó ünnepségét, miután kiderült: az összetett győztes kenyai versenyzőnő doppingolt.
nov. 1
7:09
NBA: kikapott a Spurs, Griffin 39 pontja a Lakers ellen (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a címvédő San Antonio Spurs ötpontos vereséget szenvedett a Phoenix Suns vendégeként. A Los Angeles-i városi derbin a Clippers a 39 pontos Blake Griffin vezérletével verte meg a három meccs után továbbra is nyeretlen Lakerst. A Cleveland Cavaliersben LeBron James 36 pontot szórt, csapata hosszabbításban győzött a Chicago…
nov. 1
7:27
NHL: ismét nyert az Anheim; Dacjukék Detroitban parádéztak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján, a ligát vezető Anaheim Ducks Dallasban, hosszabbításban szerezte meg szezonbeli kilencedik győzelmét. A Detroit parádésan kezdett hazai pályán a Los Angeles Kings ellen, ugyanis 11 perc elteltével már 3–0-ra vezetett, végül, az egyaránt két gólt és egy gólpasszt jegyző Gustav Nyquist, Pavel Dacjuk páros vezérletével…
nov. 1
8:03
NHL: ismét nyert az Anaheim; Dacjukék Detroitban parádéztak (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a ligát vezető Anaheim Ducks Dallasban, hosszabbításban szerezte meg szezonbeli kilencedik győzelmét. A Detroit parádésan kezdett hazai pályán a Los Angeles Kings ellen, ugyanis 11 perc elteltével már 3–0-ra vezetett, végül az egyaránt két gólt és egy gólpasszt jegyző Gustav Nyquist, Pavel Dacjuk páros vezérletével 5–2-re…
nov. 1
8:21
Ajánló: edzőváltó csapatok randevúja; pályán a Fradi (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában ma öt mérkőzést rendeznek. A tegnap edzőt váltó Győri ETO a Diósgyőrt fogadja, a sereghajtó Dunaújváros pedig a hét elején trénert cserélő Pécset. A Nyíregyháza–Haladás meccsen pedig két olyan csapat találkozik, amely a 11. forduló után „újított” a kispadon. Ma rendezik még a Lombard–DVSC (Pápán is volt már változás ebben az idényben a szakmai stábban) és az…
nov. 1
8:39
Ajánló: Bayern-Dortmund, pályán a Barca és a Real - program (She)
Bayern München–Dortmund rangadót rendeznek szombat 18.30 órától a Bundesliga 10. fordulójában. Angliában a nagycsapatok közül ma játszik a Liverpool, az Arsenal és a Chelsea, Olaszországban a Juventus és az Inter, de sorra kerül a Napoli–Roma összecsapás is. Spanyolországban Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona lesz a három gigász fellépésének időbeli sorrendje a mai bajnoki programban.
nov. 1
9:15
Szobrot kap szülővárosában Cristiano Ronaldo (Metropol)
A Real Madrid csatárának háromméteres emlékművét december 21-én avatják fel Funchalban, az egyik belvárosi téren.
nov. 1
9:15
Hónap edzője: Joan Carrillo az élre tört (Agroinform)
Az NB I-es csapatkapitányok voksai alapján zsinórban harmadszor lett a hónap edzője Joan Carrillo, a Videoton trénere.
nov. 1
9:51
Videó: magas labdát kapott Köteles, nem tudta hárítani (She)
Mint megírtuk, Köteles László csapata, a belga Genk a hajrában kapott gólokkal szenvedett vereséget a sereghajtó Zulte-Waregemtől. James Troisi védőkön megpattanó magas lövését nem érte el a magyar légiós, így végül a Waregem 2–0-ra megnyerte a találkozót . Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját!
nov. 1
9:51
Párizsi tenisztorna: Djokovics revánsra készül Nisikori ellen (Agroinform)
Djokovics-Nisikori és Berdych-Raonic elődöntőket rendeznek a párizsi tenisztorna szombati játéknapján.
nov. 1
9:53
DVTK: megvannak Jenner papírjai, Győrben debütálhat (She)
A mai győri bajnokin mutatkozhat be a DVTK labdarúgócsapatának legfrissebb igazolása, a hét közben szerződtetett holland Julian Jenner.
nov. 1
10:09
Szaúd-Arábia: Piturca a lelátó után a kispadon, újabb vereség (She)
Egymás után a második vereségét szenvedte el a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban az al-Ittihad, így az együttest közelmúltban átvevő román szakember, Victor Piturca továbbra sem szerzett pontot.
nov. 1
10:45
MU: Van Gaal csapata nem jobb Moyesénál - Pellegrini (She)
Vasárnap délután City–United manchesteri rangadót rendeznek a Premier League-ban, és a bajnoki címvédő City chilei menedzsere, Manuel Pellegrini sommás véleményt formált a városi riválistól kiebrudalt korábbi szakvezetőt, valamint a nagy reményekkel nyáron szerződtetett utódot párhuzamba állítva.
nov. 1
10:45
Premier League: Városi rangadóra készül Manchester (Agroinform)
Manchesterben gólgazdag rangadót vívhatnak a felek, a Chelsea simázhat, a ’Pool ismét szenvedhet.
nov. 1
10:47
Videó: Tyson megpróbálta kiütni önmagát, őt ütötték ki (She)
Mike Tyson megpróbálta kiütni saját magát Jimmy Fallon esti show-jában egy róla készült videojátékban. A korábbi ökölvívóklasszist arra kérte a műsorvezető, hogy játsszon néhány menetet önmagával. Tyson próbálkozásai hiábavalóak voltak, virtuális énje egy ütéssel leterítette őt. Nézze meg a „küzdelemről" készült videót!
nov. 1
11:21
DVTK: Szivics Győrbe is a három pontért utazott (She)
A három pont reményében lép pályára Győrben a DVTK labdarúgócsapata az NB I 13. fordulójában, legalábbis ezzel tervez a diósgyőriek vezetőedzője, Tomiszlav Szivics, aki leginkább az egyéni hibákból kapott gólok elkerülésére helyezi a hangsúlyt.
nov. 1
11:23
Győri ETO: Kamenár megsérült, kétmeccses kihagyás vár rá (She)
A Győri ETO a hivatalos honlapján adta hírül, hogy a csapat kapusa, Lubos Kamenár a pénteki edzésen megsérült, és minimum két meccset ki kell hagynia.
nov. 1
11:57
Ferencváros: Thomas Doll javítani szeretne a játékon (She)
Szombaton 20 órától a labdarúgó NB I-ben a harmadik helyen álló MVM-Paks lesz a Ferencváros vendége. A pályaválasztóként 11 hónapja veretlen fővárosiak folytatni szeretnék jó hazai szériájukat.
nov. 1
12:15
Nisikori legyőzte Ferrert a párizsi tenisztornán (Metropol)
A szigetországi játékos a péntek késő esti meccsen három szettben kerekedett felül a spanyol David Ferreren.
nov. 1
12:33
Videó: labdával talált el egy nőt a City kapusa, volt ijedtség (She)
Joe Hart, a Manchester City labdarúgócsapatának kapusa krikettezés közben a labdájával eltalált egy nőt. Hart az ütéseket gyakorolta, amikor egyik próbálkozása rosszul sült el. Nézze meg a felvételt!
nov. 1
12:33
Tipp: Kiesési rangadóból húznánk hasznot (Agroinform)
A Dunaújvárosnak és a Pécsnek is csak a győzelem az elfogadható eredmény szombaton, ezt használnánk ki.
nov. 1
12:35
Videó: Garantált libabőr - TOP 25 utolsó percben szerzett drámai gól (She)
A szép gólok teszik látványossá futballt, de az utolsó percben szerzett találatok miatt lesz igazán emlékezetes egy-egy mérkőzés, legyen öröm vagy a bánat a kapcsolódási pont. Az alább látható szubjektív válogatásban BL-finálé, vb-elődöntő, bajnoki trófeákat, rangadókat és feljutást eldöntő drámai gólok és képsorok késztetik a hátborzongató pillanatok újbóli átélésére a kedves olvasót.
nov. 1
12:51
Videó: TOP 25 utolsó percben szerzett drámai gól (She)
A szép gólok teszik látványossá a futballt, de az utolsó percben szerzett találatok miatt lesz igazán emlékezetes egy-egy mérkőzés, legyen öröm vagy a bánat a kapcsolódási pont. Az alább látható szubjektív válogatásban BL-finálét, vb-elődöntőt, bajnoki trófeákat, rangadókat és feljutást eldöntő drámai gólok és képsorok késztetik a hátborzongató pillanatok újbóli átélésére a kedves olvasót.
nov. 1
13:09
Spurs: a Real kivetette a hálóját a francia kapusra - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Real Madrid kinézte magának a Tottenham Spurs kapusát, Hugo Llorist. A 27 éves francia labdarúgóért a januári átigazolási időszakban 24 millió eurós ajánlatot készülnek tenni. Amennyiben nem jön össze az üzlet, úgy a nyáron visszatérnének rá.
nov. 1
13:09
Amerikai Nagydíj: A legjobb helyszínen indul a vb-hajrá (Agroinform)
Hamilton és Rosberg közül csak egy maradhat, a finálé első felvonása következik Austinban.
nov. 1
13:27
Hosszú Katinka három győzelemmel kezdett Szingapúrban (Metropol)
A vasárnapi zárás előtt Hosszú Katinka immár 120 egyéni vk-elsőségnél tart, amivel abszolút világcsúcstartó a rövidpályás vk-k históriájában
nov. 1
13:27
Serie A: Gólzáport hozhat a nápolyi ezüstcsata (Agroinform)
Mindkét milánói csapattól győzelmet, a Napoli-Roma duótól pedig kiadós gólfesztivált várunk.
nov. 1
13:45
Rövidpályás úszó vk - Hosszú Katinka három győzelemmel kezdett Szingapúrban (Infostart)
A szombati első napon nyolcból hét döntőben érdekelt Hosszú Katinka három számban diadalmaskodott az úszók idei rövidpályás világkupájának hetedik - utolsó - állomásán, Szingapúrban.
nov. 1
13:45
Napoli: januári bombaajánlattal vinnék Balotellit - sajtóhír (She)
Angol sajtóhírek szerint a Napoli a héten napvilágot látott 10 millió fontos ajánlaton is kész – állítólag jelentősen – emelni annak érdekében, hogy szerződtesse a Liverpool olasz válogatott támadóját, Mario Balotellit.
nov. 1
13:47
NB II: ÉLŐ eredménykövetés a 12. forduló mérkőzéseiről! (She)
Szombaton négy mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 12. fordulójában. A kora délutáni mérkőzéseken a Szigetszentmiklós a Békéscsabát fogadja, az Ajka pedig a Soroksárt látja vendégül. Három órától a Szolnok a Siófokkal csap össze, míg négytől a Kaposvár a Szegeddel játszik. Kövesse a mérkőzések alakulását élőben az NSO-n!
nov. 1
13:49
Videó: a kapuban fészkelő pókokra céloztak a Juve sztárjai (She)
A Juventus négy labdarúgója, Leonardo Bonucci, Claudio Marchisio, Simone Padoin és Marco Storari pontos lövéseikkel igyekezték letakarítani a csapat egyik kapujára „telepedett" pókokat. Nézze meg, hogy sikerült!
nov. 1
13:51
PL: Newcastle United-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a Liverpoolt fogadja a Newcastle United. Kövesse velünk a mérkőzést online, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 1
13:53
Úszás: Hosszú három győzelemmel kezdett (She)
A szombati első napon nyolcból hét döntőben érdekelt Hosszú Katinka három számban diadalmaskodott az úszók idei rövid pályás világkupájának hetedik, utolsó állomásán, Szingapúrban.
nov. 1
14:03
Párizsi tenisztorna - Nisikori legyőzte Ferrert (Infostart)
Negyedikként a japán Nisikori Kej jutott be az elődöntőbe a Párizsban zajló 2,89 millió euró (893 millió forint) összdíjazású keménypályás férfi tenisztornán, csatlakozva a világelső szerb Djokovichoz, továbbá a cseh Berdychhez és a kanadai Raonichoz.
nov. 1
14:03
Schalke: a győzelem ára, Draxler hetekre kidőlt (She)
Súlyos izomsérülést szenvedett Julian Draxler, a nyáron világbajnoki címet szerző német labdarúgó-válogatott ifjú játékosa. A 21 esztendős támadó középpályás a Schalke pénteki bajnokiján sérült meg a combján, az Augsburggal vívott – amúgy 1–0-ra megnyert – mérkőzés legelején.
nov. 1
14:05
NB I: Győri ETO-Diósgyőri VTK élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO FC–Diósgyőri VTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 1
14:39
PL: Arsenal, Pool, Spurs - sorban állnak Huntelaarért (She)
Élénk érdeklődés mutatkozik a Premier League-ből Klaas-Jan Huntelaarért – a Schalke labdarúgójának a nyáron lejár a szerződése, és bár klubja marasztalja, szívesen foglalkoztatná őt az Arsenal, a Liverpool és a Tottenham Spurs is.
nov. 1
14:41
Női kézi: nem Magyarországon folytatja a francia világsztár (She)
Bár a héten megjelentek olyan hírek, hogy a Vardar Szkopjétól távozó francia irányító, Allison Pineau Győrben folytathatja, a játékos ma bejelentette, hogy a Krim Ljubljanához szerződött.
nov. 1
14:57
Videó: Messi, Di María, Hazard - a trükkök legnagyobb művészei (She)
Egy jó csel olyan, mint egy bűvészmutatvány, mozdulatok sorozatával téveszti meg a védőt és viszi el „tévútra". Lionel Messi, Ángel Di María, Eden Hazard, Franck Ribéry és Lucas Moura – csak pár név a legnagyobb „illuzionisták" közül – trükkjeivel gyakran babonázza meg ellenfelét és a szurkolókat. Átlépős, megkerülős és biciklicsel minden mennyiségben – válogatás a nagymesterektől, sajnos…
nov. 1
14:59
Román-magyar: Egyetért az UEFA-büntetéssel? - szavazás (She)
Az október 11-i Románia–Magyarország mérkőzésen történt szurkolói rendbontások ügyében az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) részleges stadionbezárást és pénzbüntetést rótt ki a magyar szövetségre. Egyetért a büntetéssel?
nov. 1
15:15
Serie A: Napoli-Roma rangadó élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának nyitó mérkőzésén az előző kiírást bronzérmesként záró Napoli az ezüstérmes Romát fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 1
15:33
NB II: sorozatban hatodszor nyert a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II 12. fordulójában a Békéscsaba 1–0-s győzelmet aratott a Szigetszentmiklós otthonában, ezzel zsinórban hatodik mérkőzését nyerte meg. Az Ajka Gunther Zsolt duplájának köszönhetően verte meg a Soroksárt.
nov. 1
15:33
Capello otthagyhatja az orosz válogatott kispadját (Metropol)
A szbornaja olasz szakvezetője hónapok óta nem kapta meg a fizetését.
nov. 1
15:33
La Liga: Messi legnagyobb rekordját állíthatja fel (Agroinform)
A Barca 10-ese két góllal a spanyol liga valaha volt legeredményesebb játékosa lenne.
nov. 1
15:35
F1: bojkottról pletykáltak, de nem tüntet a három csapat (She)
Sajtóhírek szerint a Sauber, a Force India és a Lotus bojkottálná az Amerikai Nagydíjat a Formula–1-es csapatok közötti FOM-pénzek elosztásának igazságtalansága miatt. A Lotus cáfolta a hírt.
nov. 1
15:35
Kerékpáros edzés közben raboltak el sportolókat Mexikóban (Metropol)
A négy férfit és három nőt a váltságdíj kifizetése után elengedték.
nov. 1
15:37
Videó: Sissoko brutális belépőjével ápolta le Allent (She)
Mohamed Sissoko nem kímélte Joe Allent a Newcastle United–Liverpool angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában,  keményen buktatta a Liverpool futballistáját. A találkozó 73. percében a csereként beállt Ayoze Pérez góljával a Newcastle 1–0-ra megnyerte a mérkőzést.
nov. 1
15:51
Videó: Balotelli majdnem lekéste a kezdősípszót (She)
Mario Balotelli majdnem lekéste a Newcastle United–Liverpool angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés kezdősípszóját. Csapattársai már felálltak a kezdéshez, amikor az olasz a pályára kocogott. Nézze meg Balotelli érkezését!
nov. 1
15:53
PL: kikapott a Newcastle United otthonában a Liverpool (She)
A Premier League 10. fordulójának nyitó mérkőzésén a Newcastle United hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A mérkőzés egyetlen találatát a csereként beálló Ayoze Pérez szerezte a második félidőben.
nov. 1
15:55
F1: a Renault-nál a Mercedes motorrészlegének alapítója (She)
A Renault Mario Illiennel, az első modernkori F1-es Mercedes-motorok atyjával erősíti meg motorfejlesztési részlegét abban a reményben, hogy felzárkózik a német márkához, amely jelenleg 40-60 lóerős előnyben van vele szemben.

Keresés