2014. november 4. kedd

nov. 4
0:15
Vb-2022 - A FIFA nem lelkesedik a tavaszi lebonyolításért (Infostart)
Egyre valószínűbb, hogy a január-februári vagy a november-decemberi időszakban rendezik majd meg a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot Katarban.
nov. 4
7:09
NHL: St. Louis-dupla, St. Louis-i csodagól - videó (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján egy mérkőzésre került sor: a sorozatban ötödik győzelmét arató St. Louis Blues szétlövés után 4–3-ra megverte idegenben a New York Rangerst.
nov. 4
7:27
NBA: a Brooklyn történelmet írt, a Memphis még hibátlan (She)
A sérült Russell Westbrookot és Kevin Durantet továbbra is nélkülöző Oklahoma City Thunder súlyos, 31 pontos vereséget szenvedett a Brooklyn Nets otthonában, amely fennállása legnagyobb különbségű sikerét aratta – már ami a szezonbeli első hazai meccseket illeti. A négy mérkőzés után is százszázalékos Memphis ezúttal a New Orleanst verte meg, míg a Dallas pontzáporos meccsen győzte le a…
nov. 4
7:29
NB II: három ceglédi is kidőlt, Majoros nem úszta meg (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint nagy balszerencse sújtotta a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédet a Balmazújváros elleni, 1–1-re végződő vasárnapi bajnoki mérkőzésen, hiszen három ceglédi játékos is megsérült a találkozón.
nov. 4
7:31
NFL: megállíthatatlan volt a Colts, 40-24-re nyert New Yorkban (She)
Az NFL kilencedik játékhetének hétfő esti rangadóján A New York Giants az Indianapolis Coltst fogadta. A vendégek már harminc ponttal is vezettek, a végén azért szépített a Giants, ám Tom Coughlin vezetőedző csapata 40–24-re így is alulmaradt.
nov. 4
7:45
Női futsal: a világ legjobbja ellen készül a magyar válogatott (She)
Női futsalválogatottunk felkészülési mérkőzés keretében kedden és szerdán is összeméri erejét a világranglista-első spanyol válogatottal Gyöngyösön – számolt be róla a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja.
nov. 4
8:03
BL: pályán a Real, a Juve, az Arsenal és Kassai Viktor - program (She)
Már a negyedik fordulót rendezik a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. A keddi játéknap kora este, 18 órától a Zenit–Leverkusen összecsapással veszi kezdetét, majd többek között pályára lép az Atlético Madrid, a Juventus, az Arsenal és a Dortmund is. A Real Madrid–Liverpool rangadó Kassai Viktor sípszavára kezdődik el 20.45 órakor. Program!
nov. 4
8:21
Barcelona: nincs krízis, az elnök bízik Luis Enriquében (She)
A spanyol élvonalban szereplő FC Barcelona 2009 májusa óta először vesztett el egymás után két bajnoki mérkőzést. A katalánok a Real Madrid otthonából pont nélkül távoztak (1–3), majd a Camp Nouban 1–0-ra kikaptak a Celta Vigótól. Josep Maria Bartomeu, a Barca elnöke úgy véli, a rossz eredmények ellenére nincs vészhelyzet, maximálisan megbíznak Luis Enrique vezetőedző munkájában.
nov. 4
8:39
Honvéd: a korábbi kiszemelt Olaszországban köt ki? (She)
Olasz sajtóértesülések szerint a helyi harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Arezzóban folytathatja pályafutását Javier Chevantón, a Budapest Honvéd korábbi kiszemeltje.
nov. 4
8:41
Videó: egészen röhejes öngóllal egyenlített a Palace (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának záró mérkőzésén ugyan idegenben 3–1-es győzelmet aratott a Sunderland, ám játékosa, Wes Brown mégsem fogja könnyen elfelejteni a Crystal Palace otthonául szolgáló Selhurst Parkot. A mérkőzés 55. percében ugyanis ő válaszolt csapattársa, Steven Fletcher góljára. Történt, hogy a hazaiaktól Bolasie megőrjítette a védőket,…
nov. 4
8:57
Dinamo: Dzsudzsák beírta magát a történelemkönyvekbe (She)
Dzsudzsák Balázs szerezte a Dinamo Moszkva történetének ezredik gólját az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban – adta hírül a sports.ru.
nov. 4
8:57
Sportfogadás: Pluszban zárta az októbert a Protipp (Agroinform)
Pluszban zárták az októberi hónapot tippmesterek, akik 139 tipp után +4,70 %-os ROI-t értek el az év 10. hónapjában.
nov. 4
8:59
MTK: kiemelt beruházás lett az új stadion építése (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK közleményben jelezte, a magyar kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt beruházássá minősítette az új Hidegkuti Nándor Stadion, illetve a Lantos Mihály Sporttelepen létesítendő sportcsarnok építését.
nov. 4
9:33
Videó: a bírót is nyakon öntötték az ünneplő játékosok (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság minden játékhétvégéjét követően összeállítják az ESPN amerikai televíziós csatorna szakértői a találkozók legviccesebb pillanatait. A „C'mon Man” mostani egyvelegében a rúgások kapják a főszerepet, de felemlegetik a Miamiban nyakon öntött játékvezető esetét, és megismerhetjük a „név kötelez” mondás jegyében Chris Blewittet.
nov. 4
9:35
ETO: szerb edző lehet Horváth Ferenc utódja - sajtóhír (She)
A Kisalföld információi szerint szerb szakember lehet a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO új vezetőedzője.
nov. 4
9:51
Serie A: Insigne szerződést hosszabbított Nápolyban (She)
Egy évvel, a 2018–2019-es szezon végéig meghosszabbította szerződését klubjával Lorenzo Insigne, az SSC Napoli labdarúgója.
nov. 4
10:09
FTC: Hajnal Tamás akár holnap aláírhatna, de nem kapkod (She)
Hajnal Tamás, a Ferencvárossal készülő magyar válogatott labdarúgó egyelőre nem tud arról, hogy a zöld-fehérek szerződtetnék őt, és véletlenül sem szeretne olyan döntést hozni, amit később megbán.
nov. 4
10:11
Videó: Marcelo befűzte, CR szekálta James Rodríguezt (She)
A Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Liverpool elleni mérkőzésre készülő Real Madrid edzésén a kicsit még mindig „friss húsnak” tűnő James Rodríguezzel viccelődött újra Cristiano Ronaldo. A portugál klasszis főképp akkor vette elő a kolumbiait, amikor az Marcelótól egy egészen könnyed mozdulatot követően kapott kötényt.
nov. 4
10:27
F1: „Egyértelmű, Schumacher nem lesz az az ember, aki volt” (She)
Az F1 korábbi főorvosa, Gary Hartstein szerint nyilvánvaló, hogy a svájci otthonában lábadozó Michael Schumacher már nem lesz az az ember, aki a decemberi síbalesete előtt volt.
nov. 4
10:27
Félbeszakadt a Hapoel és a Makkabi közötti rangadó (Metropol)
Egy félmeztelen férfi a 33. percben, 1-1-es állásnál a pályára rohant és megtámadta a Makkabi játékosát, Eran Zehavit.
nov. 4
10:45
Hali: „Bajban mutathatja meg mindenki, milyen sportember” (She)
Az edzőváltás sem segített a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladáson, Szentes Lázár irányításával eddig két mérkőzésen két vereséget szenvedett az együttes, és az utolsó helyen áll.
nov. 4
10:45
Bajnokok Ligája: Döntőre készülnek az Európában gyengélkedő Zebrák (Agroinform)
Kulcsmérkőzés vár a Juventusra - ha nem nyer az Öreg Hölgy az Olimpiakosz ellen, nagy bajba kerülhet.
nov. 4
10:47
Eb 2016: bíznak Ranieriben, de mellé rendelték Karaguniszt (She)
A Görög Labdarúgó-szövetség (HFF) megerősítette, hogy továbbra is jó az együttműködés Claudio Ranieri szövetségi kapitánnyal.
nov. 4
11:03
Vízilabda: felszálló pályára állt a Vasas (Infostart)
A Vasas férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője abban bízik, hogy néhány év múlva visszatérnek a legjobbak közé. Földi László az InfoRádiónak azt mondta, kezd összeszokni a csapat.
nov. 4
11:21
NB I: „Az Újpestnek mindig a bajnoki címért kell harcolnia” (She)
Balogh Balázs, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest középpályása szerint a jelenlegi szakmai stábbal és a játékosokkal elérhető a dobogó.
nov. 4
11:21
EURO 2016: Jól fogynak a jegyek a finnek elleni meccsre (Agroinform)
A hétfő délutáni adatok szerint eddig közel négyezer jegy talált gazdára a jövő pénteki magyar-finn Eb-selejtezőre.
nov. 4
11:39
Csoportelső lehet a Bayern München (Metropol)
Az AS Romát kell Guardiola együttesének ismét legyőzni. Ráadásul ezúttal hazai pályán játszhatnak majd a bajorok.
nov. 4
11:41
Magyar-finn: eddig négyezer jegyet adtak el (Metropol)
Huszonöt fősre szűkítette a magyar labdarúgó-válogatott keretét Dárdai Pál szövetségi kapitány.
nov. 4
11:57
Haladás: Borzalmas ránézni a tabellára - Rózsa Dániel (She)
Rózsa Dániel, a labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás kapusa elismerte, ennyire nem kellene, hogy rosszul álljanak.
nov. 4
11:59
Eb 2016: az északírek sztárja kihagyja a bukaresti selejtezőt (She)
A Belfast Telegraph értesülése szerint a 93-szoros északír válogatott Aaron Hughes valószínűleg kihagyja a Románia elleni kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtezőt.
nov. 4
12:01
PL: a Pool többet ajánlott Sánchezért, de a chilei az Arsenalt akarta (She)
Sajtóértesülések szerint a Liverpool 4 millió euróval többet ajánlott a Barcelonának Alexis Sánchezért, aki inkább Londont és az Arsenalt választotta.
nov. 4
12:03
Newcastle: legyőzte a rákot a volt argentin válogatott szélső (She)
Örömteli hírrel szolgált Twitter-csatornáján Jonás Gutiérrez, a Newcastle United korábbi argentin válogatott labdarúgója, aki kigyógyult a hererákból, és hamarosan edzésbe is állhat az angol élvonalban szereplő együttesnél.
nov. 4
12:05
Kézi: az utolsó simításokat végzik a győri arénán - fotók (She)
Utolsó fázisához érkezett a győri Audi Aréna építése: az új komplexum lesz a Horvátországgal közösen rendezendő Európa-bajnokság egyik helyszíne, ahol a magyar válogatott is játssza csoportmeccseit december elején. Az épület már ruhát öltött, a környéken az utolsó simítások zajlanak.
nov. 4
12:15
Magyar-finn: négyezer jegy már elkelt a 19 ezerből (She)
A hétfő délutáni adatok szerint eddig csaknem négyezer jegy talált gazdára a jövő pénteki magyar-finn labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
nov. 4
12:15
Gutierrez felépült a hererákból (Metropol)
"Meggyógyultam, köszönöm mindenkinek, aki mellettem állt" - írta a twitteren a 31 éves szélső.
nov. 4
12:15
Kosárlabda: Idegenben kezd a Körmend és a Paks (Agroinform)
Nehéz idegenbeli túra vár a két magyar csapatra az Eurochallange csoportkörének első fordulójában.
nov. 4
12:17
F1: Alonso megegyezett a McLarennel, Button megy - sajtóhír (She)
A brit BBC és az olasz La Stampa egybehangzó értesülései szerint megszületett a kétéves megállapodás Fernando Alonso és a McLaren között. A jövőre a Hondával összeálló wokingi csapatnál már csak azt kell eldönteni, hogy Jenson Button vagy Kevin Magnussen lesz a másik pilóta.
nov. 4
12:19
Arsenal: leülnek tárgyalni a támadóval a hosszabbításról (She)
Arsene Wenger, az angol Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, tárgyalnak Theo Walcott-tal a hosszabbításról.
nov. 4
12:33
Magyar-finn - Eddig közel négyezer jegy talált gazdára (Infostart)
A hétfő délutáni adatok szerint eddig közel négyezer jegy talált gazdára a jövő pénteki magyar-finn labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
nov. 4
12:51
Szurkolói támadás miatt félbeszakadt az izraeli futballragadó (Infostart)
Szurkolói támadás miatt félbeszakadt hétfőn este a tel-avivi futballrangadó a házigazda Hapoel és a Makkabi között.
nov. 4
12:51
Alonso váltja Buttont a McLarennél (Metropol)
A kétszeres világbajnok már szinte mindenben megállapodott az angol csapat illetékeseivel, és kettő plusz egy évre szóló szerződést ír majd alá hamarosan.
nov. 4
12:51
Bajnokok Ligája: A Liverpool ellen sem lassítana a Real (Agroinform)
Zsinórban 11 megnyert meccsnél jár a Real Madrid, amely egy győzelemmel bebiztosíthatja továbbjutását.
nov. 4
13:09
Sajtóértesülés szerint Alonso váltja Buttont a McLarennél (Infostart)
Sajtóértesülések szerint Fernando Alonso, a Forma-1-es Ferrari istálló spanyol pilótája visszatér korábbi munkaadójához, a McLarenhez.
nov. 4
13:09
Videó: hoz-e új Facebook-ismerősöket Csábi Kemenesnek? (She)
Csábi József két héttel ezelőtt még a Nyíregyháza labdarúgócsapatának edzéseit irányította, most már a Bp. Honvéd vezetőedzője. A játékos-pályafutása legszebb éveinek helyszínére hazatérő szakember terveiről és arról is beszélt az NSO Tv-nek, mit vár el a csapat tagjaitól. Csábi mellett Kemenes Szabolcs is kifejtette gondolatait az elmúlt egy hét tapasztalatairól, a közeljövő célkitűzéseiről, és…
nov. 4
13:09
Tipp: A Real ismét tönkreverheti a Liverpoolt (Agroinform)
Cristiano Ronaldóéknak hazai pályán sem okozhat gondot a Liverpool legyőzése.
nov. 4
13:11
Válogatott: egy új név szerepel Dárdai szűkített keretében (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség legfrissebb Twitter-üzenetéből kiderül, hogy egy új név is szerepel Dárdai Pál szövetségi kapitány szűkített keretében, amely vasárnaptól a finnek elleni Európa-bajnoki selejtezőre készül.
nov. 4
13:45
Barcelona: Xavi iránt Japánból érdeklődnek, a télen vinnék (She)
A japán Nikkan Sports értesülései szerint az FC Tokio a téli átigazolási időszakban megpróbálja elcsábítani a Barcelonától a világ- és Európa-bajnok spanyol középpályást, Xavit.
nov. 4
14:03
Real: Itt kezdtem, itt fejezném be, negyvenévesen - Casillas (She)
Iker Casillas, a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa sohasem gondolt arra, hogy elhagyja szeretett klubját.
nov. 4
14:03
Forma-1: Alonso váltja Buttont a McLarennél (Agroinform)
Sajtóértesülések szerint a Ferrari istálló spanyol pilótája visszatér korábbi munkaadójához, a McLarenhez.
nov. 4
14:05
Magyar-finn: Poór Patrik meghívót kapott, megvan a végleges keret (She)
Kihirdette 25 fős, szűkített keretét a Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőre és az Oroszország elleni felkészülési mérkőzésre Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A bő keretben nem kapott helyet, a szűkített listán ellenben szerepel Poór Patrik, az MTK védő-középpályása.

Keresés