2014. november 28. péntek

nov. 28
0:00
Galatasaray: vége az európai kalandnak, menesztik Prandellit (She)
A török élvonalbeli Galatasaray labdarúgócsapata az őszi rossz szereplés miatt meneszti olasz vezetőedzőjét, Cesare Prandellit – jelentette be az isztambuli klub alelnöke, Abdurrahim Albayrak. A Galatasaray hivatalosan még nem adott ki közleményt Prandelli menesztéséről, Albayrak az Anadolu hírügynökségnek adott interjúban jelezte, szerződést bontanak a trénerrel.
nov. 28
2:06
NFL: Pitbull nem Selena Gomez, kiütéses dallasi vereség (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának második hálaadásnapi mérkőzésén a Philadelphia Eagles Mark Sanchez és LeSean McCoy vezérletével 33–10-re kiütötte a Dallas Cowboyst.
nov. 28
5:33
Válaszol: Karsai László történész (Behaviour)
nov. 28
6:36
NFL: a Seattle esélyt sem adott az SF-nek, könnyedén nyert (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 13. fordulójának harmadik hálaadásnapi mérkőzésén a Seattle Seahawks Steven Hauschka vezérletével 19–3-ra kiütötte a San Francisco 49erst.
nov. 28
6:54
Európa Liga - Gulácsiék nyertek és biztosan csoportelsők (Infostart)
A kapus Gulácsi Péterrel felálló Red Bull Salzburg 3-1-re nyert a Celtic vendégeként a labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtöki ötödik fordulós mérkőzésén, így biztosan csoportelsőként jut tovább a legjobb 32 közé.
nov. 28
7:30
DVTK: Elek Ákos és Kádár Tamás is távozhat a télen (She)
Válogatott futballisták távozhatnak a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrből. A Nemzeti Sport információi szerint Elek Ákos és Kádár Tamás iránt már a téli szünet előtt nagy érdeklődés mutatkozik, és egyáltalán nem zárható ki, hogy kénytelen lesz megválni tőlük a klub.
nov. 28
8:06
Copa Sudamericana: óriási csata és egy gól a River-Bocán (She)
Egy gól döntött a River Plate javára a Boca Juniorsszal szemben a második számú dél-amerikai labdarúgó-sorozat, a Copa Sudamericana elődöntőjében rendezett Superclásicón.
nov. 28
8:27
Gáláznak a legjobbak (Metropol)
Visszatértek az eredeti szereposztáshoz a szervezők, így a holnapi, budapesti gálameccsnek megint a Kelet és a Nyugat válogatottja lesz a középpontjában.
nov. 28
8:42
Férfi kosár: magyar lett a körmendi légiós, új ZTE-irányító (She)
Szerdán a férfi kosárlabda-élvonalban szereplő Egis Körmend játékosa, a 25 éves Momcsilo Latinovics a körmendi városházán letette az állampolgársági esküt, így megkapta a magyar állampolgárságot. A felkészülési mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtó bedobó a következőkben már nem idegenlégiósként, hanem magyar játékosként állhat a klub rendelkezésére.
nov. 28
8:45
Óriási plusz a hazai közönség (Metropol)
Ferling Bernadett, a Dunaújvárosi Kohász játékosa szerint 138-szoros válogatott kézilabdázó szerint nagy lökést ad majd a hazai közönség az Európa-bajnokságon.
nov. 28
9:00
Újpest: Angliában folytathatja a csapat alapembere (She)
Belga sajtóhírek szerint a Duchatelet-futballhálózat angol másodosztályú csapatánál, a Charlton Athleticnél folytathatja pályafutását az Újpest 24 éves belga hátvédje, Jonathan Heris.
nov. 28
9:36
Európa Liga - Este fejezik be az Estoril-PSV összecsapást (Infostart)
Ma 17 órától folytatják a portugál Estoril és a holland PSV Eindhoven összecsapását a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek ötödik fordulójában.
nov. 28
9:54
Cselgáncs vk - Ungvári Attila ötödik Csedzsuban (Infostart)
A 81 kilogrammban szereplő Ungvári Attila az ötödik helyen zárt a cselgáncs világkupa-sorozat dél-koreai Grand Slam-versenyén, Csedzsuban.
nov. 28
9:54
Lengyelország: „Guzmics Richárd újjáéledt Krakkóban” (She)
Lassan nem telik el úgy nap, hogy a lengyel sajtóban ne méltatnák a Wisla Kraków hétszeres magyar válogatott védőjét, Guzmics Richárdot. A napokban hasonlították már Terminátorhoz, majd bekerült az előző forduló válogatottjába (a Lech Poznant erősítő Lovrencsics Gergőhöz hasonlóan), ezúttal pedig edzője, Franciszek Smuda dicsérte a hozzáállását.
nov. 28
9:56
Ligakupa: FTC-Újpest csere, a nyolcaddöntő órarendje (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette a Ligakupa nyolcaddöntőjének órarendjét, amelyben mindjárt egy fontos változás is történt: a legnagyobb érdeklődéssel várt párharc, az Újpest–Ferencváros összecsapás pályaválasztói jogát felcserélték. Ennek szellemében december másodikán a zöld-fehérek, míg december tizedikén a lila-fehérek lesznek a házigazdák. A Sport Tv négy találkozót…
nov. 28
10:15
Este fejezik be az Estoril-PSV összecsapást (Metropol)
A mérkőzést az első félidőt követően szakította félbe a játékvezető a heves eső miatt.
nov. 28
10:21
NB I: Az Újpest és a Videoton is győzelemmel kezdheti a "tavaszt" (Agroinform)
Az első "tavaszi" fordulóban az Újpest és a Videoton sikerrel rajtolhat, a Pécs pedig új edzőjével meglepheti az MTK-t.
nov. 28
10:30
DVTK: a Honvéd középpályása iránt érdeklődnek (She)
Amint arról már beszámoltunk, a DVTK labdarúgócsapatától akár két kulcsember, a védő Kádár Tamás és a középpályás Elek Ákos is távozhat a jövőben, utóbbi pótlására már van is kiszemeltje a diósgyőri klubnak.
nov. 28
10:32
PL: felesége is megbírságolja a menedzsert, ha szidja a bírót (She)
„Komoly fenyegetést” kapott Neil Warnock, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere, aki ezentúl feleségének is kénytelen lesz fizetni, ha kritizálja a játékvezető tevékenységét.
nov. 28
10:33
Gulácsiék nyertek és biztosan csoportelsők (Metropol)
A kapus Gulácsi Péterrel felálló Red Bull Salzburg 3-1-re nyert a Celtic vendégeként a labdarúgó Európa Liga csoportkörének csütörtöki ötödik fordulós mérkőzésén, így biztosan csoportelsőként jut tovább a legjobb 32 közé.
nov. 28
10:51
A Ferencváros otthonában rendezik a derbi első felvonását (Metropol)
Az eredeti tervekkel ellentétben nem az Újpest lesz a házigazdája az első mérkőzésnek a két ősi rivális Ligakupa-nyolcaddöntős párharcában.
nov. 28
11:06
Videó: legenda lett - így verte meg Dárdai a Bayernt (She)
A német sajtó megemlékezett a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitányának, Dárdai Pálnak a Bayern München ellen 13 évvel ezelőtt lőtt góljára. Dárdai a Hertha BSC színeiben vette be a német rekordbajnok kapuját a 2–1-re megnyert rangadó 84. percében.
nov. 28
11:24
Pelé: "Jól vagyok" (Infostart)
A Twitteren közzétett üzenetben nyugtatta meg az érte aggódókat Pelé, a brazilok legendás futballistája, akit kórházban kezelnek.
nov. 28
11:33
Európa Liga: Handanovic nem ember, hat büntetőt fogott zsinórban (Agroinform)
A szlovén kapus elképesztő hatékonysággal fogja a büntetőket, az EL-ben a Dnyipro bánta kiváló formáját.
nov. 28
12:00
Női tesztpilótája lett a Williamsnek (Infostart)
A Forma-1-es Williams csapat hivatalos tesztpilótája lett Susie Wolff, aki idén a Brit Nagydíj szabadedzésein már vezette az istálló egyik autóját, s ezzel 22 év után az első női pilótája volt a mezőnynek.
nov. 28
12:18
Inter: Mancini Olaszországba vinné Van Persie-t a nyáron (She)
Az angol Telegraph értesülései szerint Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője megpróbálja Olaszországba csábítani Robin van Persie-t a Manchester United csatárát.
nov. 28
12:27
Sportfogadás: Mikor fogadjunk egy teljesen esélytelen csapatra? (Agroinform)
A sportfogadók többsége hajlamos bizonyos csapatokat túlértékelni, míg egyes tényezőket figyelmen kívül hagyni.
nov. 28
12:36
Eb 2016: még kilenc hónap az északír-magyarig, de jegy alig (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőin egyelőre nagyszerűen szereplő helyi válogatott felkorbácsolta az érdeklődést Észak-Írországban: a szövetség pénteki bejelentése szerint már a jövő szeptemberi, magyarok elleni mérkőzésre is kevés a szabad jegy.
nov. 28
12:45
Tipp: Jenkins sikerével kaszálnánk (Agroinform)
A darts Players Championship nagydöntőjének első körében a rutinos Terry Jenkins hozhat a konyhára.
nov. 28
13:12
MU: 100 milliós fizetéssel csábítják Ancelottit (She)
Angol lapértesülés szerint a Manchester United mesés fizetéssel csábítaná az Old Traffordra a Real Madrid vezetőedzőjét, Carlo Ancelottit.
nov. 28
13:14
Videó: a Real és az FCB világhírű edzésprogramja nálunk (She)
Magyarországon az idei évtől vezetik be azt a világszerte népszerű edzésmódszert, amelyet többek között a Real Madrid, a Bayern München és az Arsenal is alapfilozófiája részeként alkalmaz. Az NSO Tv a Coerver-módszer első hazai edzői tanfolyamán járt.
nov. 28
13:16
FIFA: három friss világbajnok a középpályás-jelöltek között (She)
A világbajnok német válogatottból három játékos, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger és Mesut Özil is szerepel a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), valamint a futballistákat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) által kiadott pénteki listán, amelyről az Év csapatába kerül majd a három legtöbb szavazatot begyűjtő középpályás.
nov. 28
13:18
Magyar Nagydíj: ötezer diákjegy kerül forgalomba (She)
Ötezer, három napra szóló álló diákjegyet bocsátanak ki a jövő évi, jubileumi, harmincadik Formula–1-es Magyar Nagydíjra.
nov. 28
13:21
Bundesliga: Meddig bohóckodik még a Dortmund? (Agroinform)
Folytathatja menetelését a Bayern München, szoros meccset játszhat a Dortmund, de megizzadhat a Leverkusen is.
nov. 28
13:48
F1: kritizálják a Schumacherről készült fotót közlő újságot (She)
Először jelent meg kép Michael Scumacherről a 11 hónappal ezelőtti balesete óta. A német Die Aktuelle nevű újság a címlapon közölt egy fotót a hétszeres világbajnok pilótáról, amely azonban nem nyerte el mindenki tetszését.
nov. 28
14:06
Videó: pont, mint Roberto Carlos - bombagól szabadrúgásból (She)
Igazi rakétával mentett pontot csapata számára Granit Xhaka, a Borussia Mönchengladbach labdarúgója a Villarreal elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen. A svájci középpályás olyan gyors és erős szabadrúgásból vette be Sergio Asenjo kapuját, mint anno Roberto Carlos a Barcelonáét.  Nézze meg mester és tanítványa káprázatos bombáját!
nov. 28
14:33
La Liga: Megint rangadót játszik a Barca, klubrekordra tör a Real (Agroinform)
A Mestallába vizitálnak a katalánok, Málagában írhatnak történelmet a blancók. La Liga-előzetes.
nov. 28
14:42
Ötezer diákjegyet bocsátanak ki a Magyar Nagydíjra (Infostart)
Ötezer, három napra szóló álló diákjegyet bocsátanak ki a jövő évi, jubileumi, harmincadik Formula-1-es Magyar Nagydíjra.
nov. 28
14:42
Real Madrid: harcosan kiállnak Cristiano Ronaldo mellett (She)
A Real Madrid pénteken hivatalos közleményben reagált Michel Platini minapi szavaira: az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerint az Aranylabdát világbajnok labdarúgónak kellene kapnia az idén – vagyis nem a Realt erősítő Cristiano Ronaldónak vagy Lionel Messinek (Barcelona).
nov. 28
15:36
Barca: a katalánok reagáltak a Messi-Chelsea pletykára (She)
A pletykákkal ellentétben Lionel Messinek esze ágában sincs a Chelsea labdarúgócsapatához szerződni – állítják a Barcelonánál.
nov. 28
15:38
Videó: Pécsen és Győrben el kell mozdulni a „fagypontról” (She)
A labdarúgó NB I két legújabb edzőjének, a Győrbe frissen kinevezett Vasile Miriutának, illetve a Pécs kispadján debütáló Robert Jarninak is be kell még melegednie új állomáshelyén: fejtette ki Lipcsei Betta és Molnár Mátyás, a Sport Tv két műsorvezetője a Nulladik Félidőben. A hétvégi Harmadik Félidő c. műsorban Hajdú B. István segítségével vizsgálják majd a bemutatkozó trénerek teljesítményét.
nov. 28
15:45
Karrier: Kirúgták Cesare Prandellit (Agroinform)
A török ezüstérmes Galatasaraynál megunták a kudarcokat, menesztették az olaszt trénert.
nov. 28
15:57
Kitiltották az Atalanta szurkolóit az idegenbeli meccsekről (Metropol)
Három hónapig nem látogathatják az Atalanta szurkolói labdarúgócsapatuk idegenbeli mérkőzéseit, miután múlt szombaton összecsaptak a rendőrökkel.
nov. 28
16:15
Pelé azt üzente, jól van (Metropol)
A Twitteren közzétett üzenetben nyugtatta meg az érte aggódókat Pelé, a brazilok legendás futballistája, akit kórházban kezelnek.
nov. 28
16:30
Videó: félpályás kínai kézigól az utolsó pillanatban (She)
Látványos gól esett a Nancy–Hochfelden U18-as francia kézilabda-bajnoki mérkőzés utolsó pillanatában. A 35–32-es vendégsikerrel záruló találkozó utolsó másodpercében az egyik Hochfelden-játékos kapott félpályás passzt, amely után a levegőben úszva, kínai figurával talált a kapuba. Nézze meg a látványos mozdulatot!
nov. 28
16:48
MU: szomorkodhat a Real, a spanyol kapus távozott? (She)
Egybehangzó, több forrásból megerősített spanyol sajtóhírek szerint Víctor Valdés már nem edz a Manchester United labdarúgócsapatával. A Barcelona korábbi kapusa visszatért Spanyolországba, ez pedig rossz hír a Real Madridnak.
nov. 28
17:06
WTCC: hatalmas lehetőség, Michelisz gyári csapattal tesztelt (She)
Michelisz Norbert, a WTCC-ben szereplő Zengő-istálló magyar versenyzője hatalmas lehetőséget kapott: a Honda gyári csapatával tesztelhetett Spanyolországban.
nov. 28
17:15
Karrier: Messi nem jön, az Aranylabda meg nem tesz jót a futballnak - Mourinho (Agroinform)
A portugál mester nem ért egyet az Aranylabda-díjjal, az ugyanis kiemeli az egyéneket a csapatból.
nov. 28
17:24
Bedák Zsolt orosz bokszolóval vívja Eb-címmeccsét (Infostart)
Bedák Zsolt az orosz Ruszlan Bercsukkal szemben védheti meg jövő szombaton a Boksz Világszervezet (WBO) kispehelysúlyú Európa-bajnoki címét a budakalászi sportcsarnokban.
nov. 28
17:42
A Real Madrid visszaszólt Platininek (Infostart)
A Real Madrid azt kérte Michel Platinitől, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnökétől, hogy tartsa meg magának a személyes véleményét az Aranylabda-szavazással kapcsolatban.

Keresés