2014. november 25. kedd

nov. 25
0:57
Válogatott: „Dárdai öt lépcsőfokot átugorva topedző lehetne” (She)
Andrusch József, a magyar labdarúgó-válogatott kapusedzője a Sport Tv Mai helyzet című műsorában beszélt arról, szerinte miért kellene maradnia Dárdai Pálnak, és hogy milyen volt az elmúlt hónapokban a kapitány mellett dolgozni.
nov. 25
2:45
Hiányzik az Aranycsapat! (Blikk)
Már csak a  dorogi legenda él az angolokat 61 éve legyőző válogatottból.
nov. 25
6:21
Visszatér a Red Bull Air Race-sorozat Budapestre (Infostart)
Jövőre visszatér a Red Bull Air Race-sorozat Budapestre - számolt be az InfoRádiónak a szervező Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Gyulay Zsolt arról is beszélt, hogy a hétvégén zárult Formula-1-es világbajnokságban a Magyar Nagydíj volt a legizgalmasabb, és bízik benne, hogy jövőre még több nézője lesz a futamnak.
nov. 25
6:57
NHL: Crosby vezette győzelemre a Pittsburghöt, nyert a Detroit (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins hosszabbítás után 3–2-re megverte a Boston Bruinst. A Pingvineknél Jevgenyij Malkin duplázott, míg Sidney Crosby gólt ütött és két asszisztot jegyzett. A Detroit Red Wings sikeréhez Stephen Weiss, a Minnesotáéhoz Jason Zucker járult hozzá két találattal.
nov. 25
7:15
NBA: Jameséknek most kijött a lépés, megizzadt a Toronto (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers simán legyőzte az Orlando Magicet, így véget vetett négymecces nyeretlenségi sorozatának. A Cavs sikeréhez 29 ponttal járult hozzá LeBron James, aki 16 pontot az első negyedben szerzett. A negyedik játékrész elején még 83–66-ra vezető Toronto Raptors végül csak kínkeservesen tudta…
nov. 25
7:33
Copa América: kisorsolták a 2015-ös chilei torna csoportjait (She)
Elkészítették a 2015-ben Chilében rendezendő Copa América csoportbeosztását. A házigazda Mexikóval, az argentinok a címvédő Uruguayjal, míg a brazilok Kolumbiával kerültek egy négyesbe. A dél-amerikai kontinensviadalt június 11. és július 4. között bonyolítják le.
nov. 25
7:35
NFL: karriercsúcs lett a Saints veszte; a Jetsnek esélye sem volt (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában két mérkőzést rendeztek hétfő este. Az eredetileg is hétfő esti rangadónak szánt találkozón a Baltimore Ravens az egyéni rekordot felállító Justin Forsett vezérletével nyert a New Orleans Saints ellen, míg a nagy havazás miatt Detroitban megrendezett Buffalo Bills–New York Jets összecsapáson Kyle Ortonék diadalmaskodtak.
nov. 25
8:27
Real Madrid: Ancelotti bólintott, jöhet a Mallorca tehetsége (She)
Sajtóértesülés szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid megegyezett Marco Asensióval, a másodosztályú Mallorca 18 esztendős labdarúgójával.
nov. 25
8:30
Az ifjú király (Metropol)
A „sakk Mozartja” először tavaly hódította el a világbajnoki címet a régi nagy generáció képviselőjétől, az indiai Anandtól, aki 2007 óta uralkodott.
nov. 25
8:48
Továbbra is nyeretlen Philadelphia (Metropol)
A Philadelphia 76ers idénybeli 14. mérkőzését is elveszítette az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA).
nov. 25
9:03
Ajánló: City-Bayern a BL-ben; Fradi-Paks a csoportelsőségért - program (She)
Amíg a labdarúgó Bajnokok Ligájában ma nyolc mérkőzést, többek között Manchester City–Bayern München találkozót rendeznek, addig Magyarországon a Ligakupa F-csoportjából hátralévő utolsó két meccs kerül terítékre. Program!
nov. 25
9:03
Nem bírt egymással a Granada és az Almería (Infostart)
A Granada hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az Almería együttesével a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.
nov. 25
9:05
Chelsea: lemondott a klub Reus megszerzéséről (She)
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere jelezte: a klubnál nincs napirenden a Borussia Dortmund támadójának, Marco Reusnak a megszerzése.
nov. 25
9:09
NFL: Az év nyilatkozatát adta Marshawn Lynch - video (Agroinform)
Hihetetlen előadást prezentált Marshawn Lynch, a Seattle Seahawks futója, amikor az újságírók kikérdezték a meccsről.
nov. 25
9:21
Liverpool: a Porto gólgépére hajtanak a „vörösök” (She)
A portugál Record információi szerint a Liverpool labdarúgócsapata a téli átigazolási időszakban ajánlatot tesz az FC Porto kolumbiai sztárcsatárára, Jackson Martínezre.
nov. 25
9:23
Brazília: Pelét két héten belül másodszor szállították kórházba (She)
Ismét kórházba szállították Pelét, minden idők egyik legjobb futballistáját – erősítette meg az Albert Einstein Kórház.
nov. 25
9:25
FTC: Bravúrnak tekinthető a fehérvári pontszerzés - Dibusz (She)
Amint azt a 15. fordulóról szóló összefoglalónkban is jeleztük, a Nemzeti Sport osztályzatai alapján Dibusz Dénes volt a hétvége legjobbja. A Ferencváros kapusa ugyanakkor nem győzi hangsúlyozni, a futball csapatjáték, amiben neki az a feladata, hogy minél több lövést védeni tudjon.
nov. 25
9:39
Videó: lekapcsolták a villanyt gyakorlat közben, rá se rántott (She)
Nem mindennapi bravúrt mutatott be a Penzában rendezett ritmikus gimnasztika Orosz Kupán a 16 éves Gyiana Ibragimova: a szentpétervári tornászlány gyakorlata közben sötétségbe borult a csarnok, ehhez képest rezdülés nélkül folytatta és befejezte gyakorlatát, amelyre 18.200 pontot kapott – a legmagasabbat a mezőnyben, így vezet is az első nap után.
nov. 25
9:39
Szex miatt szenved focipályán az Arsenal sztárja (Blikk)
London – Az utóbbi időben nincs formában a futballpályán Alexis Sánchez (25). Az angol Arsenal chilei sztárjátékosa, azonban az ágyban remekül teljesít. S hogy a kettő között mi az összefüggés? Az Eurosport televízió hírportálja egy chilei lapra, a La Cuartára hivatkozva azt írja, hogy a csatár kimerült a túl sok szeretkezéstől.
nov. 25
9:41
BL: Xabi Alonso az ünnepelt; Pajtim és pajtija úton - élő felvezetés (She)
Ahogy olvasóink a 2014–2015-ös Bajnokok Ligája-szezonban már megszokhatták, ezen a héten is folyamatosan frissülő felvezetéssel hangolódunk a játéknapokra és tesszük teljessé a meccsélményt, majd a késő esti levezetést. Érdekességek, képek, videók, statisztikák és vélemények hétfőtől egészen csütörtökig. Tartsanak velünk!
nov. 25
9:45
Itt a forintosítás (Behaviour)
Az új törvény értelmében 308,97 forintos euro-árfolyammal számolhatnak az érintettek.
nov. 25
9:47
Kigyulladt a pécsi InterCity (Behaviour)
Az érintett kocsit Kelenföldön ki kellett sorozni a szerelvényből.
nov. 25
10:15
Anglia: Bajner végig a pályán, búcsúzott az Ipswich (She)
Az U21-es Premier League-kupa második fordulójában a Bajner Bálintot végig a soraiban tudó Ipswich Town hazai pályán 1–0-ra kikapott a Southamptontól, ezzel véget értek számára a további küzdelmek.
nov. 25
10:17
Győr: Miriuta az ETO új edzője - hivatalos (She)
A Győri ETO FC hivatalos honlapján rövid közleményben jelentette be: Miriuta Vasile a négyszeres magyar bajnok klub új vezetőedzője. Miriuta kedden már edzést vezényel, a tréning előtt sajtótájékoztatón mutatkozik be.
nov. 25
10:51
Ismét kórházban kezelik Pelét (Infostart)
Szűk két héten belül másodszor került kórházba Pelé.
nov. 25
10:54
Bár nem versenyezhet, Phelps az Év úszója az Államokban (Metropol)
A 29 éves Phelps, aki ötödször nyert a szavazáson - azzal együtt, hogy hazája sportági szövetsége október elején hat hónapra eltiltotta a versenyzéstől.
nov. 25
11:09
Vb-2018 - Kalinyingrádtól elvehetik a rendezést (Infostart)
Amennyiben a héten nem találnak megfelelő helyszínt a kalinyingrádi labdarúgó-stadionnak, úgy a városban nem rendeznek mérkőzéseket a 2018-as világbajnokságon Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint.
nov. 25
11:12
Wengernek üzent az Arsenal egyik tulajdonosa (Metropol)
A londoni csapat 1982 óta nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot.
nov. 25
11:27
Matthäus grúz szövetségi kapitány lehet (Infostart)
Lothar Matthäus lehet a grúz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya.
nov. 25
11:27
Légiósok: Lovrencsics és Guzmics az álomcsapatban (She)
A Wisla Kraków középhátvédje, Guzmics Richárd és a Lech Poznan szélsője, Lovrencsics Gergő is bekerült a legrégebbi és legnagyobb példányszámú lengyel sportnapilapnál, a Przeglad Sportowynál a helyi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának álomcsapatába.
nov. 25
11:29
Grúzia: Matthäus magyar és bolgár után grúz kapitány lehet (She)
Lothar Matthäus lehet a grúz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A grúz szövetség főtitkára közölte, hogy figyelmükbe ajánlották a német trénert, akit érdekelne a feladat.
nov. 25
11:31
BL: ma három csapat nyolcaddöntős lehet - továbbjutási esélyek (She)
Könnyen előfordulhat, hogy a Bajnokok Ligája mai játéknapját követően csak egy hely marad kiadó a nyolcaddöntős helyek közül az E-, F-, G- és H-csoportban. Egyedül a G-csoportban kell megvárni az utolsó játéknapot is ahhoz, hogy teljes legyen a kép.
nov. 25
11:33
Úszás: bár nem versenyezhet, Phelps az Év úszója az USA-ban (She)
Michael Phelpset választották az Év úszójának az Egyesült Államokban azzal együtt is, hogy hazája sportági szövetsége október elején hat hónapra eltiltotta a versenyzéstől, s visszaléptette a jövő nyári oroszországi világbajnokságtól.
nov. 25
11:45
Videó: sarokkal adott pimasz kötényt az ajaxos (She)
Zseniális megoldással csapta be ellenfelét Ricardo Kishna, az Ajax labdarúgója a Heerenveen ellen 4–1-re megnyert bajnoki mérkőzésen. A csereként beállt holland játékos – aki csapata harmadik gólját jegyezte a találkozón – a 83. percben vágta át egy pimasz trükkel ellenfelét, a belga Stefano Marzót.
nov. 25
11:47
Női kézi: sorsoltak Európában - a Fradira norvég csapat, a Siófokra a Hypo vár (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) elkészítette a női KEK és az EHF-kupa nyolcaddöntőjének párosítását. Előbbi sorozatban a Ferencváros a norvég Tertnes Bergent, míg a Siófok az osztrák Hypót kapta ellenfélül, utóbbiban a Dunaújvárosra az orosz Rosztov, az Érdre a spanyol Gran Canaria vár.
nov. 25
11:48
Nehéz ellenfeleket kaptak a magyar kézisek (Metropol)
Nem lesz könnyű dolguk a magyar csapatoknak a női kézilabda KEK és EHF Kupa nyolcaddöntőinek keddi, bécsi sorsolása alapján.
nov. 25
11:51
Bajnokok Ligája: Pályán a Barca, a Chelsea és a Bayern (Agroinform)
Már az ötödik fordulót rendezik a Bajnokok Ligájában, a keddi játéknapból szemezgettünk tippeket.
nov. 25
12:03
Női kézilabda Eb - Győrben a magyar válogatott (Infostart)
A várandós Görbicz Anitával kiegészülve kedden délelőtt, Győrben megkezdte a közvetlen felkészülést a jövő vasárnap kezdődő magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott.
nov. 25
12:21
Labdarúgó NB I - Miriuta Vasile a Győr edzője (Infostart)
Miriuta Vasilét nevezték ki a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
nov. 25
12:39
Bundesliga: németspecialista holland a Stuttgart új edzője (She)
Armin Veh hétfői lemondása után Huub Stevens lett a VfB Stuttgart új vezetőedzője – jelentette be a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) utolsó helyén álló klub a hivatalos honlapján.
nov. 25
12:45
NB I: Miriutát nevezték ki a Győri ETO élére (Agroinform)
Miriuta Vasilét nevezték ki a Győri ETO FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.
nov. 25
12:57
Vb 2018: Kalinyingrádtól elvehetik a rendezést (She)
Amennyiben a héten nem találnak megfelelő helyszínt a kalinyingrádi labdarúgó-stadionnak, úgy a városban nem rendeznek mérkőzéseket a 2018-as világbajnokságon Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint.
nov. 25
13:15
MLSZ: találkozó, köszöntések és emlékezés a 6:3 napján (She)
Ma van az 1953-as, legendás Anglia–Magyarország (3:6) mérkőzés 61. évfordulója, ez a nap a Magyar Labdarúgás Napja. Az MLSZ ez alkalomból korábbi válogatott játékosokat köszönt.
nov. 25
13:39
Bajnokok Ligája: Pellegrini állása a tét a Bayern ellen? (Agroinform)
Amíg a németek már biztosan a csoport élén zárnak, az angoloknak élet-halál kérdés a győzelem.
nov. 25
13:51
Kézilabda: a győriek nagyobb fegyelmet kérnek Lundétól (She)
Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke a Nemzeti Sport Online megkeresésére reagált Katrine Lunde ama nyilatkozatára, amely szerint nem biztos benne, hogy a szezon befejeztével is a magyar együttesben folytatja pályafutását.
nov. 25
14:09
Videó: így látja egy sas az NFL-meccset (She)
Nem mindennapi jelenet zajlott le a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 12. fordulójában rendezett Houston Texans–Cincinatti Bengals mérkőzés előtt: egy fehér fejű rétisas repült az NRG Stadium fölé. A madár hátára egy GoPro kamerát rögzítettek, így ön is megtekintheti, milyen madártávlatból egy NFL-mérkőzés.
nov. 25
14:27
F1: Vettel a frissfenék-faktor miatt nem ülhet a Ferrariba (She)
Kedden Abu-Dzabiban már a 2015-ös szezonra készülődnek a csapatok, kollektív teszten köröznek az autók, köztük az immár Honda-motorral ellátott McLaren is. Sebastian Vettel pedig – bár a Red Bull megtiltotta neki, hogy a Ferrarit tesztelje – az olasz csapat garázsában kezdte meg az ismerkedést. Helmut Marko nem örül.
nov. 25
14:33
Női kézilabda BL: Minden mutatóban a Győr a "király" (Agroinform)
A címvédő Győri Audi ETO KC minden fontosabb mutatóban az élen végzett a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.
nov. 25
14:45
Lombard: hosszú kihagyás előtt a Fradi kölcsönjátékosa (She)
Csilus Tamásra előreláthatólag két-két és fél hónap kihagyás vár – idézi a veol.hu Szemán Györgyöt, a Lombard Pápa labdarúgócsapatának klubigazgatóját.
nov. 25
15:03
Ők a világ legjobb labdarúgói (Infostart)
Már lehet szavazni az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA) az Év csapatára, a voksokat január 6-ig adhatják le a drukkerek.

Keresés