2014. november 19. szerda

nov. 19
0:06
Felkészülési mérkőzések - Németország újra nyert a spanyolok ellen (Infostart)
Harmincnégy veretlenül megvívott hazai találkozó után a világbajnok német csapattól kikapott a spanyol labdarúgó-válogatott keddi felkészülési mérkőzésén.
nov. 19
0:06
Videó: baki az esőben - Casillát megtréfálta Kroos lövése (She)
Egyetlen gól döntött a Spanyolország–Németország felkészülési labdarúgó-mérkőzésen: Toni Kroos távoli lövését Kiko Casilla nem tudta hárítani az esőben. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 19
0:24
Videó: Ha nem maradok, belül sírni fogok - Dárdai Pál (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-es vereséget szenvedett Oroszországtól felkészülési mérkőzésen hazai pályán. Nézze meg, hogyan értékelte a találkozót Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány!
nov. 19
0:42
Videó: Dárdai Pál bravúrosan ugrott be kapitánynak - Nikolics (She)
Az oroszok elleni felkészülési mérkőzés után Dibusz Dénes elmondta, jól érezte magát a találkozón. Juhász Roland szerint Dárdai négy meccsén jól teljesített a védelem. Értékelések.
nov. 19
2:48
Dárdai szülinapi meglepetése (Blikk)
Budapest — Kettős szerepben készülődött a kedd esti, Magyarország–­Oroszország barátságos futballmérkőzésre Dárdai Pál (38).
nov. 19
5:12
Sportcsillagok Gálaestje - Szavazás az év legnépszerűbb sportolójára (Infostart)
Idén 57. alkalommal kerül sor a Sportcsillagok Gálaestjére, amelyen a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.
nov. 19
5:48
Még egy hónapig jelentkezhetnek önkéntesek (Infostart)
Egy hónappal meghosszabbították az önkéntes munkára jelentkezés lehetőségét a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia szervezői.
nov. 19
7:00
Felkészülés: kiállított kispesti; Uruguay fordított Chilében (She)
Az uruguayi labdarúgó-válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re győzött Chilében.
nov. 19
7:02
NBA: Atlantában ünnepelhetett másodszor a Lakers (She)
Megszerezte idénybeli második győzelmét a Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA). Az aranysárga-lilák a 28 pontos Kobe Bryant vezérletével 114–109-re nyertek az Atlanta Hawks otthonában.
nov. 19
7:18
Juhász Roland döbbenetes rekordja (Infostart)
Juhász Roland a Magyarország-Oroszország (1-2) mérkőzésen 85. alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban, ezzel beérte a nemzeti csapat örökranglistájának 5. helyén Puskás Ferencet. Juhász előtt még Bozsik József (101 válogatottság), Fazekas László (92), Király Gábor (92) és Grosics Gyula (86) van a rangsorban.
nov. 19
8:15
Rekordpénzt kap a legjobb ütőjátékos (Metropol)
Giancarlo Stantonnal történelmi szerződést kötött a Miami Marlins.
nov. 19
8:30
Alpesi sí: hátműtét vár a négyszeres világbajnokra (She)
Hátműtét vár Bode Miller olimpiai bajnok, négyszeres világbajnok síelőre, aki így januárig nem versenyezhet.
nov. 19
8:32
PSG: David Luiz visszavágyik a Benficába (She)
A PSG brazil labdarúgója, David Luiz egy interjúban elárulta, hogy nagyon szívesen visszatérne a Benficához, amelynél az európai karrierje felpörgött.
nov. 19
8:48
Liverpool: ez ám a pech, Sturridge ismét megsérült (She)
Tovább folytatódik Daniel Sturridge pechszériája. A Liverpool futballcsapatának angol válogatott támadója újra megsérült, így tovább csúszhat a visszatérése.
nov. 19
8:51
Kosárlabda: Másodjára is legyőzné a Zenitet az Olaj (Agroinform)
A favorit otthonában is nyerne az Olaj. Ha Debrecenben sikerült, miért ne sikerülhetne Szentpéterváron is?
nov. 19
9:06
AEK: a görögök is figyelték Nikolics válogatottbeli gólját (She)
Branko Milovanovics, a görög AEK Athén labdarúgócsapatának szerb sportigazgatója Magyarország után most éppen Brazíliában térképezi fel személyesen az erősítésre kiszemelt játékosokat, azt követően pedig a tervek szerint Uruguayba, Spanyolországba és Belgiumba is ellátogat majd hasonló céllal.
nov. 19
9:06
Eriksson váltja Dárdait? (Blikk)
Budapest – Egyelőre a Magyarország–Oroszország (1-2) barátságos találkozó volt Dárdai Pál (38) utolsó mérkőzése a futballválogatott kispadján.
nov. 19
9:24
Tolószékbe kényszerült és nem beszél Schumacher (Infostart)
Tolószékbe kényszerült, gondok vannak a memóriájával, és a beszédkészségével, feleségével és a menedzserével is csak a szemével kommunikál - ezt mondta Michael Schumacher állapotáról Philippe Streiff egykori formula-1-es versenyző, aki egy baleset nyomán maga is tolószékben él.
nov. 19
9:24
Barcelona: Tajti Mátyás a listázók egyik kedvence lett (She)
Mértékadónak nem mondanánk, de jelentős listázási hajlamról tesz tanúbizonyságot a – nomen est omen – listasdefutbol.com címen futó spanyol nyelvű honlap, így aztán megdobogtatta a szívünket, hogy „A világ futballjának 11 jövendőbeli csillaga" címmel közölt rangsor második helyén a Barcelonában pallérozódó Tajti Mátyás nevére bukkantunk.
nov. 19
9:26
Győr: Sváb nem számított ilyen nehéz időszakra (She)
A szezon elején szerződött a Győri ETO labdarúgócsapatához Sváb Dániel, akinek a nem túl fényesen sikerülő cottbusi kitérőt követően egyelőre új klubjában sem sikerült tartósan helyet követelnie magának: élvonalbeli bajnokik helyett egyelőre csak Ligakupa-találkozókon, valamint NB III-as meccseken szerepelt.
nov. 19
9:42
NBA - Másodszor nyert a Lakers (Infostart)
A 16-szoros bajnok Los Angeles Lakers idénybeli 11. mérkőzésén megszerezte második győzelmét az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
nov. 19
9:42
Női vízi ob I: Bujka 19, a Szentes 36 gólt dobott az ASI-nak (She)
Újabb komolytalan mérkőzést hozott az élvonalbeli női vízilabda-bajnokság: a hatodik fordulóban a címvédő Szentes azzal tisztelte meg az ASI-t, hogy komolyan vette a találkozót. Tóth László együttese (ellentétben korábban az UVSE-vel) nem jutott 40 fölé, Bujka Barbara viszont megdöntötte saját 14-es bajnoki gólrekordját, így immár 19 a csúcs.
nov. 19
9:42
Nem tudta abbahagyni a jégkorongot Rajz Attila (Blikk)
Dunaújváros – Orvosi értelemben tüdőembólia okozta a vasárnap elhunyt jégkorongozó, Rajz Attila (†38) halálát, bátyja, Tamás szerint, azonban az is közrejátszott, hogy képtelen volt lezárni a pályafutását.
nov. 19
10:00
NHL - Gólszüret Torontóban (Infostart)
A Nashville Predators 9-2-re nyert Torontóban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.
nov. 19
10:03
Sportfogadás: Mennyit számít teniszben a hazai pálya? (Agroinform)
Mennyire kedvez a dél-amerikai játékosoknak a hazai környezet? Tényleg megéri otthon rájuk fogadni?
nov. 19
10:18
Videó: Varane felhőfejese, Kroos átlövése - felkészülési gólok (She)
Raphaël Varane a „felhők közül” fejelve döntötte el a Franciaország–Svédország válogatott labdarúgó-mérkőzést, druszája, a portugál Raphaël Guerreiro pedig bevetődve intézte el az argentinokat. A Dárdai Pál vezette magyar nemzeti csapat 2–1-re maradt alul hazai pályán az oroszokkal szemben, a szintén az Európa-bajnoki selejtezőcsoportunkban szereplő finnek Szlovákiában, a görögök pedig a szerbek…
nov. 19
10:20
Spanyolország: 2014 nem volt nagy évünk - Del Bosque (She)
Ahogyan tavaly, úgy ezúttal is felkészülési mérkőzésen elszenvedett vereséggel zárta az évet a spanyol labdarúgó-válogatott – 2013-ban Dél-Afrikában kaptak ki, míg ezúttal kedden hazai környezetben a világbajnok németektől. A szövetségi kapitány, Vicente del Bosque tömören összegezte is az esztendőt azzal, hogy nem volt valami nagy évük az idei. Nehéz lenne vitába szállni vele…
nov. 19
10:22
Nyíregyháza: hosszabbítottak a gólszerzővel, a szerb mehet (She)
A Nyíregyháza Spartacus három évvel meghosszabbította fiatal támadója, Pekár László szerződését – adta hírül az NB I-es nyírségi labdarúgóklub hivatalos honlapja.
nov. 19
10:54
Magyar labdarúgó-válogatott - Négy győzelem, két döntetlen, három vereség az idén (Infostart)
Négyszer győzött, kétszer döntetlent ért el, háromszor pedig vereséget szenvedett idén a magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 19
10:54
F1: a Ferrari nem vár a McLarenre, napokon belül bejelent (She)
A Ferrari nem vár tovább a McLarenre, amely kedden közölte, hogy decemberig biztosan nem jelenti be, milyen pilótapárossal vág neki a 2015-ös F1-es szezonnak – írja a milánói La Gazzetta dello Sport. Az olasz istálló Fernando Alonso miatt meg akarta várni, hogy a McLaren nyilvánosságra hozza a spanyol pilóta szerződtetését, és csak utána tette volna hivatalossá a Sebastian Vettel érkezéséről szóló…
nov. 19
10:57
Magyar válogatott: Boldogabb vagyok, mint Capello - Dárdai (Agroinform)
Hiába kaptunk ki, Dárdai büszke volt a csapatra, ennek ellenére valószínűleg visszatér Berlinbe.
nov. 19
11:12
Videó: gólt fejelt, majd kiült a nézők közé a lengyel védő (She)
Egyedi módon ünnepelte meg a svájciak ellen fejelt gólját Artur Jedrzejczyk, a lengyel labdarúgó-válogatott játékosa. A balhátvéd a 2–2-es döntetlennel záruló találkozó első félidejének ráadásában egyenlített, majd kirohant a nézők közé. Ami ezután következett, olyat ritkán látni: nézze meg a különleges gólörömöt!
nov. 19
11:30
Real Madrid: így kúszhat be a szponzor a Bernabéu nevébe (She)
IPIC Bernabéu, Cepsa Bernabéu – akár így is hívhatják Florentino Pérez klubelnök szerint a Real Madrid labdarúgó-stadionját a tervbe vett felújítás után.
nov. 19
11:32
Románia: Miriuta távozik; Győr vagy Debrecen a célállomás? (She)
Román lapértesülések szerint Miriuta Vasile búcsút int a CFR Clujnak. A magyar szakember a CSMS Iasi elleni vasárnapi mérkőzést követően jelenti be lemondását.
nov. 19
11:33
A magyar labdarúgó-válogatott mérlege (Metropol)
Négyszer győzött, kétszer döntetlent ért el, háromszor pedig vereséget szenvedett idén a magyar labdarúgó-válogatott.
nov. 19
11:51
Német Válogatott: Csodálatos évet zártunk - Toni Kroos (Agroinform)
A világbajnok németek 14 éve nem tudtak nyerni a spanyol válogatott ellen, de Vigóban megtört két hosszú széria is.
nov. 19
12:06
Válogatott: Dárdait mindenki elfogadja, maradjon - Garami (She)
Személyes kötődésük mellett általános elfogadottsága és gyors szakmai eredményei miatt is szeretné az MTK veterán edzője, Garami József, hogy Dárdai Pál folytassa a kapitánykodást. A tréner a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: Dárdai stabilizálta a csapatot, amely mutatott bátor játékot is; Garami szerint a hazai edzőkben megrendült a bizalom, ő maga pedig semmiképpen nem…
nov. 19
12:24
Franciaország: „15 meccsünk volt és csak a világbajnoktól kaptunk ki” (She)
Didier Deschamps francia szövetségi kapitány elégedetten tekint vissza 2014-re, úgy érzi, hogy csapata folyamatosan fejlődik. A „kékek” a svédek elleni 1–0-s sikerrel zárták az évet.
nov. 19
12:26
Videó: új Neuer - köténnyel vágta át a csatárt az U20-as kapus (She)
Pimasz köténnyel verte át az ellenfél támadóját a 19 éves Marvin Schwabe, a német U20-as labdarúgó-válogatott kapusa a Lengyelország elleni mérkőzésen. A fiatal játékosnak volt kitől ellesnie a trükköket: a világbajnok felnőttválogatott kapusa, Manuel Neuer is előszeretettel csillogtatja technikai tudását. Nézze meg a merész kötényt!
nov. 19
12:28
U19: Tiszta lelkiismerettel nézhetünk a tükörbe - Pisont (She)
Nagyon csalódott Pisont István a hazai rendezésű Eb-selejtező – döntetlen a szlovénokkal és az azeriekkel, majd zárásként 3–0-s vereség Szlovákiától – kudarca miatt, amely ráadásul könnyen az állásába is kerülhet. Az U19-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője az utanpotlassport.hu oldalon hosszabban nyilatkozott az okokról, szakmailag elemezte a tornát és értékelte a saját teljesítményét…
nov. 19
12:42
Garami szeretné, ha Dárdai Pál maradna (Infostart)
Garami József, az MTK vezetőedzője szeretné, ha Dárdai Pál maradna a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztján.
nov. 19
12:42
Németország: Megfelelő mércét állítottunk magunknak - Löw (She)
Joachim Löw, a világbajnok német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nemcsak a kedd esti eredménnyel (1–0-s győzelem idegenben Spanyolország ellen), hanem a játékosok hozzáállásával is elégedett volt.
nov. 19
13:00
Videó: a Real Madridnál is megemlékeztek Puskásról (She)
A Real Madridnál megemlékeztek a klub legendás labdarúgójáról, Puskás Ferencről a klasszis halálának nyolcadik évfordulóján. Puskás 1958 és 1966 között 3 BEK-et, 6 spanyol bajnoki címet és 2 Spanyol Kupát nyert a blancókkal, 180 bajnokin 156 gólt szerzett a „királyi gárda” mezében.
nov. 19
13:02
Felkészülés: Hogy micsoda, 0-0? - Löw alig hitt a szemének (She)
Németország labdarúgó-válogatottja kedden 1–0-ra nyert Spanyolország ellen idegenben felkészülési mérkőzésen. A találkozót közvetítő német televíziós csatorna emberei még gól nélküli állásnál parádés módon helyezték el a pillanatnyi eredményt mutató kiírást. A vendégeket irányító Joachim Löw „szemei” igencsak kikerekedtek.
nov. 19
13:03
Magyar foci: Annyi hibát elkövettünk, hogy már nem bíznak bennünk - Garami József (Agroinform)
Az MTK trénere szeretné, ha Dárdai maradna a kapitány, a magyar edzői társadalomról pedig (ön)kritikusan fogalmazott.
nov. 19
13:18
Spanyol-német: hat év után itt a labdabirtoklási fordulat (She)
A 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság döntője óta kedd este fordult elő először, hogy a spanyol válogatott valamely mérkőzésén az ellenfél játékosai birtokolták többet a labdát – mutatta ki egy spanyol sportstatisztikus.
nov. 19
13:36
Klicskóé lehet jövőre mind a négy nagy világszervezet öve (Infostart)
A jelenlegi három után jövőre már mind a négy nagy világszervezet övét birtokolhatja Volodimir Klicsko, az ukránok profi nehézsúlyú ökölvívó-világbajnoka.
nov. 19
13:36
Női kézi: újabb két FTC-tehetség kapott hosszú távú szerződést (She)
Újabb két fiatal tehetségével, a kapus Hlogyik Petrával és az irányító Háfra Noémivel kötött hosszú távú szerződést a Ferencváros női kézilabda-szakosztálya.
nov. 19
13:38
Real: 1.8 millióra számíthatnak Modric sérülése után (She)
Spanyol sajtóhírek szerint 1.8 millió euró kártérítésre számíthat a Real Madrid labdarúgócsapata Luka Modric sérülése után.
nov. 19
13:39
Tenisz: A legkisebb lehet a legnagyobb Sao Paulóban (Agroinform)
November 19. és 23. között Sao Paulo ad otthont a Challenger Tour döntőnek, melyen nyolc játékos küzd meg a trófeáért.

Keresés