2014. november 15. szombat

nov. 15
0:09
Dárdai Pál meglepő nyilatkozata a finnek elleni győzelem után (Infostart)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint az egész ország sikere, hogy csapata péntek este 1-0-ra legyőzte a finn együttest Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 15
0:09
Magyar-finn: Csányi jobban bízott a csapatban, mint Pintérnél (She)
A Magyarország–Finnország (1–0) Eb-selejtező után Csányi Sándor, az MLSZ elnöke is nyilatkozott az NSO Tv-nek.
nov. 15
0:09
EURO 2016: Egész Magyarország győzelme volt a finnek elleni - Dárdai Pál (Agroinform)
Dárdai Pál a csapat, a média, a stáb és az egész ország győzelméről beszélt a mérkőzést követő sajtótájékoztatón.
nov. 15
0:27
Magyar-finn: Mindenki szeretné, ha a kapitány maradna - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel a finnek elleni győztes Európa-bajnoki selejtező után elmondta, mindenki szeretné, ha Dárdai Pál maradna. A középpályás úgy érzi, ezzel a győzelemmel visszajöttünk a csoportban, és a végsőkig fogunk küzdeni.
nov. 15
0:45
Csak négyet rúgtak a németek Gibraltárnak (Infostart)
A világbajnok német válogatott 4-0-ra nyert Gibraltár csapata ellen Nürnbergben a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének negyedik fordulójában.
nov. 15
0:45
Magyar-finn: A finnek ellen megszokott, hogy így nyerünk - Dzsudzsák (She)
Dzsudzsák Balázs sokkal jobban elfáradt a finnek elleni győztes Európa-bajnoki selejtezőn, mint Romániában. A szélső szerint az északiak ellen már megszokott, hogy vagy kikapunk, vagy nyerünk az utolsó pillanatban. Dzsudzsák azt is elárulta, ő is lobbizott a kapitány maradásáért, de tudja, hogy a döntés nem a játékosok dolga.
nov. 15
0:49
Magyar-finn: Király cipője elszakadt, de kivárt Gera góljáig (She)
Király Gábor, a Finnországot 1–0-ra legyőző magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint egységes volt Dárdai Pál csapata, ennek is köszönhető a siker az Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 15
1:03
Videó: „Élvezzük ki a sikert!” - Dárdai sajtótájékoztatója (She)
Az alábbi videóban megtekintheti Dárdai Pál sajtótájékoztatójának vágatlan felvételét a magyar–finn Eb-selejtezőt követően.
nov. 15
1:07
NS: Szép volt, fiúk, avagy ez történt az Üllői úton!; exkluzív interjúnk - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:
nov. 15
2:33
Barca-meccset akartak megbundázni (Blikk)
Budapest — Ha kellett, áramszünetért még a stadionok technikai munkásait is lefizették a fogadási maffia vezetői! A labdarúgást övező botrány pénteki fővárosi tárgyalásán napirendre került egy 2001-ből emlékezetes eset, amely azt bizonyítja, legmagasabb klubszinten, a Bajnokok Ligája kapcsán is zajlott a manipuláció.
nov. 15
7:03
Vadócz Krisztián Indiába szerződött (Infostart)
Vadócz Krisztián az indai bajnokságban szereplő Pune City együttesében folytatja pályafutását.
nov. 15
7:03
Futsal NB I: fölényesen nyert az Aramis és a Vasas (She)
Az élbolyhoz zárkózó akaró Aramis idegenben 9–3-ra verte a Rubeolát, a Vasas Futsal hazai pályán 5–1-re a Dunaferrt a futsal NB I 11. fordulójának pénteki játéknapján.
nov. 15
7:05
Női ökölvívó-vb: mind a a tíz kategóriában lesz magyar (She)
Mind a tíz  kategóriában lesz magyar a vasárnap kezdődő nyolcadik női ökölvívó-világbajnokságon, a dél-koreai Csedzsuban. A vb-re rekordot jelentő 74 ország küld versenyzőt, a nevezések alapján összesen 337-et.
nov. 15
7:39
Eb 2016: a görög elnök vállalja a felelősséget - Ranieri menni fog (She)
Mint ismeretes, a görög labdarúgó-válogatott pénteken hazai pályán kikapott Feöertől az Eb-selejtezők F-csoportjában, amelyben Magyarország is szerepel. A görög szövetség elnöke, Jorgosz Szarrisz vállalja a következményeket az olasz szövetségi kapitány, Claudio Ranieri nyári kinevezése miatt és rendkívüli igazgatótanácsi ülést hívott össze, amelyen a szakember jövője lesz a téma.
nov. 15
7:41
Férfi kosár Euroliga: kikapott a Real; pazar CSZKA-hajrá (She)
A férfi kosárlabda Euroliga A-csoportjának ötödik fordulójában a legutóbbi döntős Real Madrid két ponttal kikapott a török Anadolu Efestől, ezzel minden sorozatot figyelembe véve elszenvedte első vereségét a 2014–2015-ös idényben. A B jelű hatosban a továbbra is hibátlan CSZKA Moszkva úgy verte meg a francia Limoges-t, hogy az utolsó negyedben 22 ponttal termelt többet vendéglátójánál.
nov. 15
7:57
Férfi kosár Euroliga: kikapott a Real; pazar CSZKA-hajrá (She)
A férfi kosárlabda Euroliga A-csoportjának ötödik fordulójában a legutóbbi döntős Real Madrid két ponttal kikapott a török Anadolu Efestől, ezzel minden sorozatot figyelembe véve elszenvedte első vereségét a 2014–2015-ös idényben. A B jelű hatosban a továbbra is hibátlan CSZKA Moszkva úgy verte meg a francia Limoges-t, hogy az utolsó negyedben 22 ponttal termelt többet vendéglátójánál.
nov. 15
8:15
NHL: hat év után mesterhármas; az Islanders elkapta a fonalat (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján az Arizona 5–0-ra megverte idegenben a Vancouvert. A Coyotes fölényes sikeréhez három góllal járult hozzá Martin Hanzal, aki 2008 decembere óta először triplázott az NHL-ben. A New York Islanders szétlövésben múlta felül a kétgólos hátrányból felálló Florida Pantherst, így sorozatban ötödször nyert.
nov. 15
8:17
Magyar-finn: Dárdai nagy edzői karriert futhat be - Nikolics (She)
A Magyarország–Finnország (1–0) labdarúgó Eb-selejtezőt követően a mieinknél csereként beálló Nikolics Nemanja a lefújást követően a Nemzeti Sport Online kérdésére Dárdai Pál szövetségi kapitányról is beszélt.
nov. 15
8:33
NBA: James szezoncsúcsa, mínusz 19-ről nyert a Cleveland (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Cleveland Cavaliers az utolsó negyedben 19 pontos hátrányt dolgozott le a Boston Celtics otthonában, és nyert 122–121-re. A Cavs színeiben LeBron James szezoncsúcsot jelentő 41 pontig jutott. Az első félidőben 80 pontot termelő New Orleans Pelicans fennállása legnagyobb különbségű sikerét aratta a Minnesota…
nov. 15
8:35
Eb 2016: pályán a spanyolok és az angolok - program (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek negyedik fordulójában a nagycsapatok közül a szombati játéknapon lép pályára a spanyol és az angol válogatott, előbbi a fehéroroszokat fogadja, utóbbi a szlovénokat.
nov. 15
8:51
Felkészülés: albán fricska a franciáknak, chilei henger (She)
Felkészülési mérkőzésen a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság házigazdája, Franciaország hazai környezetben szerény döntetlent ért el Albánia ellen. Kolumbia legyőzte az Egyesült Államokat, Chile pedig hengerelt Venezuelával szemben.
nov. 15
9:09
Videó: Lobbiztam azért, hogy Dárdai maradjon a kapitány - Dzsudzsák (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Gera Zoltán góljával 1–0-ra legyőzte Finnországot hazai pályán Európa-bajnoki selejtezőn. A mérkőzés után Dzsudzsák Balázs, Király Gábor, Lovrencsics Gergő és Tőzsér Dániel értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 15
9:27
Videó: több ezer szurkolóval ünnepelt a válogatott, Dárdait éltették (She)
A magyar labdarúgó-válogatott több ezer szurkolóval ünnepelte a Finnország felett aratott 1–0-s győzelmet az Üllői úton péntek este. A vastaps mellett ezúttal is zúgott a „Dárdai Pali!”, csakúgy, mint Romániában.
nov. 15
9:27
Hitted volna? Monspart Sarolta 70 éves lesz (Blikk)
Monspart Sarolta, az első magyar világbajnok tájfutó, a magyar amatőr futóélet egyik legnagyobb alakja november 17-én lesz hetvenéves.
nov. 15
9:27
ATP-vb: Djokovics és Federer is sima meccsen juthat a döntőbe (Agroinform)
Djokovics-Nisikori és a Federer-Wawrinka elődöntőket rendeznek a londoni világbajnokság szombati játéknapján.
nov. 15
9:29
PAFC: Hajdúch úgy készül, hogy a szezon végén vált (She)
Lubos Hajdúch képességei alapján az NB I egyik legjobb kapusa, ám nagyon úgy fest, hogy a Puskás Akadémia talált egy nála is jobbat Braniszlav Danilovics személyében, és a harmadik forduló óta a szerb kezd – Hajdúch pedig tartaléksorban vár az újbóli esélyre.
nov. 15
9:45
Rp gyorskorcsolya-vk: 2. helyen elődöntős férfiváltónk (She)
Dél-Korea mögött a második helyen jutott tovább a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összetételű magyar férfiváltó a rövid pályás gyorskorcsolyázók világkupa-sorozatának második állomásán, Montrealban.
nov. 15
9:47
Videó: megőrültek a feröeriek az öltözőben a görög siker után (She)
Feröer labdarúgó-válogatottja világraszóló sikert aratott péntek este Görögországban, amikor 1–0-ra nyert Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó után a játékosok hatalmas ünneplést csaptak az öltözőben. Íme!
nov. 15
10:03
Eb 2016: tragédiával zárult a skót-ír selejtező (She)
Életét vesztette Glasgow-ban egy 22 éves drukker, aki lezuhant a Celtic Park „lépcsőházában”, vagyis a szektorokhoz vezető feljáróban a Skócia–Írország (1–0) Eb-selejtező után.
nov. 15
10:21
Eb 2016: valószínűleg eldőlt, ki véd szombaton a spanyoloknál (She)
Kificamodott a kisujja, ezért nem léphet pályára a Fehéroroszország elleni Eb-selejtezőn David de Gea, a spanyol labdarúgó-válogatott kapusa.
nov. 15
10:23
Magyar-finn: Erre nincsenek szavaim - Eremenko (She)
Csalódottságában jóformán nyilatkozni sem tudott a finn labdarúgó-válogatott legértékesebb játékosa, a CSZKA Moszkvát erősítő Roman Eremenko a magyaroktól elszenvedett 1–0-s vereséget követően.
nov. 15
10:39
Férfi kézilabda BL: Pokoli nehéz feladat vár a Veszprémre (Agroinform)
Az idei szezon legnagyobb kihívása előtt áll az MKB-MVM Veszprém, amely szombaton a Vardar Szkopje otthonába vizitál.
nov. 15
10:57
Magyar-finn: ki mit mondott? Meccs utáni nyilatkozatok (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn hazai pályán 1–0-s győzelmet aratott Finnország ellen. A mérkőzés után Dárdai Pál szövetségi kapitány, Csányi Sándor MLSZ-elnök és a két együttes játékosai is véleményt formáltak a találkozóról. A főszereplők értékelése egy helyen!
nov. 15
10:59
Magyar-finn: mégsem tört el Juhász Roland bordája (She)
Az első információkkal ellentétben nem tört el Juhász Roland bordája. A válogatott védő a Finnország elleni péntek esti győztes labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn sérült meg, de mint utóbb kiderült, „csak" zúzódást és izomsérülést szenvedett.
nov. 15
11:15
Újpest: Roderick Duchatelet fontolgatja a klub eladását (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az Újpest labdarúgócsapatának belga tulajdonosa, Roderick Duchatelet ismét fontolgatja, hogy eladja a csapatot működtető kft-ben meglévő tulajdonrészét.
nov. 15
11:15
Sportfogadás: Fogadj ingyen és élőben a Vardar-Veszprémre! (Agroinform)
Az Unibet jóvoltából extra izgalmakat is belecsempészhetsz a hétvége kézilabda BL-csúcsrangadójába!
nov. 15
11:33
Inter: a Chelsea-től és a Man. Citytől is érkezhet játékos (She)
Miután kinevezték az Internazionale vezetőedzőjének Roberto Mancinit, az olasz sajtóban máris szárnyra kaptak a pletykák, hogy a szakember kikkel erősítené meg a milánóiak keretét a téli átigazolási időszakban. A jelentések szerint a Chelsea-től, a Liverpooltól és a Manchester Citytől is érkezhet játékos januárban az Interhez.
nov. 15
11:35
Görögország: Ranieri kedden ül utoljára a kispadon (She)
Megegyezett a válásról a görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Claudio Ranieri, valamint a helyi szövetséget vezető elnök, Jorgosz Szarrisz. A görögök pénteken Feröertől kaptak ki odahaza 1–0-ra, és az eddig sem túl sikeres Ranierinek egy ilyen blama után már nem lehetett maradása. A görögök a következő tétmeccsüket éppen ellenünk játsszák, március végén látogatnak Magyarországra.…
nov. 15
12:09
Eb 2016: Kecbaja lemondott a súlyos hazai vereség után (She)
Timur Kecbaja lemondott a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról a lengyelektől elszenvedett négygólos hazai Európa-bajnoki selejtezős vereség után.
nov. 15
12:27
Játékossors: Davide Lanzafame 16 hónap után visszatér (She)
Davide Lanzafame legutóbb a Honvédban futballozott, ami után Olaszországban 16 hónapra eltiltották, mert bebizonyosodott az érintettsége egy korábbi olasz fogadádi csalási ügyben. Holnap a Perugia játékosaként a Varese elleni olasz másodosztályú meccsen térhet vissza a pályára.
nov. 15
12:27
EURO 2016: Rooney győzelemmel ünnepelné századosi "kinevezését" (Agroinform)
Az angolok a szeszélyes szlovéneket fogadják, Rooney 100. válogatott meccsén győzelemre vezetné a válogatottat.
nov. 15
12:45
Videó: Roy Keane gyilkos tekintetével akarta megfélemlíteni a bírót (She)
A dublini incidens után ismét hallatott magáról Roy Keane, az ír válogatott másodedzője. A heves természetű korábbi labdarúgó a Skócia elleni Európa-bajnoki selejtezőn került nézeteltérésbe Milorad Mazsics játékvezetővel, aki határozottan elmagyarázta a problémáját annak ellenére, hogy Keane közelről az arcába rágózott.
nov. 15
13:03
Magyar-finn: Nikolicsot ezen a meccsen is figyelték (She)
Az AEK Athén egyik nem hivatalos honlapja, az enwsi.gr arról számolt be, hogy Nikolics Nemanját a pénteki, Finnország elleni Eb-selejtezőn is – a legutóbbi bajnoki fordulóhoz hasonlóan – a helyszínen figyelte meg a másodosztályú görög labdarúgócsapat sportigazgatója, Branko Milovanovics.
nov. 15
13:05
Eb 2016: Pedro és Paco Alcácer a spanyol csatárduó? (She)
Alakul a spanyol labdarúgó-válogatott esti kezdőcsapata – Vicente del Bosque szövetségi kapitány együttese a fehéroroszokat fogadja –, a pénteki gyakorlást követően a sajtó a Pedro, Paco Alcácer csatárkettőst valószínűsíti, amely lendületes ugyan, ám a közelmúltban is volt ennél ütősebb támadószekciója.
nov. 15
13:07
Vívó-vk: Szász Emese győzött, vége a „keleti kálváriának” (She)
Szász Emese nagyszerű győzelmeket aratva megnyerte a női párbajtőrözők szombati világkupaversenyét a kínai Hszücsouban.
nov. 15
13:21
NB II: elkezdődött a Gyirmót-Kövesd - élő eredménykövetés! (She)
Szombaton hét mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 14. fordulójában. Hét győztes meccs után kikapott a Békéscsaba a Soroksár otthonában, a budapestiek győztes gólját Nyilas Elek szerezte. Az Ajka a 94. percben szerzett góllal mentett pontot a ZTE ellen, míg a Siófok és a Szigetszentmiklós megosztozott a pontokon. 16 órától a forduló rangadóján az éllovas Mezőkövesd a negyedik Gyirmóthoz látogat.…
nov. 15
13:21
Szász Emese aranyérmes Hszücsouban (Metropol)
Szász Emese nagyszerű győzelmeket aratva megnyerte a női párbajtőrözők szombati világkupa-versenyét a kínai Hszücsouban.
nov. 15
13:39
Női kézi: Mindig is nagy családot szerettem volna - Amorim (She)
Új blogbejegyzéssel jelentkezett Eduarda Amorim, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatának világklasszis átlövője az európai szövetség honlapján. A brazil játékos társaihoz hasonlóan örül Katrine Lunde és Görbicz Anita terhességének, hiszen ő maga is nagy családot szeretne, legalább három gyerekkel, de csak majd ha eljön az ideje.
nov. 15
13:39
Navracsics a teljes FIFA jelentést kéri (Metropol)
A gyanú szerint Mohamed bin Hammam kenőpénzekkel "megvásárolta" hazája számára a 2022-es foci vb rendezési jogát.
nov. 15
13:57
Németország: Neuer a Gibraltár elleni meccsen sérült meg (She)
Kisebb sérülést szenvedett a Bayern München labdarúgója, Manuel Neuer a Gibraltár ellen hazai környezetben 4–0-ra megnyert Eb-selejtezőn, így óvatosságból kihagyja a németek keddi, Spanyolország elleni felkészülési mérkőzését.

Keresés