2014. november 15. szombat

nov. 15
13:57
Kínos kudarc után távozik a görög kapitány (Metropol)
A feröeriektől pénteken elszenvedett kínos, 1-0-s hazai kudarc után távozik posztjáról Claudio Ranieri, a görög válogatott szövetségi kapitánya.
nov. 15
13:59
Tennis Classics: Kohlschreiber helyettesíti Raonicot (She)
A jelenlegi első számú német teniszező, Philipp Kohlschreiber helyettesíti Milos Raonicot a jövő kedden rendezendő hetedik budapesti Tennis Classics gálán.
nov. 15
14:01
Eb 2016: Feröer 41 nyeretlen hónap után legnagyobb sikerét aratta (She)
Görögország idegenbeli legyőzésével története legnagyobb győzelmét aratta Feröer, állítja a válogatott szövetségi kapitánya, Lars Olsen.
nov. 15
14:03
Súlyemelő-vb: Gyurkovics ötödik lett a 105 kg B-csoportjában (She)
Gyurkovics Ferenc – négyet megelőzve délelőtti riválisai közül – ötödikként végzett a 105 kilósok B-csoportjában a súlyemelők kazahsztáni olimpiai kvalifikációs világbajnokságának nyolcadik versenynapján.
nov. 15
14:15
Eb 2016: CR7 újabb rekordjával Európa gólkirálya lett (She)
Cristiano Ronaldo a portugál válogatott Örményország elleni Eb-selejtezőjén karrierje 703. felnőtt tétmérkőzésen szerzett  450. találata nem csak hazája selejtezős esélyeit tette ismét egyenesbe, de egy újabb jeles mérföldkövet jelentett a támadó pályafutásában.
nov. 15
14:33
Eb 2016: centenáriumhoz érkezett a trófeákra vágyó Rooney (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója szombaton a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőn századik válogatott mérkőzését játszhatja. A 29 éves futballista illusztris társaságba kerülhet.
nov. 15
14:33
Meghalt egy szurkoló Glasgowban (Metropol)
Meghalt egy szurkoló a pénteki skót-ír labdarúgó eb selejtező után Glasgow-ban, miután a Celtic Parkban leesett egy lépcsőn.
nov. 15
14:35
Videó: a Honvéd légiósa betalált Arturo Álvarezék ellen (She)
Két NB I-es csapat játékosa is pályára lépett tegnap a Salvador–Panama (1–3) felkészülési mérkőzésen. A Honvéd középpályása, Aníbal Godoy gólt is szerzett.
nov. 15
14:51
Videó: „Dárdai Pali mindent reálisan lát, ne sürgessék a döntésben!” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott 1–0-s győzelmet aratott Finnország felett hazai pályán Európa-bajnoki selejtezőn. Lőw Zsolt, az osztrák Red Bull Salzburg másodedzője az NSO Tv-nek elmondta, megérdemelt siker született, amelynek alapja a szervezettség és a húzóemberek remek egyéni teljesítménye volt.
nov. 15
14:53
U19-es Eb-selejtező: vereség Szlovákiától, nincs továbbjutás (She)
Az U19-es magyar válogatott a korosztályos Európa-bajnoki selejtezők 4. csoportjának harmadik fordulójában Dunaújvárosban vereséget szenvedett a négyest pontveszteség nélkül megnyerő Szlovákiától, és nem sikerült kiharcolni a továbbjutást.
nov. 15
14:55
Eb 2016: Advocat távozik a szerbektől, a görögök ellen sem meccsel (She)
A pénteki, Dánia elleni belgrádi 3–1-es vereség után lemondott posztjáról a szerb labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya, Dick Advocaat.
nov. 15
15:09
Eb 2016: Advocaat távozik a szerbektől, a görögök ellen sem meccsel (She)
A Dániától pénteken elszenvedett 3–1-es belgrádi vereség után lemondott a posztjáról a szerb labdarúgó-válogatott holland szövetségi kapitánya, Dick Advocaat.
nov. 15
15:11
NB II: vége a Békéscsaba győzelmi sorozatának (She)
A labdarúgó NB II 14. fordulójában a Békéscsaba 1–0-ra kikapott Soroksáron, ami azt jelenti, hogy a lila-fehérek hét, sorozatban megnyert bajnoki után szenvedtek vereséget. Az Ajka a 94. percben mentett pontot a ZTE ellen, ráadásul úgy, hogy nem sokkal az egyenlítés előtt Gunther Zsolt büntetőt hibázott. A Szigetszentmiklós és a Siófok megosztozott a pontokon.
nov. 15
15:27
Súlyemelő-vb: észak-koreai győzelem, Bazsó négy pontja (She)
Az észak-koreai Kim Un Dzsu nyerte az összetettet női 75 kilogrammban a súlyemelők kazahsztáni olimpiai kvalifikációs világbajnokságának utolsó előtti versenynapján. Bazsó Bianka 22. lett a teljes rangsorban.
nov. 15
15:27
EURO 2016: Várható volt, a görögök kirúgták Ranierit (Agroinform)
Úgy tűnik a görögök elszálltak, a bukiknál feljöttünk a második helyre.
nov. 15
15:29
Videó: az AS Roma támadója tényleg bármit ki tud hagyni (She)
Elefántcsontpart magabiztos győzelmet aratott Sierra Leone ellen (5–1) a 2015-ös Afrikai Nemzetek Kupája selejtezősorozatában, a legnagyobb nevek közül Kolo Touré, Salomon Kalou és Gervinho is betalált.
nov. 15
15:31
Inter: A csapat nem középszerű, ezt bebizonyítom - Mancini (She)
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának pénteken kinevezett új vezetőedzője a bemutatásánál elmondta: úgy érzi, hazatért.
nov. 15
15:45
Alpesisí-vk: Maze győzött Leviben (She)
A finnországi Leviben a nők műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a szlovén Tina Maze szerezte meg a svéd Frida Hansdotter és az osztrák Kathrin Zettel előtt.
nov. 15
15:47
Magyar-finn: Gera a legjobb, Szalai a leggyengébb - osztályozás (She)
A Finnország elleni hazai Eb-selejtező (1–0) győztes gólját szerző Gera Zoltán kapta a Nemzeti Sport Online olvasóitól a legjobb osztályzatot – a magyar csapatból egyedüliként nyolc fölöttit –, míg rajta kívül két rutinos „vezérjátékosunk”, Dzsudzsák Balázs és Király Gábor fért fel a képzeletbeli dobogóra.
nov. 15
16:00
Súlyemelő-vb - Gyurkovics Ferenc ötödik lett a B csoportban (Infostart)
Gyurkovics Ferenc - négyet megelőzve délelőtti riválisai közül - ötödikként végzett a 105 kilósok B csoportjában a súlyemelők kazahsztáni olimpiai kvalifikációs világbajnokságának nyolcadik versenynapján. Bazsó Bianka 22. lett a teljes rangsorban.
nov. 15
16:03
Eb 2016: Balotelli kihagyja a horvátok elleni meccset (She)
Az olasz szövetség bejelentette, hogy Mario Balotelli kihagyja a labdarúgó-válogatott vasárnapi, Horvátország elleni Európa-bajnoki selejtezőjét.
nov. 15
16:21
NB III: tovább szárnyal a Putnok keleten, élen a Dorog nyugaton (She)
A labdarúgó NB III 14. fordulójában a Putnok 2–0-ra megverte a Hatvant, ezzel zsinórban a hetedik győzelmét aratta. A Középcsoportban továbbra is magabiztosan vezet a Vác, de csak egy 90. percben szerzett góllal tudta felülmúlni a Maglódot. Nyugaton a Budaörsnek nem sikerült nyernie, a Dorognak azonban igen, ezzel a tabella élére ugrott.
nov. 15
16:36
Navracsics: nyilvánosságra kellene hozni a teljes FIFA-jelentést (Infostart)
Navracsics Tibor szerint "a kételyek eloszlatása érdekében" teljes terjedelmében nyilvánosságra kellene hozni azt a jelentést, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezésére benyújtott pályázatok elbírálásának módjáról készíttetett.
nov. 15
16:39
Brazília: Pelé kinn a kórházból, már holnap játszhatna (She)
Szombaton elhagyhatta a Sao Pauló-i klinikát Pelé, akit csütörtökön vesekövei miatt kellett megműteni.
nov. 15
16:39
Pelét kiengedték a kórházból (Metropol)
A 74 éves legendás sportoló azt mondta a rá várakozó újságíróknak és fotósoknak, hogy jól van, s akár már holnap újra játszhatna.
nov. 15
16:41
India: Vadócz máris debütált, és a gólhoz is közel járt (She)
Az indiai labdarúgó-szuperligában szereplő Pune Citynél máris bemutatkozott Vadócz Krisztián. A magyar középpályás az 57. percben lépett pályára a NorthEast United elleni bajnokin, amely 0–0-ra végződött.
nov. 15
16:54
Eb-selejtezők - Két szövetségi kapitány is lemondott (Infostart)
A pénteki vereség után távozik posztjáról Claudio Ranieri, a görög és Temur Kecbaja, a grúz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya is.
nov. 15
16:57
Sakk-vb: Carlsen újra lecsapott, ismét a címvédőnél az előny (She)
Magnus Carlsen megnyerte a hatodik játszmát a sakkvilágbajnoki döntőn az indiai Viswanatahn Anand ellen, így a norvég egy ponttal vezet a félidőben Szocsiban.
nov. 15
16:57
Felavatták a győri multifunkcionális csarnokot (Metropol)
Felavatták szombat délután a győri Audi Arénát, a kisalföldi megyeszékhely új multifunkcionális csarnokát.
nov. 15
16:59
Tenisz: Nisikori szettet nyert, de Djokovics a döntőben (She)
Novak Djokovics 6:1, 3:6, 6:0-ra legyőzte Nisikori Keit az ATP-világbajnokság első szombati elődöntőjében. A szerb világelső a döntőben a Roger Federer–Stanislas Wawrinka összecsapás győztesével találkozik.
nov. 15
17:01
Női kézi EHF-kupa: sima érdi siker a svájci kupagyőztes ellen (She)
A női kézilabda EHF-kupa 3. fordulójában az Érd 33–18-ra legyőzte a Spono Nottwilt, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé a vasárnapi visszavágó előtt.
nov. 15
17:03
NB II: zsinórban harmadszor nyert idegenben a Szeged 2011 (She)
A labdarúgó NB II 14. fordulójában a Szeged 2011 meglepetésre 2–1-re győzött Szolnokon úgy, hogy Oláh Lóránt és Fitos László góljával már 2–0-ra is vezetett, és a szolnokiak csak a hosszabbításban tudtak szépíteni. Nyilas Elek együttese zsinórban harmadszor nyert idegenben.
nov. 15
17:12
ATP-vb - Djokovic az első döntős (Infostart)
Elsőként a világranglista-vezető, címvédő szerb Novak Djokovic jutott be a vasárnapi fináléba a londoni tenisz ATP-világbajnokságon, miután a szombati első elődöntőben három szettben jobbnak bizonyult a japán Nisikori Kejnél.
nov. 15
17:15
Női kézi KEK: FTC-Jagodina élőben az NSO-n (She)
A BL-selejtező kudarcát a KEK-ben próbálja feledtetni a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely elsőre a szerb bajnokság listavezetőjével, a ZSORK Jagodinával találkozik. Kövesse nyomon a mérkőzést folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
nov. 15
17:15
Djokovic az első döntős (Metropol)
Elsőként a világranglista-vezető, címvédő szerb Novak Djokovic jutott be a vasárnapi fináléba a londoni tenisz ATP-világbajnokságon.
nov. 15
17:30
Férfi vízilabda ob I - Kaposvári győzelem (Infostart)
Középcsapatok mérkőzésén a Kaposvár két góllal jobbnak bizonyult a BVSC-nél az E.ON férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.
nov. 15
17:33
Videó: a „dagi” Ronaldo 38 évesen úgy ugrik, mint LeBron (She)
Eljött az idő, hogy a kritikusok a „dagi” helyett új jelzőt találjanak a brazil Ronaldónak. Van egy ötletünk: Air Ronaldo!
nov. 15
17:33
Női kézilabda EHF Kupa - Tizenöt gólos érdi előny (Behaviour)
Érd-Nottwil (svájci) 33-18 (17-9).
nov. 15
17:35
Egy esős vasárnap (Behaviour)
A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 8, 16 fok között alakul.
nov. 15
17:51
HFL: „farkasverés" 6000 néző előtt, először bajnok a Rebels! (She)
A magyar amerikaifutball-elitliga (HFL) 2014-es szezonjának döntőjében az Újbuda Rebels második félidei remeklésének köszönhetően 19–9-re legyőzte a Docler Wolvest, megszerezve története első bajnoki címét. A Lázadók sikere egyben azt jelenti, hogy a HFL harmadik kiírásában a harmadik bajnokot avatták. A mérkőzés legértékesebb játékosának Kocsis Pétert, az újbudaiak elkapóját választották…
nov. 15
17:53
U19-es Eb-selejtező: Nem volt támadásunk a tornán... - Pisont (She)
Az U19-es magyar válogatott a korosztályos Európa-bajnoki selejtezők 4. csoportjának harmadik fordulójában Dunaújvárosban vereséget szenvedett a négyest pontveszteség nélkül megnyerő Szlovákiától, így nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást. A mérkőzés után Pisont István szövetségi kapitány értékelt.
nov. 15
17:55
Női kézi: látványos lézershow - átadták az új győri arénát (She)
Felavatták szombat délután a győri Audi Arénát, a kisalföldi megyeszékhely új multifunkcionális csarnokát.
nov. 15
18:09
Videó: a „vajjal bekent” martinique-i kapuskesztyű esete (She)
Klasszikus kapushiba a Martinique–Haiti (0–3) labdarúgó-mérkőzésen a Karibi Kupában Jamaicában. A könnyen védhető lövés nyomán a labda valahogyan mégis utat talált a kapuba. Az alábbi videón látható bakit Steeve Elana, a francia első osztályban szereplő Lille kapusa követte el...
nov. 15
18:11
NB II: őrült hajrá után iksz a rangadón; kikapott a Vasas (She)
A labdarúgó NB II 14. fordulójának rangadóján a Gyirmót 2–2-es döntetlent játszott a listavezető Mezőkövesddel úgy, hogy három találat az utolsó hat percben esett. A Vasas nagy meglepetésre kikapott a Soprontól, míg a Kaposvár nem tudta legyűrni a Ceglédet.
nov. 15
18:13
Eb 2016: Anglia-Szlovénia élőben az NSO-n! (She)
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója szombaton a Szlovénia elleni Európa-bajnoki selejtezőn századik válogatott mérkőzését játszhatja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
nov. 15
18:15
Eb 2016: San Marinó-i csoda; osztrák siker - eredmények (She)
A 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőinek negyedik fordulójában szombaton Spanyolország magabiztos játékkal 3–0-ra nyert a fehéroroszok ellen, Anglia 3–1-re legyőzte Szlovéniát, San Marino pedig megszerezte első Eb-selejtezős pontját.
nov. 15
18:24
Eb-selejtezők - Meghalt egy szurkoló Glasgowban (Infostart)
Meghalt egy szurkoló a pénteki skót-ír labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés után Glasgow-ban, miután a meccsnek otthont adó Celtic Parkban leesett egy lépcsőn.
nov. 15
18:27
Súlyemelő-vb: kazah világcsúcs 105 kg-ban, Gyurkovics a 14. (She)
A lökésben világcsúcsig jutó Ilja Iljin, a hazaiak kétszeres olimpiai és immár négyszeres világbajnoka érdemelte ki az aranyérmet összetettben a 105 kilósok versenyében a súlyemelők kazahsztáni olimpiai kvalifikációs világbajnokságán. Gyurkovics Ferenc a teljes rangsorban a 14. lett, így 12 ponttal gazdagította a férficsapat eredményét.
nov. 15
18:27
Női kézilabda BL: Nehéz meccs vár a Győrre Zágrábban (Agroinform)
Több meghatározó játékosa nélkül kellene nyernie a BL-címvédő Győrnek a jó erőkből álló Zágráb otthonában.
nov. 15
18:29
Női kézi KEK: tizenhét gólos győzelemmel kezdett a Fradi (She)
Győzelemmel kezdett a KEK-ben a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely 40–23-ra legyőzte a szerb bajnokság listavezetőjét, a ZSORK Jagodinát.

Keresés