2014. november 22. szombat

nov. 22
0:03
Férfi kosár Euroliga: vereség lett a vége a rekorddöntésnek (She)
A férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának hatodik fordulójában a Crvena zvezda kétszeri hosszabbítás után hét ponttal kikapott a Galatasaraytól. A szerb együttes vereségét a korábban az NBA-ben is megforduló Marcus Williams sem tudta megakadályozni, aki 17 asszisztot osztott ki, ami rekord a legrangosabb európai kupasorozatban. Csapattársa, Boban Marjanovics ugyanennyi lepattanót szedett,…
nov. 22
0:21
Eurofutball: véget ért Királyék sorozata; Vida pályára lépett (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának pénteki játéknapján a Király Gábort végig a kispadon tartó Fulham 2–1-re kikapott a győztes gólt a 91. percben begyötrő Brentford otthonában, ezzel megszakadt hatmeccses veretlenségi sorozata. A Reading hasonló különbségű vereséget szenvedett a Cardiff Citytől, amely 26 pontjából 21-et saját közönsége előtt szorgoskodott össze.
nov. 22
0:39
Primera División - Nyert a Bilbao (Infostart)
Sima győzelmet aratott a Bilbao az Espanyol ellen hazai pályán a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 22
1:15
Ők a világ legjobb atlétái (Infostart)
A rúdugró Renaud Lavillenie-t és a súlylökő Valerie Adamset választották az év atlétájának, a győzteseket a nemzetközi sportági szövetség (IAAF) péntek esti monacói gáláján hirdették ki.
nov. 22
2:45
2 millió jár Schmittnek (Blikk)
Budapest — Mindenekelőtt óriási megtiszteltetésről beszél, ám anyagilag sem jár rosszul Schmitt Pál (72) azzal, ha tizenkettedik tagként bekerül a Nemzet Sportolói közé.
nov. 22
7:15
Vívás: Kovács Pál a hírességek között, Kamuti is új tag (She)
Kovács Pál hatszoros olimpiai és kilencszeres világbajnok egykori kardozót beválasztották a vívó Hírességek Csarnokába. A hazai szövetség (MVSZ) beszámolója szerint erről a nemzetközi szövetség (FIE) római kongresszusának első napján döntöttek.
nov. 22
8:09
NB II: három ok miatt négy labdarúgó hiányzik a Kaposvárból (She)
Nincs könnyű helyzetben a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár, hiszen a gyenge eredmények miatt a szakvezetés két korábbi alapembert felmentett az edzések látogatása alól, míg a gólvágó Rajczi Péter eltiltás, Házi Bence pedig sérülés miatt nem játszhat az őszi szezonzárón.
nov. 22
8:27
NB II: három ok miatt négyen hiányoznak a Kaposvárból (She)
Nincs könnyű helyzetben a labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvár, hiszen a gyenge eredmények miatt a szakvezetőség két korábbi alapembert felmentett az edzések látogatása alól, míg a gólvágó Rajczi Péter eltiltás, Házi Bence pedig sérülés miatt nem játszhat az őszi szezonzárón.
nov. 22
8:45
NBA: LeBron James csapata három meccse képtelen nyerni (She)
Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Cleveland Cavaliers, miután a Washington Wizards 91–78-ra legyőzte LeBron Jameséket.
nov. 22
8:47
ETO: három edzőjelölt; Miriuta szakít a Kolozsvárral (She)
Mitiuta Vasile még nem bontotta fel a szerződését a kolozsvári CFR-nél, de a Nemzeti Sportnak elmondta, ma tárgyal a klub elnökével, és várhatóan jövő hétig megegyeznek a szakításról. Romániában a sajtó biztosra veszi, hogy a szakember Győrben folytatja, az ETO-nál azonban három edzőjelöltről beszélnek.
nov. 22
9:39
NHL: 8/7 - a New York Islanders a Pittsburghöt is legyőzte (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a remek formában lévő New York Islanders szétlövés után legyőzte a Pittsburgh Penguinst, ezzel elmúlt nyolc meccséből hetet megnyert Jack Capuano csapata.
nov. 22
9:45
Premier League: Véget ér-e a Liverpool és a City vergődése? (Agroinform)
Szerintünk a 'Poolé biztosan nem, míg a Cityé talán véget érhet, a Chelsea ezúttal legyőzheti a WBA-t. PL-előzetes.
nov. 22
10:15
Videó: gólt kapott 27-ről, és a kaput is majdnem kidöntötte (She)
Ritka peches mérkőzése volt a Nottingham Forest U21-es kapusának. Nem elég, hogy csapata 4–1-re kikapott a Derby Countytól, John Eustace 27 méteres góljánál kis híján még a kaput is magára döntötte. Nézze meg a pazar emelést és a kapuvédő szerencsétlen mozdulatát!
nov. 22
10:33
NB II: fél távnál elsőséget érhet a győzelem az ősz mérkőzésén (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a 29 ponttal listavezető Mezőkövesd a szintén a feljutásra pályázó, jelenleg 27 ponttal a harmadik helyen álló Vasast fogadja, ebből kifolyólag mindkét szakvezető úgy tekint a találkozóra, hogy ez lesz az ősz mérkőzése.
nov. 22
10:57
Férfi kézilabda BL: Három a veszprémi igazság? (Agroinform)
Egy héttel a szkopjei thriller után ismét egymásnak feszül az MKB-MVM Veszprém és a Vardar Szkopje, idén már harmadszor.
nov. 22
11:09
F1: Abu-dzabi Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Eljött a 2014-es F1-es idény utolsó előtti napja. Ma kiderül, ki kezdi az élről a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjat, és hogy a vb-címért csatázó Lewis Hamilton, Nico Rosberg páros valamelyike hátrányba kerül-e riválisához képest. Addig is, az évad utolsó szabadedzésén készül a mezőny a nagy feladatokra. Kövesse a tréninget frissülő cikkünkkel!
nov. 22
11:45
DVTK: Mindig ünnep Garami ellen meccselni - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK vezetőedzője szerint csapata képes arra, hogy elhozza a három pontot a második helyezett MTK otthonából.
nov. 22
11:51
Kosárlabda: Kötelező győzelem előtt a Szolnok (Agroinform)
Bravúros szerbiai győzelme után a Zadar ellen a sérültek ellenére is kötelező a siker Dragan Alekszicséknek.
nov. 22
12:21
Kick-box karate Eb - Három magyar arany az első napon (Infostart)
Három magyar aranyérmet hozott a döntők első napja a maribori kick-box karate Európa-bajnokságon.
nov. 22
12:39
Nico Rosberg megelőzte Lewis Hamiltont (Infostart)
Nico Rosberg volt a leggyorsabb az Abu-dzabi Nagydíj 3. szabadedzésén, megelőzve Lewis Hamiltont.
nov. 22
12:39
F1: a Ferrari máris lecseréli csapatfőnökét - sajtóhír (She)
Mindössze hét hónap után távozhat a Ferrari csapatvezetői posztjáról Marco Mattiacci, aki áprilisban váltotta Stefano Domenicalit az F1-es istálló élén. A német Bild információi szerint az új főnök Maurizio Arrivabene, a Marlboro Italia korábbi elnöke lenne, aki 1996-ban a McLarentől a Ferrarihoz vitte át a Philip Morrris dohánygyárat főszponzorként.
nov. 22
13:15
NB II: Siófokon sem tudott győzni a Gyirmót; újra nyert a Balmaz - ÉLŐ (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójának szombati játéknapján hét találkozót rendeznek meg. Kövesse velünk a mérkőzések alakulását élő eredménykövető hírünk segítségével!
nov. 22
13:17
Videó: beszólt Hamiltonnak Rosberg, Button megdöbbent (She)
Még a csütörtöki FIA-sajtótájékoztatón történt: Lewis Hamilton és Nico Rosberg az Abu-dzabi Nagydíjról és a tiszta versenyzésről beszélt, és Rosberg egyik megjegyzésén az előtte ülő Jenson Button igencsak megdöbbent. Nézze meg a jelenetet!
nov. 22
13:33
Futsal: a Berettyóújfalu nagy zakóval búcsúzott el a BL-től (She)
A magyar bajnok MVFC-Berettyóújfalu 6–0-ra kikapott az angol Baku Unitedtől a futsal BL-jének számító UEFA Futsal Cup elitkörének szombati barcelonai játéknapján.
nov. 22
13:51
Könyvet írt pályafutásáról Hosszú Katinka - A Magyar Iron Lady (Infostart)
A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka.
nov. 22
13:57
Serie A: Ki nyeri a milánói középcsapatok derbijét? (Agroinform)
A 12. forduló rangadóját Milánóban rendezik, a forduló győztese pedig a Napoli lehet.
nov. 22
14:09
Videó: skót parádé - gyönyörű kapásgól átemelésből (She)
Fantasztikus összjáték után parádés gólt szerzett az Aberdeen U20–as csapatának játékosa, Lawrence Shankland. A 19 éves skót középpályás a Falkirk elleni bajnokin villant: egy hosszú indítást követően egyből átemelte a labdát a kirobbanó kapus fölött. Gyönyörködjön Shankland csodagóljában!
nov. 22
14:15
Könyvet írt pályafutásáról Hosszú Katinka (Metropol)
A könyv iránt nagy érdeklődés mutatkozott, a rajongók órákat állta sorba egy aláírásért.
nov. 22
14:27
MU: Van Persie távozik? Cavani és Müller a kívánságlistán (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata a nyáron megválna Robin Van Persie-től, és fiatalabb csatárt hozna a helyére.
nov. 22
14:29
Férfi vízilabda ob I: kiütéses KSI-siker a Szentes ellen (She)
Kilencgólos vereséget szenvedett a Szentes a KSI-től a férfi vízilabda ob I szombati 8. fordulójának nyitó mérkőzésén a Komjádi uszodában.
nov. 22
14:31
Kick-box karate Eb: három magyar arany az első napon (She)
Három magyar aranyérmet hozott a döntők első napja a maribori kick-box karate Európa-bajnokságon.
nov. 22
14:45
Parasport: Egerben lesz jövőre a kerekes székes vívó-vb (She)
Egerben lesz a jövő évi kerekes székes vívó-világbajnokság – jelentették be a hevesi megyeszékhelyen tartott szombati sajtótájékoztatón.
nov. 22
15:03
Férfi vízilabda ob I - Kiütéses KSI-siker a Szentes ellen (Infostart)
Kilencgólos vereséget szenvedett a Szentes a KSI-től a férfi vízilabda ob I szombati 8. fordulójának nyitómérkőzésén a Komjádi uszodában.
nov. 22
15:03
NB II: zsinórban negyedszer játszott döntetlent a Gyirmót (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójában a Gyirmót 2–2-es döntetlent ért el a Siófok otthonában, Sisa Tibor együttese zsinórban a negyedik döntetlenjét játszotta a bajnokságban. 2–2-es döntetlennel zárult a Soroksár–Szolnok mérkőzés is, míg a Szigetszentmiklós és a Békéscsaba vendégként diadalmaskodott a Szeged és a Cegléd ellen.
nov. 22
15:27
Karrier: Még mindig az Arsenal vesztét akarom - Gareth Bale (Agroinform)
A walesi játékos továbbra is nagy szurkolója a Tottenham Hotspurnek, amelyet csak a Real kedvéért tudott elhagyni.
nov. 22
15:39
Abu-dzabi Nagydíj - Rosberg rajtolhat az élről (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Formula-1-es szezonzáró Abu-dzabi Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő indulhat az első rajtkockából a vasárnapi futamon.
nov. 22
15:39
Úszás: Iron Lady - megjelent Hosszú Katinka inspirációs könyve (She)
A Magyar Iron Lady címmel könyvet jelentetett meg eddigi pályafutásáról Hosszú Katinka.
nov. 22
15:57
Gyász: 25 éves szerb drukkert késeltek meg Isztambulban (She)
Tragédia történt a pénteki Galatasaray–Crvena zvezda (110–103) férfi kosárlabda-mérkőzésen az Euroligában. Egy 25 éves vendégszurkoló késelés áldozata lett.
nov. 22
15:59
Videó: két védőnek „tartott esernyőt” a korábbi brazil válogatott (She)
Parádés megoldásokkal játszotta tisztára magát két védő között Michel Bastos, a Sao Paulo labdarúgója a Palmeiras ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen. A tízszeres brazil válogatott játékos – aki a francia Lille-ben és Lyonban, illetve az olasz AS Romában is légióskodott –  két ellenfelének is „kiosztott egy-egy esernyőt”. Nézze meg a nagyszerű cselsorozatot!
nov. 22
16:01
NB I: Griffiths duplájával győzött a DVTK az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a második helyen álló MTK Budapest a negyedik helyezett Diósgyőri VTK-t fogadta. A vendégek a 8. percben szereztek vezetést Georges Henri Griffiths góljával, majd a 32. percben duplázott az elefántcsontparti támadó.
nov. 22
16:03
Rosberg rajtolhat az élről (Metropol)
A hétvégén eldől, hogy ki lesz a világbajnok. Egyelőre Hamilton az esélyes, de Rosberg nem adta fel. Kizárták a Red Bullokat.
nov. 22
16:15
Férfi kézi BL: idegenben is megverte a franciákat a Szeged (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 6. fordulójában a Mol-Pick Szeged a francia Dunkerque otthonában is győzni tudott. Az utolsó percek váratlanul izgalmasra sikeredtek, de a Szeged megérdemelt győzelmet aratott.
nov. 22
16:33
Anglia: öngól, 11-es, piros - ő a legbalszerencsésebb játékos? (She)
Nem élete mérkőzése volt Alex Pearce-nek, a Reading hátvédjének a Cardiff elleni péntek esti angol másodosztályú bajnoki összecsapás, de így is garantáltan emlékezetes marad számára.
nov. 22
16:35
Videó: kizuhant a nézők közé a kosaras, majd puszit adott (She)
Nem mindennapi jelenet zajlott le az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), a Denver Nuggets–New Orleans mérkőzésen. A denveriek centere, JaVale McGee az oldalvonalnál egy vetődéssel mentette meg a labdát, és bezuhant a nézők közé a 107–100-ra megnyert találkozón. Az ijedtséget orvosolandó átölelte a hölgyet, aki mellett „landolt", az arcára lehelt egy csókot, majd visszafutott a…
nov. 22
16:37
Férfi kézi BL: Veszprém-Vardar Szkopje élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 6. fordulójában az MKB-MVM Veszprém a Vardar Szkopjét fogadja. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 22
16:51
Videó: „CR7-es” sarkazós góllal verte meg a Diósgyőr az MTK-t (She)
Georges Griffiths duplájával nyert a Diósgyőr idegenben az MTK ellen a labdarúgó NB I 15. fordulójában. Az elefántcsontparti támadó a 8. percben egy elképesztő – Cristiano Ronaldóéra szinte tökéletesen hasonlító – sarkazással szerezte meg a vezetést, több mint fél óra elteltével pedig közeli fejes góllal növelte a vendégek előnyét. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 22
16:53
F1: a két Red Bullt vizsgálják, szabálytalanok lehetnek (She)
Az Abu-dzabi Nagydíj időmérő edzése után a sportfelügyelő testület elé idézték Sebastian Vettelt, Daniel Ricciardót és a Red Bull-istálló vezetőit, mert a két autón az első légterelő a megengedettnél hajlékonyabb volt.
nov. 22
17:09
Tizenhét év után nyert a Diósgyőr az MTK vendégeként (Blikk)
Magyarország - Ha érdekel a futball, akkor itt a helyed! A blikk.hu-n megnézheted a labdarúgó NB I-es mérkőzések összefoglalóját. A találkozók góljait, érdekességeit.
nov. 22
17:15
Férfi kézilabda BL: Fontos szegedi győzelem (Metropol)
A Mol-Pick Szeged helyenként remek, összeszedett játékkal 25-24-re nyert a francia Dunkerque otthonában.
nov. 22
17:51
Bulvár: Botrány lesz, ha nem Ronaldo kapja az Aranylabdát (Agroinform)
A portugál Pepe szerint honfitársa minden idők legnagyobb játékosa, ezért neki kell nyerni az aranygömböt.

Keresés