2014. november 12. szerda

nov. 12
0:27
Olaszország: Visszaterelheti a jó útra Balotellit Conte - Nesta (She)
Alessandro Nesta szerint az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte képes visszaterelni Mario Balotellit a helyes ösvényre.
nov. 12
0:45
Real Madrid: „Cristiano Ronaldót felajánlották a Barcának” (She)
A Real Madrid korábbi elnöke, Ramón Calderón elmondása szerint a Manchester United anno felajánlotta Cristiano Ronaldót a Barcelonának.
nov. 12
6:45
NBA: a Lakers 55 éve nem kezdte ilyen rosszul az idényt (She)
A Los Angeles Lakers 107–102-re kikapott Memphisben, ezzel hetedik mérkőzéséből hatodszor veszített, ami az 1959–1960-as idény óta a legrosszabb rajtját jelenti. A Grizzlies viszont 7–1-gyel áll, akárcsak az Orlandót legyőző Toronto.
nov. 12
7:03
NHL: NY ezen az estén nem a vendégszeretetéről volt híres (She)
Alapos verésben részesült a Metropolitan-csoportot vezető Pittsburgh Penguins a New York Rangers vendégeként, Sidney Crosbyék még csak gólt sem szereztek a Madison Square Gardenben, miközben ötöt kaptak. A legutóbbi játéknapon nem volt jó a New York-i csapatoknál vendégeskedni, a Colorado is szerzett gól nélkül, hatot kapva távozott.
nov. 12
7:21
Ajánló: argentin-horvát Londonban, ZTE-FTC a Ligakupában (She)
Szerdán négy mérkőzést játszanak a Ligakupában, a Sport1 18 órától a ZTE–Fradi összecsapást közvetíti. Az U19-es válogatott folytatja az Eb-selejtező tornát, Tatabányán az első meccsét elveszítő Szlovéniával játszik. Nemzetközi felkészülési mérkőzéseket is játszanak szerdán, Argentína és Horvátország Londonban, az Upton Parkban csap össze, Brazília Isztambulban vendégeskedik.
nov. 12
7:39
20 ezer fontra büntették a Tottenhamet és az Aston Villát (Infostart)
Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 20-20 ezer fontra (9,7 millió forint) büntette a Tottenham Hotspur és az Aston Villa csapatát a két együttes egymás elleni bajnoki mérkőzésén történtek miatt.
nov. 12
7:41
Vízilabda BL-selejtező: győzelemre készül a Szolnok és az OSC is (Infostart)
Szerdán este a Szolnok az OSC-t fogadja a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezőjének visszavágóján. Az első meccs 11-11-es döntetlennel ért véget. A párharc győztese a sorozat főtáblájára kerül.
nov. 12
8:15
Videoton: a videón nem azt látták Nikolicstól, amit élőben (She)
Jó ajánlólevelet kapott az AEK Athén Nikolics Nemanjáról, de Branko Milovanovics sportigazgató a Videoton Kecskemét ellen 0–0-ra végződő bajnokija után az AEK-hoz közeli enwsi.gr portál és webrádió azt írja, hogy akit a szombati bajnokin látott, nem az a játékos volt, mint akit korábban a videofelvételeken villogott. A megvásárlásáról emiatt nem feltétlenül mondtak le.
nov. 12
8:15
Volt már hatalmas szerencsénk a finn válogatott ellen (Metropol)
1997-ben a 90. percben esett öngóllal szerezte meg a magyar válogatott a pótselejtezős helyet.
nov. 12
8:17
Magyar-finn: BL-résztvevő fiatal francia vezet Budapesten (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) francia játékvezetői hatost delegált a pénteki Magyarország–Finnország Európa-bajnoki selejtezőre.
nov. 12
8:17
Milos Raonic: a világelsőség a távlati célja (Metropol)
November 18-án ismét megrendezik a Tennis Classicsot a Budapest Sportarénában, melyen ő lesz az egyik sztárvendég.
nov. 12
8:51
F1: elárverezik Schumacher első dobogós autóját (She)
A hónap végén elárverezik azt a Benetton-Fordot, amellyel Michael Schumacher az 1992-es Mexikói Nagydíjon, élete nyolcadik F1-es futamán karrierje első dobogós helyezését szerezte.
nov. 12
8:53
Videó: Casillasnak esélye sem volt Cazorla bombáját hárítani (She)
Madridban készül a spanyol labdarúgó-válogatott a szombati Fehéroroszország elleni Eb-selejtező mérkőzésre. A minapi tréningen az Arsenal középpályása, Santi Cazorla óriási gólt ragasztott Iker Casillan kapujába. Tekintse meg, érdemes!
nov. 12
8:55
U16: vereség a románoktól; az edző látta, kit viselt meg (She)
Az U16-os magyar labdarúgó-válogatott a szünet után kétgólos hátrányból egyenlített Románia ellen a két csapat keddi gyulai felkészülési mérkőzésén, de a ráadáspercekben esett góllal 3–2-re kikapott. Mihalecz István szövetségi edző fontos tanulságokat vont le.
nov. 12
9:09
Videoton: a videón nem azt látták Nikolicstól, amit élőben (She)
Jó ajánlólevelet kapott az AEK Athén Nikolics Nemanjáról, de Branko Milovanovics sportigazgató a Videoton Kecskemét elleni, 0–0-ra végződő bajnokiján pont nem a csatár legjobb napját fogta ki. Az AEK-hoz közeli enwsi.gr portál és webrádió azt írja, hogy akit a szombati bajnokin látott, nem az a játékos volt, mint aki korábban a videofelvételeken villogott. A megvásárlásáról emiatt nem feltétlenül…
nov. 12
9:27
ATP-vb: Djokovics követheti Federert az elődöntőbe (Agroinform)
Összefoglaltuk a londoni világbajnokság keddi játéknapjának történéseit, illetve górcső alá vettük a szerdai meccseket.
nov. 12
10:03
Sportpénzek: Babos Tímea előzi Hosszú Katinkát (She)
A Magyar Nemzet Online kimutatása szerint az idén a magyar sportolók közül eddig a teniszező Babos Tímea gyűjtötte össze a legtöbb pénzt (470 168 dollárt, átszámítva több mint 115 millió forintot) azokban a sportágakban, amelyek hivatalos pénzdíjai nyomon követhetők.
nov. 12
10:03
Premier League: Balotelli helyett Cavani kellett volna a Manchester Citybe - Zamparini (Agroinform)
Zamparini már akkor sem értette, vajon miért Balotelli kell Mancininek és nem Cavani.
nov. 12
10:21
Videó: Robben nevetett a Barca-legenda trollkodásán (She)
Hollandia szerdán felkészülési mérkőzésen Mexikó ellen lép pályára Amszterdamban, a két nemzet a 2014-es világbajnokság nyolcaddöntőjében játszott emlékezetes mérkőzését követően négy hónappal.
nov. 12
10:39
Légiósok: Egyre nagyobb az önbizalmam - Kalmár Zsolt (She)
A magyar labdarúgó-válogatottal a Finnország elleni pénteki Eb-selejtezőre készülő Kalmár Zsolt megnyugtatta drukkereit: jól érzi magát Lipcsében.
nov. 12
10:40
Vízilabda: Ki képviseli még hazánkat a BL-ben? (Agroinform)
Az Eger már biztos résztvevő, de mellette a Szolnok vagy az OSC lesz ott a legjobbak között? Szerdán kiderül.
nov. 12
10:41
F1: a Super GP2 is a sportág jövőjének része lehet (She)
Bernie Ecclestone szerint az istállók két kategóriába sorolása jelentené a Formula–1 jövőjét. A sportág gazdasági vezetője Brazíliában felvázolta a csapatoknak, hogy ha öt nagy istálló marad, megalakulhatna a Super GP2 kategória, amelyben a kis csapatok a nagyok egy éves konstrukciójával versenyeznének.
nov. 12
10:57
MU: Falcao és három védő is visszatérhet az Arsenal ellen (She)
Louis van Gaal, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere elmondta, három védője mellett Radamel Falcao is újra bevethető lesz a válogatott mérkőzések után.
nov. 12
10:59
Inter: Mazzarri a szezont még kihúzhatja, de jöhet De Boer (She)
A holland Voetbalzone szerint az Ajax vezetőedzője, Frank de Boer válthatja az olasz Internazionale labdarúgócsapatának kispadján a csapatával együtt csak szenvedő Walter Mazzarrit. Mazzarri a közönség bizalmának nagy részét már elvesztette, és lehet, hogy a szezont még kihúzza a kispadon, ám Erick Thohir klubelnök új edzőn is gondolkodik.
nov. 12
11:01
F1: csütörtökön évforduló, újraindul Schumacher honlapja (She)
Hosszú idő után először adott ki közleményt Sabine Kehm, Michael Schumacher sajtósa, de nem a decemberi síbalesete után otthon gyógyuló legenda állapotáról számolt be. Kehm közölte, hogy Schumacher hónapokkal ezelőtt leállt honlapja csütörtök reggel a német első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából újraindul.
nov. 12
11:15
Súlyemelő-vb: Nagy Nikoletta pontot szerzett (She)
Nagy Nikoletta egy, Szilágyi Kinga pedig két vetélytársát tudta megelőzni a női 63 kilogrammos kategória B-, illetve C-csoportjában a kazahsztáni Almatiban zajló olimpiai kvalifikációs súlyemelő világbajnokság szerdai versenynapján.
nov. 12
11:33
Eb 2016: a PSG középpályása kikerült az olasz keretből (She)
Az olasz labdarúgó-válogatott sérülés miatt nem számíthat Marco Verrattira, a Paris Saint-Germain középpályására vasárnap a horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 12
11:35
Roma: Garcia 40 millió forintnyi bírságot balhézott össze (She)
Tízezer eurós büntetést kapott Rudi Garcia, a Roma edzője, mert a Torino elleni bajnoki közben mobiltelefonján beszélgetett a kispadon. A fővárosiak francia vezetőedzője az első 11 fordulóban öt pénzbüntetést kapott, az előző idény szankcióival együtt 122 ezernél jár, ami közel 40 millió forintnak felel meg.
nov. 12
11:37
Utánpótlás: ha fiatalokkal dolgozik, akkor ezt ne hagyja ki! (She)
Hagyományos ám mégis rendhagyó konferenciát rendeznek a fiatalok sportjáról december 3-án a TF-en. A rendezvényen – melyre elsősorban utánpótlás-nevelésben dolgozó edzőket, szülőket, illetve testnevelő-tanárokat várnak – a győzelem és a vereség, a siker és a kudarc témakörét járják körbe az előadók.
nov. 12
11:39
Videó: „cápatámadással” sokkolta a barátait Ronaldinho (She)
Ronaldinho jelenleg a mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Querétaro FC-ben rúgja a bőrt, ám néha van ideje a haverokra is. Olykor-olykor a törzshelyükön hódolnak a rendkívül látványos lábröplabdázásnak, a brazil zseni pedig a „cápatámadásaival” villog.
nov. 12
11:41
Légiósok: egy ideig klubja sem számíthat Pintér Ádámra (She)
Előreláthatóan két-három hét kihagyás vár Pintér Ádámra, a magyar válogatott és a görög élvonalbeli Levadiakosz sérült labdarúgójára.
nov. 12
11:51
Videoton: ilyen lesz a megújuló Sóstói Stadion - látványtervek (She)
A Videoton vezetői bemutatták az átalakítás előtt álló Sóstói Stadion látványterveit. A székesfehérvári aréna lelátóit három oldalon újjáépítik és teljesen befedik – közölték a klub elöljárói, akik Vígh László miniszteri biztossal és Cser-Palkovics András polgármesterrel együtt tartottak szerdán sajtótájékoztatót.
nov. 12
11:53
Fradi: Lauth reméli, hamarosan bajnoki címet ünnepelhetnek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros német támadója, Benjamin Lauth a fradi.hu-nak adott interjújában elmondta, remekül érzi magát az együttesnél, és reméli, hamarosan aranyérmet ünnepelhetnek.
nov. 12
11:55
Eb 2016: Jobbak akarunk lenni a braziloknál - a gibraltári kapus (She)
Nem akar hat gólnál többet kapni a világbajnok német válogatottól Jordan Perez, a gibraltári labdarúgó-válogatott kapusa a két együttes péntek este sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőjén.
nov. 12
12:09
Rp úszó-vb: Cseh nélkül, két 13 évessel indulhat a csapat (She)
Kiss László szövetségi kapitány előterjesztése nyomán 21 fős magyar úszócsapat vehet részt a december 3. és 7. között sorra kerülő dohai rövid pályás világbajnokságon.
nov. 12
12:09
Argentin foci: Tévez megvilágosodott és Messit akarja (Agroinform)
Közel három év után szerdán ismét pályára léphet az argentin válogatottban Carlos Tévez.
nov. 12
12:11
Atlético: Diego Simeone az angol bajnok célkeresztjében? (She)
Angol lapértesülések szerint Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője a Manchester City első számú kiszemeltje a menedzseri posztra.
nov. 12
12:27
Súlyemelő-vb: Baranyai 4. lett a 85 kg D-csoportjában (She)
Baranyai János összetettben negyedikként végzett a 85 kilogrammos férfikategória 12 résztvevőt számláló D csoportjában a kazahsztáni olimpiai kvalifikációs súlyemelő-világbajnokság szerdai versenynapján.
nov. 12
12:45
Rövidpályás úszó-vb - Huszonegy fős magyar csapat, Cseh nélkül (Infostart)
Kiss László szövetségi kapitány előterjesztése nyomán 21 fős magyar úszócsapat vehet részt a december 3. és 7. között sorra kerülő dohai rövidpályás világbajnokságon.
nov. 12
12:45
NFL: a bajnok és a 49ers sztárja sem játszhat már a szezonban (She)
Elképesztően peches 48 órát tudhatnak maguk mögött a Nemzeti főcsoport Nyugati divíziójának csapatai.
nov. 12
12:46
Karrier: Podolski elvágyódik az Arsenaltól? (Agroinform)
Danny Welbeck és Alexis Sánchez érkezésével kegyvesztetté vált a német támadó az Ágyúsoknál.
nov. 12
12:47
Hamburg: főszerepben Stieber Zoltán és áldozatkész édesapja (She)
Miközben Stieber Zoltán idehaza készül a magyar labdarúgó-válogatott pénteki Eb-selejtezőjére, német klubjának honlapja vele foglalkozik: ő és édesapja, József a főszereplője annak a terjedelmes cikknek, amely a Hamburger SV hivatalos honlapján jelent meg abban a sorozatban, amelyik a német élvonalbeli labdarúgóklub mindennapjaihoz kínál háttéranyagokat.
nov. 12
12:49
Real Madrid: „Bale-Di María csere? Hatalmas őrültség!” (She)
Gareth Bale ügynöke elmondta, semmi alapja sincsen azoknak a pletykáknak, melyek szerint a walesi labdarúgó visszatérne a Premier League-be.
nov. 12
13:03
Újraindul Michael Schumacher hivatalos honlapja (Infostart)
Első világbajnoki címének 20. évfordulója alkalmából csütörtökön újraindul a hivatalos honlapja Michael Schumachernek, a németek hétszeres Forma-1-es vb-győztesének, aki tavaly súlyos síbalesetet szenvedett.
nov. 12
13:03
Újraindul Michael Schumacher hivatalos honlapja (Metropol)
Csütörtökön lesz az első világbajnoki címének 20. évfordulója.
nov. 12
13:05
Cseh László nem utazik Dohába (Metropol)
Még soha nem utaztunk ennyire fiatal csapattal - mondta Kiss László szövetségi kapitány.
nov. 12
13:21
F1: túl a mélyponton a McLaren, innen már csak javul (She)
A Formula–1-es McLaren-istálló vezetői biztosak benne, hogy túljutott a mélyponton a csapat, és innen felfelé vezet az út az erősorrendben.
nov. 12
13:21
MLP: A Fidesz megint az RTL Klubot bünteti (Behaviour)
A liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy aki kritizálja a kormányt, az adót kap a nyakába.
nov. 12
13:23
Szoros összefüggés van a tudás és az oltási hajlandóság között (Behaviour)
A 25 vakcinát felsoroló listán az influenza elleni védőoltás a legismertebb.
nov. 12
13:39
Videó: az Atlético-támadó halálát kívánták a baszk drukkerek (She)
Antoine Griezmann a nyáron a Real Sociedadtól igazolt az Atlético Madridhoz. A két csapat a hétvégén találkozott San Sebastiánban, a hazai szurkolók finoman szólva sem részesítették meleg fogadtatásban a korábbi kedvencet.

Keresés