2014. november 12. szerda

nov. 12
13:39
Darts: Megállíthatatlannak tűnik Van Gerwen és Taylor (Agroinform)
Kialakultak a nyolcaddöntős párosítások a darts Grand Slam versenyen, amelynek apropóján szemügyre vettük az esélyeket.
nov. 12
13:57
Videó: gasztrokaland - Benedek köpenyt és tésztát ragadott (She)
Benedek Tibor, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya feleségével, Epres Pannival olasz éttermet nyitott társtulajdonosként a belvárosban, amelynek a neve Trattoria Gusto lett. A háromszoros olimpiai bajnok megmutatta gasztronómiai rátermettségét a konyhában.
nov. 12
13:59
F1: Írd alá azt a sportautós szerződést - Webber Buttonnak (She)
Miközben Lewis Hamilton és Fernando Alonso azt mondja, Jenson Buttonnak nem szabad elhagynia a Formula–1-et, a sorozatból a tavalyi szezon végén távozó Mark Webber arra kéri korábbi riválisát, hogy legyen az új riválisa a Le Mans-sorozatban.
nov. 12
14:15
MU: De Geát elengedik Madridba, Valdés pótolja a kapust? (She)
Angol sajtóértesülések szerint Víctor Valdésnek hamarosan szerződést kínál a Manchester United labdarúgócsapata. A korábbi pletykákkal ellentétben azonban a spanyolt nem a kispadra, hanem a kezdőbe szerződtetnék a „vörös ördögök”.
nov. 12
14:15
Magyar foci: Bemutatták az új Vidi-stadion látványterveit - fotók (Agroinform)
Két év múlva készülhet el az új, 14 250 fő befogadására alkalmas, UEFA IV-es besorolású Sóstói Stadion Székesfehérváron.
nov. 12
14:17
Ryder-kupa: nagy a versengés a rendezésért, Róma is beszáll (She)
Egy Róma közelében fekvő pályán rendezné meg Olaszország a golfozók legrangosabb csapatversenye, a Ryder-kupa 2022-es viadalát – ha megkapja a rendezési jogot.
nov. 12
14:33
Videó: szemtelen szurkoló - így viselkedik egy angol úriember? (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Sunderland 1–1-es döntetlent játszott az Evertonnal. A találkozón felettébb furcsa jelenetet rögzített a kamera. A vendégek egyik drukkerének nem túl gáláns mozdulatsorát mutatta be: a férfi orrpiszkálás után simította végig egy nő fejét. Íme!
nov. 12
14:51
Afrika-kupa: három napon belül döntenek a 2015-ös rendezőről (She)
Az Afrikai Labdarúgó-szövetség (CAF) három napon belül dönt arról, melyik országban kerül sor a jövő évi Afrika Kupára, amelynek rendezéséről Marokkó múlt szombaton mondott le a nyugat-afrikai ebola járvány miatt.
nov. 12
15:09
Ligakupa: az MTK továbbment a Mezőkövesd legyőzésével (She)
A labdarúgó Ligakupa 5. fordulójában a C-csoportban az NB I-es MTK 2–1-re legyőzte a másodosztályban szereplő Mezőkövesdet.
nov. 12
15:09
EURO 2016: Del Bosque gesztusa Mourinhónak? (Agroinform)
Cesc Fabregas is kikerült a spanyol válogatott keretéből, miután a középpályás térde nincs 100 százalékos állapotban.
nov. 12
15:11
U19-es Eb-selejtező: Szlovénia ellen is csak egy pont (She)
Az U19-es magyar válogatott a korosztályos Európa-bajnoki selejtező 4. csoportjának második fordulójában 1–1-es döntetlent játszott Tatabányán Szlovéniával.
nov. 12
15:45
Női röpi Eb: egy csoportban a belgákkal és a törökökkel (She)
A társrendező belgákkal, valamint a törökökkel is egy csoportba került az Eb-résztvevő magyar női röplabda-válogatott, méghozzá Antwerpenben.
nov. 12
15:45
EURO 2016: A márciusi meccs intő jel lehet - Elek Ákos (Agroinform)
A Diósgyőr középpályása négy évvel ezelőtt kulcsszereplője volt a magyar győzelemnek, de ez a meccs most más lesz.
nov. 12
15:47
Ligakupa: továbbjutott a DVSC és a hat gólt kapó Csaba is (She)
A labdarúgó Ligakupa ötödik fordulójában a Debreceni VSC-Teva 6–0-ra legyőzte a B-csoportban a 60 percet emberhátrányban futballozó Békéscsabát, míg a Szeged meglepetésre 3–1-re nyert a Kecskeméti TE ellen. A csoportból a debreceniek és a békéscsabaiak jutottak tovább.
nov. 12
15:49
Videó: öngóllal vezetett a Vasas, de Feczesin bólintott (She)
Az NB I-ben listavezető Videoton 1–1-es döntetlent játszott az NB II-ben a feljutásért küzdő Vasas otthonában a Ligakupa ötödik fordulójában. Álvaro Brachi öngólja után vezettek az angyalföldiek, a fehérváriaktól Feczesin Róbert egyenlített.
nov. 12
16:03
Barca: Suárez hálás Gerrardnak, hogy nem engedte Londonba (She)
Luis Suárez, az FC Barcelona labdarúgója köszönetet mondott korábbi csapattársának, Steven Gerrardnak, amiért meggyőzte, hogy 2013 nyarán ne igazoljon az Arsenalhoz.
nov. 12
16:21
Ligakupa - Továbbjutott a DVSC, a Békéscsaba és az MTK (Infostart)
A Debrecen vendégként hat góllal győzte le a Békéscsabát a labdarúgó Ligakupa ötödik fordulójának szerdai játéknapján, ezzel továbbjutott csoportjából, csakúgy mint a vesztes hazai csapat.
nov. 12
16:21
Újpest: Münchenben derült ki, hogy Kabátot újra műteni kell (She)
Félévnyi kevéssé eredményes hazai gyógykezelés és sikertelen újrakezdési kísérletek után Münchenben megállapították, hogy Kabát Péternek, az Újpest régóta sérült labdarúgójának térdműtétre van szüksége. A csatár jó esetben januárban alapozhat.
nov. 12
16:39
Videó: 18 évesen Beckhamként riogatott a Frankfurt japánja (She)
Inui Takasi jelenleg a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, az Eintracht Frankfurt csapatában játszik. A most 26 esztendős japán a Yasu High School tagjaként, 18 évesen már megmutatta remek rúgótechnikáját. Íme!
nov. 12
16:41
Wisla: Itt kevesebb a technikai hiba, mint az NB I-ben - Guzmics (She)
Guzmics Richárd, a Wisla Kraków magyar futballistája szerint rengeteget fejlődött Lengyelországban, és ezt a szurkolók, valamint az edzők is elismerik.
nov. 12
16:57
ATP-vb - Berdych legyőzte Cilicet (Infostart)
A cseh Tomas Berdych két sima játszmában, 1 óra 14 perc alatt legyőzte a US Openen diadalmaskodott horvát Marin Cilicet a Londonban zajló férfi tenisz ATP-világbajnokságon, az A csoport második fordulójában, így életben tartotta továbbjutási esélyeit.
nov. 12
16:57
NFL: Justin Bieber átka most a Big Benékre csapott le, Rodgers lenyomta Al Bundyt (She)
2014-ben is hétről hétre jelentkezik a Red Zone! Sorozatunkban a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) fordulóinak legérdekesebb eseményeiből szemezgetünk. Tartsanak velünk, 20 pontból álló összeállításunkból olyan részleteket is megtudhat, amelyeket eddig nem ismert!
nov. 12
16:58
Chelsea: José Mourinho győztesei és vesztesei (Agroinform)
Wenger és a semleges szurkolók is bosszankodhatnak, amiért a Special One visszatért a Chelsea-hez.
nov. 12
17:15
ATP-vb: Cilic duplázott, de így is simán kikapott, és kiesett (She)
A londoni férfi tenisz-világbajnokság A-csoportjának második fordulójában a cseh Tomás Berdych két szettben legyőzte a US Open-győztes horvát Marin Cilicet, így életben tartotta továbbjutási esélyeit.
nov. 12
17:15
500 milliós családi perpatvar Öziléknél (Blikk)
Berlin – Családi háború Öziléknél. A német labdarúgó-válogatottal a nyáron világbajnoki címet szerző Mesut (26) és apja, Mustafa (49) a bíróságon csatázott egymással. Az ellentét üzleti jellegű, komoly összegekről, milliókról volt szó.
nov. 12
17:33
EPO-t találtak az Eb-bronzérmes francia atléta lakásán (Infostart)
Eritropoetint (EPO) találtak az idei atlétikai Európa-bajnokságon női 10 ezer méteren bronzérmes francia Laila Traby lakásán, a futót őrizetbe vették.
nov. 12
17:33
Videó: meglepő reakció a tortával „megkínált” drukkertől (She)
Váratlan jelenet a Nashville Predators–Edmonton Oilers NHL-mérkőzésen: a hazaiak kabalaállata egy tortával arcon „simított” egy Oilers-drukker fiút. A mellette ülő lány kinevette, de aztán...
nov. 12
17:33
Női röplabda Eb: megvannak a magyarok csoportellenfelei (Metropol)
A társházigazda belga, illetve a török csapattal került egy csoportba a magyar női röplabda-válogatott.
nov. 12
17:33
Rosetta-űrszonda - Sikeresen landolt a Philae (Behaviour)
nov. 12
17:35
Atlétika: EPO-t találtak az Eb-bronzérmes francia lakásán (She)
Eritropoetint (EPO) találtak az idei atlétikai Európa-bajnokságon női 10 ezer méteren bronzérmes francia Laila Traby lakásán, a futót  őrizetbe vették.
nov. 12
17:37
Bayern: „Ha nem Neuer lesz az Aranylabdás, vakok a szavazók” (She)
Sepp Maier, a Bayern München labdarúgócsapatának korábbi legendás kapusa szerint hatalmas hiba lenne, ha nem Manuel Neuer kapná az Aranylabdát.
nov. 12
17:51
EURO 2016: Sűrűsödnek Conte gondjai (Agroinform)
Andrea Pirlo után Marco Verratti is megsérült az olasz válogatott soron következő Európa-bajnoki selejtezője előtt.
nov. 12
18:09
FIFA: megvan a Puskás-díjra jelöltek tízes listája (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kiadta a Puskás-díjra jelölt gólok tízes listáját. Az összeállításba három vb-gól került be. A korábbi öt, győzelmet érő találatot itt tekintheti meg videón!
nov. 12
18:11
Liverpool: Sturridge sérülése már a múlté, ismét edzése állt (She)
Daniel Sturridge, az angol Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgója felépült korábbi vádlisérüléséből, szerdán pedig már ismét társaival edzett.
nov. 12
18:13
Ligakupa: FTC-Zalaegerszeg - élőben az NSO-n! (She)
Zalaegerszeg–Ferencváros találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 12
18:15
Aranylabda: Messi és CR? Igazi szörnyetegek! - Robben (She)
Arjen Robben, a Bayern München labdarúgócsapatának holland klasszisa örül, hogy esélyes az Aranylabdára, de állítása szerint akkor sem dől össze a világ, ha nem ő nyer.
nov. 12
18:17
Rövid pályás úszó-vb: Egyiptom visszalépett a katari viadaltól (She)
Egyiptom visszalépett a december 3-7. közötti, katari rövid pályás úszó-világbajnokságtól.
nov. 12
18:27
Videó: C. Ronaldótól Ibráig - az eddigi Puskás-díjas gólok (She)
Az alábbi összeállításban megtekintheti a korábbi Puskás-díjas gólokat. Az első kiírást Cristiano Ronaldo nyerte meg, legutóbb Zlatan Ibrahimovic kapta a legtöbb szavazatot.
nov. 12
18:29
Sakk-vb: döntetlen a negyedik parti Carlsen és Anand között (She)
Döntetlennel folytatódott a sakkvilágbajnoki döntő a címvédő Magnus Carlsen és Viswanathan Anand között. A norvég és az indiai nagymester a 47. lépésben egyezett meg a döntetlenben.
nov. 12
18:45
Spanyolország: Nem akarom, hogy kirakjanak - Sergio Ramos (She)
Sergio Ramos, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Real Madrid védője elmondta, ha eljön az idő, ő akar dönteni a visszavonulásáról.
nov. 12
18:45
NB I: Veretlenségek és szériák - statisztikák az NB I-ből (Agroinform)
A HLSZ statisztikáiból kiderül, hogy a Ferencváros közel egy éve nem kapott ki hazai pályán.
nov. 12
19:03
Puskás-díj: itt a 10 jelölt - videók (Infostart)
A címvédő Zlatan Ibrahimovic is bekerült az év legszebb gólját szerző Puskás-díjra jelölt futballisták közé.
nov. 12
19:03
Magyar-finn: A magyar futballisták nem olyan erősek mentálisan… - Dárdai (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Finnország elleni pénteki Eb-selejtező előtt elmondta, a szurkolók támogatására is számít az „év mérkőzésén”.
nov. 12
19:05
Női BL: Jakabfi gólpasszokkal tért vissza a pályára (She)
A női labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében Marozsán Dzsenifer együttese, a Frankfurt a hazai 5–0-s siker után idegenben 4–0-ra nyert az olasz ASD Torres Femminile Sassiari ellen.
nov. 12
19:21
Felkészülés: Neymarral és egy újonc csatárral kezd Brazília (She)
A szövetségi kapitányok kihirdették a 19.30 órakor kezdődő Törökország–Brazília találkozóra a kezdőcsapatokat. A felkészülési mérkőzést élőben közvetíti a Nemzeti Sport Online!
nov. 12
19:39
F1: A Ferrari pilótája vagyok - írta magáról Vettel (She)
Sebastian Vettel nem hivatalosan megerősítette, hogy 2015-ben a Ferrari pilótája lesz. Bár a négyszeres világbajnok német pilóta olasz istállóhoz szerződése hetek óta nyílt titok, eddig egyik fél sem erősítette meg a híreket.
nov. 12
19:39
Az idei pókervilágbajnok (Metropol)
A svéd Martin Jacobson nyerte az idei póker-világbajnokságot és a 10 millió dolláros főnyereményt Las Vegasban.
nov. 12
19:41
Felkészülés: Törökország-Brazília élőben az NSO-n! (She)
A világbajnokság után szövetségi kapitányt váltó brazil labdarúgó-válogatott megállíthatatlannak tűnik: Dunga visszatérése óta a selecao négy győzelmet ünnepelhetett zsinórban. A törökök kifognak Neymarékon? Élő, szöveges tudósításunkból kiderül. Kövesse velünk a találkozót!
nov. 12
19:57
Női kézilabda MK - A másodosztályú Haladás a negyeddöntőben (Infostart)
Az NB I/B-s Haladás búcsúztatta az NB I-ben újonc Szegedet a női kézilabda Magyar Kupában, és bejutott a negyeddöntőbe.
nov. 12
19:57
Női kézi NB I: a stabil védekezés volt a győri siker kulcsa (She)
Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság kilencedik fordulójában a címvédő Győri Audi ETO hazai környezetben nyolcgólos győzelmet aratott a Dunaújvárosi Kohász ellen.

Keresés