2014. november 9. vasárnap

nov. 9
0:15
La Liga: kiállítás, büntető - egy pont helyett három a Málagáé (She)
A spanyol labdarúgó-élvonal (Primera División) 11. fordulójában a szombati játéknap utolsó két mérkőzésén a Celta Vigo gól nélküli döntetlenre végzett a Granadával, a Málaga pedig 2–1-re legyőzte az Eibart. Az utóbbi találkozón a 89. percben szerezte meg a győzelmet Javi Gracia csapata, miután Raúl Navas kezezett a tizenhatoson belül, Nordin Amrabat pedig értékesítette a tizenegyest.
nov. 9
5:57
Profi boksz: korszakváltás - Hopkins hatalmas verést kapott (She)
Atlantic Cityben a 49 éves amerikai Bernard Hopkins az orosz Szergej Kovaljov ellen bokszolt félnehézsúlyban. A tét három szervezet világbajnoki öve volt. A címegyesítő mérkőzést nagyon simán Kovaljov nyerte meg 12 menetben, egyhangú pontozással.
nov. 9
7:09
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának eredményei és további programja:
nov. 9
8:21
Veretlen maradt az Újpest (Blikk)
Magyarország - Ha érdekel a futball, akkor itt a helyed! A blikk.hu-n megnézheted a labdarúgó NB I-es mérkőzések összefoglalóját. A találkozók góljait, érdekességeit.
nov. 9
8:36
Védő-gólokkal nyert a Debrecen (Behaviour)
DVSC-TEVA - Dunaújváros Pase 2-0 (0-0).
nov. 9
8:38
Semjén biztos a vasárnapi zárva tartásban (Behaviour)
"Az egyik leghangsúlyosabb munkásvédelmi lépés."
nov. 9
8:54
Milliókba kerülhet egy biciklis baleset (Behaviour)
Tavaly már 2004 személyi sérüléses balesetet okoztak a kerékpárosok.
nov. 9
8:57
NBA: elszenvedte első vereségét a Rockets, a Warriors a tettes (She)
Nyolc mérkőzést rendeztek az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szombati játéknapján. A Clippers hazai pályán nyert a Portland ellen, a Pacers otthon kapott ki a Wizardstól. Az Atlanta a Knickset verte, a Stephen Curry vezette Golden State idegenben nyert a Houston ellen, így a Rockets a szezonban először hagyta el vesztesen a pályát. A címvédő Spurs nem bírt a Pelicansszal, amelyben…
nov. 9
8:57
ATP-vb: Murrayre és Federerre is izzasztó meccs vár (Agroinform)
Górcső alá vettük a londoni világbajnokság első játéknapjának egyéni mérkőzéseit.
nov. 9
9:12
Orbán, mint egzotikus állatfaj (Behaviour)
nov. 9
9:14
Műkincsrablás a Szépművészetiben (Behaviour)
"Nyugati típusú" bűncselekmény Budapesten. Elvittek egy Raffaellót is. A festmények nem voltak biztosítva. Ezen a napon írta a Népszava: 1983-ban
nov. 9
9:15
Ajánló: Dortmund-Gladbach, PSG-Marseille - program (She)
Bár a legtöbb nagy csapat szombaton lépett pályára, így is maradt érdekes mérkőzés a topligákban. A Bundesligában Dortmund–Mönchengladbach, a Ligue 1-ban PSG–Marseille mérkőzést rendeznek, de pályára lép többek között az Arsenal, a Juventus és az Atlético Madrid is.
nov. 9
9:17
NHL: tovább menetel a Pens, megszakadt a Blues sorozata (She)
A Pittsburgh Penguins hatot vágott a Buffalo Sabresnek az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szombati játéknapján, ezzel sorozatban hetedik mérkőzését nyerte meg a háromszoros bajnok. A Blues hetes győzelmi szériája megszakadt a Nashville ellen, a címvédő Kings öt gólt lőtt a Canucksnak. A Winnipeg szétlövéssel, a Capitals pedig hosszabbítás után nyert.
nov. 9
9:30
Halálos gázolás Veszprém megyében (Behaviour)
A rendőrség a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárta.
nov. 9
9:33
Karate vb: pontszerzés a végére a fiatal magyar csapattól (She)
Pontszerző helyen végzett a Brémában megrendezett karate világbajnokságon Bartha Nikola, aki ötödik lett a +68 kg-os súlycsoportban. A fiatal magyar válogatott ugyan nem szerzett érmet a sportág legrangosabb versenyén, de szereplése előrelépés a két évvel ezelőtti párizsi vb-hez képest.
nov. 9
9:35
Profi boksz: Kovaljov megmutatta, mit tud; Hopkins súlycsoportot vált? (She)
Amint arról már beszámoltunk, Szergej Kovaljov  (26–0–1, 23 K. O.–T. K. O.) egyhangú pontozással győzött Bernard Hopkins (55–7–2, 32 K. O.–T. K. O.) az Atlantic Cityben rendezett profi bokszgála főmérkőzésén, ezzel a Bokszvilágszervezet (WBO) mellett most már a Bokszvilágszövetségnél (WBA) és a Nemzetközi Bokszszövetségnél (IBF) is ő a félnehézsúly világbajnoka. A győztes orosz nagyon udvarias…
nov. 9
10:42
Profi boksz: Sturm döntetlenje, Adamek ismét kikapott (She)
A Hopkins–Kovaljov csúcsmeccs mellett több érdekes bokszmérkőzést is rendeztek szombat este korábbi világbajnokok főszereplésével.
nov. 9
10:43
Kosárlabda: A listavezető Crvena zvezda látogat Szolnokra (Agroinform)
Az Euroligában vitézkedő Crvena zvezda együttesével néz farkasszemet vasárnap a Szolnoki Olaj.
nov. 9
10:44
Ajánló: DVTK-Nyíregyháza, Haladás-MTK az NB I-ben (She)
A labdarúgó NB I 14. fordulójában ma két meccset rendeznek: a Haladás az MTK-t fogadja, a DVTK pedig keleti derbin látja vendégül a szomszédvár Nyíregyházát.
nov. 9
10:46
Játékossors: „Az NB II-ben is nagyobbak a bérek, mint Szerbiában” (She)
Habár csak 13 évesen kezdett el focizni, a felsőhegyi származású, 21 esztendős Farkas Dániel számára lassan eljön az idő, hogy új kihívásokkal nézzen szembe. A szerbiai Szuperliga egyetlen magyar játékosa iránt, aki a szabadkai Spartacus színeiben jobbára jobbhátvédként immár rendszeresen megkapja a lehetőséget, már az előző idény végeztével a Ferencváros és az Újpest is érdeklődött, de akkor…
nov. 9
11:00
Videó: Müller újabb golfkocsis akciója, hagyomány lesz? (She)
Thomas Müller ismét golfkocsiba pattant a Bayern München labdarúgócsapatának edzésén. Pár nappal ezelőtti akciójához hasonlóan most is a pályán rótta a köröket és zrikálta csapattársait. A kocsikázás közben az „anyósülésről" társa megpróbált labdát passzolni, amivel végül a két rodeóst találták el. Ha a német támadó hagyományt teremt, előbb-utóbb akár új sportágat is jegyezhetünk... Ön mit…
nov. 9
11:02
NB I: Radót, Korhutot és Varga Józsefet is figyeli az AEK - sajtóhír (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy az AEK Athén sportigazgatója, Branko Milovanovics Magyarországra érkezett, hogy élőben lássa a görög klub első számú kiszemeltjét, a Videoton csatárát, Nikolics Nemanját. Sajtóhírek szerint azonban más NB I-es játékosokra is kíváncsiak a másodosztályban a csoportjában listavezető klubnál. Közéjük tartozhat a debreceni Korhut Mihály és Varga József, míg a…
nov. 9
11:18
Videó: Mourinho nem hitt Cahill egyenlítő góljában (She)
A technikai zónában mindenki gólnak örült, José Mourinho azonban nem gondolta, hogy Gary Cahill lövése a Chelsea egyenlítő találatát jelenti. Úgy tűnt, Simon Mignolet hárítani tudta az angol lövését, de a gólvonal-technológia végül eloszlatta a kételyeket. A találkozón a Chelsea 2–1-re legyőzte a Liverpoolt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Nézze meg Mourinho…
nov. 9
12:12
Videó: Dárdai-garancia - a finnek nem tudják elvinni a pontokat (She)
Dárdai Pál, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya úgy gondolja, elérhetőek a válogatottal kapcsolatban kitűzött célok. A finnek elleni mérkőzés mellett elmondta, Németországban a Feröer elleni győzelemhez jobban gratuláltak, mint a bukaresti ikszhez. Az NSO Tv-nek a hétköznapjairól és a családjáról is mesélt berlini látogatásunk alkalmával. Nézze meg az összeállítást!
nov. 9
12:12
NFL: Ki állítja meg a bombaformában lévő Big Bent? (Agroinform)
Roethlisberger hetek óta hihetetlen formában van. Most a New York Jets lehet az áldozat.
nov. 9
12:30
Kézi: a klub futárszolgálattal üzent a sztrájkolóknak (She)
Továbbra is áll a bál a macedón Metalurg Szkopje férfi kézilabdacsapatánál: a klub vezetősége futárszolgálattal üzente meg a sztrájkolóknak, hogy fel vannak függesztve.
nov. 9
12:48
Moto3: bátyja után Álex Márquez is világbajnok lett! (She)
Az ausztrál Jack Miller nyerte meg az idény utolsó gyorsasági motoros futamát Valenciában, ám a végső sikerhez ez nem volt elég, miután riválisa, Álex Márquez harmadik helyen ért célba, így kétpontos előnnyel megnyerte a Moto3-as géposztályt.
nov. 9
13:24
Kovaljov legyőzte Hopkinst (Metropol)
A 49 éves amerikai legyőzésével az orosz bokszoló három bokszszervezet világbajnoka lett.
nov. 9
13:42
Valenciai Nagydíj - Alex Marquez a Moto3 világbajnoka (Infostart)
A spanyol Alex Marquez nyerte a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto3-as géposztályát, miután a harmadik helyen ért célba a szezonzáró valenciai futamon.
nov. 9
13:42
Gyász: 25 métert zuhant, belehalt sérüléseibe a fiatal szurkoló (She)
Életét vesztette egy 22 éves drukker Argentínában: éppen kedvencei harmadik gólját ünnepelte, amikor átesett a tribünön, az életét már nem tudták megmenteni az orvosok. A baleset a Belgrano–Defensa y Justicia (3–0) argentin első osztályú mérkőzésen történt.
nov. 9
14:00
Súlyemelő vb - Lerch Zsolt 8., Soóky Gergely 5. lett csoportjában (Infostart)
A magyar csapatból elsőként bemutatkozó Lerch Zsolt nyolcadikként zárt a 69 kilósok D csoportjában a súlyemelők olimpiai kvalifikációs világbajnokságának vasárnapi versenynapján a kazahsztáni Almatiban.
nov. 9
14:00
PL: Y. Touré ajándékkal lepte meg a labdával eltalált kislányt (She)
Yaya Touré aláírt mezével kárpótolta a Queens Park Rangers–Manchester City mérkőzésen a labdával elementáris erővel fejbe lőtt kislányt.
nov. 9
14:02
Kézi-vb: az Emírségek „nincs felkészülve”, ezért nem indul (She)
Immár biztos, hogy Bahrein után az Egyesült Arab Emírségek sem vesz részt a 2015-ös katari férfi kézilabda-világbajnokságon. Míg Bahrein nem indokolta hivatalosan döntését, az Emírségek szerint a csapatuk nincs felkészülve a tornára.
nov. 9
14:18
Férfi kézilabda-vb - Még a magyar válogatott is kijuthat (Infostart)
Német sajtóértesülések szerint a magyar és a szerb férfi kézilabda-válogatott profitálhat abból, hogy Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek válogatottja politikai okokból visszalépett a január 15-én rajtoló katari férfi világbajnokságtól.
nov. 9
14:18
La Liga: a Sevilla a hajrában bukta el a hazai győzelmet (She)
Az élvonalbeli spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 11. fordulójában a Sevilla saját magának köszönhetően nem tudott otthon nyerni a Levante ellen. A Sevilla a 80. percig vezetett, ám akkor egy vendégszögletet követően sorozatos védelmi hibák után egyenlített, és ponthoz jutott a Levante.
nov. 9
14:36
Súlyemelő-vb: Lerch a 8., Soóky az 5. lett a csoportjában (She)
A magyar csapatból elsőként bemutatkozó Lerch Zsolt nyolcadikként zárt a 69 kilósok D-csoportjában a súlyemelők olimpiai kvalifikációs világbajnokságának vasárnapi versenynapján a kazahsztáni Almatiban.
nov. 9
14:38
Serie A: a Genoa pontot szerzett a Cagliari vendégeként (She)
Az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában a Genoa pontot szerzett a Cagliari vendégeként. Kimondottan pechesek voltak a hazaiak, hiszen a vendégek egyenlítő gólja öngólból született, míg a 76. percben emberelőnybe kerülő Cagliari büntetőt vétett.
nov. 9
14:54
F1: a nagyokkal nincs alku, a kicsik sorsa Ecclestone kezében (She)
Nem hozott eredményt a csapatfőnökök szombat esti tárgyalása Bernie Ecclestone-nal. Sem a kis csapatok kisegítéséről, sem pedig a motorfejlesztési tilalom enyhítéséről nem született döntés.
nov. 9
14:56
Premjer-liga: Dzsudzsákék nyerték a moszkvai derbit (She)
Az élvonalbeli orosz labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 13. fordulójában a Dinamo Moszkva házigazdaként Alekszandr Kokorin 54. percben szerzett találatával legyőzte a CSZKA Moszkvát. A derbin a győztes Dinamo – amelyben Mathieu Valbuena büntetőt rontott – magyar légiósa, Dzsudzsák Balázs epizódszerepet kapott, a 93. percben cserélték be.
nov. 9
15:12
Videó: így használta ki Casadesús a sevillai védelem hibáit (She)
Vitolo góljával szerzett vezetést a Sevilla a Levante ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, azonban a 80. percben Beto rosszul jött ki a kapujából, majd némi kavarodás után Víctor Casadesús hozta össze a Levanténak az egyenlítő gólt – így lett 1–1 a vége. Nézze meg a találkozó video-összefoglalóját!
nov. 9
15:14
Serie A: Juventus-Parma élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában az éllovas Juventus a tabella utolsó előtti helyén álló Parmát fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 9
15:16
Női kézi Eb: Győrből jöhet a kevés orosz légiós egyike (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség honlapján nyilvánosságra hozta a decemberi magyar-horvát közös rendezésű női Európa-bajnokság 28 fős kereteinek névsorát. A csoportellenfeleink közül a spanyol és a lengyel névsort már ismertettük, most az orosz lista is ismertté vált. A 28 játékosból négy légiós, közte a Győri ETO-t irányító Anna Szeny.
nov. 9
15:30
Karate-vb - Bartha Nikola ötödik Brémában (Infostart)
Bartha Nikola az ötödik helyen végzett a +68 kilogrammos súlycsoportban a Brémában rendezett karate-világbajnokságon.
nov. 9
15:48
Magyar Válogatott: Őket hozza Fabio Capello Budapestre (Agroinform)
Három moszkvai klub adja a válogatott gerincét, amelybe csak egyetlen idegenlégióst hívott be az olasz mester.
nov. 9
16:06
Videó: Del Piero negyven szóval ünnepel, a Juventus videóval köszönt (She)
Alessandro Del Piero, az olasz labdarúgás és a Juventus ikonikus alakja november 9-én ünnepli negyvenedik születésnapját. Ennek apropóján – stílusosan – negyvenszavas bejegyzést osztott meg Twitterén. Természetesen a Juventusnál sem „hagyják szó nélkül” a jeles eseményt.
nov. 9
16:06
Alex Marquez a Moto3 világbajnoka (Metropol)
A Moto2-ben ugyancsak spanyol világbajnokot avattak Esteve Rabat személyében.
nov. 9
16:24
Bundesliga 2.: a 91. percben mentette veretlenségét az éllovas (She)
Továbbra is veretlenül vezeti a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot az Ingolstadt csapata, amely 3–3-as döntetlent játszott az Union Berlinnel, úgy, hogy a 91. percben egyenlített. A sérült Korcsmár Zsolt nélkül felálló Greuther Fürth súlyos vereséget szenvedett otthon a Karlsruhétól, a Braunschweig az Aue otthonában győzött.
nov. 9
16:42
NB I: Haladás-MTK élőben az NSO-n! (She)
Haladás–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 9
16:44
Fehéroroszország: a BATE zsinórban kilencedszer bajnok (She)
Gólzáporos hazai győzelemmel ünnepelte újabb bajnoki címét a fehérorosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a BATE Boriszov, amely legnagyobb riválisa, a Dinamo Minszk délutáni vereségének ismeretében már azzal a tudattal lépett pályára, hogyha győz, a hátralévő két forduló eredményétől függetlenül aranyérmes.
nov. 9
16:46
Atlétika: Zahorán nyert Zeilben, kenyai tarolás Athénban (She)
A férfiaknál és a nőknél is csak kenyaiak álltak dobogóra a vasárnapi Athén Marathonon, míg a németországi Zeilben rendezett hegyi maratoni futóversenyt Zahorán Ádám nyerte meg.

Keresés