2014. november 14. péntek

nov. 14
7:03
NFL: a Miami 9 ponton tartotta divízióbeli riválisát (She)
A profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának nyitó mérkőzésén a Miami Dolphins hazai pályán 22–9-re legyőzte a Buffalo Billst. A Dolphins mérlege a divízióbeli rivális legyőzése után 6–4, ami tíz fellépést követően a legjobb 2008 óta, ezzel szemben a Bills sorozatban második veresége és 5–5-ös mérlege alighanem azt jelenti, hogy – amint 1999 óta mindig – ezúttal is lemarad a…
nov. 14
7:21
NBA: hétpontos Bulls-siker Torontóban, áldozattal (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Chicago Bulls a 27 pontos Pau Gasol vezetésével 100–93-ra nyert a Toronto Raptors vendégeként. A Bikák szurkolói számára ugyanakkor rossz hír, hogy bár a sorozatban második meccsén kezdő Derrick Rose 20 pontig jutott a mérkőzésen, a korábban sérüléssel bajlódó játékosnak a hajrában ismét volt egy rossz lépése, emiatt a…
nov. 14
7:21
Csakis győzelemmel marad meg a remény (Metropol)
Dárdai Pál szerint a válogatott egyik erénye az erős közösségi szellem.
nov. 14
7:23
Ajánló: a finnekkel játszik a Dárdai-csapat; tévében a románok - program (She)
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este 20.45 órától Finnországgal játszik roppant fontos Európa-bajnoki selejtezőt. Az F-csoportban Görögország Feröert fogadja, míg a románok az első helyen álló északírekkel csapnak össze. Utóbbit élőben közvetíti a Sport1 Tv. Program!
nov. 14
7:39
NHL: 6-3-as sikert ért a Minnesota svájcijának első triplája (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Minnesota Wild 6–3-ra győzött a ligautolsó Buffalo Sabres ellen. A Wildban a svájci Nino Niederreiter élete első mesterhármasát szerezte, az első harmad 4–2-es hazai vezetése után már nem volt kérdéses, melyik csapat nyer.
nov. 14
8:33
Felkészülés: a 3. Pereira rontott - Suárezék 11-esekkel kikaptak (She)
Felkészülési mérkőzésen az uruguayi labdarúgó-válogatott a rendes játékidőben 3–3-as döntetlent játszott Costa Ricával Montevideóban, a ráadás tizenegyespárbajt pedig a vendégek 7–6-ra megnyerték. Az uruguayiaknál Luis Suárez is betalált.
nov. 14
8:51
Eb 2016: „Nincs könnyű meccs, de nem kell félnünk a finnektől” (She)
A magyar labdarúgó-válogatott ma este 20.45 órától Finnországot fogadja az új Üllői úti arénában Európa-bajnoki selejtezőn. A találkozó előtt a Nemzeti Sport labdarúgásunk három szereplőjét kérdezte meg arról, mit várnak az összecsapástól.
nov. 14
9:09
Real Madrid: Marco Reust akkor szerződtethetik, ha… (She)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid megfigyelői részletes jelentést készítettek Marco Reusról, a német Borussia Dortmund válogatott támadójáról – írja a királyi gárdával kapcsolatban rendre jól értesült Marca. A hírek szerint a tízszeres BEK/BL-győztes klub érdeklődik a 25 esztendős labdarúgó iránt, azonban szerződtetése több szempontból is nehéznek ígérkezik.
nov. 14
9:09
EURO 2016: Így állnak most a csoportok - oddsok, esélyek (Agroinform)
Hétvégén utolsó idei tétmeccsüket játsszák az európai válogatottak. Megvizsgáltuk a csoportokat és az esélyeket.
nov. 14
9:27
Anglia: a negyedosztályban lett edző a kétszeres PL-gólkirály (She)
Az angol negyedosztályban szereplő Burton Albion menedzsereként folytatja edzői pályafutását Jimmy Floyd Hasselbaink, a Premier League kétszeres gólkirálya.
nov. 14
9:45
Haladás: Jó lenne végre gólokat szereznem… - Radó (She)
Radó András, a Szombathelyi Haladás támadója még nem talált be ebben a szezonban, ezért reméli, minél hamarabb megtörik a gólcsendje.
nov. 14
9:45
ATP-vb: Djokovics egy győzelemre az év végi világelsőségtől (Agroinform)
Összefoglaltuk a londoni ATP-vb csütörtöki játéknapjának történéseit, illetve górcső alá vettük a pénteki meccseket.
nov. 14
10:03
Barcelona: kölcsönbe akar távozni a jobbhátvéd (She)
Spanyolországból származó hírek szerint Martín Montoya, az FC Barcelona jobbhátvédje kölcsönbe szeretne távozni a rendszeres játéklehetőség érdekében.
nov. 14
10:21
Videó: lerendezte egyedül - 2 bombagól, 1 öngól egy meccsen (She)
Két varázslatos gólt és egy öngólt jegyzett Ryan Taylor, a Newcastle United U21-es labdarúgócsapatának játékosa a Stoke City elleni bajnokin. A két – helyes kapuba lőtt – találata igazán szépre sikerült, ráadásul három pontot is ért a csapatának, hiszen a Newcastle hálóját is csak ő rezegtette meg a 2–1-re megnyert mérkőzésen. Gyönyörködjön a jó irányba küldött Taylor-löketekben!
nov. 14
10:21
125 milliós büntetést kapott a Vodafone (Behaviour)
A "Legek Hálózata" kampányt tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatúnak minősítette a GVH.
nov. 14
10:23
FIFPro: minden negyedik futballista depresszióval küzd (She)
A profi labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) nemzetközi felmérést végzett a hivatásos labdarúgók mentális állapotáról. A tanulmányból kiderül, hogy az aktív játékosok körében 26 százalék, míg a visszavonult játékosok között másfélszer annyi, 39 százalék érintett valamilyen mentális betegségben, szorong, mutatja a depresszió tüneteit.
nov. 14
10:23
Adócsalási ügy - Találtak gyanúsítottat (Behaviour)
A nyomozás határideje egy hónap múlva lejár.
nov. 14
10:39
Bayern: óriási rekord, 1.3 millió mezt adtak el (She)
A Bayern München labdarúgócsapata a német Bundesliga történetének legnagyobb mezeladási eredményét tudta felmutatni a 2013–2014-es szezonban: a most nyilvánosságra hozott adatok szerint a rekordbajnok 1.3 millió dresszt értékesített.
nov. 14
10:39
Sportfogadás: Minden magyar góllal nyersz! (Agroinform)
Fogadj a Magyarország-Finnország meccsre az Unibeten, és nyerj minden magyar góllal!
nov. 14
10:57
Férfi vízilabda ob I - Újra kell játszani a Honvéd-Kaposvár meccset (Infostart)
A november 5-én rendezett Honvéd-Kaposvár férfi bajnoki mérkőzés újrajátszását rendelte el a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) versenybíró bizottsága.
nov. 14
10:57
Magyar-finn: telt ház lesz az esti mérkőzésen - hivatalos (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, a ma esti, Finnország elleni Európa-bajnoki selejtezőn telt ház várja a csapatokat.
nov. 14
10:57
Újra kell játszani a Honvéd-Kaposvár vízilabdameccset (Metropol)
A kaposváriak bírói műhiba miatt óvták meg a 6-5-ös Honvéd-sikerrel zárult összecsapást, s a versenybírói bizottság megalapozottnak találta keresetüket.
nov. 14
10:59
Fogadási csalás: a 2008-as olimpián is manipuláltak meccseket (She)
A magyarországi fogadási csalási ügyek szingapúri koronatanúja, Wilson Raj Perumal a bíróságon tett vallomásában elmondta: többek között a 2008-as olimpiai labdarúgótornán is manipuláltak mérkőzéseket.
nov. 14
11:15
WTCC: csak Citroënek előzték meg Micheliszt a makaói időmérőn (She)
Michelisz Norbert a 4. helyen zárta a WTCC idei utolsó időmérő edzését Makaóban, ahol csak a három Citroën volt jobb a Zengő-istálló magyar pilótájánál.
nov. 14
11:17
MU: Anderson a legbutább, akivel játszottam - Wes Brown (She)
A Sunderland jelenlegi, a Manchester United korábbi játékosa, a 35 éves Wes Brown a klub hivatalos csatornájának Gyorstüzelés elnevezésű „interjús játékában” válaszolt olyan kérdésekre, mint hogy csapattársai közül ki volt a legjobb, a leggyorsabb, a legrosszabbul öltözött vagy a legbutább.
nov. 14
11:33
Eb 2016: majd’ ezer északír drukkol Bukarestben (She)
Az északír szövetség adatai alapján 900 drukker kísérte el a válogatottat Bukarestbe a Románia elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre.
nov. 14
11:35
MU: Falcao január közepéig bizonyíthat, különben nem kell (She)
Meghiúsulhat Radamel Falcao Manchester Unitedbe szerződésének véglegesítése, ha a kolumbiai csatár a következő két hónapban sem tud egészséges maradni. A Monacótól a szezon végéig kölcsönvett játékos eddig csak öt mérkőzésen szerepelt Louis van Gaal együttesében (háromszor kezdőként), és egy gólt szerzett. Ha nem javul az általános állapota és a formája, az MU vezetői nem adják ki érte az opcióban…
nov. 14
11:37
Serie A: „A triplázás a Juventus célja ebben a szezonban” (She)
Simone Pepe, az olasz Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgója elmondta, mindhárom sorozatban – amiben elindultak – nyerni szeretnének.
nov. 14
11:39
Magyar-finn: Simon bizakodó; okos, türelmes játékot remél (She)
Simon Krisztián szerint okos, türelmes játékkal eredményes lehet a magyar labdarúgó-válogatott péntek este a Finnország elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn.
nov. 14
11:51
Dárdai Pál: a mai mérkőzés a labdarúgás jövője szempontjából is fontos (Infostart)
Németországban a 2006-os labdarúgó-világbajnokság előtti években tovább javítottak a sportág közegén, ennek is köszönhetik az idei sikereket - mondta Dárdai Pál az InfoRádió Aréna című műsorában. A magyar válogatott szövetségi kapitánya 1997 és 2011 között a Hertha játékosa volt, 2012 óta pedig utánpótlásedzőként dolgozik a berlini klubnál.
nov. 14
11:51
Inter: Mazzarrit kirúgták, Mancini az új edző - sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint az Internazionale elbocsátotta Walter Mazzarri vezetőedzőt, és szerződtette Roberto Mancinit. A klub egyelőre nem jelentette be a váltást.
nov. 14
11:51
Foci: A gólok, amik lemaradnak a Puskás-díjról - videó (Agroinform)
Kijött a Puskás-díjra jelölt gólok listája, de ezek a találatok valamiért lemaradtak róla.
nov. 14
11:53
Puskás Ferenc a Goal.com Hírességek Csarnokában (Infostart)
Puskás Ferenc is bekerült a világ egyik legnevesebb futballportálja, a Goal.com által létrehozott virtuális Hírességek Csarnokába.
nov. 14
11:53
NB I: minden szurkolói kártyával be lehet jutni a meccsekre (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) határozata alapján mostantól minden élvonalbeli meccsre be lehet majd jutni bármilyen szurkolói kártyával.
nov. 14
12:09
Magyar-finn - Minden jegy elkelt (Infostart)
Minden jegy elkelt, így 19 500 néző előtt rendezik ma este a magyar-finn labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Groupama Arénában.
nov. 14
12:09
FIFA: a vizsgálati részleg vezetője etikai eljárások lefolytatását javasolta (She)
Michael Garcia, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) etikai bizottsága vizsgálati részlegének vezetője szeretné, ha a FIFA teljes terjedelemben nyilvánosságra hozná azt a jelentést, amelyet a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezéséért beadott pályázatokról készített, mert úgy véli, hogy az etikai bizottság vezetője nem megalapozott következtetéseket vont le az általa készített…
nov. 14
12:11
Videó: Ibra megirigyelné - elképesztő sarkazással lőtt gólt (She)
Káprázatos mozdulattal vette be az ellenfél kapuját Kay Banjo, az amerikai egyetemi labdarúgó-bajnokságban (NCAA) szereplő UMBC játékosa a Vermont ellen 3–1-re megnyert mérkőzésen. Nem véletlen, hogy több forrás is az NCAA-szezon legszebb góljának nevezte a baltimore-i Banjo találatát. Nézze meg a lenyűgöző sarkazást!
nov. 14
12:13
F1: Schumachert és Rosberget díjazták Berlinben (She)
Michael Schumachert díjazták csütörtök este Berlinben: a hétszeres világbajnok Millennium-díját Sebastian Vettel adta át a hétszeres világbajnok legendát képviselő Sabine Kehmnek és Ross Brawnnak.
nov. 14
12:27
Női kézi: Két-három év múlva jó csapat lesz az FTC - Kökény (She)
Tomori Zsuzsanna és más kulcsjátékosok megtartása kizárólag pénzkérdés, az anyagi lehetőségek pedig kiderülnek a következő egy-két hónapban – mondta Kökény Beatrix, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának szakosztály-igazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A korábbi válogatott irányító elmondta, a BL kiesés után szeretnék megnyerni a KEK-et, tehetséges fiataljaik…
nov. 14
12:27
EURO 2016: Meglövik a németek a tízet Gibraltárnak? (Agroinform)
Bizarr mérkőzésre készülnek a világbajnok németek, akik a mindössze három tétmeccsel rendelkező Gibraltárt fogadják.
nov. 14
12:45
F1: Ecclestone szerint nincs szükség a fiatal rajongókra (She)
Bernie Ecclestone, a Formula–1 mindenható ura szerint a jelenlegi helyzetben nem a fiatalabb korosztályt kellene megcéloznia a sportágnak, ugyanis ők nem rendelkeznek elegendő pénzzel ahhoz, hogy meg tudják vásárolni a szponzorok által kínált termékeket.
nov. 14
12:45
Szavazás: Nyerünk vagy nem? (Agroinform)
Az oddsok alapján a mieink az esélyesek, de kíváncsiak vagyunk, mit gondoltok Ti a meccsről.
nov. 14
12:47
NOB: jövő kedden ismertetik a reformjavaslatokat (She)
Jövő kedden hozza nyilvánosságra a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) az ötkarikás játékokkal kapcsolatos, elsősorban Thomas Bach NOB-elnök által kezdeményezett reformjavaslatokat. A negyven pontból álló programról december 8-án szavaznak a küldöttek.
nov. 14
13:03
Minden szurkolói kártyával be lehet jutni a mérkőzésekre (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) határozata alapján mostantól minden élvonalbeli meccsre be lehet majd jutni bármilyen szurkolói kártyával.
nov. 14
13:03
Videó: Suárez nagy gólt lőtt, a Real-kapus 11-est védett (She)
Látványos találattal egyenlített a Costa Rica elleni felkészülési mérkőzésen Luis Suárez, az urugayi labdarúgó-válogatott támadója. A meccs 3–3-as döntetlennel zárult, így tizenegyesrúgások következtek, amelyekben Costa Rica diadalmaskodott, többek között Keylor Navasnak köszönhetően – a Real Madrid játékosa ugyanis kivédte Arévalo Ríos kísérletét a szétlövésben. Nézze meg a Barca-támadó gólját és…
nov. 14
13:05
Női kézi: sikeres műtét, fél évig nem játszhat a győri szélső (She)
Orbán Adrienn sikeres térdműtéten esett át, így a Győri Audi ETO kézilabdázójára hat hónapig nem számíthat a BL-címvédő együttes.
nov. 14
13:07
Inter: azonnali hatállyal kirúgták Mazzarrit - hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata a hivatalos Twitter-csatornáján kiadott kommünikében tudatta: a vezetőség azonnali hatállyal menesztette Walter Mazzarri edzőt.
nov. 14
13:21
Afrika-kupa: a selejtezőkről kizárt ország az új házigazda (She)
A francia L'Équipe információi szerint Egyenlítői-Guinea ugrik be Marokkó helyére megrendezni a 2015-ös labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáját. Az Afrikai Labdarúgó-szövetség elnöke, Issa Hayatou megerősítette a hírt.
nov. 14
13:21
Edzőt vált az Internazionale (Metropol)
Menesztették Walter Mazzarrit, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.
nov. 14
13:21
Darts: Taylor visszavághat Smithnek a világbajnoki vereségért (Agroinform)
A Grand Slam of Darts pénteki és szombati játéknapján a negyeddöntős összecsapásokra kerül sor.

Keresés