2014. november 30. vasárnap

nov. 30
0:00
La Liga: a Barca legyőzése óta nyeretlen a Celta Vigo (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Celta Vigo hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett az újonc Eibartól. A vigói együttes a Barcelona idegenbeli legyőzése óta nyeretlen a La Ligában, a legutóbbi három találkozóján csak egy pontot szerzett.
nov. 30
0:18
Videó: Nagyon tetszett, ahogy a játékosok egymásért küzdöttek - Doll (She)
Az FTC–Kecskemét (3–1) NB I-es labdarúgó-mérkőzés után Thomas Doll, Bekő Balázs és  Böde Dániel értékelt az NSO Tv kamerája előtt.
nov. 30
6:18
Az év végéig kifizetik Capellót (Infostart)
Decemberben kifizetik az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Fabio Capellónak az elmaradt bérét Vitalij Mutko orosz sportminiszter szerint.
nov. 30
6:54
India: Ha így folytatom, jön az első gólom is - Vadócz (She)
Vadócz Krisztián úgy érzi, remek formában van, és csak idő kérdése, hogy megszerezze első gólját az indiai Szuperligában.
nov. 30
7:12
Edzősors: Megtisztelő, hogy rám is gondolnak a görögök - Détári (She)
Détári Lajos óriási megtiszteltetésnek tartja, hogy a Görög Labdarúgó-szövetségben felvetődött a neve lehetséges szövetségi kapitányként.
nov. 30
7:48
Férfi kosár: Dániából érkezik amerikai hátvéd Körmendre (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Körmend megtalálta a klubtól gyenge játéka miatt elbocsátott Darrin Groves utódját: a 30 éves amerikai Charles Burgess Dániából érkezik.
nov. 30
9:18
Ajánló: Valencia-Barcelona, Roma-Inter, Loki-Szpari - program (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójából a Debrecen–Nyíregyháza és a Győri ETO–Paks mérkőzés maradt vasárnapra. A topligák kínálatából kiemelkedik a Valencia–Barcelona, a Southampton–Manchester City és a Roma–Internazionale találkozó. Tekintsék meg a programot!
nov. 30
9:54
Videó: mire készül Sergio Ramos és Neymar? (She)
Véletlen lenne, hogy az elmúlt napokban a Barcelona és a Real Madrid labdarúgócsapatának edzésén is megjelent az egyik legkedveltebb távol-keleti harcművészeti forma, a kungfu? A Real védője, Sergio Ramos és a katalánok csatára, Neymar ugyanis egy-egy sajátos rúgómozdulatot mutatott be a legutóbbi tréningen, de természetesen csak viccelődtek csapattársaikkal.
nov. 30
10:12
Egy éve veretlen saját közönsége előtt a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros hátrányból fordítva 3-1-re nyert a vendég Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 30
10:57
NB I: Keleti rangadó, nyugati hangulat (Agroinform)
Debrecen-Nyíregyháza derbit rendeznek vasárnap az OTP Bank Ligában. A hangulat azonban méltatlan lesz a rangadóhoz.
nov. 30
11:42
Videoton: Juhászt lábtöréssel fenyegették a pálya mellől (She)
Juhász Roland, a labdarúgó NB I-ben listavezető Videoton válogatott védője sajnálja, hogy sérülést okozott a pápai Andrei Coroiannak, akinek már személyesen is jobbulást kívánt. Juhász elmondta, a szombati találkozón minősíthetetlen hangnemben fenyegették a pálya mellől.
nov. 30
11:44
Videó: az újpesti, akinek a Fradi „segített”, hogy válogatott legyen (She)
Forró Gyulával nagyot fordult a világ az elmúlt pár hónapban. Az Újpest FC labdarúgója jól szerepel csapatával az NB I-ben, ráadásul Dárdai Pál megbízott szövetségi kapitány keze alatt már kétszeres magyar válogatottnak mondhatja magát. De hogy mi köze van a Ferencvárosnak Forró Gyula karrierjéhez, és miben más a fővárosi lila-fehéreknél edzeni, mint a kecskemétieknél, azt megtudhatja az NSO Tv…
nov. 30
12:00
Videó: a magyar légiós berobbanva mentett pontot a Newcastle ellen (She)
Megszerezte első gólját az ausztrál labdarúgó-bajnokságban Vernes Richárd. A Central Coast Mariners magyar légiósa a Newcastle Jets elleni, 1–1-es döntetlenre végződő mérkőzésen közelről talált a hazaiak kapujába. Nézze meg a Budapest Honvéd kölcsönjátékosának első ausztrál gólját!
nov. 30
12:02
La Liga: Atlético Madrid-Deportivo élőben az NSO-n! (She)
A La Liga 13. fordulójában az Atlético Madrid fogadja a Deportivót vasárnap délben. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 30
12:18
Péni István nagyszerű eredménnyel nyert puskában (Infostart)
Az ifjúsági olimpiai bajnok Péni István az alapversenyben és a döntőben is nagyszerűen lőtt, így megnyerte a férfi puskások versenyét a Szekszárdon zajló Hungarian Open nemzetközi légfegyveres versenyen.
nov. 30
12:36
Videoton: újabb izraeli klubbal hozták szóba Nikolicsot (She)
Izraeli sajtóértesülések szerint a Maccabi Haifa mellett a Beitar Jeruzsálem is érdeklődik Nikolics Nemanja, a Videoton csatára iránt.
nov. 30
13:30
La Liga: elhunyt a megvert, majd folyóba dobott Depor-szurkoló - videó (She)
Kisebb verekedés zajlott reggel Madridban a Vicente Calderón Stadion környékén a spanyol labdarúgó-bajnokira hangoló Atlético Madrid- és Deportivo-szurkolók között. Egy 40 év köröli Depor-drukkert kritikus állapotban szállítottak kórházba, miután fejsérülést szenvedett a verekedésben, majd a Manzanares folyóba dobták.
nov. 30
13:39
NFL: Előrehozott Super Bowl Green Bayben? (Agroinform)
A Packers és a Pats is remek formában van. Lehet, hogy a szezonban találkoznak még egymással?
nov. 30
13:48
Videó: kínos esés lett a korábbi Pool-kapus idegeskedéséből (She)
A Kerala Blasters 3–0-s vereséget szenvedett az FC Goa otthonában az indiai labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Az eredmény önmagában keveset mondana, de amit a harmadik találat után a vendégek kapusa, a 44 éves korábbi Liverpool- és Manchester City-játékos, David James művelt, az bohózatba illő.
nov. 30
13:51
Super Victor az EURO-2016 kabalafigurája (Metropol)
A 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság kabalafiguráját múlt kedden mutatta be az EB szervezőbizottsága.
nov. 30
14:06
Eb 2016: Super Victor nyerte a voksolást, így hívják a kabalát (She)
A Super Victor nevet kapta a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság kabalafigurája.
nov. 30
14:08
Úszás: a magyar kabalapuli letámadta a FINA-elnököt - videó (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség (FINA) elnöke, Julio C. Maglione a jövő héten kezdődő rövid pályás úszó-vb helyszínén, Dohában meglátogatta a magyar standot, amely a 2021-es budapesti világbajnokságot népszerűsíti. A magyar vb kabalakutyája nem tétlenkedett, és egyből „lerohanta” a sportági vezetőket, majd közös képre is összeállt velük. Íme!
nov. 30
14:10
Légiósok: Marozsánék kikaptak Jakabfiéktól a forduló meccsén (She)
A Jakabfi Zsanettet végig a kispadon tartó címvédő Wolfsburg hazai környezetben 2–0-ra legyőzte a Marozsán Dzseniferrel felálló 1. FFC Frankfurtot a német női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának rangadóján. A házigazda góljait Martina Müller és Lena Gössling szerezte.
nov. 30
14:12
NB II: Izgalmas tavasz elé nézhetünk - Kis Károly (She)
Remek őszt tudhat maga mögött a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV, hiszen a Tisza-partiak 28 megszerzett ponttal az 5. helyen állnak a bajnokságban, hátrányuk csak két pont a listavezető Vasas mögött. Kis Károly, a csapat vezetőedzője a klub honlapján értékelte a szezont.
nov. 30
14:24
Eb 2016: Super Victor nyerte a voksolást, így hívják a kabalát (She)
A Super Victor nevet kapta a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság kabalafigurája.
nov. 30
15:03
Tovább menetel az Atlético Madrid (Metropol)
A találkozó előtt a két csapat szurkolói csoportjai összecsaptak egymással. A verekedésben egy ember súlyosan, 11 pedig könnyebben megsérült.
nov. 30
15:09
Sportfogadás: Megéri-e a sérült Ronnie O'Sullivan ellen fogadni? (Agroinform)
A UK Championship második körében még kifordult bokával is asztalhoz áll Ronnie O'Sullivan.
nov. 30
15:18
NHL - Hat csapat az élen (Infostart)
A St. Louis szétlövésben nyert vendégként a Minnesota ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel holtversenyben az élen áll.
nov. 30
15:18
Eredivisie: az Ajax nem bírt a kiesés elől menekülő hágaiakkal (She)
Az Ajax már a 8. percben megszerezte a vezetést Davy Klaassen góljával, ám a 85. percben kapott gól miatt csak 1–1-es döntetlenre végzett az ADO Den Haag vendégeként a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
nov. 30
15:27
Marine Le Pen maradt a szélsőjobboldali FN élén (Behaviour)
Zavar a családban, az egyik utódot "túl balosnak" tekintik.
nov. 30
15:54
Borkai: a NOB reformjai történelmi esélyt adnak Budapestnek (Infostart)
Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke szerint a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Agenda 2020 elnevezésű reformprogramja, amely a gazdaságos, megtérülő, olcsóbb és kisebb olimpiákat támogatja, történelmi esélyt jelent a Budapest méretű városoknak.
nov. 30
16:21
Karrier: Visszatér a pályára Alessandro Nesta (Agroinform)
Indiában folytatja Alessandro Nesta, a Lazio és a Milan legendás középhátvédje.
nov. 30
16:30
NB I: Debrecen-Nyíregyháza Spartacus élőben az NSO-n! (She)
Debreceni VSC-Teva–Nyíregyháza Spartacus találkozó percről percre: gólok, helyzetek,  érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online  élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs  összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 30
16:33
Meghalt az Atlético-Depor mérkőzés előtti verekedés súlyos sérültje (Metropol)
A La Coruna 43 éves drukkerét az összecsapás után a Vicente Calderón Stadion melletti jeges Manzanares folyóból emeltek ki.
nov. 30
17:06
NBA - Magabiztosan nyert a Cleveland (Infostart)
Sorozatban a harmadik mérkőzését nyerte meg a Cleveland az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).
nov. 30
17:08
EURO-2016 - Super Victor a kabalafigura neve (Infostart)
A Super Victor nevet kapta a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság kabalafigurája.
nov. 30
17:24
La Liga: családos ember halt meg, 24 letartóztatás, három szúrt sérülés (She)
További információk látnak napvilágot az Atlético Madrid–Deportivo (2–0) kora délutáni spanyol bajnoki mérkőzést megelőző verekedésről, amelyben – mint arról korábban már beszámoltunk – egy vendégszurkoló életét veszítette.
nov. 30
17:26
Videó: Y. Touré, Lampard, Clichy - kontrákkal nyert a Man. City (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol Premier League 13. fordulójának rangadóján a Manchester City 3–0-ra legyőzte idegenben a Southamptont. Tekintse meg a gólokat!
nov. 30
17:28
Brazília: Pelé egyre jobban van, értékelik az eddigi kezelést (She)
Pelé egyre jobban van – tudatta közleményben a Sao Pauló-i kórház, ahol a brazilok futball-legendáját kezelik.
nov. 30
17:42
Bundesliga: tízből nyolc, tovább száguld a Wolfsburg (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén a Wolfsburg hazai pályán 1–0-ra győzött a Borussia Mönchengladbach ellen, ezzel hét pontra csökkentette hátrányát a listavezető Bayern Münchennel szemben.
nov. 30
18:00
La Liga: „Ez nem futball! A radikálisokat terheli a felelősség!” (She)
Nyomatékosan elhatárolódott az Atlético Madrid–Deportivo (2–0) mérkőzés előtt történt, halálos kimenetelű szurkolói balhétól Enrique Cerezo, a BL-döntős, spanyol bajnoki címvédő Atlético elnöke. Mindezt teljes összhangban la coruna-i kollégájával, Tino Fernándezzel.
nov. 30
18:02
Szerbia: megdobták petárdával, ráadásul ki is állították (She)
Marko Nikolicsnak, a Partizan Beograd edzőjének volt már jobb napja is: a patinás belgrádi futballcsapat trénerét megdobták a lelátóról petárdával a Novi Pazar elleni mérkőzésen (1–1), ráadásul később ki is állították, miután túl hevesen reklamált a játékvezetőnél.
nov. 30
18:04
Serie A: Juventus-Torino élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 13. fordulójában a Juventus a városi rivális Torinóval csap össze hazai pályán. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 30
18:27
Karrier: Diego Simeone hamarosan elhagyja a bajnokot? (Agroinform)
Az argentin tréner türelmetlen embernek tartja magát, nem szeret sokáig egy helyben maradni.
nov. 30
18:36
NB I: a DVSC ötöt vágott odahaza a Nyíregyházának (She)
A labdarúgó NB I 16. fordulójában a Debrecen könnyedén nyert otthonában a keleti rangadón az igen harmatos teljesítménnyel kirukkoló Nyíregyháza ellen. A hazaiaknál Tisza Tibor és Ibrahima Sidibe is duplázott, mellettük Szakály Péter is eredményes volt.
nov. 30
18:38
Ázsia: köpött, lefejelt, de az év játékosa lett (She)
Az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) hagyományos szavazásán a szaúd-arábiai válogatott és az al-Hilal csatárát, Naszer al-Samranit választották meg 2014 legjobb ázsiai labdarúgójának.
nov. 30
18:40
Női kézi: fáradt spanyolok, brazil tornagyőzelem (She)
A világbajnoki címvédő brazil női kézilabda-válogatott győzelmével zárult a négy csapatot felvonultató spanyolországi felkészülési torna, miután a harmadik fordulóban a dél-amerikaiak négy góllal nyertek a házigazdák ellen.
nov. 30
18:42
NB I: Győri ETO-Paks bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Győr–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 30
18:44
Vb 2022: Blatter garantálja a katari rendezést (She)
Az utóbbi hetek eseményei ellenére Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke megerősítette, hogy a 2022-es világbajnokságot biztosan Katarban rendezik majd.
nov. 30
18:54
Férfi röplabda NB I: egy szettet bukott Szolnokon a Dág (She)
A Dág négy játszmában nyert idegenben a Szolnok ellen a férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján.

Keresés