2014. november 2. vasárnap

nov. 2
0:01
Videó: Úgy kell fellépnünk, hogy a bíró is mellénk álljon - Doll (She)
Ködös meccs az Üllői úton: a gól nélküli FTC–Paks NB I-es labdarúgó-bajnoki után Csertői Aurél, Thomas Doll és Kovács Gábor értékelt az NSO Tv-nek.
nov. 2
0:15
La Liga: a Real-verés óta képtelen nyerni a Sociedad (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában a Real Sociedad hazai pályán 1–0-ra kikapott a Málagától. A baszk együttes a Real Madrid 4–2-es legyőzése óta nem diadalmaskodott, nyeretlenségi sorozata immáron nyolc meccset számlál. Az andalúziai csapat sorozatban harmadszor nyert.
nov. 2
7:45
NBA: ha leütik Kobe Bryantet, akkor is bedobja - videó (She)
Bár a Los Angeles Lakers 127–104-re kikapott a Golden State Warriorstól idegenben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján, a meccs legnagyobb jelenete a vendégek ásza, Kobe Bryant nevéhez fűződik. A Warriors játékosa, Festus Ezeli hiába ütötte le a 28 ponttal záró Bryantet, a Lakers ásza így is eredményes volt. Az eredmények és összefoglalók böngészése mellett…
nov. 2
8:03
NHL: a 45-ös volt a torontói kapus nyerőszáma (She)
A Toronto Maple Leafs kapusa, James Reimer remeklésének is köszönhetően 3–2-re győzött a Chicago Blackhawks ellen hazai pályán az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) szombati játéknapján. Reimer – akinek a nevét skandálta a közönség a meccs hajrájában – 45 védést mutatott be a találkozón.
nov. 2
8:21
Ajánló: MTK-Újpest, Videoton-Honvéd - hazai futballprogram (She)
Három fővárosi csapat is pályára lép ma a labdarúgó NB I-ben, az MTK az Újpesttel csap össze, a Honvéd pedig a Videoton vendége lesz. Tekintse meg a hazai futballkínálatot, benne másod- és harmadosztályú csemegékkel!
nov. 2
8:39
Topligák: a manchesteri derbi a mai kínálat megmentője (She)
A szombati meccsdömping után vasárnap szerényebb programmal jelentkeznek az európai labdarúgó topligák, de a Manchester City–Manchester United rangadó miatt feltétlenül érdemes bekapcsolni a televíziót, illetve ellátogatni oldalunkra. A derbi mellett lesz azért egy Milan–Palermo találkozó is ma este, míg az ebédidőben kezdődő Bilbao–Sevilla összecsapás is jónak ígérkezik.
nov. 2
8:57
NB III: Verebes korábbi segítője lett a Gyöngyös edzője (She)
Tóth János lett a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Gyöngyösi AK új vezetőedzője, a tréner a hat hónapos eltiltást kapott Majzik Zoltánt váltja a kispadon – számolt be róla a heol.hu.
nov. 2
8:59
F1: Ha tehetném, minden szerződést széttépnék - Ecclestone (She)
Bernie Ecclestone, az F1 gazdasági vezetője szombaton Texasban meghallgatta az anyagi nehézségekkel küzdő három csapat, a Sauber, a Force India és a Lotus képviselőinek panaszait, majd a sajtó elé állt, és elmondta, tisztában van a problémákkal, de nem tudja rájuk a megoldást.
nov. 2
9:33
Női kézilabda BL: Legnehezebb őszi feladatára készül a BL-címvédő Győr (Agroinform)
Görbicz Anita nélkül kellene nyernie a Győrnek a KEK-címvédő Viborg otthonában vasárnap.
nov. 2
10:09
Videó: Csukics a kispadnál kaszálta el Csertőit (She)
Vladan Csukics egy becsúszást követően elkaszálta Csertői Aurélt a Ferencváros–Paks élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek vezetőedzője éppen instrukciókat adott a pályán lévőknek, amikor Csukics elsodorta. A találkozó végül 0–0-s döntetlennel zárult. Nézze meg az esetet!
nov. 2
10:09
Párizsi tenisztorna: 43 éves átkot törhet meg Djokovics (Agroinform)
Vasárnap Párizsban Novak Djokovics és Milos Raonic között dől el, hogy ki nyeri a szezon utolsó Masters-tornáját.
nov. 2
10:45
Videó: Pepe saját társát, Sergio Ramost „dejongolta” (She)
Pepe, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid védője a Granada elleni bajnokin is a tőle megszokott keménységgel játszott, olyannyira, hogy saját csapattársát, Sergio Ramost is „dejongolta”.
nov. 2
11:03
Videó: Jenner elégedett, de időt kér a formába lendüléshez (She)
Julian Jenner fél év után ismét NB I-es mérkőzésen lépett pályára. A holland középpályás bízik abban, hogy rövid időn belül újra fel tudja venni a ritmust. A labdarúgó erőnléti állapota mellett diósgyőri debütálásáról is beszélt az NSO Tv-nek. Nézze meg a video-összeállítást!
nov. 2
11:21
Kosárlabda: A bajnok otthonába látogat az Olaj (Agroinform)
Az Adria Liga tavalyi bajnokánál, a Cibona Zágrábnál vizitál a Szolnoki Olaj a hét utolsó napján.
nov. 2
11:57
Kína: Huszti nem játszott, csapata bennmaradt az élvonalban (She)
A Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Csangcsun Jataj 1–1-es döntetlent játszott a Hangcsou Greentownnal a kínai labdarúgó-bajnokság (Super League) utolsó, 30. fordulójában, ezzel bennmaradt az élvonalban. Huszti nem volt a keret tagja, a Jataj 32 pontjával a 12. helyen végzett a 16 csapatos mezőnyben.
nov. 2
12:15
Irán: egyévi börtön, mert férfi röpimeccset akart nézni (She)
Brit-iráni állampolgárságú nőt ítéltek egyévi börtönre Iránban, mert be akart jutni egy férfi röplabdamérkőzésre – állította vasárnap ügyvédje.
nov. 2
12:15
NFL: Következik a 16. Tom Brady-Peyton Manning csata (Agroinform)
A Patriots-Broncos csúcsderbi mellett nem szabad megfeledkeznünk a Steelers-Ravens háborúról sem.
nov. 2
12:33
Taktikai Zóna: Ki a zajos szomszéd Manchesterben? (Agroinform)
Két rossz formában lévő csapat találkozik a manchesteri városi rangadón, aki veszít, tartósan hullámvölgybe kerülhet.
nov. 2
12:51
Női kézi: egy év elég Romániából a norvég szélsőnek (She)
Meglepő nyilatkozatot tett a Larvik elleni női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportmeccs előtt Camilla Herrem, a HCM Baia Mare balszélsője. A 28 éves játékos alig pár hónapnyi romániai légióskodás után úgy érzi, a szezon végén nem folytatja Szűcs Gabrielláéknál.
nov. 2
12:53
NB I: Carrillo C. Ronaldót emlegette a Honvéd elleni meccs előtt (She)
Joan Carrillo, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője Cristiano Ronaldót is megemlítette a Honvéd elleni összecsapás előtti nyilatkozatában, míg a kispestieket irányító Csábi József az FTC elleni kupameccsre alapoz.
nov. 2
12:55
Női kézi Eb: három magyar is szerepet kap az EHF-stábban (She)
Sportdiplomáciai siker, hogy a horvát-magyar közös rendezésű decemberi női kézilabda Európa-bajnokság EHF-stábjában három magyar is szerepet kap.
nov. 2
12:57
Videó: a Celta-kapus elátkozta a Messi, Neymar, Suárez triót (She)
A Celta Vigo szombat este 1941 óta nem látott győzelmet aratott a Barcelona otthonában. A mérkőzés hőse a vendégek kapusa, Sergio Álvarez volt.
nov. 2
13:27
Dortmund: Reusnak nem ízlett a győztes Lewandowski ölelése (She)
A Bayern 2–1-re legyőzte a Dortmundot a Bundesliga szombati rangadóján, a bajorok Marco Reus gólja után fordítottak, Robert Lewandowski eredményes volt korábbi klubja ellen.
nov. 2
13:45
Videó: Dzsudzsák kapásgólja után nem sokáig örülhetett (She)
Dzsudzsák Balázs ismét gólt szerzett, ezúttal Alekszej Ionov passzából talált be a Lokomotiv Moszkva–Dinamo Moszkva orosz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 50. percében, ezzel a Dinamo 2–0-s előnyhöz jutott. A vendégek öröme nem tartott sokáig, az 58. percben szépített, nyolc perccel később pedig már 3–2-re vezetett a Lokomotiv, végül 4–2-re győzött. Nézze meg a találkozó video-összefoglalóját!
nov. 2
13:45
Férfi kézilabda: Ukrajnában is nehéz meccs vár Császárékra (Agroinform)
A portugálok kínkeserves legyőzése után ezúttal Ukrajnában kellene begyűjteni a két pontot a magyar válogatottnak.
nov. 2
13:47
NFL: Manning-Brady szuperrangadó 16-odszor is (She)
Peyton Manning–Tom Brady szuperrangadóval folytatódik a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság alapszakaszának kilencedik játékhete. A Dallasnál Tony Romo játéka továbbra is kérdéses, a Coltsnál visszatérhet a veterán elkapó, Reggie Wayne. Sérülésfigyelő az NSO-n!
nov. 2
13:49
Premjer-liga: Dzsudzsák gólja után összeomlott a Dinamo (She)
Dzsudzsák Balázs gyönyörű kapásgóljával a Dinamo Moszkva már 2–0-ra vezetett a Lokomotiv elleni fővárosi derbin az orosz labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján, ám végül 4–2-es vereséget szenvedett.
nov. 2
13:51
NB II: Gyirmót-Csákvár és Kövesd-Sopron - élő eredménykövető (She)
Három mérkőzést rendeznek a labdarúgó NB II 12. fordulójában vasárnap. A kora délutáni összecsapáson a sereghajtó Balmazújváros otthon 1–1-es döntetlent játszott a Cegléddel, így továbbra is nyeretlen. 16 órától Gyirmót–Csákvár és Mezőkövesd–Sopron!
nov. 2
14:03
La Liga: Aduriz bombázott, a Sevilla nem állt az élre (She)
A Bilbao Aritz Aduriz 12. percben szerzett gyönyörű kapásgóljával 1–0-ra győzött a Sevilla ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A győztes találatot szerző játékost negyedórával a gólja után le kellett cserélni sérülés miatt. A Sevilla nagy lehetőséget szalasztott el, győzelme esetén a tabella élére ugrott volna.
nov. 2
14:03
Ericsson jövőre a Saubernél versenyez (Metropol)
A svájci csapat még nem nevezte meg ki lesz Marcus Ericsson csapattársa 2015-ben.
nov. 2
14:21
Válogatott: a szurkolói csoport nem lesz ott a finnek ellen (She)
Nem lesz jelen a magyar labdarúgó-válogatott finnek elleni Eb-selejtezőjén (november 14.) és az oroszok elleni felkészülési mérkőzésén (november 18.) a Ferencváros stadionjában a Carpathian Brigade nevű szurkolói csoport.
nov. 2
14:23
Videó: összefejeltek a spanyol bajnokin, koponyatörés a vége (She)
Megrázó jelenetek zajlottak le a spanyol másodosztályú Deportio Alavés–Alcorcón bajnokin. A hazaiak játékosa, Rafa García egy szögletnél balszerencsésen összefejelt a vendégek futballistájával, s ennek következtében betört a koponyája. Rafa García eszméletlenül zuhant a földre. Nézze meg az esetet!
nov. 2
14:39
Ericsson jövőre a Saubernél versenyez (Infostart)
Marcus Ericsson, a Caterham svéd pilótája jövőre már a Sauber istálló egyik autóját vezeti a Formula-1-es világbajnokságon.
nov. 2
14:39
PL: Man. City-Man. United derbi élőben az NSO-n! (She)
A Manchester City a Manchester Unitedet fogadja az Etihad Stadionban az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójának rangadóján. A legfontosabb történések, statisztikák, érdekességek – kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 2
14:41
Blog: Mi lett volna, ha a Cigánylányt éneklik a szurkolók? (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor, a Nemzeti Sport főmunkatársa. Mostani írásának témája az UEFA fegyelmi döntése a Románia–Magyarország mérkőzésen történt szurkolói rendbontásokról.
nov. 2
15:15
Rövidpályás úszó vk - Négy magyar arany zárásként (Infostart)
Négy magyar aranyérem született Szingapúrban az úszók idei rövidpályás világkupa-sorozatának hetedik, utolsó állomásának befejező napján, vasárnap.
nov. 2
15:15
Rövid pályás úszó vk: négy magyar arany zárásként (She)
Négy magyar aranyérem született Szingapúrban az úszók idei rövid pályás világkupa-sorozatának hetedik, utolsó állomásának befejező napján, vasárnap.
nov. 2
15:15
Négy magyar arany úszásban zárásként (Metropol)
Hosszú Katinka a szombati három után vasárnap két diadalt ünnepelhetett, és megszerezte pályafutása 122. aranyérmét.
nov. 2
15:17
BL: Kassai Viktor kapta a Real Madrid-Liverpool meccset (She)
Kassai Viktor vezeti a Real Madrid–Liverpool mérkőzést a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában. A B-csoport rangadóját kedd este rendezik a Santiago Bernabéuban.
nov. 2
15:33
NB II: a Balmaz továbbra is nyeretlen, ikszelt a Cegléddel (She)
A labdarúgó NB II 12. fordulójában a sereghajtó Balmazújváros 1–1-es döntetlent játszott a Cegléddel hazai pályán. A még nyeretlen újvárosiak a 47. percben szereztek vezetést, a vendégek két percre rá egyenlítettek.
nov. 2
15:35
Videó: Aduriz kapásgóljával kapott ki a Sevilla Bilbaóban (She)
Aritz Aduriz találatával 1–0-ra győzött az Athletic Bilbao a Sevilla ellen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. Ezzel fontos három pontot vett el az andalúziai együttestől, mivel győzelem esetén a Sevilla a listavezető Real Madrid elé ugorhatott volna. Nézze meg a győztes találatot!
nov. 2
15:37
Man. City: Pellegrini lecsapna Gerrardra jövő nyáron (She)
A Manchester City labdarúgócsapatát irányító Manuel Pellegrini jövő nyáron lecsapna Steven Gerrardra, amennyiben a 114-szeres angol válogatott középpályással nem hosszabbít szerződést a Liverpool.
nov. 2
15:51
Ifi BL: magyar csapat is lehet jövőre a sorozatban (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a 2015–16-os szezonra megváltozik az ifjúsági Bajnokok Ligája lebonyolítása, ennek következtében jó esély van rá, hogy magyar csapat is részt vesz majd a sorozatban. Jelen állás szerint az MTK Budapest U18-as korosztálya méretheti meg magát akár a legnagyobb sztárklubok fiataljai ellen.
nov. 2
15:51
NB I: A Vidi-Honvéddal zárul a forduló (Agroinform)
Az OTP Bank Liga 13. fordulójának zárómérkőzésén a listavezető Videoton a 12. helyen álló Honvédot fogadja.
nov. 2
15:53
Bundesliga 2.: az 1860 München átgázolt a Bochumon (She)
Elkerült a kieső helyről a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban az 1860 München: a patinás müncheni csapat 3–0-s győzelmet aratott a hazai pályán még mindig nyeretlen (hat döntetlen, egy vereség) Bochum otthonában. A Bundesliga 2. mezőnye elképesztően szoros: a második Fortuna Düsseldorf és a sereghajtó, tizennyolcadik Aalen között mindössze 11 pont a különbség, az élen a többiektől…
nov. 2
15:55
Hoki: belehalt sérüléseibe a kisfiú, akit korong talált el (She)
Belehalt sérüléseibe vasárnap az a nyolcéves francia fiú, akit fejen talált a nézőtérre kirepülő korong az előző esti Dunkerque–Reims jégkorongmérkőzésen – jelentette a francia média.
nov. 2
15:57
Rögbi ENK: a hajrákat nem bírtuk, hazai vereség a lettektől (She)
A magyar rögbiválogatott az Európai Nemzetek Kupája divízió 2/B-csoportjában – ez a sportági ötödosztálynak felel meg, ahová a legutóbbi sorozatban elért eredménye alapján jutott fel – Esztergomban kétpontos vereséget szenvedett Lettországtól. Együttesünk a hajrákat nem bírta: az első félidő ráadásában hét pontot hozott össze az ellenfél, a mérkőzés utolsó percében pedig azt a büntetőt…
nov. 2
16:09
Videó: Fellaini zidane-ozott, Smallingot leküldték (She)
Ismét a Zidane-ről elnevezett remek csellel tartotta meg a labdát Marouane Fellaini, most a Manchester City–Manchester United angol élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. Csapattársa, Chris Smalling a találkozó 39. percében buta szabálytalanságért jutott a kiállítás sorsára. A védő rácsúszott James Milnerre, amiért megkapta második sárga lapját. Nézze meg Fellaini cselét és Smalling…
nov. 2
16:11
La Liga: két-három hétre kidőlt a Barcelona védője (She)
A Celta Vigo elleni spanyol bajnoki vereség során vádlisérülést szenvedett a Barcelona védője, Jérémy Mathieu, a francia légiósra két-három hét kihagyás vár.
nov. 2
16:27
Videó: ma 15 éve ollózták 25-ről a BL-gólok egyik királyát (She)
Ha a jelentőséget nézzük, a BL történetének alighanem legnagyobb gólja Zinedine Zidane győztes találata a 2002-es fináléban, a Bayer Leverkusen ellen, de az elmúlt 22 év gólszépségversenyének első helyére Mauro Bressan is eséllyel pályázik – ez az UEFA égisze alatt rendezett mérkőzések góljait sorrendbe állító szavazásból is kiderül.

Keresés