2014. november 6. csütörtök

nov. 6
6:51
Férfi kézi: a Montpellier-nél átkozhatják Rédei góljait (She)
Másodszor vesztett pontot a Montpellier a francia férfi kézilabda-bajnokság élvonalában. Az EHF-kupa-döntős csapat szerda este 27–27-es döntetlent játszott a Cesson-Rennes otthonában.
nov. 6
7:09
El: Dzsudzsákék portugál vendége, Gulácsiék Zágrábban - program (She)
Csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató Dinamo Moszkva a portugál Estorilt látja vendégül, míg a Gulácsi Pétert soraiban tudó Salzburg a zágrábi Dinamo vendégeként lép pályára. A Nemzeti Sport Online a kora esti, majd a késő esti kínálatból is két-két mérkőzést közvetít élőben.
nov. 6
7:45
NBA: kikapott a Miami, a Boston és a Knicks, 131 pontos Kings (She)
Az észak–amerikai profi kosárlabda–bajnokság (NBA) alapszakaszában a Miami Heat és a New York Knicks vendégként, míg a Boston Celtics házigazdaként szenvedett vereséget. A Sacramento Kings–Denver Nuggets meccsen 240 pont esett, végül a hazaiak győztek, 22 pontos különbséggel.
nov. 6
7:45
Agybiopsziát végeztek a válogatott kapuson (Blikk)
Budapest – Tíz MRI-vizsgálat, öt lumbálás és egy agybiopszia után az eredményre vár Hetényi Zoltán (26). A Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozóját agyvelőgyulladás miatt hetek óta kórházban kezelik.
nov. 6
7:45
A kemény munka kifizetődik (Metropol)
Hosszú Katinka harmadszor nyerte meg a rövidpályás úszóvilágkupát, és ő az első, aki a sorozatban egymillió dollárnál többet keresett.
nov. 6
7:47
NHL: túlórában nyert a Rangers és az Islanders (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában három mérkőzést rendeztek ezúttal, de a hatvanperces rendes játékidő kivétel nélkül kevés volt a döntéshez. A New York Rangers és a New York Islanders túlórában nyert, a Montreal Canadiens pedig szétlövéssel.
nov. 6
8:03
Felkészülés: a Milan legyőzte Ferenc pápa kedvenceit - videó (She)
Felkészülési mérkőzésen, a nyárról elhalasztott 23. Luigi Berlusconi-kupán a vendéglátó AC Milan kétgólos győzelmet aratott a Libertadores-kupa címvédője, a San Lorenzo ellen.
nov. 6
8:21
NBA - James hiába remekelt (Infostart)
LeBron James 31 pontja ellenére a Cleveland 1/3-ra rontotta győzelmi mérlegét, miután egy utolsó másodperces kosárral kikapott a Utah Jazz vendégeként az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) szerdai játéknapján.
nov. 6
8:39
Barca: Mindig az utolsó gólok a legkedvesebbek - Messi (She)
Az Amszterdamban szerzett duplájával – a katalánok az Ajax vendégeként győztek 2–0-ra és biztosították a helyüket a nyolcaddöntőben – már 71 találatnál jár a Bajnokok Ligájában a Barcelona argentin labdarúgója, Lionel Messi, aki a Raúl által eddig szólóban tartott rekord beállításával nem foglalkozott különösebben, és szerinte amúgy is mindig az utolsó gól a legkedvesebb.
nov. 6
8:39
A magyar hoki fejlődését is segíti a versenyhelyzet (Metropol)
Újoncok is készülhetnek a budapesti nemzetközi tornára.
nov. 6
8:57
Magyar-finn: Bogdán bizonyítaná, ott a helye a kapuban - videó (She)
Nincs már nagy probléma Bogdán Ádám sérült ujjával, amely miatt nem védhetett az elmúlt időszakban. A Bolton és a magyar válogatott kapusa az NSO Tv-nek beszélt egészségi állapotáról, klubcsapata szerepléséről, és a jövő pénteki magyar–finn Eb-selejtezőről.
nov. 6
8:59
BL: Nem ment át az üzenet, ez az én hibám - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere – szokása szerint – nyilvánosan magára vállalta a felelősség jelentős részét azért, hogy csapata csak 1–1-es döntetlent játszott szerda este a Maribor otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában, azaz egyelőre nem jutott be a legjobb 16 közé.
nov. 6
9:15
NB II: Pál András Siófok után Soroksáron folytatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a második vonalban szereplő Soroksár labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Pál András.
nov. 6
9:17
BL: Yaya Touré érzi a felelősségét, bocsánatot kért (She)
A Manchester City szerda este kiállított két labdarúgója, Yaya Touré és Fernandinho is bocsánatot kért a piros lapért – utóbbi tulajdonképpen azért is, hogy hazai pályán meglepő és a Bajnokok Ligája csoportköréből való továbbjutást jelentősen veszélyeztető 2–1-es vereséget szenvedtek a CSZKA Moszkvától.
nov. 6
9:33
NHL: túlórában nyert a Rangers és az Islanders (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában három mérkőzést rendeztek ezúttal, de a hatvanperces rendes játékidő kivétel nélkül kevés volt a döntéshez. A New York Rangers és a New York Islanders túlórában nyert, a Montreal Canadiens pedig szétlövéssel.
nov. 6
9:33
NFL: Valóban csak AFC-csapat nyerheti a Super Bowlt? (Agroinform)
Mely csapatok szereplése csalódás és kik szereztek meglepetést? És hogyan is állnak a tippjeink?
nov. 6
9:51
Görögországba szerződött a magyar válogatott Trotter (Infostart)
Görögországban folytatja pályafutását Trotter Obie magyar válogatott kosárlabdázó.
nov. 6
9:51
Videó: Schürrle három méterről lőtt az üres kapu mellé (She)
A Chelsea-szurkolók számára bizonyára csalódást keltett a Maribor elleni szerdai BL-meccs, hiszen kedvenceik csupán 1–1-es döntetlent értek el. André Schürrle három méterről sem találta el az üres kaput, igaz, az asszistens lest jelzett.
nov. 6
10:09
Póta nagyot lépett előre: 17. az asztaliteniszezők világranglistáján (Infostart)
Póta Georgina a 17. helyen áll a női asztaliteniszezők világranglistáján. A hazai sportági szövetség (MOATSZ) csütörtöki tájékoztatása szerint 11 éve nem állt ilyen előkelő helyen magyar játékos.
nov. 6
10:09
Jégkorong: Hetényi Zoltán agybiopszián esett át (She)
A Fehérvár AV19 válogatott jégkorongozója, Hetényi Zoltán agybiopszián esett át a napokban, értesült a jégkorongblog.hu. A kapus még a nyáron kapott agyvelőgyulladást, egy ideig úgy tűnt, hogy jobban van, de az utóbbi időben ismét panaszai voltak.
nov. 6
10:09
Póta 17. az asztaliteniszezők világranglistáján (Metropol)
A hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint 11 éve nem állt ilyen előkelő helyen magyar játékos.
nov. 6
10:27
Vidi: az epizodista Kleinheisler elfogadja a helyzetet (She)
Az előző idényben valósággal berobbant az élvonalba a Videoton akkori friss szerzeménye, Kleinheisler László, mostanában viszont már csak epizódszerep jut neki a menetelő, NB I-es listavezető fehérváriaknál. A támadó szellemű labdarúgónak azonban ezzel nincs problémája.
nov. 6
10:29
KTE: féléves prémiumot és 3 havi fizetést vár Polekszics (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága újabb egy hónapra kizárta a Kecskemétet az átigazolásból, miután a klub tartozik a korábban náluk kölcsönben védő Vukasin Polekszicsnek. A 32 esztendős montenegrói játékos szerette volna rendezni a kényes kérdést a lila-fehér egyesület elöljáróival, ám mint mondja, mostanra nem maradt más választása, kénytelen volt jogi útra terelni a történetet.
nov. 6
10:45
Torna: Berkinek „csak” érem kell a riói kvalifikációhoz (She)
Immár hivatalos, hogy Berki Krisztiánnak jövőre, a glasgow-i kvalifikációs világbajnokságon csak a lólengésre kell koncentrálnia, és a végelszámolásnál a dobogón végeznie ahhoz, hogy megszerezze a riói kvótát.
nov. 6
10:45
Bajnokok Ligája: A Fradit és a Lokit már beérte, most csúcsdöntésre hajt a BATE (Agroinform)
Négy meccs után 19 bekapott gólnál tart a BATE Boriszov, amely szeretné elkerülni a 22 gólos rekordbeállítást.
nov. 6
10:47
Vuelta: Contador a 4. trófea helyett a Giróra és a Tourra készül (She)
A háromszoros (2008, 2012, 2014) Vuelta-győztes Alberto Contador bejelentette, nem védi meg a címét a jövő évi Spanyol kerékpáros körversenyen, inkább a Giro d'Italián és a Tour de France-on indul.
nov. 6
11:03
Videó: a fenekével szerzett gólt az olimpiai bajnok hokis (She)
Ritkán látható gólt szerzett Rick Nash, a New York Rangers játékosa a Detroit Red Wings ellen az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján. A kanadai hokis Derick Brassard passza után a fenekével vette be Jonas Gustavsson kapuját. Nézze meg a nem mindennapi találatot!
nov. 6
11:05
Real Madrid: A legjobb éveim csak most jönnek! - Benzema (She)
Karim Benzema a legutóbbi hét mérkőzésén nyolc gólt szerzett a Real Madridban – ő döntötte el a Liverpool elleni keddi Bajnokok Ligája-meccset –, kiváló formában van, de hogy ez lenne karrierje csúcsidőszaka? A spanyol csapat francia labdarúgója reméli, lesz még ennél magasabban is.
nov. 6
11:21
A Milan legyőzte a pápa kedvenc csapatát (Infostart)
A Milan 2-0-ra legyőzte az argentin San Lorenzo csapatát szerdán a labdarúgó Berlusconi Kupáért 23. alkalommal kiírt mérkőzésen.
nov. 6
11:21
Férfi kosár: Görögországba igazolt Trotter Obie (She)
Trotter Obie, a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának irányítója a görög KAO Dramasznál folytatja a pályafutását, számolt be róla a eurobasket.com.
nov. 6
11:23
Asztalitenisz: Póta a 17. helyen a legfrissebb világranglistán (She)
Póta Georgina kilenc pozíciót javítva a 17. helyen áll a női asztaliteniszezők legfrissebb világranglistáján.
nov. 6
11:39
F1: meglepő Sauber-bejelentés, Nasr lesz Ericsson társa (She)
Meglepő bejelentést tett a Sauber-istálló, amely nem az Adrian Sutil, Esteban Gutiérrez, Giedo van der Garde hármasból választotta ki Marcus Ericsson 2015-ös csapattársát, hanem Felipe Nasrt, a Williams tartalékpilótáját szerződtette a következő Formula–1-es szezonra.
nov. 6
11:39
Világszínvonalú új Hidegkuti Stadiont ígér az MTK elnöke (Metropol)
Az új, 5000-5500 néző befogadására alkalmas, UEFA III-as besorolású labdarúgó stadion 2016 nyarára készül majd el.
nov. 6
11:39
Bajnokok Ligája: Messi a legjobb, betliztek az angolok (Agroinform)
Túlvagyunk egy újabb körön a Bajnokok Ligájában, izgalmakat és érdekességeket pedig ezúttal sem kellett mellőznünk.
nov. 6
11:41
Videó: Robin van Persie az utcán varázsolt cseleivel (She)
Az utcán kápráztatott el cseleivel egy kisfiút Robin van Persie, a Manchester United labdarúgója. A holland klasszisnak és csapatának ebben a szezonban nem megy a szekér – lehet, hogy van Persie a trükközéssel vigasztalódik. Nézze meg a támadó cseleit!
nov. 6
11:57
Franciaország: a Mór fej miatt rúgták ki Makelelét? (She)
A francia sajtóban megjelent információk szerint nem feltétlenül a rossz eredmények miatt menesztették a minap az élvonalbeli labdarúgócsapat, a Bastia vezetőedzői posztjáról Claude Makelelét.
nov. 6
12:15
Godova Gábor helyett Németh Zsolt lett az UVSE edzője (Infostart)
Az UVSE elnöksége és Godova Gábor mesteredző közös megegyezéssel szerződést bontott csütörtökön, s a tavalyi szezonban első osztályba jutott férfi ob I-es csapat irányítását a jövőben Németh Zsolt veszi át.
nov. 6
12:15
Galatasaray: „Szégyen, hogy Prandelli csak olaszul beszél” (She)
A Wesley Sneijder ügyeit intéző Guido Albers szerint szégyen, hogy Cesare Prandelli vezetőedző csak olaszul hajlandó beszélni a Galatasaray öltözőjében, és ezzel maga ellen fordítja a játékosokat.
nov. 6
12:33
Chelsea: jobb, ha Mourinhónak nem említik a Liverpoolt (She)
A Chelsea menedzsere sajátos stílusban hárított el egy szerinte oda nem illő újságírói kérdést, fejrázással és odébbállással reagált a következő hétvégi angol bajnoki ellenféllel kapcsolatos érdeklődésre.
nov. 6
12:35
Női kézi Eb: két magyarországi légiós a spanyol keretben (She)
Kijelölte 18 fős keretét a november végi nemzetközi tornára a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő spanyol női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Jorge Duenas. A szakember a viadalt követően megnevezi azt a két játékost, akik nem vesznek részt az idei kontinensviadalon.
nov. 6
12:51
Anglia: hiába tiltották el, Rio Ferdinand nem némul el (She)
Harry Redknapp, a QPR menedzsere úgy érzi, a neves játékosára, Rio Ferdinandra kirótt hárommérkőzéses eltiltás túlságosan súlyos. Az angol labdarúgó a Twitteren „harcolta ki" magának a büntetést.
nov. 6
12:53
F1: Montezemolo újra munkába áll, az Alitalia elnöke lesz (She)
Nem feltétlenül a Ferrari eredménytelensége miatt távozott Luca di Montezemolo a Ferraritól: a 67 éves üzletember elfogadta az Alitalia ajánlatát, és november végétől elnökként irányítja az olasz légitársaságot.
nov. 6
13:06
Világszínvonalú új stadiont ígér az MTK elnöke (Behaviour)
A jelenlegi stadion székeinek és világításának bontását csütörtökön kezdték meg.
nov. 6
13:08
Világhírű musicalek a Papp László Sportarénában (Behaviour)
„Egy művész életében nem sokszor adatik meg, hogy felálljon erre a színpadra."
nov. 6
13:24
Hiller: még 2018 előtt bevezethetik az elnöki rendszert (Behaviour)
nov. 6
13:26
Ismét járható az 1-es főút (Behaviour)
Megszűnt a terelés.
nov. 6
13:27
Románia: 16 meccses eltiltás e vérfagyasztó belépőért - videó (She)
Tizenhat mérkőzésre szóló eltiltást kapott Alin Seroni, a román Viitorul Constanta labdarúgója azért a rossz ütemű belépőért, amelyikkel eltörte Nicusor Bancu (Universitatea Craiova) bokáját egy közelmúltbeli Román Kupa-mérkőzésen.
nov. 6
13:28
Az állam támogatja a magánberuházásokat az egészségügyben (Behaviour)
Ugyanakkor állami forrásra a jövőben nem lehet magán egészségügyi ellátást építeni.
nov. 6
13:29
Videó: a Panathinaikosz ellen kezdődött - Messi 71 BL-gólja (She)
Nagyszerű élményben lehet része, ha megtekinti az alábbi videoösszeállítást. Szűk tíz percben végignézheti Lionel Messi mind a 71 gólját, amit a Bajnokok Ligájában szerzett, s amivel beállította Raúl rekordját.
nov. 6
13:31
Barca: fogy a levegő Piqué körül, Angliába „menekülhet” (She)
Angol és spanyol lapinformációk szerint egyre biztosabb a Barcelona spanyol válogatott labdarúgójának, Gerard Piquének a távozása. Márpedig ebben az esetben nagyon valószínű, hogy a védő visszatér Angliába, PL-beli kérőben mindenesetre nem lenne hiány.

Keresés