2014. november 9. vasárnap

nov. 9
17:00
PL: remek gól sarokkal, Newcastle-diadal; Spurs-bukás (She)
Három mérkőzést rendeztek meg vasárnap délután az angol labdarúgó Premier League 11. fordulójában: a Sunderland ikszelt az Evertonnal, a Stoke győzött a Tottenham otthonában, újabb sikert aratott a Newcastle, mely a West Bromwich Albion otthonában nyert.
nov. 9
17:02
F1: Brazil Nagydíj, a futam élőben az NSO-n! (She)
A Brazil Nagydíj az utolsó előtti felvonás Lewis Hamilton és Nico Rosberg 2014-es világbajnoki csatájában. A német számára kötelező a győzelem, s az angol is úgy készült, hogy nem a második vagy a harmadik helyért száll harcba – pedig a Mercedes erőfölényét ismerve megtehetné. Ami az időjárást illeti, teljesen kibabrált az F1-es mezőnnyel Interlagosban, ugyanis péntek és szombat után ismét…
nov. 9
17:04
Videó: meglőtte első PL-gólját a volt Barca-játékos a Stoke-ban (She)
Bojan Krkic góljára is szükség volt ahhoz, hogy a Stoke City legyőzze idegenben 2–1-re a Tottenhamet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában. Ez volt a korábbi Barcelona-játékos első gólja a Stoke-ban.
nov. 9
17:06
Jégkorong: Dél-Korea átrobogott a lengyeleken (She)
A káposztásmegyeri Négy nemzet torna harmadik fordulójában Dél-Korea valósággal átrobogott (6–3) az első két találkozóját rendes játékidőben megnyerő lengyeleken, és így a legyőzött riválistól egy pontra elmaradva öt ponttal zárta a tornát.
nov. 9
17:08
Serie A: kiütés! A Juventus hét góllal volt jobb a Parmánál (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában a listavezető Juventus hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Parmát. A torinóiaknál Fernando Llorente, Carlos Tévez és Álvaro Morata duplázott. A Lazio idegenben 2–1-re kikapott az Empolitól, a Chievo a hajrában nyert a Cesena ellen.
nov. 9
17:10
Premier League: Swansea-Arsenal élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában az Arsenal a Swansea otthonába látogat. A találkozó alakulását nyomon követhetik élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 9
17:18
Férfi röplabda NB I - Otthon kapott ki a Győr (Infostart)
A VANNET PTE-PEAC 3-0-ra nyert a SZESE-Győr otthonában a férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
nov. 9
17:18
Eredivisie: vendégként vágott négyet az Ajax és a Twente (She)
Az élvonalbeli holland labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 12. fordulójában az Ajax és a Twente vendégként vágott négy-négy találatot.
nov. 9
17:20
Súlyemelő vb: Soóky 12. helyével 14 pontot gyűjtött (She)
Soóky Gergely a teljes rangsorban a 12. lett a súlyemelők kazahsztáni olimpiai kvalifikációs világbajnokságán a 62 kilogrammosok mezőnyében, és a vasárnap az összetettben produkált 272 kilogrammos eredményével megszerezte a magyar csapatnak a 2016-os ötkarikás játékokon való részvétel szempontjából fontos első pontjait.
nov. 9
17:22
Sakk: vereséggel szakadt meg Lékó remisorozata Moszkvában (She)
Elszenvedte első vereségét Lékó Péter a moszkvai Tigran Petroszjan-emlékversenyen. A magyar nagymester az orosz Alekszandr Griscsuktól kapott ki.
nov. 9
17:36
Sakk-vb: Carlsen legyőzte Anandot, a címvédő vezet (She)
Magnus Carlsen megnyerte a második játszmát a Szocsiban zajló sakkvilágbajnoki döntőn. A címvédő norvég nagymester ezzel 1.5:0.5-re vezet indiai kihívójával szemben.
nov. 9
17:36
Kiütéses Juventus-siker a Parma ellen (Metropol)
Alvaro Morata, Carlos Tévez és Fernando Llorente kétszer-kétszer, míg Stephan Lichtsteiner egyszer volt eredményes.
nov. 9
17:38
Bundesliga: Dortmund-M'Gladbach élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójának utolsó találkozóján a tabella utolsó helyén szerénykedő Borussia Dortmund a harmadik Mönchengladbachot fogadja. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 9
17:40
Bundesliga: a Wolfsburg a HSV-t is verte, Stieber 20 percet kapott (She)
Sorozatban nyolcadik győzelmét aratta tétmérkőzésen a Wolfsburg labdarúgócsapata, mely a német Bundesliga 11. fordulójában 2–0-ra nyert a Hamburger SV ellen. Stieber Zoltán csereként, a 70. percben állt be a HSV-ba.
nov. 9
17:54
Fed-kupa: a csehek Kvitová sikerével visszaültek a trónra (She)
A csehek megnyerték a női teniszezők Fed-kupájának idei kiírását. A csehek Petra Kvitová vasárnapi sikerével behozhatatlan, 3–0-s előnyre tettek szert a prágai döntőben, és végül 3–1-re nyertek.
nov. 9
17:54
Nisikori legyőzte Murrayt (Metropol)
A US Openen döntős japán teniszező 1 óra 35 perc alatt diadalmaskodott az elmúlt hetekben három tornát is megnyerő brit riválisa felett.
nov. 9
17:56
Adria-liga: Szolnokon alapos verésbe szaladt bele az Olaj (She)
Az Adria-liga alapszakaszának 7. fordulójában hazai környezetben alapos verésbe szaladt bele a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata. Az első félidőben még kapaszkodó házigazdákat a 3. negyedben lemosta a pályáról a Crvena zvezda. A szerb együtt megőrizte hibátlan mutatóját, az Olaj 3/4-gyel várja a folytatást.
nov. 9
17:56
Lékó kikapott Griscsuktól (Metropol)
A magyar nagymester két pontjával jelenleg a hatodik a Tigran Petroszjan-emlékverseny nyolcfős mezőnyében.
nov. 9
17:58
PL: Eto'o kéjenc arcjátékától dagadhat az Everton kasszája? (She)
Ugyan még nincs karácsonyi időszak, de az Everton máris előállt egy különös ünnepi reklámfilmmel, amelyben Samuel Eto'o és Steven Pienaar próbálja „eladni” a Mersey-parti kékek fél szezonra szóló bérletét. Ezt a videót nem szabad kihagyni!
nov. 9
18:00
Videó: Tévez gyönyörű szólója, nagy gólokkal nyert a Juve (She)
Mint arról beszámoltunk, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 11. fordulójában a listavezető Juventus hazai pályán 7–0-ra kiütötte a Parmát. Íme, a találkozó góljai!
nov. 9
18:02
ATP-vb: Murray kikapott, Federer remekül kezdett (She)
Az újonc Nisikori Kei két sima szettben legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Andy Murrayt a londoni tenisz ATP-világbajnokság vasárnapi nyitó mérkőzésén.
nov. 9
18:12
Románia: a magyar játékos első gólja az élvonalban - videó (She)
A Iasiban szereplő Bőle Lukács megszerezte első gólját a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A korábban Kaposváron futballozó középpályás a Caraiova elleni 3–1-es vereség során csapata szépítő gólját szerezte a 82. percben. Videó!
nov. 9
18:14
Jégkorong: svéd tornagyőzelem Finnországban (She)
A finnországi Karjala-kupa 3. fordulójában a gól nélkül maradó házigazdák kínos, háromgólos vereséget szenvedtek a nagy északi rivális svédektől, akik ezzel meg is nyerték a tornát. A harmadik helyen a cseheket legyőző oroszok végeztek.
nov. 9
18:30
NB I: a Haladás az MTK-tól is kikapott odahaza (She)
A labdarúgó NB I 14.fordulójában is folytatódott a Haladás vesszőfutása, a vasi zöld-fehérek odahaza 3–0-ra kikaptak az MTK-tól.
nov. 9
18:48
NB I: DVTK-Nyíregyháza élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Nyíregyháza találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 9
18:48
Döntöttek a forintosításról (Behaviour)
A zökkenőmentes lebonyolításhoz szükséges deviza mennyiséget a Magyar Nemzeti Bank teljes egészében biztosítja.
nov. 9
18:50
Videó: eldobta a labdát a gólvonal előtt, TD-t kaptak belőle! (She)
Egészen különleges körülmények között kapott touchdownt a Utah az Oregon elleni amerikaifutball-mérkőzésen. A Utah elkapója, Kaelin Clay 78 yardot futott, hogy elérje a célterületet. Ez meg is történt, ám Clay még a célvonal előtt eldobta a labdát – túl korán kezdett ünnepelni. Az oregoniak kapcsoltak hamarabb, s egy 100 yardos visszahordással ők szereztek touchdownt. Íme, a jelenet!
nov. 9
18:50
Rosberg nyerte a Brazil Nagydíjat (Behaviour)
A Mercedes pilótája 17 pontra csökkentette hátrányát.
nov. 9
18:52
F1: Rosberg kiküzdötte, 17 pontra csökkent a hátránya (She)
A Formula–1-es világbajnokság 2014-es idényének utolsó előtti, brazíliai futamán a Mercedes német pilótája, Nico Rosberg diadalmaskodott megelőzve csapattársát, a brit Lewis Hamiltont. A különbség a két pilóta között 17 pontra csökkent a duplapontos szezonzáró előtt. A dobogóra rajtuk kívül a hazai Felipe Massa állhatott még fel.
nov. 9
19:06
Női BL: a címvédő nem sok esélyt adott az MTK kiejtőjének (She)
A címvédő Wolfsburg idegenben 4–0-ra megverte az MTK-t búcsúztató osztrák Neulengbachot a női Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutás kérdését. A német együttes magyar válogatott játékosa, a visszatérés előtt álló Jakabfi Zsanett nem lépett pályára a meccsen, de a VfL második csapatában két gólt szerzett a hétvégén.
nov. 9
19:06
Több mint öt év után nyert Szombathelyen az MTK (Metropol)
Az MTK rendkívül magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a sereghajtó Szombathelyi Haladás vendégeként.
nov. 9
19:07
Magyar Válogatott: Nem tudom elképzelni, hogy ne nyerjünk a finnek ellen - Dárdai Pál (Agroinform)
Dárdai Pál úgy véli, csak a Jóisten vagy a játékvezető foszthat meg bennünket a sikertől.
nov. 9
19:08
Ligue 1: megvan az 5. siker, a Lyon lehet a forduló nyertese (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 13. fordulójában az Olympique Lyon hazai pályán 3–1-re nyert a Guingamp ellen. A Monaco tíz emberrel 1–1-es döntetlent játszott.
nov. 9
19:10
PL: fordított a Swansea az Arsenal ellen (She)
A Swansea hátrányról fordítva 2–1-re legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójában. A londoniak Alexis Sánchez góljával még vezettek, de a walesiek három perc alatt fordítani tudtak.
nov. 9
19:12
La Liga: a ráadásban bukott el 2 pontot a Villarreal Barcelonában (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 11. fordulójában az Espanyol hazai pályán a 91. percben mentett pontot a Villarreal ellen. Mario Gaspar találatával hiába vezettek a 26. perctől a vendégek, a barcelonaiak Diego Colotto révén egyenlítettek a hosszabbításban.
nov. 9
19:24
Férfi röpi NB I: vendégként nyert a Dág és a PEAC (She)
A férfi röplabda NB I vasárnapi játéknapján vendégként nyert a Dág és a PEAC.
nov. 9
19:24
A címvédő Carlsen megnyerte a második partit (Metropol)
A Szocsiban zajló sakkvilágbajnoki párosmérkőzést az nyeri aki hamarabb eléri a biztos győzelmet jelentő 6,5 pontot.
nov. 9
19:26
NB I: Torghelle ritkán dicsér meg, most ezt tette - Garami (She)
Az MTK 3–0-ra legyőzte idegenben a Haladást a labdarúgó NB I 14. fordulójában. Garami József dicsérte a Haladást, de a saját játékosait is, míg Szentes Lázár az összeszedettséget hiányolta.
nov. 9
19:26
Rosberg nyerte a Brazil Nagydíjat (Metropol)
A 29 éves német versenyző rajt-cél győzelmet aratott, ez volt pályafutása nyolcadik, s idei ötödik sikere.
nov. 9
19:28
Jégkorong: Cortináék rangos tornát nyertek Münchenben (She)
A házigazda német jégkorong-válogatott nyerte meg a rangos müncheni tornát. Pat Cortina – korábbi magyar szövetségi kapitány – együttese a svájciak (3–1) és a szlovákok (2–1) legyőzését követően a harmadik fordulóban kikapott ugyan Kanadától, de ez az eredmény már egyik csapat pozícióján sem változtatott.
nov. 9
19:30
Videó: elképesztő öngólt hozott össze a Gladbach Dortmundban (She)
Akár az év öngólja címre is pályázhatna Christoph Kramer balszerencsés találata, amit a Borussia Dortmund ellen hozott össze a német labdarúgó-bajnokság vasárnap esti mérkőzésén. A Mönchengladbach játékosa haza akarta adni a labdát, de...
nov. 9
19:32
Női röpi NB I: az MTK otthon győzött, a Gödöllő idegenben (She)
A női röplabda NB I vasárnapi játéknapján csak az MTK nyert otthon, a Gödöllő, a Budaörs és a Békéscsaba vendégként győzött.
nov. 9
19:34
Bundesliga: öngóllal tudott újra nyerni a Dortmund (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 11. fordulójában a találkozó előtt a tabella utolsó helyén szerénykedő Borussia Dortmund Christoph Kramer hihetetlen öngóljával 1–0-ra legyőzte a Mönchengladbachot.
nov. 9
19:42
F1: Hamilton és Rosberg - ki milyen esetben világbajnok? (She)
Sokszor leírtuk már mi is, hogy Lewis Hamiltonnak Nico Rosberg győzelme esetén a 2. helyen kell célba érnie Abu-Dzabiban ahhoz, hogy világbajnok legyen. Ám a teljesség kedvéért álljanak itt a további variációk a dupla pontos idényzáróra!
nov. 9
19:44
Férfi vízi MK: négy között a Honvéd, az OSC, az Eger és a Szolnok (She)
A bajnok Eger mellett a Honvéd, az OSC és a Szolnok jutott be a férfi vízilabda Magyar Kupa négyes döntőjébe. A legutóbbi három kiírás győztese, az új idényre több alapemberét elveszítő Szeged a visszavágón sem tudott nyerni a Szolnok ellen a negyeddöntőben.
nov. 9
19:46
NB III: a kiállítás után rögtön eldöntötte a meccset a Vidi II (She)
A labdarúgó NB III Középcsoportjában a Videoton II 3–2-es győzelmet aratott a Dunaharaszti ellen. A székesfehérváriak a 80. percben, 2–1-es állásnál emberhátrányba kerültek Cseszneki Richárd kiállítása miatt. Alig egy perccel később azonban betaláltak.
nov. 9
19:48
Ausztria: Gulácsiék zakója, a vendégeké a bécsi derbi (She)
Öt veretlen bajnoki után szenvedett ismét vereséget a Salzburg labdarúgócsapata az osztrák Bundesligában. A címvédő – amelynek kapuját ezúttal is Gulácsi Péter védte – 4–1-es vereséget szenvedett Altachban, a hazaiaknál Ivan Kovacec gólja mellett két gólpasszt is adott.
nov. 9
20:00
Férfi kézi NB I: 12-vel nyert a Szeged, 11-gyel a Balatonfüred (She)
A férfi kézilabda NB I 12. fordulójának két vasárnapi mérkőzésén nem történt meglepetés: a listavezető MOL-Pick Szeged 29–27-re nyert Cegléden, míg a tabellán jelenleg harmadik Balatonfüred hazai pályán a PLER ellen érvényesítette a papírformát.
nov. 9
20:02
Serie A: Higuaín góljával nyert a Napoli Firenzében (She)
A szezonban másodszor szenvedett vereséget hazai pályán a Fiorentina labdarúgócsapata: a firenzeiek Gonzalo Higuaín gólja után 1–0-ra kaptak ki a Napolitól.
nov. 9
20:18
Női kosár NB I: PEAC-siker a PINKK elleni rangadón (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának negyedik fordulójában a Győr az MTK vendégeként simán igazolta papírforma fölényét, a PINKK–PEAC presztízsrangadón vendégsiker született.

Keresés