2014. november 22. szombat

nov. 22
18:03
NB I: a Haladás kikapott a Puskás Akadémiától is (She)
A labdarúgó NB I tizenötödik fordulójában folytatódott a Haladás mélyrepülése, a szombathelyiek kikaptak a Puskás Akadémia FC otthonában is. A mérkőzés egyetlen gólját Tischler Patrik szerezte.
nov. 22
18:05
NB I: Nyíregyháza-Pécsi MFC élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza Spartacus–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 22
18:07
NB II: a Vasas négy perc alatt fordított a Mezőkövesd ellen (She)
A labdarúgó NB II 15. fordulójának rangadóján a Mezőkövesd hazai pályán 2–1-re kikapott a Vasastól. A hazaiak kerültek előnybe az első félidőben, amit sokáig meg is tartottak, de aztán Remili Mohamed és Lázok János góljával az angyalföldiek négy perc alatt fordítottak, és nyertek.
nov. 22
18:09
La Liga: a bajnokcsapat bedarálta a Málagát (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 3–1-re legyőzte a Málagát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.
nov. 22
18:11
Férfi kézi BL: továbbra is hibátlanul száguld a Veszprém (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának hatodik fordulójában az MKB-MVM Veszprém – Nagy László nélkül – az idegenbeli egygólos siker után ezúttal simán legyőzte hazai pályán a Vardar Szkopjét. Carlos Ortega csapata 16–10-es félidőt követően 32–24-re nyert a macedón együttes ellen.
nov. 22
18:13
NB I: legyőzte a Paksot, és menekülőre fogta az Újváros (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a tizenötödik Dunaújváros PASE, a harmadik MVM Paksot fogadta. A gól nélküli első félidőt követően a hazaiak Nikházi Márk góljával nyertek.
nov. 22
18:15
PL: simán nyert a Chelsea, nehezebben a Man. City (She)
A Chelsea magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott hazai pályán a West Bromwich Albion ellen az angol labdarúgó–bajnokság 12. fordulójában, ezzel megerősítette vezető pozícióját a Premier League tabellájának élén. A londoni kékek a szezon rajtja óta őrzik veretlenségüket, korábban ennyi fordulón át ez sosem sikerült. A Manchester City hátrányból fordított a Swansea ellen.
nov. 22
18:17
La Liga: Eibar-Real Madrid - élőben az NSO-n! (She)
Szeptember 13-a óta az összes meccsét megnyerte a Real Madrid labdarúgócsapata. Cristiano Ronaldóék az Eibarhoz látogatnak a Primera División 12. fordulójában. Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 22
18:19
Davis-kupa: Wawrinka és Federer vállalta a párost - előnyben a svájciak (She)
A Stanislas Wawrinka, Roger Federer páros három szettben legyőzte a Julien Benneteau, Richard Gasquet duót, így Svájc 2–1-re vezet Franciaország ellen a Davis-kupa döntőjében.
nov. 22
18:21
Férfi kézilabda BL - Újabb sikerével a csoportelsőség küszöbén a Veszprém (Infostart)
Közel került az MKB-MVM Veszprém ahhoz, hogy megnyerje csoportját a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a hatodik fordulóban, szombaton nyert a vendég macedón Vardar Szkopje ellen, és továbbra is százszázalékos.
nov. 22
18:21
Championship: negatív spirálba kerültek Tőzsérék (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságot remekül kezdő, korábban csak két vereséget szenvedő Watford sorozatban a harmadik mérkőzésén kapott ki. A Championship 18. fordulójában Tőzsér Dániel csapata a Derby Countyt fogadta, és az éllovas vendégek 2–1-re nyertek. A magyar középpályás végigjátszotta az összecsapást, a 94. percben sárga lapot kapott.
nov. 22
18:27
Szalait kiállították az Allianz Arénában (Metropol)
A Hoffenheim sima, 4-0-ás vereséget szenvedett a címvédő és listavezető Bayern München otthonában.
nov. 22
18:29
Továbbra is hibátlan otthon a Dunaújváros (Metropol)
A Dunaújváros hazai pályán 1-0-ra nyert a Paks ellen. Tizenhét év után nyert a Diósgyőr az MTK vendégeként.
nov. 22
18:39
Davis Kupa - Ismét előnyben a párost megnyerő svájciak (Infostart)
A svájciak nyerték a szombati páros mérkőzést, s ezzel a befejező nap előtt 2-1-re vezetnek a házigazda franciák ellen a tenisz Davis Kupa lille-i döntőjében.
nov. 22
18:39
Skócia: tartják a lépést az éllovas Celtickel a riválisok (She)
A skót labdarúgó-bajnokság három dobogósa egyaránt győzelemmel zárta a szombati játéknapot. A tabellát jobb gólkülönbségével vezető Celtic a Dundee FC-t győzte le 2–1-re, az Inverness jobb második félidejének köszönhetően nyert 3–1-re a Motherwell ellen, míg a Dundee United ugyancsak 3–1-re múlta felül a Kilmarnockot.
nov. 22
18:41
Gerevich-Kovács-Kárpáti vk - Szilágyi Áron ezüstérmes (Infostart)
Az olimpiai bajnok Szilágyi Áron ezüstérmet nyert szombaton a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kardvilágkupa egyéni versenyében.
nov. 22
18:41
F1: kizárták a Red Bullt az abu-dzabi időmérőről (She)
Kizárták a Red Bull-istállót az Abu-dzabi Nagydíj időmérő edzéséről, mert Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo autóján is szabálytalan volt az első légterelő.
nov. 22
18:43
Videó: Diego Costa kegyetlenül belőtte a ziccert (She)
A Chelsea két góllal nyert a West Brom ellen, a Manchester City viszont hátrányból csak egy góllal győzte le a Swansea-t az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság szombat délutáni játéknapján. Íme, a két találkozó góljai!
nov. 22
18:45
Női kosár NB I: öt ponttal nyert Zalaegerszegen a DVTK (She)
A DVTK öt ponttal nyert Zalaegerszegen a női kosárlabda NB I szombati mérkőzésén.
nov. 22
18:45
Újabb győzelmével klubrekordot döntött a Chelsea (Metropol)
A londoni gárda még soha nem kezdte ilyen jól a szezont az élvonalban, ugyanis még mindig veretlen.
nov. 22
18:47
Vívás: Szilágyi Áron ezüstérmes a budapesti világkupán (She)
Az olimpiai bajnok Szilágyi Áron ezüstérmet nyert szombaton a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kardvilágkupa egyéni versenyében.
nov. 22
18:47
A csoportelsőség küszöbén a Veszprém (Metropol)
A bakonyi csapat könnyedén, 32-24-re nyert a Vardar Szkopje ellen a Bajnokok Ligájában.
nov. 22
18:57
Röplabda NB I: Dágon tudott nyerni a Kazincbarcika (She)
Négy mérkőzést játszottak le szombaton a férfi röplabda NB I 10. fordulójában. A nap rangadóján a Vegyész RC-Kazincbarcika Dágon tudott győzni 3:1-re, és sikerével átvette a harmadik helyet a tabellán most legyőzött riválisától.
nov. 22
18:59
Formula-1: Pérez marad a Force Indiánál - hivatalos (She)
Több évvel meghosszabbította szerződését Sergio Pérez a Formula–1-es Force India csapatánál.
nov. 22
19:01
Férfi kosár Adria-liga: Vojvoda remekelt, az Olaj eggyel nyert (She)
A férfi kosárlabda Adria-liga 9. fordulójában a Szolnoki Olaj újabb hazai győzelmet könyvelhetett el: a magyar bajnok az utolsó másodpercig kiélezett csatában 82–81-re legyőzte a horvát Zadart.
nov. 22
19:03
Szilágyi Áron ezüstérmes (Metropol)
Szilágyi Áron második lett szombaton a budapesti Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kardvilágkupa egyéni versenyében.
nov. 22
19:05
Ismét előnyben a párost megnyerő svájciak (Metropol)
A svájciak nyerték a szombati páros mérkőzést, s ezzel a befejező nap előtt 2-1-re vezetnek a házigazda franciák ellen.
nov. 22
19:15
Premier League - Újabb győzelmével klubrekordot döntött a Chelsea (Infostart)
Megverte a vendég West Bromwich Albion gárdáját, s ezzel klubrekordot állított fel az éllovas Chelsea az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 22
19:15
Férfi kosár NB I: Körmenden nyert a Kaposvár, Atom-siker (She)
A férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján újabb győzelmet könyvelhetett el az Atomerőmű. Az eddig mindössze egy vereséget számláló paksiak a Nyíregyháza ellen nyertek 88–69-re hazai pályán.
nov. 22
19:33
Primera División - Magabiztosan nyert az Atlético (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid hazai pályán 3-1-re nyert a Málaga ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának első szombati mérkőzésén.
nov. 22
19:33
Ligue 1: újabb Monaco-iksz az öngólok mérkőzésén (She)
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 14. fordulójában a legutóbbi öt fellépését megnyerő Olympique Lyon gól nélküli döntetlent játszott a Bastia vendégeként. A tabellán harmadik vendégek sikersorozata ezzel megszakadt, veretlenségi szériájuk azonban így is tíz mérkőzést számlál.
nov. 22
19:39
Kosárlabda: Tragédiába fulladt a Galatasaray-Zvezda kosármeccs (Agroinform)
Meggyilkoltak egy 25 éves belgrádi szurkolót péntek este Isztambulban, amikor a két klub drukkerei összecsaptak.
nov. 22
19:51
Labdarúgó NB I - A Puskás Akadémia legyőzte a sereghajtó Haladást (Infostart)
A Puskás Akadémia hazai pályán 1-0-ra nyert a sereghajtó Szombathelyi Haladás ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 22
19:51
MTK: Torghellével még nem beszélt így játékvezető (She)
Torghelle Sándort felháborította Szabó Zsolt stílusa, az MTK támadója a DVTK-tól hazai pályán elszenvedett vereség után elmondta, eddig még nem beszélt vele így játékvezető.
nov. 22
19:53
Premjer-liga: rangadót nyerve már második az FK Krasznodar (She)
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 14. fordulójában az FK Krasznodar hazai pályán 2–1-re legyőzte a címvédő CSZKA Moszkvát, sikerével pedig megelőzte riválisát a második helyen.
nov. 22
20:09
Bundesliga - Szalait kiállították az Allianz Arénában (Infostart)
Szalai Ádámot kiállították, csapata, a Hoffenheim pedig sima, 4-0-ás vereséget szenvedett a címvédő és listavezető Bayern München otthonában a német labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 22
20:09
Női kézilabda NB I: újra meccset nyert a Vác (She)
Az Európa-bajnokság miatti szünet előtti utolsó mérkőzésén 27–19-re nyert a Vác a Szeged ellen a női kézilabda NB I-ben. A hazaiak legutóbb több mint két hónappal korábban győztek a bajnokságban.
nov. 22
20:11
Serie A: ráijesztett a Romára, de pont nélkül maradt az Atalanta (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a Roma 2–1-re nyert az Atalanta otthonában.
nov. 22
20:13
La Liga: Barcelona-Sevilla - élőben az NSO-n! (She)
Kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
nov. 22
20:27
Mol Liga: hétgólos meccsen nyert a Debrecen és az Újpest (She)
A Debrecen és az Újpest is hétgólos mérkőzésen nyert meg a jégkorong Mol Liga szombati játéknapján, előbbi Csíkszeredán, utóbbi Brassóban tudott győzni.
nov. 22
20:33
Tovább menetel a Real Madrid (Metropol)
Sorozatban kilencedik győzelmét aratta a listavezető.
nov. 22
20:45
Ázsiában készült a Dakarra Sebestyén Sándor (Blikk)
Ulánbátor — Sebestyén Sándor (42) Mongóliában, többek között a Góbi-sivatagban (is) készült a dél-amerikai Dakar-ralira. „Hasonló nomád körülmények között éltünk, mint a világ legnehezebb tereprali-viadalán – mesélte a pilóta, aki élete negyedik Dakarjának ismét az ezúttal mongol egységet is indító Sandlander-csapattal vág neki.
nov. 22
20:45
PL: öngól és Rooney okozta az Arsenal vesztét, már 4. az MU (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában a Manchester United 2–1-es győzelmet aratott az Arsenal vendégeként. A találkozó első találata Valencia lövéséből született, a labda a földön fekvő Kieran Gibbsről pattant be az „ágyúsok" kapujába. A manchesteri előnyt Wayne Rooney növelte, aki Ángel Di María passzát váltotta gólra. A szépítés a mérkőzés hosszabbításában…
nov. 22
20:47
Videó: Räikkönen végigrágózta az utat a hullámvasúton (She)
Ha már Abu-Dzabiban jár a Formula–1-es mezőny, a Ferrari pilótái nem hagyhatták ki a világ leggyorsabb hullámvasútját a Ferrari-élményparkban. Fernando Alonso vidáman, Kimi Räikkönen egykedvűen rágózva (!) „szenvedte végig” az utat.
nov. 22
20:49
Női kézi KEK: ezúttal sem adta sokkal alább a Fradi (She)
Idegenben is simán nyert a Ferencváros női kézilabdacsapata a KEK 3. fordulójában a szerb Jagodina ellen, így 75–44-es összesítéssel jutott be a 16 közé.
nov. 22
20:51
Bundesliga: már nincs nyeretlen csapat idegenben (She)
A Bundesliga 2014–2015-ös kiírásában utolsóként a Hertha is „elveszítette" idegenbeli nyeretlenségét, a 12. fordulóban 2–1-re nyert a Köln otthonában.
nov. 22
20:51
Meglepő MU-siker az Emirates Stadionban (Metropol)
A Manchester United mér 4. a tabellán.
nov. 22
20:53
Videó: pazar szabadrúgással lett társrekorder Messi (She)
Lionel Messi szép gólt szerzett szabadrúgásból a Sevilla elleni mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokságban, ezzel Telmo Zarrával együtt vezeti a liga örök-góllövőlistáját 251 találattal. Íme, Messi találata!
nov. 22
21:03
Férfi vízilabda ob I - Kegyetlenül nyert az Eger (Infostart)
A címvédő Eger 16-2-re kiütötte a vendég Debrecent a férfi vízilabda ob I szombati, 8. fordulójában.
nov. 22
21:09
Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC (Metropol)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria a szombati, idegenbeli visszavágón is rendkívül magabiztosan nyert a szerb Zork Jagodina ellen.

Keresés