2014. november 28. péntek

nov. 28
17:42
Jégkorong: Hetényi ebben az idényben nem játszhat (She)
Ebben az idényben nem játszhat a vírusos agyvelőgyulladással kezelt Hetényi Zoltán, a Fehérvár AV19 és a jégkorong-válogatott kapusa.
nov. 28
17:44
NFL: Sherman ismét odapörkölt a csoportrivális 49ersnek - videó (She)
Továbbra sem lesz nagy kedvenc Richard Sherman, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks szélső hátvédje. A 26 éves játékos a péntek hajnali, hálaadásnapi mérkőzésen többször is odaszólt a csoportrivális 49ers szurkolóinak, majd a találkozót követően a rivális csapat pályájának logóján fogyasztotta el a legjobbnak járó pulykát, amely sokak szemében haragot váltott ki.
nov. 28
17:46
Chelsea: Messi? Nem igaz. Aranylabda? Nem jó - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere versenyben van az év edzője címért, labdarúgói közül Thibaut Courtois, Diego Costa és Eden Hazard szerepel az idei Aranylabda-jelöltek 23-as listáján, Hazard és Cesc Fabregas éppen ma lett jelölt a FIFPro 2014-es válogatottjába, a portugál szakember mégsem feszül a boldogságtól, hogy a londoni klub neve szerepel a „szavazós" hírekben.
nov. 28
17:48
Videó: Messi nem volt elégedett Piqué vezetési stílusával (She)
Barcelona audis promóciós videójában Gerard Piqué ül a kormány mögött, mellette pedig Lionel Messi foglalt helyet. Az argentin nem igazán lehetett elégedett spanyol klubtársa mutatványával.
nov. 28
17:50
NB II: a csalódást okozó csatár is távozik Ceglédről (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint szakmai okok miatt az őszi szezon végeztével négy játékos távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-től.
nov. 28
18:18
Eltiltások az Asztana kerékpároscsapatnál (Infostart)
A Kazah Kerékpáros Szövetség meghatározatlan időre eltiltotta a doppingbotrányba keveredett Asztana csapat erőnléti edzésekért felelős stábtagjait és vezetőjét, a nemzetközi szövetség (UCI) pedig várhatóan a jövő héten határoz arról, hogy a klubot megfosztja-e a jövő évi profi licenctől.
nov. 28
18:18
PMFC: elmondta, mi vonzotta Pécsre - bemutatták Jarnit (She)
Péntek délután a Pécsi MFC hivatalosan is bemutatta Robert Jarnit, az új vezetőedzőt – adta hírül a labdarúgó NB I 15. helyén álló pécsi csapat hivatalos honlapja.
nov. 28
18:21
A Galatasaray menesztette Prandellit (Metropol)
Menesztették a Galatasaray labdarúgócsapatától Cesare Prandelli vezetőedzőt.
nov. 28
18:27
Premier League: Jó befektetés most Alexis Sánchez (Agroinform)
A chilei 10 gólt lőtt utolsó 10 meccsén, a WBA ellen is ő lehet a főszereplő. Fogadnál rá?
nov. 28
18:36
Férfi kézi EHF-kupa: nem sikerült a továbbjutás a Tatabányának (She)
Nem jutott 16 közé a Grundfos-Tatabánya a férfi kézilabda EHF-kupában, miután a hazai egygólos siker után idegenben 32–24-re kikapott az orosz Szentpétervártól.
nov. 28
18:54
Női kosár NB I: elázott az Atom az egerszegi triplazáporban (She)
A női kosárlabda NB I 9. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Zalaegerszeg hazai pályán 83–63-ra legyőzte az Atomerőmű Szekszárdot.
nov. 28
19:12
Hetényi ebben az idényben nem jégkorongozhat (Infostart)
Ebben az idényben nem játszhat a vírusos agyvelőgyulladással kezelt Hetényi Zoltán, a Fehérvár AV19 és a jégkorong-válogatott kapusa.
nov. 28
19:21
Férfi kézilabda BL: Jöhet a "medveölés" bakonyi módra (Agroinform)
Kötelező ujjgyakorlat vár ezen a hétvégén a Veszprém csapatára, amely az orosz bajnok Csehovszki Medvegyit fogadja.
nov. 28
20:06
Videó: Doll vagy Zumdick technikája a jobb a Fradinál? (She)
Rövid videót jelentetett meg a FradiMédia Youtube-csatornája. A felvételen a Ferencváros labdarúgócsapatájának vezetőedzője, Thomas Doll, valamint a kapusedző Ralf Zumdick versenyez, hogy ki tudja kapuba tekerni a labdát az alapvonalról.
nov. 28
20:06
A Galatasaray menesztette Prandellit (Infostart)
Menesztették a Galatasaray labdarúgócsapatától Cesare Prandelli vezetőedzőt.
nov. 28
20:08
Férfi kézi MK: kettős sikerrel nyolc között a Csurgó (She)
A Csurgó férfi kézilabdacsapata kettős győzelemmel jutott be a nyolc közé a Magyar Kupában, miután a visszavágón 32–19-re felülmúlta a Balmazújvárost.
nov. 28
20:15
Póker: Tabletesővel érkezik a Mikulás! (Agroinform)
Ezt nem hagyhatod ki! Tíz szuper tablet vár gazdára a mindössze 1 USD nevezési díjú pókerversenyen a PKR-nél.
nov. 28
20:24
Jégkorong Mol Liga: kilenc gól és újpesti siker a derbin (She)
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján az Újpest hazai pályán 5–4-re legyőzte a Ferencvárost, a Miskolci Jegesmedvék pedig felőrölték a debreceniek ellenállását.
nov. 28
21:36
Dunaújvárosban sem tudott győzni a Honvéd (Infostart)
Nem született gól az újonc Dunaújváros és a vendég Budapest Honvéd találkozóján a labdarúgó OTP Bank Liga 16. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.
nov. 28
22:30
Ligue 1: „kis Zizou” pöccintett, a marseille-i csoda folytatódik (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának nyitó meccsén az éllovas Marseille magabiztos játékkal 2–0-ra legyőzte a negyedik helyet elfoglaló Nantes-t.
nov. 28
22:48
Bundesliga: megtáltosodott a Stuttgart, már nem sereghajtó (She)
Huub Stevens győzelemmel tért vissza a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) idén eddig csak szenvedő VfB Stutgarthoz, első mérkőzésén 4–1-re nyert Freiburgban, ezzel elkerültek a sereghajtó pozíciójából.
nov. 28
22:50
La Liga: Vela-tripla - Moyes otthon sikerrel kezdett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 13. fordulójának nyitó mérkőzésén a Real Sociedad a triplázó Carlos Vela vezérletével 3–0-ra legyőzte az Elchét, így David Moyes első hazai meccsén győzelmet ünnepelhetett.
nov. 28
23:24
Férfi kosár Euroliga: megizzadt, de hibátlan maradt a Barca (She)
A férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának 7. fordulójában a Barcelona nagyot hajrázva 84–80-ra legyőzte az Armani Milanót – megszerezve hatodik sikerét. A házigazda legeredményesebbjének a 18 pontig jutó Ante Tomic bizonyult, a vendégek részéről pedig Daniel Hackett (21) és Samardo Samuels (16) játszott kiemelkedően.

Keresés