2014. november 4. kedd

nov. 4
14:07
Női kézi Eb: Győrből maximális pontszám kell - Tomori (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott és az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövője szerint a hazai Európa-bajnokság csoportkörében hat pontot kell szerezni, és akkor a nemzeti csapatnak jó esélye van eljutni a legjobb négy közé. A játékos a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt arról is, miként tette túl magát csapata a Bajnokok Ligája-selejtezős bukáson.
nov. 4
14:21
Videó: nem találta a labdát a kapus, a vége óriási potya lett (She)
Nem mindennapi, vicces jelenetnek lehettek tanúi a Lokomotiva Zagreb–Istra Pula horvát élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés nézői. A rendes játékidő hosszabbításában 3–2-re vezetett a kétgólos hátrányból fordító hazai együttes, amikor néhány másodperccel a lefújás előtt Marko Kolar, a Lokomotiva játékosa lövésre szánta el magát. Ami ezután következett, olyat igencsak ritkán látni. Nézze meg a labdát…
nov. 4
14:39
EURO 2016: Dárdai keretet szűkített (Agroinform)
Huszonöt fősre szűkítette a magyar labdarúgó-válogatott keretét Dárdai Pál szövetségi kapitány.
nov. 4
15:15
Videó: Petr Cech a védés mellett dobolásban is világklasszis (She)
Nem csupán a kapuban, a dobok mögött is remekül szerepel Petr Cech, a Chelsea labdarúgója. A kiváló kapus mostanában a kispadot koptatja Thibaut Courtois mögött – talán így több ideje jut a zenélésre. Nézze meg, hogyan muzsikál Cech!
nov. 4
15:17
Női kézi Eb: bemutatták a torna hivatalos kampányfilmjét - videó (She)
Sajtótájékoztató keretén belül bemutatták a magyar-horvát közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokság hivatalos kampányfilmjét. A kontinensviadalra a jegyed.hu oldalon válthatja meg előre a jegyeit.
nov. 4
15:33
NFL: Ismét Tom Brady nyerte a legendák csatáját (Agroinform)
Tony Romo és Nick Foles is megsérült, ám az NFC East kálváriájából végül a Philly jött ki jobban.
nov. 4
15:51
Szavazás: ki kerüljön be a magyar „Halhatatlanok” közé? (She)
Csaknem 30 éve 228 sportkiválóságból választotta meg a sportot szerető hazai közvélemény a Halhatatlanok 21 tagját. Sokszoros olimpiai és világbajnokok, túlzás nélkül, sportcsodák. Az elmúlt évek gyakorlata és az egyesület alapszabályzata szerint, az új tagok megválasztása titkos szavazással a közgyűlés hatáskörébe tartozik. Ebben az évben Grosics Gyula és Sándor Károly eltávozását követően…
nov. 4
16:09
BL: a Real, a BVB és az Arsenal már ma továbbjuthat, holnap pedig… (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában nyolc csapat teheti biztossá helyét a legjobb 16-ban a negyedik fordulóban.
nov. 4
16:09
Bajnokok Ligája: Jó formában vagyunk, ki akarjuk használni - Wenger (Agroinform)
Az Anderlecht legyőzésével bebiztosíthatja helyét a legjobb 16 között az Arsenal.
nov. 4
16:11
Arsenal: világbajnok védekező középpályást figyelnek (She)
A goal.com értesülései szerint az Arsenal játékosmegfigyelői folyamatosan figyelemmel kísérik a német válogatott világbajnok védekező középpályása, Christoph Kramer teljesítményét a Borussia Mönchengladbach csapatában.
nov. 4
16:27
Real Madrid: már a spanyol fővárosban a norvég csodatini (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Real Madrid is szerződtetné a Strömsgodset 15 éves középpályását, Martin Ödegaardot.
nov. 4
16:27
Ismét betörtek egy dél-afrikai futballistához (Metropol)
Egy héttel azután történ az incidens, hogy megölték Senzo Meyiwát.
nov. 4
17:03
Videó: Ricardo kapásgólja a hónap barcás találatai között (She)
A Barcelona Youtube-csatornája összegyűjtötte a katalánok futsalcsapatának legszebb októberi találatait. Kapásgól, zseniális löbbölés, gyönyörű mozdulatok!
nov. 4
17:21
Primera División: A Real jobb, mint a Barca - Capello (She)
A Real Madrid korábbi vezetőedzője, Fabio Capello szerint Carlo Ancelotti együttese jobb, mint a rivális Barcelona.
nov. 4
17:23
Sakk: Lékó remivel kezdett a Petroszjan-emlékversenyen (She)
Döntetlennel kezdte meg szereplését Lékó Péter a moszkvai Tigran Petroszjan-emlékversenyen. A magyar nagymester a világos bábukat vezetve 39 lépésben osztozott meg a ponton az orosz Alekszandr Morozeviccsel.
nov. 4
17:39
Románia: bojkottal fenyegetnek a kolozsvári futballisták (She)
Bojkottálni akarják a következő bajnoki mérkőzésüket a kolozsvári CFR labdarúgóklub játékosai, akik elmaradt fizetésüket és jutalmukat követelik.
nov. 4
17:41
Jégkorong: új szerelésben játszunk a Négy Nemzet tornán (She)
Új szerelésben lép pályára a magyar jégkorong-válogatott a hétvégi, káposztásmegyeri Négy Nemzet tornán. A nemzetközi szövetség (IIHF) és a Tackla cég közreműködése nyomán elkészült új modelleken – amelyet véleményezésre megkaptunk, és kértünk is néhány módosítást – majd a 2014–2016-os idényben használja a férfi és a női válogatott.
nov. 4
17:43
Davis-kupa: telt házas futballstadionban lesz a döntő (She)
A Lille telt házas futballstadionjában rendezik a férfi tenisz Davis-kupa döntőjét a házigazda franciák és a svájciak között.
nov. 4
17:57
Vb 2018: végtelenül kellemetlen hiba, a FIFA nem győz bocsánatot kérni (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szervezőbizottsága hivatalos nyílt levélben kért elnézést Ukrajnától, miután a múlt héten a moszkvai Nagyszínháznál (Bolsoj) bemutatott fényvetítés során a Krím-félszigetet Oroszország részeként ábrázolták a helyi szervezők.
nov. 4
18:15
MLSZ: Kulcsárt 4 meccsre eltiltották, a KTE-t kizárták az átigazolásból (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága 4 bajnoki mérkőzésre eltiltotta Kulcsár Tamást, a DVSC-Teva futballistáját. Az fb a Kecskeméti TE csapatát a következő átigazolási időszak kezdetétől egy hónapra kizárta az igazolási és átigazolási jogból (tehát a KTE a télen nem igazolhat játékost), miután a csapat nem tett eleget a Vukasin Poleksziccsel szemben fennálló pénzügyi…
nov. 4
18:33
Ifi BL: Vargát kiállították, Laci ismét bevette a Juve kapuját (She)
Az Olympiakosz fiatal futballistái 3–0-ra nyertek a Juventus vendégeként az ifjúsági Bajnokok Ligája A-csoportjában, ezzel nagy lépést tettek a továbbjutás felé.
nov. 4
18:35
DVSC: a klub fellebbez Kulcsár eltiltása ellen (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapata hivatalos honlapján tudatta, hogy fellebbez Kulcsár Tamás négymérkőzéses eltiltása ellen.
nov. 4
18:37
Dopping: a maratonfutó Rita Jeptoo kérte a B-próbát (She)
Kérte a második, úgynevezett B-próba elvégzését Rita Jeptoo kenyai maratonfutó, akinek a szervezetében az első ellenőrzésen eritropoetin (EPO) nyomaira bukkantak.
nov. 4
18:51
Fiorentina: 5 hónapra kidőlt Bernardeschi, csatárt keresnek (She)
A Fiorentina labdarúgócsapata megerősítette, hogy U21-es olasz válogatott támadója, a bokatörést szenvedő Federico Bernardeschi öt hónapos kényszerpihenőre kényszerül.
nov. 4
18:51
Hétszázezer forintos pénzbüntetés az Újpestnek (Metropol)
Az MLSZ a lila-fehér klub szurkolói által bekiabált megbotránkoztató rigmusok, valamint a pirotechnikai eszközök stadionba vitele és használata miatt rótta ki a büntetést.
nov. 4
18:51
Bajnokok Ligája: Olvasóink szerint megmenekül a Juventus és simán nyer a Real Madrid (Agroinform)
Olvasóink szerint nem születik meglepetés sem Madridban, sem Torinóban.
nov. 4
18:53
Labdarúgás: A Barca a futball Walt Disneyje - Kahn (She)
A Bayern München korábbi kapusa, Oliver Kahn megvédte az elmúlt hetekben – hónapokban – kritikák kereszttüzében égő kollégáját, Iker Casillast, úgy érzi, itt az ideje, hogy ne Lionel Messi vagy Cristiano Ronaldo kapja az Aranylabdát, illetve kitért a Barcelona kapusára, Marc-André ter Stegenre is.
nov. 4
18:55
Videó: jó lövés, hazaadás - ennél bénább „bomba” tényleg nincs (She)
Ez bizony lecsúszott! Az Indiai Szuperligában rendezett Chennaiyin–Atlético de Kolkata bajnoki mérkőzésen Baljit Sajni a valaha látott egyik legpocsékabb lövést „követte el”. Az indiai támadó egy szögletet követően a tizenhatos bal oldaláról tüzelt, lövése a felezővonal közelében landolt.
nov. 4
18:57
Férfi kosár EC: a Körmend idegenbeli győzelemmel kezdett (She)
A férfi kosárlabda EuroChallenge csoportkörének első fordulójában az Egis Körmend egynegyednyi bizonytalanságot követően jó játékkal és izgalmas hajrában nyert vendéglátója, a bolgár Lukoil Academic ellen. Folytatás magyar részről egy hét múlva, hazai környezetben a román Energia Targu Jiu ellen.
nov. 4
19:09
Barca: Suárez többször is tárgyalt a Real Madriddal (She)
Luis Suárez állítja, mielőtt nyáron az FC Barcelonához csatlakozott volna, tárgyalásokat folytatott a Real Madriddal. A blancók oldaláról ugyanakkor Zinedine Zidane cáfolja a megkeresés tényét.
nov. 4
19:11
NFL: a Packers hosszabbított Super Bowl-győztes edzőjével (She)
Az NFL kilencedik játékhete sem múlt el sérülések nélkül. Az Eagles és a Giants is elvesztette egy-egy kulcsemberét, a Detroit viszont nagy lendületet kaphat, miután Calvin Johnson és Reggie Bush is visszatérhet a tizedik fordulóban.
nov. 4
19:27
Ajax: „Játékosaim nem félnek Messitől, Suáreztől és Neymartól” (She)
Frank de Boer, az Ajax labdarúgócsapatának szakvezetője a Barcelona elleni szerdai BL-csoportmeccs előtt kijelentette: játékosai nem félnek Messitől, Suáreztől és Neymartól, és úgy készül, hogy holnap a legjobb formájukban teljesítenek.
nov. 4
19:29
RB Leipzig: Gulácsiéknak belógatják a Bundesliga ígéretét (She)
Futballkonszernen belüli játékoscseréket tervez a német másodosztályban szereplő RB Leipzig és az osztrák élvonalbeli RB Salzburg – írja a német Sport1. A Red Bull birtokolta csapatok közti egyezkedéseknek a riválisok nem feltétlenül örülnek...
nov. 4
19:31
PL: törölték a hónap gólját, mert senki sem talált a kapuba (She)
Mély együttérzés illeti az Aston Villa szurkolóit, több okból is. A patinás angol egyesület a jó szezonrajtot követően sorozatban hat mérkőzésen szenvedett vereséget, és a 16. helyre csúszott vissza a Premier League-ben. Ezt tetézve a hónap gólja szavazást is törölték a klub hivatalos honlapjáról. Az ok egyszerű: egyetlen Aston Villa-játékos sem volt képes a kapuba találni október első és utolsó…
nov. 4
19:33
Videó: utcai tömegbunyóval folytatódott a tel-avivi rangadó (She)
Mint beszámoltunk róla, nem múlt el botrány nélkül a Hapoel Tel-Aviv–Maccabi Tel-Aviv derbi az izraeli labdarúgó-bajnokságban. A szurkolók a mérkőzés másnapján sem nyugodtak meg.
nov. 4
19:45
Videó: zseniális szabadrúgás-kombinációból lőtt gólt a Bayer (She)
Látványos góllal szerzett vezetést a Leverkusen a Zenit ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, kedden. A vendég németek jól begyakorolt szabadrúgás-kombináció végén lőttek gólt Szon Hung Min révén. A mérkőzést 2–1-re a német csapat nyerte.
nov. 4
19:45
Sportfogadás: Magyar sportokra fogadnál? A Tippmixpron a helyed! (Agroinform)
A hatharom.com sportfogadási kínálata új partnerrel, a Tippmixproval bővült.
nov. 4
19:47
Férfi kosár EC: a Paks száz fölött kapott Törökországban (She)
A férfi kosárlabda EuroChallenge csoportkörének első fordulójában az Atomerőmű csupán az első negyedben tudta tartani a lépést a lényegesen jobb erőkből álló török Trabzonsporral, amely száz pont fölött dobott a vendégeknek. A paksiak ezt követően hazai meccsen lépnek pályára, a jövő héten az osztrák Magnofit Güssingot fogadják.
nov. 4
20:03
BL, C-csoport: a bayeres Szon Hung Min elintézte a Zenitet (She)
A Bayer Leverkusen 2–1-re nyert a dél-koreai Szon Hung Min duplájával a Zenit Szentpétervár vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjában.
nov. 4
20:05
BL: klasszisokkal a Real, B-csapattal a Liverpool - kezdők (She)
Carlo Ancelotti és Brendan Rodgers kihirdette a 20.45 órakor kezdődő Real Madrid–Liverpool Bajnokok Ligája-találkozóra a kezdőcsapatokat. A madridiaknál Gareth Bale és Pepe, a „vörösöknél” pedig szinte a teljes első csapat a padon kapott helyet.
nov. 4
20:07
Jégkorong: Chernomaz keretet szűkített a Négy Nemzetre (She)
Rich Chernomaz, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya leszűkítette keretét a hétvégi Négy Nemzet tornára. A szakember bő, 49 fős megakeretéből 28-an maradtak.
nov. 4
20:09
Férfi vízi ob I: hétgólos OSC-győzelem Szegeden (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság alapszakaszának 6. fordulójában az A-Híd OSC a papírformának megfelelően könnyed győzelmet aratott a Szeged VE vendégeként.
nov. 4
20:21
Férfi vízilabda ob I - Szegeden győzött az OSC (Infostart)
A második helyen álló A-Híd-OSC-Újbuda biztosan győzött a Tiszavirág-Szeged-Diapolo otthonában a férfi vízilabda ob I hatodik fordulójának keddi mérkőzésén.
nov. 4
20:21
BL: madridi rendőrrel cicázott a Pool-drukker, kattant a bilincs (She)
Letartóztatással végződött a kedd este Madridban pályára lépő Liverpool szurkolóinak labdajátéka a spanyol főváros egyik főterén, a Plaza Espanán.
nov. 4
20:39
Szentpéterváron nyert a Leverkusen (Metropol)
A Bayer Leverkusen 2-1-re a Zenit otthonában, ezzel továbbra is vezeti csoportját a Bajnokok Ligája 4. fordulóját követően.
nov. 4
20:39
Bajnokok Ligája: A sírból mászott vissza az Öreg Hölgy, elszórakozta az Arsenal (Agroinform)
Hiába vezetett a második félidőben az Olimpiakosz, a Juve megfordította a meccset.
nov. 4
20:57
A Real Madrid és a Dortmund már továbbjutott (Infostart)
A Real Madrid és a Dortmund már továbbjutott, a Juventus hátrányból fordítva életben tartotta továbbjutási reményeit. Az Arsenal elszórakozta az utolsó félórát, de nincs veszélyben.
nov. 4
20:57
BL: Real Madrid-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
A Real Madrid angliai győzelmét követően hazai pályán fogadja a tartalékosan, több sztárjátékosát is pihentető Liverpoolt a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a B-csoportban. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 4
20:59
BL: Arsenal-Anderlecht élőben az NSO-n! (She)
Az Arsenal belgiumi győzelme után hazai pályán fogadja az Anderlechtet a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában a D-csoportban. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 4
21:01
BL: Juventus-Olympiakosz élőben az NSO-n! (She)
Az olasz bajnok Juventus görögországi vereségét követően visszavágásra készül a görög Olympiakosz ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában az A-csoportban. Kövesse velünk a találkozó alakulását folyamatosan frissülő, szöveges tudósításunk segítségével!

Keresés