2014. november 1. szombat

nov. 1
15:57
Oroszország: Capello fizetés híján otthagyhatja a válogatottat (She)
Elképzelhető, hogy Fabio Capello távozik az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, mivel hónapok óta nem kap fizetést.
nov. 1
15:59
Mexikó: sportolókat raboltak el, váltságdíjat kértek értük (She)
Kerékpáros edzés közben hét sportolót és egy edzőt raboltak el Mexikóváros környékén. A váltságdíj kifizetése után mindannyiukat szabadon engedték.
nov. 1
16:09
Premier League - Kikapott a Liverpool Newcastle-ban (Infostart)
A 73. percben esett góllal veszített a Liverpool a Newcastle United vendégeként az angol labdarúgó Premier League tizedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
nov. 1
16:09
NB III: a keleti gólgyár csúcsra járt; megfogták a Várdát (She)
Az éllovas Putnok a papírformának megfelelően 6–1-re lelépte a Veresegyházt a labdarúgó NB III 12. fordulójának szombati játéknapján, a Kisvárda azonban csak 1–1-es döntetlent ért el hazai pályán a veretlenségét még mindig őrző Hatvan elleni rangadón, így a két csapat között már négy pont a különbség a Keleti csoport tabellájának első és második helyén.
nov. 1
16:11
NB I: a Győri ETO nem bírt odahaza a Diósgyőrrel (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Győri ETO élén a Horváth Ferencet váltó Tokody Tibor, Fórián Zsolt, Igor Nicsenko, Jordi Illa Solé, Tőkés László vezetői ötös döntetlenre vezényelte a zöld-fehéreket a vendég Diósgyőr ellen. A mérkőzésen két csereember, Priskin Tamás, illetve Lazar Marjanovics volt eredményes.
nov. 1
16:13
Premier League: Arsenal-Burnley élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában a tabella ötödik helyén álló Arsenal a sereghajtó Burnley ellen lép pályára. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 1
16:15
Primera División: Granada-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 10. fordulójában a bombaformába lendülő Real Madrid a Granada otthonába látogat. Kövessék a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 1
16:17
NB I: Dunaújváros-Pécs élőben az NSO-n! (She)
Dunaújváros–Pécs találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 1
16:19
F1: Amerikai Nagydíj, 3. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
A pénteki szabadedzések alapján Texasban annyi esélyük sincs a riválisoknak arra, hogy beleszóljanak Lewis Hamilton és Nico Rosberg csatájába, mint más pályákon. A legnagyobb izgalmat a Lotus, a Force India és a Sauber titkos megbeszélése szolgálta, egyesek szerint a verseny bojkottálásáról tárgyaltak, de a Lotus tulajdonosa ezt cáfolta. Kövesse a 3. szabadedzést frissülő cikkünkkel!
nov. 1
16:21
NB I: Nyíregyháza-Szombathelyi Haladás élőben az NSO-n! (She)
Nyíregyháza–Szombathelyi Haladás találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 1
16:27
Kézi: beivott a kapus, már nem volt válogatott, mire kijózanodott (She)
Sztrahinja Milics nem tudta, hol a határ az ünneplésben, s ennek az lett az eredménye, hogy kikerült a szerb férfi kézilabda-válogatottból – adta hírül a Magyar Szó.
nov. 1
16:27
Döntetlen Győrben (Metropol)
A Horváth Ferenc vezetőedzőt pénteken menesztő Győri ETO 1-1-es döntetlent ért el hazai környezetben a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat kora délutáni mérkőzésén.
nov. 1
16:45
Labdarúgó NB I - Döntetlen Győrben (Infostart)
A Horváth Ferenc vezetőedzőt pénteken menesztő Győr 1-1-es döntetlent ért el hazai környezetben a Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.
nov. 1
16:45
Videó: bűn rossz kirúgás, 40-ről emeltek gólt a Hull Citynek (She)
A Hull City–Southampton angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a vendégek nem akármilyen góllal szerezték meg a vezetést. A találkozó 3. percében Victor Wanyama 40 méterről emelte át a kapust. Íme, a gól!
nov. 1
16:47
NB I: A kihagyott helyzetek... - Szivics és Tokody értékelt (She)
Tomiszlav Szivics, a Diósgyőr vezetőedzője és Tokody Tibor, a Győri ETO megbízott edzője is a kimaradt helyzeteket sajnálja a két csapat egymás ellen bajnokija után.
nov. 1
17:03
Videó: C. Ronaldo zseniális gólpassza Benzemának (She)
Az alábbi videós összeállításban a Granada–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg.
nov. 1
17:05
NB II: a tűzzel játszott a Szolnok, de végül nem égett meg (She)
A labdarúgó NB II 12. fordulójában a Szolnoki MÁV hazai pályán úgy győzte le 3–2-re a Siófokot, hogy az első félidőben már 2–0-ra is vezetett, a Balaton-partiak azonban egyenlítettek, és Kis Károly csapata csak a 93. percben értékesített büntetővel tudta otthon tartani a három pontot.
nov. 1
17:07
Serie A: a Napoli megnyerte a Roma elleni rangadót (She)
A Napoli megnyerte az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójának rangadóját, hazai pályán 2–0-ra legyőzte az AS Romát. A nápolyiaknál két korábbi Real Madrid-játékos, Gonzalo Higuaín és José Callejón volt eredményes.
nov. 1
17:21
Videó: szép belsős lövéssel mentett pontot a DVTK Győrben (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarúgó NB I 13. fordulójában a Győri ETO hazai pályán 1–1-et játszott a Diósgyőri VTK-val. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
nov. 1
17:23
F1: Hamilton a fékhibás Rosberg előtt Texasban (She)
Sokáig a boxban várakozott a két Mercedes, Nico Rosbergnek fékhibával is meg kellett küzdenie, de végül ismét a két „ezüstnyíl” kerekedett a többiek fölé az Amerikai Nagydíjon, immár a 3. edzésen is. Lewis Hamilton nagy fölénnyel előzte meg műszaki hibával küszködő csapattársát, a többiek közül ezúttal a Williams volt a legerősebb, de nagy a lemaradása. Időmérő magyar idő szerint 19 órakor.
nov. 1
17:25
Tenisz: Djokovics visszavágott Nisikorinak a US Openért (She)
A párizsi férfi tenisztorna elődöntőjében a Roger Federert kiejtő kanadai Milos Raonic háromszettes mérkőzésen legyőzte a cseh Tomás Berdychet.
nov. 1
17:39
Capello fizetés híján otthagyhatja az orosz futballválogatott kispadját (Infostart)
Elképzelhető, hogy Fabio Capello távozik az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról, mivel hónapok óta nem kap fizetést.
nov. 1
17:39
Bundesliga: a Werder megtörte a jeget, nyertek Stieberék is (She)
A Mainz otthonában aratott 2–1-es szombati győzelemmel véget vetett őszi bajnoki nyeretlenségének a Werder Bremen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga). A 10. forduló győzelmet hozott a Stieber Zoltánt foglalkoztató Hamburgnak (1–0 a Leverkusen ellen), valamint a remek győzelmi szériát építgető Wolfsburgnak és a Hannovernek is.
nov. 1
17:39
Döntetlent ért a győri edzőcsere - videó! (Blikk)
Magyarország - Ha érdekel a futball, akkor itt a helyed! A blikk.hu-n megnézheted a labdarúgó NB I-es mérkőzések összefoglalóját. A találkozók góljait, érdekességeit.
nov. 1
17:39
Bundesliga: Olvasóink nem várnak meglepetést a német csúcsrangadón (Agroinform)
A Dortmund gyengélkedik a bajnokságban, viszont szárnyal a BL-ben. Olvasóink szerint a tendencia folytatódik.
nov. 1
17:57
Egyesült Államok Nagydíja - Hamilton elképesztő fölénye (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben élen álló Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Nagydíjának szombati, harmadik szabadedzésén is.
nov. 1
17:57
NB II: sorozatban harmadszor nyert a Szeged 2011 (She)
A labdarúgó NB II 12. fordulójában a Szeged 2011 Germán Tamás góljával idegenben legyőzte a Kaposvárt, így sorozatban harmadik győzelmét aratta.
nov. 1
17:59
NB I: kihagyott Haladás-büntető után nyert a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a tizennegyedik Nyíregyháza Spartacus a tizenötödik Szombathelyi Haladást fogadta. Az első félidőben Radó András büntetőjét védte a hazaiak kapusa, Balogh János. A második félidőben aztán büntettek a hazaiak: a 64. percben Koller Krisztián szerezte meg a vezetést, a 75.-ben pedig Törtei Tamás talált be szabadrúgásból.
nov. 1
18:01
La Liga: zsinórban 11. meccsén is győzött a Real Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 10. fordulójában a bombaformába lendülő Real Madrid a Granada otthonába látogatott, és Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és James Rodríguez (2) góljával könnyedén nyert. Korábban az első öt idegenbeli első osztályú bajnokiján még egy csapat sem szerzett 21 gólt!
nov. 1
18:15
Premier League: a hajrában döntött az Arsenal és a Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 10. fordulójában az Arsenal hazai pályán a duplázó Alexis Sánchez és a gólt és gólpasszt is jegyző Calum Chambers vezérletével a hajrában bedarálta a sereghajtó Burnleyt (3–0), a Chelsea pedig Oscar parádés és Eden Hazard büntetőből szerzett góljával 2–1-re nyert a QPR ellen.
nov. 1
18:15
Hamilton nyerte a harmadik szabadedzést (Metropol)
A Mercedes brit versenyzője közel kilenc tizedet vert rá a második helyen végzett csapattársára, a német Nico Rosbergre.
nov. 1
18:17
Primera División: Atlético M.-Córdoba élőben az NSO-n! (She)
A Primera División 10. fordulójában a bajnoki címvédő Atlético Madrid a Córdobát fogadja. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását online, szöveges tudósításunk segítségével!
nov. 1
18:19
NB I: kétszer vezetett a Pécs, mégis kikapott a Dunaújvárostól (She)
A labdarúgó NB I 13. fordulójában a Dunaújváros 3–2-re nyert a Pécs ellen hazai pályán. A baranyaiak kétszer is megszerezték a vezetést, ennek ellenére egyetlen pontot sem tudtak szerezni, amivel zsinórban a negyedik vereségüket szenvedték el a bajnokságban.
nov. 1
18:21
Serie A: Empoli-Juventus mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 10. fordulójában a címvédő Juventus az Empoli otthonába látogat. Kövessék a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 1
18:23
NB I: Lombard Pápa-Debreceni VSC-Teva élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
nov. 1
18:25
Anglia: Tőzsér gólt szerzett, a Watford átvette a vezetést (She)
Átvette a vezetést az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Watford, amely a 15. forduló szombati játéknapján hazai pályán 3–1-re megverte a Millwallt. A házigazda második gólját az első félidő hosszabbításában a meccset végigjátszó Tőzsér Dániel szerezte, aki szabadrúgásból félmagasan a kapu jobb oldalába lőtt. A magyar válogatott középpályás ebben a szezonban eddig négyszer volt…
nov. 1
18:27
F1: vegyes fogadtatást kapott a virtuális safety car (She)
Az F1-es pilóták szerint túl korai lenne még élesben bevetni a virtuális biztonsági autót, de látnak fantáziát a pénteken az első és a második szabadedzés után is kipróbált rendszerben.
nov. 1
18:33
2500 szurkolót veszítünk a finnek ellen (Blikk)
Budapest ‒ Fellélegezhetnek a fociszurkolók, nem ismétlődik meg a 2013-as zárt kapus élmény. Az Európai Labdarúgó-szövetség idegtépő napok után végre nyilvánosságra hozta döntését, mely szerint „csak" szektorbezárással sújtotta a romániai Eb-selejtező miatt felelősségre vont honi szövetséget.
nov. 1
18:33
Videó: Rendbe kell tenni a győri fejeket - Tokody Tibor (She)
Tokody Tibor szerint a Győri ETO játékosai nem lettek rosszabbak a bajnoki cím óta, csak a fejekben kell rendet tenni. A Győri ETO technikai vezetője ezt a DVTK-val játszott 1–1-es döntetlen után nyilatkozta. Rajta kívül Tomiszlav Szivics, Kádár Tamás és Pátkai Máté értékelte a találkozót.
nov. 1
18:35
NB II: szerződést bontott az SZTK-Erima Vágó Attilával (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erima ügyvezető igazgatója, Potoczki Tamás a klub honlapján megjelent nyilatkozatban elmondta, hogy a klub vezetősége szerződést bontott a csapat vezetőedzőjével, Vágó Attilával, mivel az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága nem változtatta meg a szakember 12 hónapra szóló eltiltását.
nov. 1
18:37
Bundesliga: Bayern München-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 10. fordulójának rangadóján a címvédő Bayern München a Borussia Dortmundot fogadja. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
nov. 1
18:51
Real Madrid: a megsérülő védő nem játszhat a Liverpool ellen? (She)
Lemaradhat a Liverpool elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésről Dani Carvajal, a Real Madrid jobbhátvédje, aki a Granadával szemben 4–0-ra megnyert spanyol bajnokin szenvedett combizomsérülést.
nov. 1
18:51
Ötfős csapat vezeti a győrieket Horváth Ferenc távozása után (Blikk)
Győr – Megelégelték a sikertelenséget az élvonalbeli győri futballcsapat vezetői: két nappal a másodosztályú Gyirmóttal szembeni 2-0-s Magyar Kupa-vereség, s az ezzel járó kiesés után, eggyel a Diósgyőr elleni bajnoki mérkőzés előtt szerződést bontottak Horváth Ferenc (41) vezetőedzővel.
nov. 1
18:51
Ronaldo győzelemmel és góllal ünnepelte 700. mérkőzését (Metropol)
A Real Madrid 4-0-ra nyert a Granada vendégeként a spanyol bajnokság tizedik fordulójában.
nov. 1
18:53
Kétszer is hátrányba került, de nyert a Dunaújváros (Metropol)
Az újonc együttes ezzel ötödik tétmérkőzésén őrizte meg veretlenségét.
nov. 1
19:09
F1: Amerikai Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Lewis Hamilton nagy lépést tehet a világbajnoki cím felé az Amerikai Nagydíjon, a Mercedes angol pilótája Texasban tovább növelheti 17 pontos előnyét. Szombaton még nem osztanak pontokat, de lélektani szempontból fontos csatát vív Nico Rosberggel a rajtelsőségért. Kövesse az időmérőt frissülő cikkünkkel!
nov. 1
19:09
Először győzött Mátyussal a Nyíregyháza (Metropol)
A nyírségi csapat hazai pályán a Szombathelyi Haladás ellen nyert 2-0-ra.
nov. 1
19:11
Videó: nagyon pontos szabadrúgással győzött a Szpari (She)
Mint arról beszámoltunk, a Nyíregyháza 2–0-ra legyőzte a Haladást a labdarúgó NB I 13. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
nov. 1
19:13
Ligue 1: épülget Cavani szép gólszériája, jön fel a PSG (She)
A Paris Saint-Germain idegenben 2–1-re legyőzte a Lorient legénységét a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 1
19:27
Videó: Weidenfeller 3 méterről bombázta fejbe csapattársát (She)
A Borussia Dortmund kapusa, Roman Weidenfeller egy kirúgás során olyan erővel találta el csapattársa, Henrih Mhitarjan fejét hátulról a Bayern München elleni Bundesliga-rangadón, hogy az esetet követően az örmény légióst úgy kellett letámogatni a pályáról. A fekete-sárgák középpályása nem szorult cserére, és a fejéről visszapattanó bomba sem „robbant" csapata kapujában.

Keresés