2014. október 23. csütörtök

okt. 23
7:06
MLB: másodjára behódoltak az Óriások, egyenlített a Royals (She)
A második meccset már megnyerte a hazai pályán játszó Kansas City Royals a World Seriesben, azaz az amerikai profi baseballbajnokság (MLB) nagydöntőjében. A San Francisco Giants az első mérkőzésen 7–1-re győzött, a másodikon viszont 7–2-re kikapott, így a felek 1–1-es összetett állásról utaznak át Kaliforniába.
okt. 23
7:42
NHL: szárnyaló Kacsák, Flyers-öröm Pittsburghben (She)
Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg az Anaheim Ducks az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL). A kaliforniaiak a szezonban másodszor triplázó Corey Perry vezetésével 4–1-re győzték le hazai jégen a Buffalo Sabrest.
okt. 23
8:00
El: Dzsudzsákék Portugáliában, Gulácsiék a horvát bajnok ellen - program (She)
Az Európa-liga csütörtöki játéknapján a Dzsudzsák Balázst soraiban tudó Dinamo Moszkva a portugál Estoril vendégeként lép pályára, míg Gulácsi Péter és a Salzburg a horvát bajnok Dinamo Zagrebet fogadja. Íme, a harmadik forduló programja!
okt. 23
8:36
Szijjártó: Készek vagyunk a korrupciós ügy kivizsgálására (Behaviour)
A külügyi tárca vezetője kifogásolta, hogy nem kaptak részletes információkat a beutazási tilalommal kapcsolatban.
okt. 23
8:54
Chelsea: az Arsenal korábbi kapitánya lehet Terry örököse (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere nem zárja ki, hogy a jövőben Cesc Fabregas legyen a Chelsea csapatkapitánya.
okt. 23
9:12
BL: a szerdai szerény termés miatt nincs gólrekord (She)
A keddi gólözön (40 találat) után szerdán csak 19 gól esett a labdarúgó Bajnokok Ligájában, így nem sikerült a csapatoknak megdönteni a BL-játékhetekre vonatkozó rekordot.
okt. 23
9:30
Videó: kétemeletes koreográfia a Galata drukkereitől (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Dortmund 4–0-ra elgázolta a Galatasarayt Isztambulban a Bajnokok Ligája D-csoportjában. A mérkőzés előtt a hazai szurkolók Vangelis zenéjére egy csodálatos koreográfiát mutattak be, amelyhez a stadion kétemeletnyi magasságában volt szükség a drukkerekre.
okt. 23
9:48
F1: „Bianchi felépülési esélyei nagyon alacsonyak” (She)
A volt Formula–1-es pilóta brazil Luciano Burti a Globo televíziós csatornának elmondta, információi szerint nagyon alacsonyak a Japán Nagydíjon elszenvedett szörnyű balesete óta intenzív osztályon fekvő Jules Bianchi esélyei a felépülésre.
okt. 23
9:48
Tenisz: Nagy lépést tehet a vb felé Murray (Agroinform)
Tomás Berdych valenciai betlijéből a brit Andy Murray profitálhat a legtöbbet.
okt. 23
9:50
Kézi: ilyen tiltakozást még nem látott, letolta gatyáját az edző! (She)
Úgy tűnik, az aktuális francia férfi kézilabda-bajnokság a kiélezett küzdelem mellett a botrányoktól lesz hangos. Azt követően, hogy nemrégiben a párizsi Marko Kopljar harapással került be a hírfolyamba, a szerda esti fordulóban a Nantes edzője, Thierry Anti letolta a nadrágját, így tiltakozva a játékvezető-páros ítéletével szemben.
okt. 23
10:06
Videó: Panenka féltékeny a saját tizenegyesére (She)
A monacói Golden Foot-gálán részt vett a csehek legendás labdarúgója, Antonín Panenka is, akit az NSO helyszíni tudósítói is faggathattak pályafutásáról. Így tudhattuk meg, hogy az Európa-bajnok labdarúgó valamennyire bánja is már emlékezetesen elvégzett tizenegyesét, hiszen az emberek mostanra már nem is emlékeznek a többi góljára.
okt. 23
10:08
NB I: két meccs, 1700 néző - a 7. kör negatív rekord közelében (She)
A labdarúgó NB I 7. köréből későbbre halasztott, és végül tegnap lejátszott két mérkőzés, a Paks–DVTK és a KTE–Győri ETO összecsapás után immár hivatalos a forduló teljes nézőszáma, 18 262-en látták a stadionokban a találkozókat, ami a második legalacsonyabb összeredmény a szezonban.
okt. 23
10:24
WTA-vb: Wozniacki legyőzte Radwanskát, közel az elődöntő (She)
A szingapúri tenisz WTA-világbajnokságon Caroline Wozniacki 7:5, 6:3-as győzelmet aratott Agnieszka Radwanska felett, s ezzel közel került az elődöntőbe jutáshoz.
okt. 23
10:42
NFL: a Falconsnál majdnem tudták, hol van London - kép (She)
Egyre inkább elképzelhető, hogy az NFL-ben lesz londoni székhelyű franchise is, de London lokalizálásával még gondok vannak, mint ahogy ez az Atlanta Falcons „kissé” félresikerült infografikája mutatja. Vagy London költözött arrébb, vagy a Falcons köt ki nagyon rossz helyen... Tegyük hozzá, a csapatnál javították az infografikát az első kiadás óta, ám Skócia formája még mindig elég különös a…
okt. 23
10:42
Kosárlabda: Nehéz meccs előtt a Real Madrid és az Efes (Agroinform)
A két végső győzelemre is esélyes csapatnak komoly gondot okozhat az olasz és az orosz túra.
okt. 23
10:44
DVTK: van pénz erősítésre, Komannál újra érdeklődtek (She)
A DVTK-nál már a szezon elején hangsúlyozták, hogy szeretnék, ha a klub belátható időn belül a magyar labdarúgás meghatározó csapatává válna. A jelek szerint ehhez, illetve a további erősítésekhez a szükséges anyagi háttér is rendelkezésre áll.
okt. 23
11:00
Chelsea: D. Costa kórházba került a válogatott meccsek után (She)
Az angol Telegraph információi szerint az októberi Eb-selejtezőket követően kórházba került Diego Costa, a Chelsea spanyol válogatott csatára.
okt. 23
11:02
FTC: Bárhová is megyek, a Fradi a részem marad - Jenner (She)
Julian Jenner, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros korábbi játékosa nyilvános Instagram-oldalán nosztalgiázva Böde Dánielt a legjobb csatárnak nevezte meg, akivel valaha futballozott, valamint szurkolói kérdésre a jövőjével kapcsolatban is megszólalt.
okt. 23
11:18
FIFA-világranglista: a magyar válogatott négy helyet javított (She)
Négy pozíciót javítva az 50. helyet foglalja el a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a magyar válogatott, amely szeptemberben még az 54. volt. Az élbolyban is történt változás: a világbajnok Németország, az ezüstérmes Argentína, illetve Kolumbia mögé a negyedik helyre – a hollandokat megelőzve – feljött Belgium.
okt. 23
11:54
F1: „Schumacher jó kezekben, türelem, egy-három év" (She)
Jean-Francois Payen, a grenoble-i kórház reanimációs osztályának vezetője – itt ápolták öt és fél hónapig Michael Schumachert tavaly év végi súlyos síbalesete után – úgy véli, a Formula–1 hétszeres világbajnoka kedvező körülmények között gyógyul, de a hozzátartozóknak nagyon türelmesnek kell lenniük.
okt. 23
11:54
Európa Liga: Fontos meccsek előtt a magyarok (Agroinform)
Fokozódnak az izgalmak a második számú kupasorozatban is, Dzsudzsák és Gulácsi is pályára léphet.
okt. 23
11:56
WTA-vb: Sarapova kikapott, S. Williams zárja az élen az évet (She)
A Szingapúrban zajló női tenisz WTA-világbajnokságon az orosz Marija Sarapova második mérkőzésén is vereséget szenvedett, míg a dán Caroline Wozniacki másodszor is nyert.
okt. 23
12:30
Haladás: Szentes nem tart igényt a másodedző munkájára (She)
A Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy távozik a klubtól Székely Tibor másodedző, miután az újonnan kinevezett vezetőedző, Szentes Lázár nem tart igényt a munkájára.
okt. 23
12:30
50. a magyar válogatott a világranglistán (Metropol)
Négy helyet javítottunk a FIFA ranglistáján.
okt. 23
12:32
El Clásico: a FIFA nem bánja, ha Messi miatt félbeszakad (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem érzi illetékesnek magát annak eldöntésére, hogy szabad-e rövid időre félbeszakítani a Real Madrid–Barcelona rangadót szombaton, ha Lionel Messi megdönti a spanyol labdarúgó-bajnokság gólrekordját.
okt. 23
12:48
WTA-vb - Sarapova második veresége, Williams zárja az első helyen az évet (Infostart)
Második mérkőzésén is vereséget szenvedett az orosz Marija Sarapova a Szingapúrban zajló női tenisz WTA-világbajnokságon, ezzel eldőlt, hogy nem előzheti meg a világranglistán Serena Williamset, így az amerikai klasszis zárja elől az évet a rangsorban.
okt. 23
12:48
UEFA: a szerb-albán ügyben holnapra várható bejelentés (She)
Korábbi cikkünkben már jeleztük, hogy ma tárgyalja az UEFA fegyelmi bizottsága a Románia–Magyarország Eb-selejtezőn történt szurkolói rendbontások ügyét, és legkésőbb holnapig a félbeszakadt Szerbia–Albánia találkozóval kapcsolatban is döntés születik.
okt. 23
12:48
Bajnokok Ligája: Balotelli meze és Ronaldo cseréje volt a téma a liverpooli gálaest után (Agroinform)
Tökéletes főpróbát tartott a Királyi Gárda a szombati csúcsderbi előtt. A legfőbb téma azonban ismét Balotelli volt.
okt. 23
12:50
Sportlövészet: Tobai-Sike 5., Sidi 7. a vk-döntőn (She)
Tobai-Sike Renáta a női sportpisztolyosok között az ötödik, férfi légpuskában Sidi Péter a hetedik helyen végzett az Azerbajdzsánban zajló sportlövő világkupadöntőben.
okt. 23
12:52
F1: kizárták a Caterham dolgozóit az üzemből (She)
Nem engedte be a csődbiztos a leafieldi üzembe a Caterham Formula–1-es csapatának dolgozóit, miután az istállót működtető 1MRT nem tett megfelelő ajánlatot az üzem használatára.
okt. 23
13:06
Hajléktalan-vb: telt ház várja a magyarokat a házigazda ellen (She)
A Chilében zajló hajléktalan-világbajnokság szerdai játéknapján a magyar női és férfiválogatott is sikerekkel abszolválta a mérkőzéseit, így mindkét csapat készülhet a házigazda elleni meccsére, amelyen várhatóan telt ház előtt léphet pályára.
okt. 23
13:24
NHL: Lövöldözés miatt maradt el az Ottawa-Toronto derbi (Agroinform)
Az NHL úgy vélte, nem lenne illendő megrendezni Kanada egyik legnagyobb derbijét a tragédia közepette.
okt. 23
13:42
El Clásico: Nem Messi ellen; de miért szombat? - C. Ronaldo (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid BL-gólrekord közelében járó klasszis labdarúgója nem két gólvágó, hanem két csapat csatájaként értelmezi a közelgő el Clásicót. A szombati időpontot azonban nem teljesen érti.
okt. 23
14:00
Atlétika: Steib győzött a Győr-Budapest ultramaratonin (She)
A harmadik szakaszt is megnyerte, így összetettben is Steib Péter győzött a Győr–Budapest ultramaratoni futóversenyen.
okt. 23
14:02
Sunderland: ötszörös francia bajnokot szerződtettek (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. helyén álló Sunderland csütörtökön bejelentette a francia hátvéd, a szabadon igazolható Anthony Réveillere szerződtetését.
okt. 23
14:18
Sportlövő világkupa-döntő - Toba-Sike Renáta ötödik, Sidi Péter hetedik (Infostart)
Toba-Sike Renáta a női sportpisztolyosok között az ötödik, férfi légpuskában Sidi Péter a hetedik helyen végzett az Azerbajdzsánban zajló sportlövő világkupa-döntőben.
okt. 23
14:18
Monaco: egy ideig ne keressék Berbatovot az összeállításban (She)
A Monaco már az első félidőben kénytelen volt lecserélni Dimitar Berbatovot a szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen (Benfica 0–0), és most már tudjuk, hogy a bolgár labdarúgó három hétig nem léphet pályára.
okt. 23
14:57
El Clásico: Furcsa lenne, ha megállítanák a meccset - Iniesta (She)
Andrés Iniestát, a Barcelona labdarúgóját csütörtöki sajtótájékoztatóján megkérdezték arról is, mit szólna, ha egy rövid ünneplés erejéig megszakítanák a Real Madrid elleni szombati el Clásicót abban az esetben, ha Lionel Messi megdöntené Telmo Zarra gólrekordját.
okt. 23
14:57
Győr-Budapest ultramaraton: Steib Péter győzött (Metropol)
A csütörtöki félmaratonon a második és a harmadik helyezett másfél percen belüli időkülönbséggel ért célba.
okt. 23
14:57
La Liga: Íme a Real Madrid-Barcelona közös kezdő tizenegye (Agroinform)
A Sky Sports szakértője összeállította a két gigász közös kezdőjét. Kimaradt Neymar és Gareth Bale is.
okt. 23
15:15
Győr-Budapest ultramaraton - Steib Péter győzött (Infostart)
A harmadik szakaszt is megnyerte, így összetettben is Steib Péter győzött a Győr-Budapest ultramaratoni futóversenyen.
okt. 23
15:15
BL: óv a Sporting, egy pontot követelnek a portugálok (She)
A portugál Sporting vezetői óvást nyújtottak be az Európai Labdarúgó-szövetséghez (UEFA) a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden a Schalke otthonában elszenvedett 4–3-as vereséget követően.
okt. 23
15:15
Óv a Sporting Lisboa (Metropol)
A portugálok újrajátszást szeretnének vagy megkapni a döntetlenért járó pontot.
okt. 23
15:17
U17: szögletből szerzett góllal elitkörben a magyar válogatott (She)
A hazai rendezésű U17-es labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőcsoportban a második mérkőzését is megnyerte a magyar válogatott, Belvon Attila szövetségi kapitány csapata Kazahsztánt győzte le 1–0-ra. A kvartett másik meccsén a horvátok 0–0-s döntetlent játszottak Izraellel.
okt. 23
15:33
Tenisz: Babos már a legjobb nyolc között jár Poitiers-ben (She)
A franciaországi Poitiers-ben zajló kemény pályás női tenisztorna második fordulójában Babos Tímea két szettben megverte a hazai közönség előtt versenyző Amandine Hesse-t, így bejutott a legjobb nyolc közé, ahol a fehérorosz Aljakszandra Szasznovics vagy a francia Mathilde Johansson lesz az ellenfele.
okt. 23
15:35
El Clásico: CR a csúcson van, jobb, mint Messi - Casillas (She)
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának rutinos spanyol kapusa szerint csapattársa, Cristiano Ronaldo jobb formában van, mint Lionel Messi.
okt. 23
15:37
Videó: piszkálni akarta CR-éket, de leégett a Pool-drukker (She)
A világ minden táján heccelik egymást a rivális labdarúgócsapatok szurkolói. Ez a Liverpool részéről a Manchester United drukkerei felé a „five times”-jelmondat, amelyben öt BL-serlegükkel kérkednek (ebből négy során még BEK-nek hívták a sorozatot), hiszen a „vörös ördögöknek” csak háromszor sikerült begyűjteniük. A Real Madridtól szerdán elszenvedett 3–0-s vereség során a Pool egyik szurkolója…
okt. 23
15:39
WTA-vb: Williams két játékot bukott, pénteken dől el a sorsa (She)
A világelső és címvédő Serena Williams könnyedén, mindössze két játékot veszítve nyert a kanadai Eugenie Bouchard ellen a Szingapúrban zajló női tenisz WTA-világbajnokságon.
okt. 23
15:51
El: elszabadult a pokol Lille főterén, könnygáz az angolokra (She)
A francia rohamrendőrség könnygázzal támadt az Everton szurkolóira csütörtökön Lille főterén – írja a Liverpool Echo helyszíni tudósítója. Csütörtök este Lille-Everton Európa-liga-csoportmérkőzést rendeznek a francia városban.
okt. 23
15:53
BL: rendőröknek öltöztek, hogy bejussanak a meccsre - kép (She)
Néhány fanatikus Manchester City-drukker orosz rendőrnek öltözött, bízva abban, hogy így sikerülhet bejutnia a CSZKA Moszkva elleni zárt kapus Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Keresés